7642

• Kaszi46
    Megcsinaltama palyat, csak szerettem volna ezzel a balesetes modszerrel is.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bohócként jutottam be, a feleség meghivott a szobajaba piazni. Elaltattam, elvettem a miklofilmet, benti medencenel talaltam egy fbi gunyat.
    Megvartam mig az aldozat bemegy tv-zni a nappaliba, kimentem ház elé, elrontottam az elektromos dobozkát.
    Erre kiküldte a rá vigyázó testört, hogy javitsa meg.
    Miközben javitotta viszamentem a tv-s szobaba es zongorahurral megszorongattam.

NP amugy, jot röhögtem:)

• KILLER2
    Régen nem akadt? Azóta mit csináltál a gépeddel?
    Most már jó?
  • KILLER2
    Bocs, már tisztára elkeveredtem Hüly vagyok már, elfáradtam. Bocs.

Annak a küldetésnek New Life a neve nem? Mert akkor szerintem ne úgy csináld, hanem mérgezd meg az FBI ügynököket a kocsiban fánkkal, vedd fel az egyiknek a ruháját és szépe sétálj be a célpont szobájába és öld meg pl méreginyekcióval, de a zongoríhúr sem rossz.
  • Kaszi46
    Mondom nem nekem:DD
  • KILLER2
    Régen nem akadt? Azóta mit csináltál a gépeddel?
  • Kaszi46
    nem nekem:)

Kérdés: Bohocos küldinél mire jo ha a bbq sütöt megmahinalom(medence mellett)? Hiába várok egy csomo ideig, az áldozat soha nem megy oda.
  • Kaszi46
    Netán probléma hogy megprobáltuk kideriteni mi is lehet a gebasz TPM-nel?
    Nem vagizasbol irta be egyikönk sem, hogy adott konfigon hogy fut, ugyhogy el sem kellene kezdened ezen fennakdni.
  • KILLER2
    Most éppen arról van szó, hogy Kszinak miért akad.
  • Hellsing47
    nekem meg mx440,64mb ram és 700mhz proci és eddig egyzser sem akadt...

amugy sztem abba lehetne hagyni hogy kinek milyen gépe van és milyen jól ment rajta :)
  • Kaszi46
    Akkor ez tényleg x akta, nincs sajna ötletem.:(
  • tpM
    Nekemmeg X2 4200+/1GBRAM/7600GT és eddig jól ment...
  • KILLER2
    Nem úgy értettem....Gondolom tudod.
  • Kaszi46
    játszál egyedül

Amugy köszi a magyaritast a forditoknak, megérte rá várni!
  • KILLER2
    Nekem 1 GB RAMom van és egy NVIDIA GeForce 6600as videókártyám van. Tömegben általában akad.
  • Kaszi46
    Nekem nincs erös vasam és nem akad 1280*1024-ben 2szeres elsimitassal.
    2,4p4\1gb\6800
  • KILLER2
    Talan mert 1280*1024en van. Annyin nálam is akad. Próbáld meg 1024en. Nekem akkor csak néhány részen akad.
  • tpM
    Hát ujraraktam a drivereket még alaplapit is. 1280x1024 en 2x AA&AF kikapcsoltam és ugyanugy laggol :\
  • hykao #6534
    Na ez viszont már nem magyarítás hiba! Előfordul, hogy karakterhiányosan - vagy egyáltalán nem - jelennek meg a képaláírások (az eredeti angol nyelvvel is), ilyenkor egy Alt+Tab, majd vissza, és általában jó lesz.
  • Kaszi46
    Direckx-ed vidkari drivered gondolom legujabb, ugyhogy talan az elsimitasnal vagy anizo szüresnel kellene körbenezned.
  • Vlala #6532
    Találtam egy kis hibát az egyik újságban, csak egy képaláírás.

hibu

Egyébként nagyon jó a magyarítás, némelyik cikken eldobom magam :):):)
  • tpM
    Hellosztok,
    Most raktam fel ujból a játékot + 1.2 patch és valahogyan laggol a kép pl. futok és 40FPS-t mutat a fraps de akadozik 47es körülötte a cuccok meg mintha megnyulnának próbáltam már CureROM-al de ugyanez, szóval a crack hibája nem lehet. Függőleges szinkronizálással is ugyanez a gond :(
  • hykao #6530
    Nem.
  • Kockásfülűnyúl
    Sziasztok

Most játszottam végig és az alelnökös pálya után tölti be a köv pályát és kivág az asztalra. Így van vége a játéknak?
  • hykao #6528
    Adjatok shotokat, hogy rövidíthessek a szövegen!
    Azt hittem a szokványos felbontásokban megtörténik a sortörés automatikusan - legalábbis kipróbáltam alacsonyabb felbontásokon, és megtörtént (800x600 és 1024x768), érdekes, hogy nálad nem történik meg 1024x768-ban.
    Az én natív felbontásom az 1440x900, így 1280x1024-ben már nem bírtam megnézni (mert max. csak 900 képpontot tud vertikálisan megjeleníteni). 1440 képont szlélességnél nem csúszik ki semmi az tuti, mert az enyémen láttam volna, de ezek szerint optimalizálni kellene, hogy 1280 és 1024-es szélességnél se csússzon ki...

SHOTOKAT KÉREK A KICSÚSZÓS FELIRATOKRÓL!!!
  • KILLER2
    Én 1024ben játszok. Megint észrevettem pár kilógást a sebhelyes videóiban. Eddig 3-4 volt.
  • adios
    Ezt én is figyeltem 1280x1024-es beállítással játszok és valóban egy kicsit kilóg de nem zavaróan
  • KILLER2
    Ok, majd csinálok.
  • hykao #6524
    Azért ha látsz még ilyet, légyszi csinálj róla shotot!
  • KILLER2
    1280*1024es monitoron nyomatom 1024*768ban (sajna az 1280at nem igazán bírja a gépem, így is néha belassul). De ez csa 1szer volt eddig, egy jó hosszú mondatnál. De ennyi belefér.
  • hykao #6522
    Hmm, kilógott a felirat? Milyen felbontásban játszol? Én úgy vettem észre, hogy a szokványos 4:3-os (800x600, 1024x768) vagy 5:4-es (1280x1024) felbontásoknál dinamikusan megtörténik a sortörés, ha kell. Nálam 16:10-es képarányál (1440x900) nem történt meg a sortörés, de figyeltem a szövegre, hogy ne lógjon ki...ezek szerint nem eléggé...
  • KILLER2
    Na nyomattam kicsit. A New Life-ig mentem most. Eddig az egyetlen hiba amit találtam, az anniy volt, hogy amikor beszélget a riporter a tolószékes csávóval, akkor az egyik szó picit kilógott, de ez se a ti hibátok, szóval gratulálok, szép munka. Megérte várni rá.
  • Piedon
    Javítottam a nálam lévő fájlokban.
  • Hellsing47
    tessék

amugy érdekes hogy Kategória: Akció > FPS :DD
  • KILLER2
    Ugye patch nélkül is tutira megy a magyarosítás?
  • KILLER2
    Na végre elindult. Patch volt a hibás. De azért ha látom lehet, hogy megveszem. De most végre elkezdem a tesztelést.
  • hykao #6516
    Köszi! Észben tartjuk! Az újabb verzióban javításra kerül!
  • hykao #6515
    Nem. Csak ha végigtolod a pályát megint.
  • cstomi16
    Találtam egy lefordítatlan bejegyzést a játékban!
  • sz4bee
    Ugy utolag hogy ha most megszeretném nézni az első küldetés ujságát azt megtudom-e tenni.
  • KILLER2
    Meg fogom csak az a baj, hogy még életbe nem láttam boltba. De ha látom megveszem. Addig is
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Segítene valaki megcsinálni CureROMal? Most meg valami biztonsági egységgel van baja. Nem kell hozzá valami profil?