7642
-
Hellsing47 #6591 tulajdonképpen ugye maga a játék története is lezárult :D
hisz az ICA tulajdonképpen nincs többé :D
ezt sztem csak ugy lehetne folytatni ha 47-es ügynökünk szerzödik egy másik céghez :DD -
#6590 Fogalmam sincs, nézd meg. De min 1 év. Meg aztán nem is biztos, hogy lesz tovább. -
sz4bee #6589 Ha jol tudom ez májusba jött ki.Kb hány évente jön ki uj rész? -
#6588 Szerintem jó sokára. Ez a rész se jött ki rég. -
sz4bee #6587 Következő rész mikorra várhato?Épp most vittem végig... -
spR #6586 Az IO sajat engine-t hasznal, ez az o palyaeditoruk. -
tpM #6585 AZ játékhiba ,h pl nekem nem játsza le rendesen az animációkat? Például mikor lelövök valakit darabosan játsza le ahogy összeseik stb -
Vlala #6584 Engem az unreal pályaszerkesztőjére emlékeztet, de nem tudom. -
#6583 EZ meg milyen program? -
#6582 Azért 1 kicsit durva hosszú, nem? -
itt a courtains down 3D mappája, lol xD -
Vlala #6580 Tegnapi eset:
Psycho profillal (ez az, amelyikben minél feltűnőbben, többet, de azért megfelelő számú szemtanút hagyva gyilkolok, annál jobb) elértem a teljes hírhedtséget, és így fogtam hozzá a madaras pályához. Nem igazán vettek észre. Írjam ki magamra, vagy rohangáljak véres baltával, hogy végre felfigyeljenek rám? -
#6579 Ez így van. Nálam 1.2es CureROM-al tökéletesen fut. De meg leeht próbálni SecuROM-al. -
tpM #6578 Hát a cureROM-mal valami nem stimmel elindul ugyan 1.2-vel crack nélkül ,de össze vissza laggol :\ szal marad a 1.2 1.0-s crackel és "You better Watch out" nevű pályán 'eldobok valamit és kilép' effektel :) -
#6577 Ez aztán fasza megoldás. Nem olyan nehéz azt megoldani. Fogd a CureROM-ot és csináld meg azzal, de ne nedd fel a patchet. Úgy menni fog, legalábbis nekem működik. -
Gabe1994 #6576 Sebaj, várok a hitman 5-ig, és majd letöltöm azt. -
Gabe1994 #6575 újrainstallálva -
#6574 Hogy? -
Gabe1994 #6573 Így se megy
-
Gabe1994 #6572 na mindegy, akkor marad a reinstall -
Hellsing47 #6571 csak 4.990 :) -
Gabe1994 #6570 1. nincs fölösleges 10000-rem
2. ha most más cracket használok, megint ugyanaz a hibaüzi
3. Felülírtam az eredeti exe fájlt -
Kockásfülűnyúl #6569 A házzal szemben lévő garázs hátsó szobájában van a légpuskához lövedék meg kábító folyadék és azzal el tudod kábítani a kutyát meg le tudod lőni a kamerát. -
#6568 1. Vedd meg
2. Más cracket használj
3. Ne használj cracket -
Gabe1994 #6567 Lécci naon fontos lenne
Régebben megpróbáltam ezerféle crack-el a beindítását, de kidobta ezt a hibakeresés,bezárás hibaüzit. ma letöltöttem egy dll fájlt, így sikerült beindítanom. jáccottam egy ideig, aztán kiléptem. később megpróbáltam újra beindítani, de most még az ablakot se hozza be. Mit csináljak? -
#6566 Mi lett a bannerrel? -
#6565 Kattintgass, aztán nyomasd a végén a nyelvválasztót. -
Hellsing47 #6564 már vagy 10x futtattam le és nem megy végig csak kiadja a hibát és kész =/ -
#6563 Megnéztem a logfájlt amit küldtél, szerintem futtasd le újra a nyelvezetválasztót, mert a log fájl alapján megszakadt a telepítés az utolsó elötti pályánál. -
Vlala #6562 Megpróbáltam feltornászni a hírhedtségemet, 94%-nál tartok vele. A rehabklinikán a szekusok mégsem akarnak felismerni... banyek, ezek nem olvasnak újságot? Ennél jobb képet egy sztármagazin sem tudna "rólam" közölni...
A swing kinges pályán, amikor a bandatag felgyújtja a hintázó ügyvédet, megpróbáltam belelökni a tűzbe, de nem gyulladt meg. Csak én vagyok béna? -
#6561 Nem lehet, hogy valami volt nálad telepítésnél? Én még nem toltam ki, de majd megnézem. -
Hellsing47 #6560 igen azokrol volt szó :)
amugy a hiba valszeg nálam volt mert harmadszori ujrainditásnál a videok bejöttek csak nem voltak leforditva :)
de érdekes hogy már a játékban az eligazitás és minden más viszont magyar volt :D
még az is amikor a másik bérgyilkossal beszélgettünk (nemtom a nevét :D)
de az utolsó Requiem pálya elötti videok sem voltak magyarok..viszont ott játék közben se volt semmi leforditva.. -
#6559 Magyarítás miatt biztos nem, max. a magyarítás telepítője miatt! :) (magát a magyarítást ezerszer oda-vissza teszteltem, ráadásul a videófájlokhoz nem nyúltunk!
Amúgy pontosítsuk egy kicsit! A Fehér házas pálya előtti videókról van szó vagy melyekről? -
Hellsing47 #6558 elküldtem :) -
#6557 Kellene a logfájl, amit a magyarítás a telepítéskor csinált (gamehunter.log). Küldd el azt légy oly kedves info_kukac_gamehunter.hu címre. -
Hellsing47 #6556 nah nálam megvan az elsö komolyabb hiba ami gondolom a magyaritás miatt van :(
az utolsó misszio videoi nem jönnek be..tehát csak fehér kép és hang..semmi más..
illetve az eligazitás sem lett magyar =/
egész végig az volt mindenhol de itt nem -
#6555 A kisállatklinikán. -
#6554 Ok, akkor azert megnezem mi törtenik amikor megég az asszony.:)
#6553-Elsö emeleten találtam töltényeket, abban a szobában ahol festés van, és le vannak takarva a butorok. Arra sajnos nem emlékszem milyen fegyverbe is valók. -
#6553 Én kicsit máshogy csináltam.
Amúgy ugye meg lehet venni azt az infót, hogy panaszkodik a szomszéd gyerekre, mert légpuskával lövöldözik át a kertbe. Találtam egy légpuskát, de üres volt. Hol van hozzá töltény vagy egyáltalán mit lehetne azzal csinálni? -
#6552 A kerti grillezőhöz nem Vinnie menne, hanem a felesége, akit már elaltattál...így eshetett meg, hogy senki sem ment oda... :)