Hitman: Blood Money

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
nincs mit, és részvétem:/

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

aha, ez lesz a gond, mert vmi õsrégi darab 😊
szegényt el kell h szomorítsam, de kösz a választ!

thx

mike0013
egyik haveromnál is ez volt, lecserélte a videókártyát és megoldódott😊
amúgy benne van a FAQ-ban, hogy minimum SM2..
mien videókártyája van?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Gerbill
Az a gond, hogy crackelted. Indítsd el a Secureromloaderrel és rendesen fog mûködni.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Hi all! Az mitõl van ,h a You Better Watch out... nevû pályán mikor eldobok egy fegyvert pl detonátor csak úgy kilép a game? Olyat hallottam ,h az 1.1es patch javítja és ráadásul nekem 1.2es van.

Gerbill
Mivel elindult neki így nem a védelem kijátszásával van a gond. Próbálja meg frissíteni a drivert vagy a dx-et

szasztok!
haver most jáccana a gammával és sehogyse megy neki. Securommal se a CureROMot meg nem találjuk sehol. a nagy helyzet az hogy elindul a game, eljut egészen a menüig, de az csak felvillan, és egybõl kilép windowsba. valaki járt hasonló cipõben, van rá megoldás?
4.03as daemonnal nyomja a srácc
elõre is köszi!

nagy hiba 😊
szvsz az a legnehezebb rész..vagy csak nekem??😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

mike0013
én is a 2-vel és a 4-el játszottam, a 3-at is kipróbáltam, deee... maradjunk annyiban, hogy nem sokáig volt a gépemen😊
az 1-el még nem játszottam, de nem is tervezem

adios
Hát nekem a második, a Hitman 2-vel is játszottam, de nekem ez ezerszer jobban tetszett mint a nagy elõd.

KILLER2
Akárcsak én.

Töltsük le az internetet!

Gerbill
Nekem is ez volt az elsõ rész, amivel játszottam, tehát én sem nevezném magamat profi Hitman-esnek

Rolly
bocs de én nem vagyok profi hitman-es 😄

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

adios
Jah az igaz, de én nem a szinkronhangot mondtam, hanem azt, hogy Hitman fizimiskáját is a szinkronszínészérõl másolták.Meg azt is mondtam, hogy lehet hogy jó szinkronhangja Hitmannak, de nem biztos hogy ugyanolyan jó színész.

akyyy
és miért ne szinkronizálhatnák le azt a szinészt, aki majd játsza hitment?
james bond filmekben is sokszor szinkronizálták le az ellenfelet, mert az eredeti szinész angol kiejtése oylan gyatra volt, hogy csak lestek.

ha ezt megtenné a drágalátos filmkészítõk, nagyot dobna a hangulaton😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

adios
Szerintem is.Nekem az adta meg a hangulatot ha magam jöhettem rá merre menjek, milyen módon közelítsem meg az áldozataimat, és én találjam meg azt a módszert, amivel elegánsan távozhattam a tett színhelyérõl is.

Gerbill
Én a végigjátszás elõtt se videót, nem néztem, se végigjátszást nem olvastam és mégis meg tudtam csinálni mindenféle csalás nélkül. Nem olyan nehéz.

Rolly
hi all sztetek melyik küldi a legnehezebb? sztem a feréhházas az utolsó elõtti trainer nélkül nem tudtam végigvinni hiába néztem meg 100 szor a videót

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Ha karácsonyra kész lenne, az nagy királyság lenne... Igazi megasüti 😊 tutter
createev
Dehogyis nincs mirõl beszélni:
Magyarítás hogy áll?<#vigyor2>

KILLER2
Nem baj, legalább megy a topic. Úgy sincs mostanában mirõl besztélni (mármint a Hitmanról)

mike0013
eddig még nem kaptam😛
de asszem abba kéne hagynom, mint az offolást is😄

hykao
Gyerekek...sok az OFF...és a gumin kívüli tékelés büntipontot eredményezhet...
mike0013
fórum szleng

createev
bökd már ki...<#beka2><#conf>

mike0013
nem, nem azt jelenti😊

KILLER2
Hááát lenne egy csúnya tippem 😄
De biztos nem az. Amúgy én sem értem mit beszélsz.

createev
pf<#guluszem1>
Jelentése az mi?<#nemtudom>

mike0013
ez volt a HSZ-em száma: #6300
ez Ték-nek számít, de még ték a 6400 is a 6666 is a 6446 is... érted?😊

createev
???

mike0013
TÉK😊

Gyocsika
Tudom ezért mondom hogy majd õ megcsinálná a másik részét akor elöbb lenne magyaraítás!

mike0013
Hykao már végzett a maga részével...

Gyocsika
Adnád inkább oda Hyako-nak õ sztem sec perc alatt kész lenne vele!!!

createev
😛
Nem akarok türelmetlennek tünni de kb hány %nál van a magyarítás? Ha meg jövöre jönne meg...akkor nem tom mit csinálok😄
Késztetést érzek hogy játszak viszont nem értem a szöveget akkor érthetetlen/élvezhetetlen lesz a story...😛

mike0013
addig 20× végig tolhatod😛

createev
én is ujra levettem a polcomrol nosztalgia képpen...
bár most hogy jön a magyarítás lehet megvárom és ugy esek neki

adios
Hát az igaz hogy egy elég sokat csúszik, de sajnos nem tehetünk mást, csak várunk.

KILLER2
Mindenki várja már, de legalább lesz karácsonyra ajándék.

mike0013
jó van, csak elõször úgy volt, hogy nyár végén jön😞
mostmár lassan év vége...

adios
Oké beismerem rosszat néztem.Mindegy az a lényeg, hogy majd jön a magyarítás amikor készlesz, nem kell minden 2. napon megkérdezni.

mike0013
"Ok akkor nem július hanem május"
"2005 júliusában"
ezt a kettõt irtad... szóval tavaly adták ki és módosítottad, hogy nem júliusban, hanem májusban... gratula...
csak kár, hogy idén azaz 2006-ban adták ki és májusban...

adios
Ok akkor nem július hanem május,de inkább ne kötöszködj hanem várj szépen a seggeden majd kijön a magyarítás akkor, amikor készlesz.<#mf1>

mike0013
na jó ha még a megjelenés dátumát se tudod, maradj ki ebbõl...

az a 2005 július az 2006 május de végülis majdnem ugyanaz <#vigyor3>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

adios
2005 júliusában.De akkor is, Piedon gondolom sokat dolgozik,nem jut annyi ideje a fordításra, mint pl. Hykao-nak aki már pár hónapja kész van a saját részével.

Piedon
Tudod mi pénzt fizetnek nekem egy magyarításért?<#duhos2><#vigyor>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

mike0013
tudod mikor jelent meg??😄

adios
Egyébként ha mondjuk a megjelenés után 3 hónappal kiadják a magyarítást,akkor lehet hogy mindenki örül,de nem biztos hogy az olyan igényes munka, mint gondolom az ami most készül,bgabor jól mondta az igényes magyarításhoz idõ kell.