6775
  • M@TriX
    ezeket nevezik pesszimista hozzáállásoknak :)
    Én mindig optimista voltam és eddig minden rendben is volt :)

Nekem a 20. patch után már semmi bajom az SLRR el :)

a Controls ba, NzzN igazad van

Nyiri: az SLRR megelőzte sajnos vagy nem sajnos a korát, ezért nem láthatunk hasonló próbálkozást sem. Megfelelő hátérrel korszakalkotó lett, így csak a fanatikusoknak lett az, mert csak ők játsz(unk) vele.

Az SLRR a nagy gépigény és a bughegyek lett amilyen, ami egyetlen dologra vezethető vissza, mégpedig a "túl" részletes autókra (meg a rövid fejlesztési időre, a kiadóra, meg a...). Minden alkatrész élt az autókban, a gépnek sokat kellett számolnia ráadásul pontosan és valóságosan, a város azért nézett ki ahogy. De erre már a fiúk is rájöttek láthatod a képeken, hogy mostmár egyszerűen szólva "egy tömb" az autó... megkeresték a kompromisszumokat...

Szóval sztem nyugodtan lehetsz optimista, de persze én is realista vagyok vagyok és hiszem ha a saját gépemen látom. A lényeg, hogy pozitívan állj a játékhoz. Szuuuuzáááá! :)
  • NzzN
    A belső nézet tényleg nagyon szép és jó, de a kormányon miért az út tükröződik amikor a kormány mögött ül az ember? Miért nem a belső teret tükrözi vissza a kormány ha egyszer a kocsin belül van? Persze látszania kell az autón kívül történő dolgoknak is, de nem CSAK azoknak, mert így olyan hatást kelt, mintha valójában nem is lenne semmi a kormány mögött. Az autókat jó lenne, ha lehetne egérrel irányítani és a irányító eszköz beállításainál számértékeket is kiírna, hogy mondjuk egérérzékenység 7, vagy ilyesmi, mert a Street Legalban nagyon nehezen tudtam újra beállítani a dolgokat, mivel csak csúszkák voltak.(Tudom, mentsem el a controlst).
  • Nyiri
    En azert ne lelkesedem enyire, mert a SL-nel is megjartam. Majd a demo utan.
  • M@TriX
    a 2. videóba epekedve vártam törést de nem kaptam meg, látványt azt viszont igen... ajajj.. lassan megy az idő...
  • M@TriX
    a műszerfal él úgy értem, hogy a műszerek rendesen működnek, az SLRR-be is láttam belecsempészték a srácok, de ez mindent üt.

Várom a demót ezerrel, remélem lesz LAN benne és akkor nyomjuk majd itt a munkahelyen :)

ha kijön a full, akkor meg majd berakom a "szükséges szoftverek" listájába, amit meg kell venni a cégnek :)
  • Carlos
  • M@TriX
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá
    most láttam a videót, a belső nézetest.
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááÁÁÁÁÁ

sztem nagyon király, a műszerfal, a fószer él, a kormány tükröződik a napfény vakít a kerek csikorognak

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááÁÁÁÁÁ

ennyi comment :)

mopst csurog a másik
  • M@TriX
    jah, ha LAN lesz a net sem lehetetlen, de sztem az adatátvitel miatt nincs (még) net. Lehet megoldják majd egy patchben. Majd kiderül. Előbb lássuk a gémet :)
  • arty
    ok, maszter szerveres online nem lesz, de direkt IP vel sem lehet interneten keresztül csatlakozni ?

majdcsak ir vki egy lobbyt a játékhoz... álá RBR. HA lesz online, és a demo is korrekt lesz, megesküszöm ezt kérem karácsonyra! :D
  • uHs Gerzson
    Erre az Online lehetöségre rákérdezek az egyik ismerösömre aki fejlesztö az invictusznál.
  • Jacek
  • Alexease
    Igen, az nagy kulonbseg:))) Sot, az sem mindegy kinek a keresztbe allt autojaba rohanok bele szokas szerint az utkozepen:PPPPP
  • Jacek
    jo csak van kulombseg hogy AI1 tori ropira a kocsim vagy Alex:)))
  • Jacek
    ok majd lehet erre is kapunk valaszt de sajnalom akkor is, valahogy csak meg lehet oldani de nem akarjak vagy idejuk nincs...
  • Alexease
    Bar az online tenyleg hianyozni fog, lan-ra meg nincs eselyem, de bizok az AI-ban, mert az mindig is kimagaslo volt az Invictusnal. Azert erdemes megnezni az 5 eves Insane-ben hogy hogyan vezet az AI! Es itt a lenyeg hogy VEZET s nem droton huzzak!!!!
  • Alexease
    Igen, erre rakerdeztem tegnap is, de ugy nez ki tenyleg nem lesz online:(((

Szerintem a fizika, toresek, alkatreszek egyebek miatt lenne huzos. Pl. a FlaOut-ban sem lesz. Bar ott egy kicsit mar durvabba kornyezeti fizika, legalabb is a mennyisege (tonnaszam a gumik meg a faronkok:DDD)
  • kitamas
    Válaszok:
    Magyarítás:
    - a játék teljesen magyar lesz, magyar menüvel, magyar tuningleírásokkal, és magyar beszédekkel
    MOD
    - a modolhatósághoz csak annyit, a 813-as hozzászólás nem lenne rossz, de egy jármű alakjából nem lehet a teljesítményét megjósolni, Láttam én már 230 LE-s Ladát. Az aerodinamikát persze a felületekből és a beesési szögükből számolja a program, és ez könnyen modellezhető.
    Törés:
    A kaszni is és az egyes alkatrészek is törnek, illetve fityegnek, vagy leeshetnek. Egymásra hatnak is, így ha egy első lökhárító alaposan behorpad, akkor az továbbadja a torzulását az őt hordozó kaszninak is, és alatta a kaszni is torzul(hat).
  • Jacek
    mar ugy erted ha lenne online jatek de sajnos nincs csak lan, nalam megvetelre ezert eselye sincs:((
  • Chaos Mad
    #813-as nem rossz ötlet.
    lenne egy kérdésem mégpedig a törés modellel kapcsolatban. a karosszéria is törik, behorpad a tetö, esetleg leszakad, szal az egész gyürödik vagy csak különbözö darabok szakadnak le? (képeket még nem ugazán néztem :)
  • Gregorius
    Lenne egy kérdésem a modolhatósággal kapcsolatban. Annak idején ajánlottam, hogy így legyen és még mindig örülnék ha így lenne, csak nem tudom, hogy tervbe van-e véve, hogy a modolhatóságot korlátok között tartsátok.
    Például egy autómodelnél ki kéne tudni jelölni az autó motorterét, és annak mérten lehet kiszámolni rá a maximum motorteljesítményt, valamint légellenállást számolja-e a amotor a tényleges mod autókra. És hasonlók...
    Most arra gondolok, hogyha nem lett volna érthető, hogy az online játékot is tönkreteszi (ahogy tette az 1nsane-ben is) hogy készülnek olyan autók a játékhoz, hogy mondjuk egy nagy fekete rajzlap élére állítva és 250-nel repeszt a pályán. Kis mini BMW és letolja az útról a 8x8-at.
    Vagy legalább azt lehetne, hogy az irreális modelleket megjelölje a játék, és külön kasztot kapjanak a reális modellektől.
    Persze tudom, hogy be is lehetne tiltani a mod autókat az online játékon, meg megoldhatják a játékosok is, csak jó volna, ha ehhez kapnánk valami segítséget, támogatást a játéktól.
  • arty
    hardwired?

ne is mond, mindengol a sok "csillogovillogo-oriáskerék"-buher ... :( pedig a hardwireden normális a szinvonal, kivétel amikor autos játékrol van szo ... :D
  • I-NoVa
    Ez így már korrekt! Messze az a 2.-a :)
  • karikusz
    Hát amennyire mostanában majmolják a magyarok az angol nyelvet, én ebben nem lennék olyan nagyon biztos..
  • 12346
    simán. főleg ha legalább annyira lenne majd elterjedt, mint az insanyi. akkor tuti lennének majd igényes autók, pályák.
  • 12346
    ha magyar nyelven lesz itthon kiadva, akkor valszeg a beszédhangok (ha lesznek) se lesznek arab vagy mit tom én milyen nyelvűek.
    autóból meg lehet akármilyet csinálni. csak, és kizárólag 2 féle márkából lehet válogatni..loál.
  • SE0418
    Szvsz. a jó "moddolhatóság" üzletileg sem rossz. Én pl. az F1C -t csak azért vettem meg, mert nagyon sok jó mod van hozzá.
    Mondjuk a CRC programban pl. egy jó pályaszerkesztő aranyat érne...
  • Alexease

THX! Nekem nagyon tetszik a render engine, szerintem sokkal jobb, latvanyosabb mint a high-tech szarok mostanaban!!! Ha lenne software-es sutaration, en meg azt is lejebb huznam:)))
  • zsoleer
    hello teljesen magyar lesz?(hang) és hogy a rallyba lesz e navigátor? ha igen
    akkor annak a hangja magyar lesz? és az utolso kérdésem irtátok hogy lehet majd uj autokat csinálni bármilyet lehet majd csinálni pl:lada trabant stb.
  • kitamas
    Egy par dologban hozzászólnék én is, mert úgy látom nem minden világos:
    1) A kontrasztosito effekt kikapcsolható, és az Invictus-on belül is van akinek tetszik, és nem hajlandó kikapcsolni a gépén, és van, aki állandóan kikapcsolva tartja. Ízlés dolga. Nekem tetszik, mert ettől nem olyan "számítógépes" a dolog. Ugyan ez érvényes a noise effektre is, amitól elmosottabb és nem annyira penge éles a kép.
    2) A Motion blur csak menet közben jön ki igazán, majd a demóban mindenki kipróbálhatja.
    3) A polygonszámról meg csak annyit, hogy ez nem csak Rally program, és van, hogy 8 autó nyomul egyszerre a pályán. Így 1/8-ad polygon jut egy kocsira, mint amit egy "csak egy autós" rally játékban ki szoktak rakni. De így is van kidolgozott futóműtől kezde, leeshető és fityegő alkatrészek, és részletes belsőtér.

Üdv,
    Kozák Tamás
    Invictus
  • I-NoVa
    Azért mondom, hogy a videók nagyon tetszenek. Mozgásban jól néz ki a cucc, egyszerűen állóképeken az az érzésem, mintha a kocsik fotóról lennéken odavágva:

Kissé első ránézésre mintha valaki egy photoshop, egy autókatalógus és egy CRC pályashot keverékét mutatná. Mozgás közben egyáltalán nem tűnt fel.

A képeidhez: A mélyélességig nagyon rendben van, szép és reálisabb hatást kelt, de a motion blur-t jobb a szemre és a magas FPS értékekre bízni, megoldja az is.
  • Alexease
    Bocsi, ezt nem igy akartam:(((
  • Alexease
    Egy gyors, fake pelda:)) Sorrendben: eredeti; kontraszt+szaturacio minusz; +melysegelesseg; +motionblur

• Alexease
    Nekem pont ez tetszik:)))) Az altalanos szamitogepes cuccok, a tueles kepekkel, formakkal, hibatlan texturakkal, vegtelen melysegelesseggel, elenk szinekkel hiaba latszanak hirtelen sokkal szebbnek, megis annyira muanyag hogy szornyu:(( Ezert is latszik meg mindig sokkal "filmesebbnek" egy PS2 GT hiaba is kicsi a felbontas, kicsik a texturak, keves a poligon, mert komoly efektekkel tuzdelik meg, ami szerintem sokkal jobb eredmenyt ad osszessegeben. Sajnos PC-n nem ezeket eroltetik, hanem az elozoket:(

Ha egyszer PC-n sikerul elerni a melysegelesseget, a legalabb 1/8-os motionblur-t akkor nagyon tuti lenne;)))

Ennel a jateknal, pontosabban a grafikai engine-nel is sok a felre ertes. "Ultra modern render engine"-nek van irva, amit sokan azonnal "szutykoznak" - nem itt - mert azonnal a texturakat, poligonokat nezik. Pedig itt a lenyeg, a minden csalas nelkuli renderen van, es a realtime efekteken.
    De ugyanez ervenyes a fizikara, az AI-ra is.
  • I-NoVa
    Az állóképek egyre kevésbé tetszenek, a videók viszont egyre jobban. A képeken túlságosan nagy a kontraszt a már már kissé gyengébb minőségű digifotó színvonalon renderelt autók, és az ehhez képest kidolgozatlan pálya között. Kezd teljesen úgy kinézni a cucc, mint anno az SL-ben a trabant/skoda fake képek. Mozgásban viszont már nem tűnik fel, úgyhogy kiváncsian várom a demo-t.
  • I-NoVa
    Nem szakad le az egész orrész, csak nagyon úgy tűnik. Nézd meg jobban, csak a sok felkavart por miatt nem vehető ki rendesen a körvonala, de ott van.
  • grebber
    Az ösztöndíjamból fizetem a netem a többi meg féreteszem jogsira, tehát másra nem marad.
  • Alexease
    Egy kerdes. Lehet hogy elneztem, de a doksiban csak LAN-os tobbjatekost olvastam meg egy gepest. ("Helyi hálózaton keresztül működő Többjátékos Mód.") Az Online (internetes) Multiplayer nincs benne vagy csak a doksiban nincs leirva?!?!
  • malter
    a 20000körüli game árak nekem is magasak,de ne mond hogy 1 frissen kijött game 8000ért az nem korekt ár?!?!
    az interneted akkor miböl fizeted?
  • grebber
    Ja te biztos igen.Nekem ami 5-ezer fölött van az már drága.
    De mindegy.Mindenki azt vesz és annyiért amit akar.
  • M@TriX
    ejnye, pont munkaidő utánra rakni a bejelentést, szegény munkások nem tudták végignézni a munkás nettel, most a videókkal várhatok 7főig :)
    eddig 2 7végét is végigdolgoztam, pont most nem. Ajjaj.. :)

az új képek bejönnek, nagyot üt...
    ez a kedvencem...
    az egész orrész leszakad... húúú.. na majd megnézem a demóban hogy is mutat mindez. Szerencsére nem kell már olyan sokat várni...