6774
-
#628 volt egy ilyen sejtesem:)remelem nem activision:P -
#627 A szabályokat multiban Te alakítod. Ha zúzni akartok, zúztok.
A kiadótól is függnek a játékmódok. -
#626 jaja, mosott az egész, meg a light glow is elég erős... replayban nélküle is lehet nézni, és elég nudli :)
én CRC szurkolo vagyok! a grafika simán jo!!! -
Chaos Mad #625
remélem lesz vmi destruction derby féle mód is, vagy csak sima versenyek? -
#624 Az baj, sorry. -
#623 Effektek nálunk:
Noise, HDR, Dynamic Envmap, Motion Blur, Glow. Most ennyi jutott eszembe!
A Xpand kap egy szép nagy Blur-t mindenhová, azért tűnik olyan szépnek. -
#622 sztem akinek ezek a képek nem tetszenek, az nézzen meg egy xpand ralyt anélkül a glow postprocessing filter nélkül... asszem replaynál lehet kapcsolgatni kifele ....
na anélkül az xpand sem tünik extra szépnek... esetleg a CRCre is lehetne egy kikapcsolhato post processing, h befogják a szájukat a fanyalgok...
ez a gfx bőven elég, csak legyen moddolhato, meg tartalmas. ennyi. jah, és ne tizenezrekbe kerüljön :D -
#621 Alsó télleg jobb. -
#620 Multy 8 játékossal: Net, Lan. -
#619 Nincs. -
#618 De egy digitális monitorod sincs, amin tekerheted a fényerőt, a kontrasztot, a színtelítettséget, színfrekvenciát és szaturációt? -
#617 Mert nincs penzem:) -
#616 miért nem? -
#615 lol -
#614 De nincs ATI-m, es nem is lesz -
#613 atin lehet ilyen baromsagokat kapcsolni:) -
#612 igy maga az auto elég fura(2es kép)de a háttér az tényleg full ha még lehetne kicsit fokozni már már fénykép is lehetne -
#611 THX!!! -
#610 Ezert keresek mar egy jo ideje olyan utility-t a videokartyahoz, progikhoz stb., amivel kozvetlenul a megjeleno kepet lehetne allitani (kontraszt, szaturacio). De persze, ilyen nincs:) -
#609 kulgyek egy ilyen szinu plexi lapot ? mekkora a moncsid?:PPPP -
#608 Itt van peldanak ket kep. Az elso az eredeti, a masodik a kontrasztosabb, "fakobb" (szaturacio low). Nekem a masodik tetszene:)) Pedig, ez a RBR-bol van, ami viszonylag eleg jol el van talalva szinvilagban, pedig erosen "konzolos" a taj.
-
#607 Nekem 1 nem tetsuik, hogy olyan tél érzésem van tőle és az nyomasztó.De a grafika az teljesen jó. -
#606 Lehet, hogy tenyleg nem olyan szep, nincsenek valtozatos, nagy texturak, reszletes, "igenyesebb" objektumok stb., de szerintem valahogy meg is jo lesz. A "fako", alul szaturalt szinek sokkal jobbak, mindig hasonlora vagytam:)) A render engine, es az efektek biztos hogy ott lesz a toppon, mindenfele trukk nelkul (regi, gagyi arnyek es tukrozodes megoldasok nelkul). Es termeszetesen, ami a legfontosabb egy autosjatekban, a fizika, szimulacio, tores meg egyertelmuen jo lesz. -
#605 ense azert mondtam, nekem is tokeltesen eleg lenne igy ahogy van, en csak azert irtam, mert eleg sokat tudna dobni szerintem az osszhatason egy rendes fizikával ellátott fű. -
#604 gondolom akiknek nem igazán tetszik a graf azok az éles szinekre gondolnak,de sztem ez sokkal élethübb mint a full zöld erdö stb,pl driverben is ezért nem csili vili minden -
#603 Mármint szemtelenség, hogy csak képeket kaphatunk belőle... -
#602 nekem nagyon tetszik, a növényzetet lesza.. nem azon kell a hangsulynak lenni,más gaméban lehet szebb,de a többi ami lényeges lenne az...ugyhogy sztem ne a bokrokra koncentráljatok:))
shotokbol még nagyon nem derül ki milyen szép vagy nem szép a graf,mert nem láttuk,viszont carlos látja és van hasonlitási alapja szal gondolom nem poénbol irta hogy szebb;)
-
#601 Már elnézést, de szerintem ezek a képek már kezdenek átmenni szemtelenségbe :)
Nekem az eddigi összes Invictus (és előtti) termék nagyon kedvemre való volt, és úgy látom, hogy a CRC is "beáll a sorba"... -
Chaos Mad #600 lesz benn online játék lehetöség nem? lan is lesz ugye? :) -
#599 Amire akartam utalni az a növényzet, ahogy azt toMpEr is írta....én egy videnyót láttam róla, és ott figyeltem meg -
#598 :DD -
#597 kuld at csinalok szep shotot -
#596 Nálam nincs AA és AF sem.
Behalna ez a gagyi AMD vaczak. -
#595 nagyon jók a képek. thx
nekem minden tetszik amit láttam. -
Nyiri #594 A mai masodik kepen levo zold kocsi nagyon hasonlit (szerintem az alapjara epul) ami az SL-ben volt.
Jetta alap vagy mi:)
Nekem is picit a grafika nem tetszik. Montad korabban hogy a Colin4-5 Xpand-t, RBR-t is lenyomja. Lehet, de nem ezeken a kepeken.
AA/AF nincs sehol. Ennyire gepigenyes? -
#593 Akkor nem szóltam. Töröltem is... -
#590 Hat a bokor az elég rusnya. -
#589 de itt az erőforrás többmindenre kell.
De sztem az első demó után többet tudunk, akkor mind a 2 játékot láttunk a gépünkön mozgás közben :) -
#588 hát igen az Xpand Rally grafilag el van találva... -
#587 szerintem jobban nezne ki, ha kicsit tobb aljnovenyzet lenne, mint pl ezen a kepen az xpand rallyban