6774
  • M@TriX
    elég brutál baz ilyen játék kellene nem egy NFS :)
  • Vlala #505
    bocs, off: Milyen drivered van? Nekem a legújabba is beleköt (lehet, hogy nem is azzal van a gond, inkábbb a win2000 körül)

on:
    kitamas: de jó, akkor lehet csinálni egy fémszínű autót (ezüstnyíl), "rekettyés tuning" módszerrel :-)
    Kellene tenni bele olyan effektet, hogy ha borulsz, utána percekig szédül a vezető :-)
  • Alexease
    Nem. Ez "autoversenyzos" progi lesz.
  • Alexease
  • mycso
    Hali!
    Az SLRR-hez hasonlóan, ez is ilyen tuningolgatós, szerelgetős lesz?
    Mert az a király!
  • toMpEr
    igen, az hianyzott az insane-bol :)
  • toMpEr
    van ugrajto elotte
    GDC-n barki kiprobalhatta, beallithattad a parametereket sebesseg, irany, ugrajto magassaga, stb.
  • kitamas
    Ugyan igy van megoldva a CRC-ben is, illetve meg jobban.
    Gyurodik a kaszni, es le is kopik a festek, csak sokkal jobban mint az Insane-ben volt :) Lehet horzsolni, utni, karcolni, alkatreszeket deformalni es elhagyni, no meg lifego alkatreszeket vonszolni.
  • Amse
    Jah az érdekes.Az már repülve ér oda.
  • Nyiri
    En azt nem ertem, hogy az elso utkozes elott mitol repul fel az egyik auto (bal oldali) a levegobe? :)
  • Alexease
    Ooo, az Insane-ben gyurodott mar a kaszni (:D), de ami fontosabb, nem csak koszolodott az auto, hanem lekopott a festek es alatta latszott a fem (vagyis egy masik textura) :)) Vagyis mar reg megoldhato, csak hat igenyek kerdese a dolog;)
  • malter
    Lol ez nagyon állat'
  • toMpEr
    microsoft mar megcsinalta xboxra egy techdemokent
    videok itt: http://www.microsoft.com/xna/
  • malter
    kiváncsi vagyok mikor jut el a törésmodel olyan szintre,hogy ne csak horpadjon a kaszni,hanem gyürödjön festék lekopjon fémig stb sztem már nem olyan távoli ez a szint
  • malter
    csak jönne már.......:)motor ugylátom nincs kidolgozva,bár ez nem is az a kategoria #460-ötöst rá hogy 1 bmw 325i motor képe forditva:)
  • M@TriX
    Én is nyaralni voltam, az új képek csúúúúúcsok. Nagyon bruti....
  • Gregorius
    Ott szerintem is más gond lesz
  • Amse
    Nekem is olyan kártyám van és fut simán az Insane.
  • Vlala #488
    Az Insane tényleg fantasztikus volt... a régi vidikártyámmal. az új (Inno Geforce3 Ti200) kártya alatt a legújabb driverrel, a második patch után sem akaródzik beindulgatni... remélem a CRC már nem fogja ennyire utálni!
  • ranGer2
    Roncsderbi?
  • Gregorius
    Most jöttem vissza Máltáról, és ezek a képek még annál is jobbak. :))))))))))
  • ToMy_
    reichstag
  • Alexease
    Huuu, ezt kemeny volt leirni:) ket villogas kozott ket sor:))))))
  • Alexease
    De altalaban a "felreertes" - nem csak veled:DDD - a nezopont miatt van:)
    En elsosorban szinte csak tisztan a fizkai engine-t, annak megoldasait, a "korszakalkoto" (?!?) ujitasait, az izombol szamolt kepleteket nezem, mig mas altalaban - es persze helyesen! - a vegtermeket tekinti alanynak, melyben a techniaki megoldasok, a design, a jatek-koncepcio egeszseges egyensulyban vannak, melyek elsosorban egy eladhato de foleg hasznalhato jatekot eredmenyeznek;P

Az Insane jo volt/van az mindenki elismeri - meg ha nem is volt olyan "hangos" sikere, media hadjarata (bar begyujtott nehany dijat:D) - mint jatek is. De en abban is egy nagy reszt a technikai ujitasokat lattam, amit meghatarozonak tekintek (amit talan mas is at vett:), meg ha nem is volt az csak ugy gondolom (valodi fizika, toresmodel, kornyezet fizika stb.):)))

Az uj engine-re is igy tekintek, meg ha inkabb latszik egy mernoki monumentalis programozoi csodanak mint egy "hasznalhato" jateknak.:)) Bar (:DDD) barmennyire is "hasznalhatatlan" volt az SL es az SLR, azert ismet begyujtottek egy-ket kissebb elismerest a MG-al egyutt:))))))

Hogy mennyire lesz hasznalhato a jatek, vagy hogy mennyire nem fog futni a gepemen, vagy a fergek teren mi varhato gozom sincs. Ha oszinte akarok lenni, kicsit pesszimista vagyok:))))))))))))))))))
    De kivancsi vagyok, ez a lenyeg:))) Nyomom is rendesen hirkent a BHMS-re azonnal ha van valami, onnon gyorsan korbe er a hir, nem art egy kis nepszeruseg:)))))) Jo latni, a tobbi "nagy" kozott:)))) Es igy talan, nem okoznak "csalodast":)))))))) Ha meg is, akkor majd egek mint az a bizonyos nemet epulet vagy mi (nem tudom leirni a nevet:DDDDDDDDDDDDD) :PPPPPPPPPPPPPPP
  • Alexease
    Ja ja, gondolom:))) Mar beszeltunk rola parszor:PPPPP
  • Toya
    A hozzászólásod jó, bár kb. a 90%-val én nem értek egyet :)
    De ezt majd mi ICQ-n megbeszéljük.
  • Alexease
    Ez helyes eszrevetel lenne, ha mozgasban lehetne latni:)

De a lenyeg, hogy egy kicsit erdekesen szoktak alakulni a hozzaszolasok ilyenkor. Altalaban mindenki azonnal kiszurja a ilyen vagy hasonlo apro "hibakat, erdekessegeket stb.", de az emberek nagy resze megszallottan nyomja az NFS-t vagy valami hasonlo totalisan gyoker kategorias hulladekot:))))) Ami techinikailag valami irtozatos tavl van ettol vagy mas "normalisabb" jatektol:))

De a helyzet az, hogy ez a jatek (pontosabban engine) magasan felul mul minden eddig megjelent jatekot ilyen szintu alkatresz fizikaban es hasonloban. Es itt, ennel nem a "szimulacio" a lenyeg, hanem a nagybetus fizika, es azon belul is az alkatresz szintuseg.

Persze, ezt azonnal meg lehet tamadni, hogy teljesen felesleges, mert pl. ott van a NR2003, a netKar vagy az LFS ahol korrekt fizika van, de csak a negy kerekre, a tobbi korrekt parameter, es meg is teljesen jo szimulaciok. Vagy ott az ISI engine, amiben (szerintem) nulla fizika van, es csak parameterekkel, szinte teljesen jo szimulaciot lehetett osszerakni.

De igazandibol, valszeg ez lenne (lesz) a jovo, csak hat ennek a kifejlesztese ido, az meg penz:)))

Termeszetesen, ezzel nem azt mondtam hogy ez szimulator lesz, mert attol hogy fizika van benne, lehet fun race is (ez lenne a normalis), csak azt hogy technikailag magasan a tobbi felett all, csak hat meg vannak buktatoi:PPPPPPPP

Es a lenyeg:)))))))) Biztos hogy vannak es lesznek is hibak az engine-ben, de ez abszolut elnezheto, mert ennek a proginak egy sor kodja valszeg bonyibb, mint egy atlag autos rettenet komplett forrasa:)))))))) Es ezeket a hibakat jobban el is nezem, mint pl. ha egy kerek korrektul pattogva szall el, de esetleg magasabban, mintha egy autonak nevezett csillogo dobo, mint szappantarto forog kozepen es veszi a kanyart mint sinauto:))))))))

Nahh, meg KV-ztam:)))))))))))
  • Alexease
    ~90%, uszkve, gondolom;))
  • dashed_
    vmi pontossab megjelenesi datum?? az ok hogy nyarvege vagy osz de esetleg honapra beloheto???mennyire van most kesz a jatek?
  • morgo
    tetszenek a kepek. Az egyetlen dolog amitol felek, hogy az egyes alkatreszek mintha sokkal messzebb, magasabb kerultek volna, mint el tudnam kepzelni(gondolok itt a felpattano kerekre, a motorhaztetore), bar nem lattam mozgasban a dolgot, ugyhogy nem tudom az utkozes elozmenyeit...
  • Chaos Mad
  • Carlos
  • Chaos Mad
  • Carlos
    Kár, hogy én nem rakhatok fel képeket. Akkor lenne ám itt kánaán...
  • Carlos
    Hogy izzik a féktárcsa...
  • Amse
    Ezt, berakom mert ez istenkirály kép!
  • Chaos Mad
    aztarohatt!!!!!!!!
    ez állati jooooo!!!!!!!
    jöjjön mááá...!!!!
  • STLRR
    Kicsit durva a toresmodell nem gondoljatok!Iszonyt jo!Ma' aszittem igazi az a tores!Jojjon mar....
  • dashed_
    nem azt a hulye smilet akartam de mind1 :P
  • dashed_
    nagyon jok ezek az uj kipek