6774
  • Jacek
    volt egy ilyen sejtesem:)remelem nem activision:P
  • Carlos
    A szabályokat multiban Te alakítod. Ha zúzni akartok, zúztok.
    A kiadótól is függnek a játékmódok.
  • arty
    jaja, mosott az egész, meg a light glow is elég erős... replayban nélküle is lehet nézni, és elég nudli :)

én CRC szurkolo vagyok! a grafika simán jo!!!
  • Chaos Mad

remélem lesz vmi destruction derby féle mód is, vagy csak sima versenyek?
  • Gregorius
    Az baj, sorry.
  • Carlos
    Effektek nálunk:
    Noise, HDR, Dynamic Envmap, Motion Blur, Glow. Most ennyi jutott eszembe!

A Xpand kap egy szép nagy Blur-t mindenhová, azért tűnik olyan szépnek.
  • arty
    sztem akinek ezek a képek nem tetszenek, az nézzen meg egy xpand ralyt anélkül a glow postprocessing filter nélkül... asszem replaynál lehet kapcsolgatni kifele ....

na anélkül az xpand sem tünik extra szépnek... esetleg a CRCre is lehetne egy kikapcsolhato post processing, h befogják a szájukat a fanyalgok...

ez a gfx bőven elég, csak legyen moddolhato, meg tartalmas. ennyi. jah, és ne tizenezrekbe kerüljön :D
  • Carlos
    Alsó télleg jobb.
  • Carlos
    Multy 8 játékossal: Net, Lan.
  • Alexease
    Nincs.
  • Gregorius
    De egy digitális monitorod sincs, amin tekerheted a fényerőt, a kontrasztot, a színtelítettséget, színfrekvenciát és szaturációt?
  • Alexease
    Mert nincs penzem:)
  • malter
    miért nem?
  • Jacek
    lol
  • Alexease
    De nincs ATI-m, es nem is lesz
  • Jacek
    atin lehet ilyen baromsagokat kapcsolni:)
  • malter
    igy maga az auto elég fura(2es kép)de a háttér az tényleg full ha még lehetne kicsit fokozni már már fénykép is lehetne
  • Alexease
    THX!!!
  • Alexease
    Ezert keresek mar egy jo ideje olyan utility-t a videokartyahoz, progikhoz stb., amivel kozvetlenul a megjeleno kepet lehetne allitani (kontraszt, szaturacio). De persze, ilyen nincs:)
  • Jacek
    kulgyek egy ilyen szinu plexi lapot ? mekkora a moncsid?:PPPP
  • Alexease
    Itt van peldanak ket kep. Az elso az eredeti, a masodik a kontrasztosabb, "fakobb" (szaturacio low). Nekem a masodik tetszene:)) Pedig, ez a RBR-bol van, ami viszonylag eleg jol el van talalva szinvilagban, pedig erosen "konzolos" a taj.

• Amse
    Nekem 1 nem tetsuik, hogy olyan tél érzésem van tőle és az nyomasztó.De a grafika az teljesen jó.
  • Alexease
    Lehet, hogy tenyleg nem olyan szep, nincsenek valtozatos, nagy texturak, reszletes, "igenyesebb" objektumok stb., de szerintem valahogy meg is jo lesz. A "fako", alul szaturalt szinek sokkal jobbak, mindig hasonlora vagytam:)) A render engine, es az efektek biztos hogy ott lesz a toppon, mindenfele trukk nelkul (regi, gagyi arnyek es tukrozodes megoldasok nelkul). Es termeszetesen, ami a legfontosabb egy autosjatekban, a fizika, szimulacio, tores meg egyertelmuen jo lesz.
  • toMpEr
    ense azert mondtam, nekem is tokeltesen eleg lenne igy ahogy van, en csak azert irtam, mert eleg sokat tudna dobni szerintem az osszhatason egy rendes fizikával ellátott fű.
  • malter
    gondolom akiknek nem igazán tetszik a graf azok az éles szinekre gondolnak,de sztem ez sokkal élethübb mint a full zöld erdö stb,pl driverben is ezért nem csili vili minden
  • Zola NFK
    Mármint szemtelenség, hogy csak képeket kaphatunk belőle...
  • malter
    nekem nagyon tetszik, a növényzetet lesza.. nem azon kell a hangsulynak lenni,más gaméban lehet szebb,de a többi ami lényeges lenne az...ugyhogy sztem ne a bokrokra koncentráljatok:))

shotokbol még nagyon nem derül ki milyen szép vagy nem szép a graf,mert nem láttuk,viszont carlos látja és van hasonlitási alapja szal gondolom nem poénbol irta hogy szebb;)

• Zola NFK
    Már elnézést, de szerintem ezek a képek már kezdenek átmenni szemtelenségbe :)
    Nekem az eddigi összes Invictus (és előtti) termék nagyon kedvemre való volt, és úgy látom, hogy a CRC is "beáll a sorba"...
  • Chaos Mad
    lesz benn online játék lehetöség nem? lan is lesz ugye? :)
  • karikusz
    Amire akartam utalni az a növényzet, ahogy azt toMpEr is írta....én egy videnyót láttam róla, és ott figyeltem meg
  • robotnyk
    :DD
  • Jacek
    kuld at csinalok szep shotot
  • Carlos
    Nálam nincs AA és AF sem.
    Behalna ez a gagyi AMD vaczak.
  • b-type
    nagyon jók a képek. thx
    nekem minden tetszik amit láttam.
  • Nyiri
    A mai masodik kepen levo zold kocsi nagyon hasonlit (szerintem az alapjara epul) ami az SL-ben volt.
    Jetta alap vagy mi:)

Nekem is picit a grafika nem tetszik. Montad korabban hogy a Colin4-5 Xpand-t, RBR-t is lenyomja. Lehet, de nem ezeken a kepeken.

AA/AF nincs sehol. Ennyire gepigenyes?
  • Carlos
    Akkor nem szóltam. Töröltem is...
  • Amse
    Hat a bokor az elég rusnya.
  • M@TriX
    de itt az erőforrás többmindenre kell.
    De sztem az első demó után többet tudunk, akkor mind a 2 játékot láttunk a gépünkön mozgás közben :)
  • M@TriX
    hát igen az Xpand Rally grafilag el van találva...
  • toMpEr
    szerintem jobban nezne ki, ha kicsit tobb aljnovenyzet lenne, mint pl ezen a kepen az xpand rallyban