6774
-
#23 Énis úgy tudom, hogy nem túl elterjedt effektek. Motion blur legalábbis pc-s semmiképpen sem. Azt súgta nekem valaki, hogy ps2-n már jobban használják ezeket, de ott a hw jobban támogatja. -
#22 Tervezett kiadási idõpont: 2004. 3. negyedév PC-re -
Nyiri #21 Annyi biztos, hogy fizika lesz a gameben :) SL-ben ez jonak tunt csak az jatszhatatlan volt szamomra (szaggatas) :( -
#20 nagyon jol néz ki szerelni lehet?kb hány auto lessz benne? -
Anee #19 Az a legjobb hogy nem az Activision Value lesz a kiadó!!!
Be lehet fejezni!Nem kell határidőre kiadni! -
Chaos Mad #18 na, mostmár megnéztem a képeket!! húhúú... nagyon állat lesz! minden lesz! király! csak igy tovább!!! -
Chaos Mad #17 remélem lesz földut meg dagonya is!!! :) -
Chaos Mad #16 bakker! az 1nsane az egyik kedbencem! és most ujra Invictus! hajrá!!! ez megy is a kedvencekhez!! :) -
#15 Igen, ingame. -
sagem #14 madal of honour
colin 1 2 3
richard burns
ezekben eggyik sincs el vagy tevedve, mar bocs
a kepeken nagyon is latszik 1esen 2 esen 5oson nyolcason
szerintem respect nekik
ezek ingame shootok? amugy ha igen akkor atom :) -
Denny #13 "...motion blur,glow ezek alap effektek,talán nincs is játék ami ne használná..."
???
Komolyan? :o)
Amugy nezd meg jobban. Latszik. -
Nyiri #12 Engem leginkabb az erdekel, hogy ez legalabb be is lesz fejezve vagy ujra egy nagyon gyenge beta-t adtok ki? Tudom, tudom hogy kiado, de remelem azota valtozott a hozzaallasuk. Sok sikert. A kepek biztatoak. -
K.András #11 "motionblur es glow is van a jatekban..."
Motionblurt nem látni egyik képen sem,ettöl persze még lehet benne,hiszen motion blur,glow ezek alap effektek,talán nincs is játék ami ne használná... -
#10 szép fű...
-
sagem #9 igeretesnem nez ki
motionblur es glow is van a jatekban...
szep remelem ez is hallhatattlan lesz mint az insane
sok sikert skacok -
#8 -
#7 klassz
megjelenés? -
#6 Sok sikert :)
megjelenés? -
-
#4 Az lesz! -
#3 jó game lessz szerintem -
#2 #2 -
kitamas #1
A mai napon az Invictus hivatalosan is bejelenti az új játékját, melynek munkacíme:
Cross Racing Championship
- röviden CRC.
Képek és információk a www.invictus.hu-n lesznek elérhetők.
Véleményeket, hozzászólásokat szívesen veszünk a fórumon keresztül is de akár elküldheted közvetlenül nekünk is az [email protected] e-mail címre.
Kozák Tamás
Invictus