6774
  • malter
    jöhetne már 1-2 uj shot,vagy valami info:)
  • Alexease
    ?
  • Carlos
    Hires kép, Invictusban is megvan...
  • Aborg
    Jee, ezt a kepet en mixeltem
  • Carlos
    Köszönöm mindenkinek!!!
  • Carlos
    KÖSZÖNÖM!!!
  • Amse
    Akkor bocs.Én arról lemaradtam.
  • Alexease
    Lattuk:) A legelso screenshot-ok voltak:)) Itt a tobbi: http://www.bhmotorsports.com/CRC/screenshots
  • Amse
    Ezeket láttátok már?Van még de azokat linkelem.

többi kép
  • Alexease
    Detto! :)
  • Gregorius
    Csatlakozom! :)
  • Vernoon
    Happy Birthday CARLOS!
  • Zola NFK
    Ez tényleg klassz kis kép :)

Meg az 1nsane videk engem is érdekelnének.
  • Gregorius
    Hát ez nagyon ott van! :)
  • Gregorius
    Érdekelnének ha nem nagyok!
  • 12346
    attya ég. ez még a béla verzsünös insanyi?:)))
  • toMpEr
    vajon lesz 3. resze is a kepnek? :)
  • toMpEr
  • Alexease
    Es egy kis nosztalgia, vagy exkluzivitas:)) Vannak ebbol a verziobol filmjeim is:))))))

• Alexease
    Hat igen:) A "Terep2-tol az Insane-ig"-rol sokat lehetne "meselni", foleg Denes fizikai engine-erol, es az Invictus-Codemasters "jatek-koncepcio birkozasarol":)) A lenyeg, hogy az Insane nagyon komoly lett, es rengeteg aprosagban megelozte a korat (ami altalaban nem tunik fel, mert az embereknek termszetes - csak azt emlitik meg ami nincs, vagy hibas vagy rossz;D)
  • Gregorius
    Igen, gyakorlatilag az Insane is egy nagy Terep2, szóval Nagymáthé mája akkor is hízhat csak úgy magában, amikor arról beszélünk. (Persze az Insane-be azért kellett sok minden más is, hogy ilyen marha jó játék kerekedjen ki belőle, tehát nem akarom csak a Dénes szakállára írni a játékot), de mindegy, ezt nem kell az Invictusnak magyarázni gyanítom. :-) Az a játék úgy volt csúcs, ahogy összerakták. Csak az a fránya visszajátszás. Hiába szóltam, azt mondták nincs rá igéyn. ;-( Pedig én itt voltam. ;-((
    Na de mindegy, attól még most is tolom.
  • Zola NFK
    Egyébként nekem az volt az első játék pc-n, amivel képes voltam egy teljes nyarat átökörködni.
    Persze szigorúan csak munkaidőben!

Csináltam hozzá kafa földutas körpályákat meg miegymás...
  • Alexease
    Tudom, hogy nem Invictus "termek" volt a Terep2.:)
    De annak, aki nem ismeri a programozoi, ceges hatteret, es "maceras" elmagyarazni hogy hogyan "tortent" a dolog, annak jo az is hogy, "invictusos" jatek:))))

De nem hinnem hogy Denesnek nagy gondot okozna, hogy a Terep2-ot altalaban az Invictus-szal "kozositik", emlegetik stb.

De ha meg is, es ha valakit erdekel, akkor a TEREP2 Nagymathe Denes, a kituno szakember es programozo egyeduli munkajat dicseri.:))) Az Invictus-hoz a program "megjelenese", sikere utan csatlakozott.

• Zola NFK
    Ezt én is így tudom, Dénes egyedül írta a terep2-őt.
  • Toya
    Már ne haragudj meg Alex, de az Invictusnak annyi köze van a Terep 2-höz hogy a vezető programozójuk írta.
    Szóval a Terep 2 óta tuti nem lehet ez alap az Invictusnál, mivel nem ők készítették - de javítsatok ki ha tévedek.

Abandon Creations - Terep 2
  • Gregorius
    Én nem tudom, nekem az egyik haverom hozta el a GS DVD mellékletét, és azon volt rajta az exclusive videó, de azt hiszem, hogyha a www.gamestar.hu-n visszakeresel a hírek között, akkor fogsz látni egy olyat hogy Invictus exclusive videó, ahonnan le lehet tölteni, csak az engem nem érintett meg, mint modemes felhasználó, mert vagy 75Mbyte. A hivatalos videóról pedig most hallok először.
  • Amse
    Azokat honnan lehet leszedni?
  • Gregorius
    Te láttad a videókat, a GS exkluzívot és a hivatalost?
  • Alexease
    Ja ja az Invictusnal alap a "kornyezet" es komplett fizika a Terep2 ota. Talan Ok voltak az elsok akiknek a jatekaba, a manapsag kezdodott divatos "kornyezeti" fizika, mar akkor benne volt.
  • Gregorius
    Igen, én is ezért nem értettem a dologt, mert az Invictustól ez már szériatartozék kéne hogy legyen. Csak meredtem magam elé a képernyőre, hogy ez nem igaz! Valszeg nem is az, majd meglátjuk mit mond Carlos.

A Carmageddon fizikája pedig kritikán aluli volt. Volt benne sok minden, ami azért jó is volt, de én inkább egy akkor nagyban merész próbálkozásnak hívnám, amivel koncepcióban megelőzte a korát, de nem volt meg hozzá a hardwarekiépítés, hogy azt rendesen meg is lehessen csinálni. Én egy éve játszottam vele multiban, hogy kipróbáljuk úgy milyen, és egy gamma után megszavaztuk, hogy ezt ne többet, mert annyira tehetetlenek benne a járművek. De maga a játék egy klasszissal verte az akkori játékokat. Lealázta a konkurenciát, mert valamit beujított.
  • Alexease
    Az valszeg hiba, vagy kimaradt, vagy szandekos:) "Egyszeru" utkozes vizsgalat, mar teljesen "termeszetes" dolog, semmi extra:)) Minden jatakban megoldhato, csak koncepcio es "tudas" kerdese:) De ha Invictus, akkor Insane, mar abban is volt teljesen korrekt 5 eve:)
  • 12346
    csak a C2 6 éves game:) de tény, hogy azt mostanában is előveszem néha. más gaméra ez nem mondható.
  • toMpEr
    carmageddon 2-ben is kidonthetoen voltak, emlekeim szerint nagyon jo fizikaja/torese volt annak a jateknak meg ma is megallna a helyet
  • malter
    ez a dolog elég sok gaméban megvan,nem tom miért,de valszeg azért mert nem tul exerü megoldani,vagy nem tom.ezt azért gondolom,mert a driver colin sorozat stb-ben is ugyanigy volt pedig ök sem kezdök,ha exerü lenne akkor megoldanák,nem tarom valoszinünek hogy ennyi munka közben "lusták"lennének megoldani.
    a gta-ban emléxem egyedül hogy kidölnek a lámpák karok
  • Gregorius
    A képeket láttam. Én arról bezsélek, hogy a két lábon álló sárga terelőtáblák meg sem mozdulnak, amikor nekimegy az ember, csak mint a cövek, ami bele van öntve a betonba áll, a kocsi meg átbukfencezik rajta. Egy deszkából eszkábált kordonon. A törésmodell az csúcs, azzal semmi gond.

A hivatalos videót szerintem még nem láttam. Mivel nincs ADSL-em, ezért addig nem is fogom, amíg ki nem jön valami adathordozón. :-( Azt hiszem az nem volt rajta a GameStar DVD mellékleten.
  • Carlos
    Apropó!
    A hivatalos videót láttad?
  • M@TriX
    nézd meg a leni képeket, sztem kihagytad őket. a roncsolás fullos...
  • Gregorius
    Ez így rendben is van, akkor csak biztos én nem láttam azt a kerékdobálást. Lehet hogy csak azért tűnik furcsának a fizika mert az autók átlagsebessége gyorsabb mint az eddigi játékokban a pályavezetés miatt és nem olyan nagyok a hepehupák. Tehetnétek a pályákba olyan gödröket meg hasonló hepehupákat, amikre ráhajtva tönkre lehet verni a kocsit a puszta sebességgel ha ráhajt az ember. Persze lehet hogy van benne, csak nem ebben a GameStar videóban.
    Az pedig, hogy egy kordon felfog egy 200zal közlekedő gépkocsit gondolom még nem végleges.
  • Carlos
    Kerékdobálás van.
    Amúgy azt tegyük hozzá, hogy a lengéscsillapítók és a rugók simán elnyelik a nyomvájú illetve a kisebb nagyobb gödrök által keltett rezgéseket. Bár ez csak a lengéscsillapítón múlik, hogy hogy állítod be.
    A fizika nagyon nem kezd el NFS felé menni, mert az kocka "szimuláció" kerekeken.

Dícséretes, hogy Te kifejtetted a gondolataidat, melyre Nyiri nem volt hajlandó a kérésemre sem! No Comment...
  • Gregorius
    Én most láttam a GameStar exkluzív videót és Nyirihez hasonlóan nekem is vegyes érzéseim vannak. Szerintem jó lenne valami kerékdobálás arra a földútra, mert kezd a fizika elmenni az NFS felé. Nekem úgy tűnt hogy úszik az autó a pályán. Olyan Colin McRae-s, de az sehol nincs fizikailag. Amúgy nagyon király és gondolom persze még nem végleges.

Amúgy tök jó lenne, ha egy elkészült verda mérete behatárolná a súlyát és lennének benne lóerőkorlátozások meg ilyenek, hogy ne legyen tele a net agyontuningolt 340-nel repesztő buszokkal, mert az olyan cheat-es!