6774
-
#423 reméljük nemsokára mi is borulhatunk ilyen szépeket ;) -
#422 Jééé...
Matrix kedvenc képe az én borulásom...
Tök jó!!! :) -
#421 Persze hog en csinaltam:)) Nem latszik hogy mennyire gagyi?!:)) -
#420 vald be hogy ezt te csináltad ;)
Ez nem kocsi hanem csak egy kép megy el, nem?
-
#419 Hát ez nem sok semmi..(((
..pedig már felkészültem egy vagány cuccra...bár 1 MB...:(( -
#418 Itt egy rovil movie:))))))
CRC.AVI, DivX, 1Mb -
#417 de ebben igen:) -
#416 :D -
#415 Miért?...ebbe nem autók lesznek? -
#414 Ez azert eleg jo:)) A BHMS-en "nagy szo" hogy igy kint legyen valami headline-ban, foleg ketszer:))) Itt csak a "nagyok" szoktak lenni:PPP
Izgulok, hogy jo legyen, gyors legyen, es ne maradjon benne nagyobb szarvashiba:)
-
#413 -
#412 Ez overground lesz! -
#411 OSSZEL.
Deaz Underground-os logod gyanus:) Ez masik kategoria:)) -
#410 Üdv...
kb mikorra is várható..csak mert nem találtam azt sehol sem..(
Amúgy kiru lesz..)) -
#409 Meggondoltam magam. Most látom, hogy korrigálták a dolgot, már ott virítotok a beharangozóban is. :-) -
#408 Jó reggelt!
Még mondtam is nekik, hogy ti is örülnétek egy reklámnak, ha megemlítenék hogy egy SG riportról van szó. A játékosok is örülnek hogy terjed a játék híre és ők is kapnak egy exclusive interjút. De ez lett belőle. Nem kaptatok reklámot. :-( -
#407 amúgy JóÓÓÓ reggelt! ;) -
#406 no problemo, de azért jó, hogy így kikerült egy akkor site-ra... -
#405 Ne érezd magad teljesen hülyén, én elolvastam őket, de miután elmentél lefeküdni, majd holnap megdumáljuk. ;-)
Pedig mondtam nekik hogy te csináltad a riportot. Mondjuk a valódi neved nem tudom, ezért csak a Matrix-ot említettem nekik. :-) Meg a Zsolt Demkót, mert az a név ott csüngött az interjún, de az sincs benne. Viszont egy az egyben bevágták az első verziót, amit először küldtem el, a 2 typo-val. "nema eof" szép! -
#404 jól eldumálgatok is magamban.
Na akkor el is megyünk magammal aludni... jó 7végét mindenkinek... -
#403 emlékeztek még a STreet Legalban a szikrákra. És nézzétek meg most az új képeken.. mamám.. ;) -
#402 Az is jó pont, hogy néhol el van "rontva" az útcsíkozás, mint a valóságban is. Ezek olyan apróságok amik dícsérendők. -
#401 De ez is nagyon szuper kép remélem a kereket egyszerűen el lehet hagyni egy nagyobb ütközés után... -
#400 Kedvenc képem ez:
Nagyon állat:
Tisztára mint egy rali bukás... -
#399 Csak most látom a vadi új képeket, a noise effekt nagyon baró. és a tőrés gyűrődés is ott van a szeren... -
#398 Mondjuk engem egy büdös szóval sem említenek, de nem baj.. :( ;)
Egy kis hírnév jól jött volna ;) -
#397 Én jelentem beeee
English Interjú -
#396 nagyon jók! pfff...most tűkre ülök.... -
#395 Kuldtem nekik (BHMS) azonnal mail-t mikor megjelentek a shot-ok -
#394 Kukucs! Nem tartott soká! -
#393 Arcodra fagyott a mosoly ebben a nagy melegben?
Egyébként szerintem nagyon polírozottak az autók, nem? Nem kéne visszavenni belőle?
Halljátok? Vegyetek már vissza magatokból!
Mikor jön már ki? Mikor jön már ki? Nem bírok magammal! -
#392 Valahogy úgy!
(Modemes vagyok, ennyi ideig tart, 'míg megnézem. :-() -
#391 -
#390 Megnéztem őket és igen impozánsak. Le a kalappal! Remélem lesz olyan nehézségi szint, hogy a kocsi rendesen szarrátörik ha belehajt az ember 200-zal a falba és nem csak leesik a motorházfedél meg az ajtó!
A gumiredők még mindig fordítva vannak!
A por nagyon tetszik! Király! -
#389 Nem tudsz szohoz jutni a kepektol?! -
#388 Tudtam, éreztem hogy a mai nap lesz az. Este nyolckor voltam fönn, és akkor még nem volt semmi, csak az, hogy 16 új kép lett feltöltve, de kép az még nem volt sehol. Most checckkolom őket. -
#387 Azta ^%$#%$ ez valami $#@$#@ great!!:))) THX!!!
Vegre valaki "meghallgatja imaimat";)))))) Kicsi de sok es valtozatos texturak, szaturacio lehuzva, es motion blur kezdemenyezes! Es persze, ott a tobbi josag is, pl. a rengeteg vizualis efekt, de meg felsorolni is sok:))) -
#386 -
kitamas #385 Új CRC shotok az www.invictus.hu -n, köztük egy pár a törésrendszert mutatja.
Hamarosan video trailert adunk ki.
Kozák Tamás
Invictus
-
#384 ??? :P