6774
-
#466 Várom már nagyon!!!! -
#465 Nyar vegen-osszel. -
Mikor jön ki a game? -
#463 Itt a tobbi: CRC Screenshots -
#462 -
#460 -
#459 -
#458 -
#457 Érdekelnének a gondolataid. Ha gondolod írd meg itt őket, vagy küldd el az [email protected] cimre.
Köszi! -
Nyiri #456 A video megnezese utan vegyes gondolataim vannak, de majd meglatjuk -
#455 Meg kovakő. :D -
#454 Kavicsok vannak a talajon. -
Air #453 Nekem csak az nem realis, hogy ha egy auto foldesuton borul akkor miert szikrazik?? -
#452 Hát ez kész. :D -
#451 na ugy nezem jo lesz ez:) -
#450 Én is most jöttem haza Rába-tour-ról, nagyon jó volt, látom azóta haladt a dolog rendesen. Sannos ADSL szerdán jön, úgyhogy addig hanyagolom a videót. Aztán megint nem leszek itthon egy hétig. :-(
De ahogy hallom mindenképpen le kell tölteni! -
Chaos Mad #449 wáháá..
visszatértem a nyaralásból!!!! nem mintha annyira örülnék hogy ujra itthon unom az agyam de ez a game nagyon JÓ lesz!!! le a kalappal a készitök elött!!!!!!! nagyon jók a képek!!!! igy tovább!! -
Torry #448 Jól néz ki!
Nagyon 1nsane-es beütése van, de én ezt egyáltalán nem bánom!
És aki játszott az 1nsane-el hasonló véleményen lehet velem:D -
#447 Mondjuk a végén megnéztem volna belső nézetből a leérkezést ;) -
#446 Impresszív. -
#445 Hogy elinduljon, fusson rendesen, es ne legyen bugos:) Mivel eselyem sincs mostanaban gepet fejleszteni, nem szeretnek csak kepeket nezegetni belole:)) -
#444 Mire izgulsz? :) -
#443 Csak kereszt kerdes:))
Bar nem annyira fontos, csak a fizikai engineünetek miatt, meg tudtatok vagy megoldottatok-e, hogy a gumi nyomas ne csak a tapadasokra, vegsebessegekre, gumimelegedesekre legyen hatassal, hanem a "rugozasra" is; :)) Szinte elhanyagolhato, csak az engine reszletessege miatt erdekel:PPP
Amugy gratula, nagyon izgulok:PPPPP -
#442 Viszont a részecske effektek nagyon királyak, a szilánkok, a szikrák. Jó kis multipartik lesznek ;) -
#441 hmm, jól hangzik, erre gondoltam optimista mivoltom miatt ;) -
Toya #440 Grat, ez valóban jónak tűnik! -
kitamas #439 A jatekban van tuning, es lehet a felfuggeszteseket puhitani a jatekban, ezek gyari=kemeny felfuggesztesu pickupok.
-
#438 jó szórakozásnak ígérkezik.
A törés jól néz ki, a rugózás kissé keménynek tűnik.
Egyszer viszont egy nagyobb ugratás után belement a karosszériába a kerék sajna...
Az autók kissé dobozkásaz mozogtak az elején de aztán belemelegedtek vagy mi :) -
#437 CRC 1st Video download -
#436 nem-rossz nemrossz -
#435 10mp -
#434 mar tépem is... (a szám :)) -
#433 -
#432 legalább jó valamire a GS ;) -
#431 Az első hivatalos videó felkerült a GameStar honlapjára!
Nézzétek meg, mert nagyon-nagyon megéri!
Bink(35Mb)
Szappanos Gábor
Invictus
-
#430 tudsz adni valami direkt linket, vagy eligazitast, hogy merre lehet fellelni, mert en hiaba kattingattam vegig az osszes menupontot nem leltem meg. -
#428 merre is van?.... -
#427 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#426 wohoo :) -
#424 Nemsokára igen... :)