7642

• Hellsing47
    tulajdonképpen ugye maga a játék története is lezárult :D
    hisz az ICA tulajdonképpen nincs többé :D

ezt sztem csak ugy lehetne folytatni ha 47-es ügynökünk szerzödik egy másik céghez :DD
  • KILLER2
    Fogalmam sincs, nézd meg. De min 1 év. Meg aztán nem is biztos, hogy lesz tovább.
  • sz4bee
    Ha jol tudom ez májusba jött ki.Kb hány évente jön ki uj rész?
  • KILLER2
    Szerintem jó sokára. Ez a rész se jött ki rég.
  • sz4bee
    Következő rész mikorra várhato?Épp most vittem végig...
  • spR
    Az IO sajat engine-t hasznal, ez az o palyaeditoruk.
  • tpM
    AZ játékhiba ,h pl nekem nem játsza le rendesen az animációkat? Például mikor lelövök valakit darabosan játsza le ahogy összeseik stb
  • Vlala #6584
    Engem az unreal pályaszerkesztőjére emlékeztet, de nem tudom.
  • KILLER2
    EZ meg milyen program?
  • DJ YAYO
    Azért 1 kicsit durva hosszú, nem?
  • DJ YAYO

itt a courtains down 3D mappája, lol xD
  • Vlala #6580
    Tegnapi eset:
    Psycho profillal (ez az, amelyikben minél feltűnőbben, többet, de azért megfelelő számú szemtanút hagyva gyilkolok, annál jobb) elértem a teljes hírhedtséget, és így fogtam hozzá a madaras pályához. Nem igazán vettek észre. Írjam ki magamra, vagy rohangáljak véres baltával, hogy végre felfigyeljenek rám?
  • KILLER2
    Ez így van. Nálam 1.2es CureROM-al tökéletesen fut. De meg leeht próbálni SecuROM-al.
  • tpM
    Hát a cureROM-mal valami nem stimmel elindul ugyan 1.2-vel crack nélkül ,de össze vissza laggol :\ szal marad a 1.2 1.0-s crackel és "You better Watch out" nevű pályán 'eldobok valamit és kilép' effektel :)
  • KILLER2
    Ez aztán fasza megoldás. Nem olyan nehéz azt megoldani. Fogd a CureROM-ot és csináld meg azzal, de ne nedd fel a patchet. Úgy menni fog, legalábbis nekem működik.
  • Gabe1994
    Sebaj, várok a hitman 5-ig, és majd letöltöm azt.
  • Gabe1994
    újrainstallálva
  • KILLER2
    Hogy?
  • Gabe1994
    Így se megy
  • Gabe1994
    na mindegy, akkor marad a reinstall
  • Hellsing47
    csak 4.990 :)
  • Gabe1994
    1. nincs fölösleges 10000-rem
    2. ha most más cracket használok, megint ugyanaz a hibaüzi
    3. Felülírtam az eredeti exe fájlt
  • Kockásfülűnyúl
    A házzal szemben lévő garázs hátsó szobájában van a légpuskához lövedék meg kábító folyadék és azzal el tudod kábítani a kutyát meg le tudod lőni a kamerát.
  • KILLER2
    1. Vedd meg
    2. Más cracket használj
    3. Ne használj cracket
  • Gabe1994
    Lécci naon fontos lenne
    Régebben megpróbáltam ezerféle crack-el a beindítását, de kidobta ezt a hibakeresés,bezárás hibaüzit. ma letöltöttem egy dll fájlt, így sikerült beindítanom. jáccottam egy ideig, aztán kiléptem. később megpróbáltam újra beindítani, de most még az ablakot se hozza be. Mit csináljak?
  • KILLER2
    Mi lett a bannerrel?
  • KILLER2
    Kattintgass, aztán nyomasd a végén a nyelvválasztót.
  • Hellsing47
    már vagy 10x futtattam le és nem megy végig csak kiadja a hibát és kész =/
  • Piedon
    Megnéztem a logfájlt amit küldtél, szerintem futtasd le újra a nyelvezetválasztót, mert a log fájl alapján megszakadt a telepítés az utolsó elötti pályánál.
  • Vlala #6562
    Megpróbáltam feltornászni a hírhedtségemet, 94%-nál tartok vele. A rehabklinikán a szekusok mégsem akarnak felismerni... banyek, ezek nem olvasnak újságot? Ennél jobb képet egy sztármagazin sem tudna "rólam" közölni...

A swing kinges pályán, amikor a bandatag felgyújtja a hintázó ügyvédet, megpróbáltam belelökni a tűzbe, de nem gyulladt meg. Csak én vagyok béna?
  • KILLER2
    Nem lehet, hogy valami volt nálad telepítésnél? Én még nem toltam ki, de majd megnézem.
  • Hellsing47
    igen azokrol volt szó :)

amugy a hiba valszeg nálam volt mert harmadszori ujrainditásnál a videok bejöttek csak nem voltak leforditva :)

de érdekes hogy már a játékban az eligazitás és minden más viszont magyar volt :D
    még az is amikor a másik bérgyilkossal beszélgettünk (nemtom a nevét :D)
    de az utolsó Requiem pálya elötti videok sem voltak magyarok..viszont ott játék közben se volt semmi leforditva..
  • hykao #6559
    Magyarítás miatt biztos nem, max. a magyarítás telepítője miatt! :) (magát a magyarítást ezerszer oda-vissza teszteltem, ráadásul a videófájlokhoz nem nyúltunk!

Amúgy pontosítsuk egy kicsit! A Fehér házas pálya előtti videókról van szó vagy melyekről?
  • Hellsing47
    elküldtem :)
  • Piedon
    Kellene a logfájl, amit a magyarítás a telepítéskor csinált (gamehunter.log). Küldd el azt légy oly kedves info_kukac_gamehunter.hu címre.
  • Hellsing47
    nah nálam megvan az elsö komolyabb hiba ami gondolom a magyaritás miatt van :(

az utolsó misszio videoi nem jönnek be..tehát csak fehér kép és hang..semmi más..
    illetve az eligazitás sem lett magyar =/
    egész végig az volt mindenhol de itt nem
  • hykao #6555
    A kisállatklinikán.
  • Kaszi46
    Ok, akkor azert megnezem mi törtenik amikor megég az asszony.:)

#6553-Elsö emeleten találtam töltényeket, abban a szobában ahol festés van, és le vannak takarva a butorok. Arra sajnos nem emlékszem milyen fegyverbe is valók.
  • KILLER2
    Én kicsit máshogy csináltam.
    Amúgy ugye meg lehet venni azt az infót, hogy panaszkodik a szomszéd gyerekre, mert légpuskával lövöldözik át a kertbe. Találtam egy légpuskát, de üres volt. Hol van hozzá töltény vagy egyáltalán mit lehetne azzal csinálni?
  • hykao #6552
    A kerti grillezőhöz nem Vinnie menne, hanem a felesége, akit már elaltattál...így eshetett meg, hogy senki sem ment oda... :)