6774
-
#586 :)) hanyag :))) hahááá
na jó igazad van. Az NFSUhoz tényleg hanyag, játsz is azzal... :) -
#585 A hanyagot fejtsd ki kérlek!
Vagy ide, vagy magánba, vagy a [email protected]!
Köszi! -
#584 Nem lesz rossz ez a játék, csak a grafikával nem vagyok kibékülve :(( elég hanyagnak tűnik....vagyis amit manapság elvárna az ember -
#583 kerékelhagyás rulz :) -
#582 supagut -
#581 Nem használtunk. Legalábbis tudtommal nem. -
Nyiri #580 Latom hasznaltatok autot, a SL-bol is. -
gumik már rendesen állnak? :) -
-
#577 Akkor egy X-Ray kép az autókról:
-
#576 Nem rajtam múlik... -
Chaos Mad #575 kira!
magyar verzön kúl lesz! :) -
#574 ne feletsd a képeket hétfön:) -
#573 No, megyek aludni, mert kedves vár!
Jó éjt mindenkinek! -
#572 Ugyan az. Leszamitva egy-ket efektet. De amennyivel jobb a grafika, 3x rosszabb az iranyitas;) -
#571 azért ha van magyar szinkron egészen más a hangulata -
#570 gyengébb az 5 mint a 4 grafikailag? -
#569 Minek?!?! Nem talalod a Play-t meg az Options-t, meg nem tudod "angolul nyomni a pedalt"?!?! Ez sosa nem ertem meg:))))
Ha meg kaland jatek lenne, azt mondom: igen, tenyleg fontos. De ennel... -
#568 zászlo megszerezve:)bakker mennyit nyomtam:) a destruction zone volt a kedvencem mindenki mindenki ellen -
#567 Meglesz. Legalábbis mi nem voltunk elájulva tőle. Szép-szép, de valahogy nem az igazi. -
#566 A Colin5-ot nem nehez megverni, mert eleg nagy hulladek (grafika+minden egyebb:D). Az Xpand Rally-t grafikaban lenyomni, azert bator dolog lesz:) Nem mondom hogy nem lehet, de az mar egy kellemes cel kituzes:))))) -
#565 Lesz.
-
#564 magyar verzio is lessz? -
#563 Sajnos nem... -
#562 inkabb tovabb tartson csak jo legyen, csak hat gondolom ez sem olyan egyszeru:P -
#561 Kell még neki idő... -
#560 IGAZ! -
#559 hat merem remelni hoy jobb mint a c5 mert az valami brutal ferc munka:) -
#558 mennyi idö kb mig kiprobálhatjuk? -
#557 SOKKAL SZEBB.
És ezt nem azért mondom, mert a CRC-t akarom fényezni. De döntsétek majd el Ti! -
#556 colin 5öt?Lol nagyon kiváncsivá tettélcolin 4ben az autok elég durvák voltak,az 5 demoját nem néztem meg még de ha attol szebb akkor kira -
#555 Álltalában a Fanta nem az az effekteljük szét a videót stílusban nyomja. Maximum az egymásbafédelős részek az effekteltek.
Amiket láttok a múviban, az egy replay összevágva, zenére.
A grafikával szerintem/ünk nem lesz gond, mert szép lesz.
Azt az Extreme Rallyt (vagymit), meg a Collin 5-öt nagyon megveri grafikailag. -
#554 Nem akarok hülyeséget mondani, úgyhogy inkább nem is mondok semmit. Bocs.
Ha Tamás olvassa a fórumot, biztos fog válaszolni erre a kérdésre! -
#553 játszhato demo lessz esetleg valamikor?;)) -
#552 Azzal nincs is gond, csak csaloka tud lenni a dolog:)) Lehet, hogy nem annyira szep, de tobbet mond egy game-play movie, vagas, efekt, truk nelkul:)) -
#551 Akkor a következő múvi se fog tetszeni, mert ahogy a Fantát ismerem, ő megkomponálja úgy azt a videót, hogy ihajj. Nagyon igényes ilyen téren... -
#550 Nem kellenenek extran megvagott, komponalt movie-k, tokeletes lenne, egy-egy kor, mindig mas palyan, egy autoval, vegig belsonezetben:)) Tokeletes a kozepes-rossz minoseg DivX-ben:)) THX! :)) -
#549 Fanta szerintem a jövőhéten csinál új múvit.
Azt nemtom ,hogy mik lesznek benne. -
#548 Meg movie kellene, es foleg belsonezetbol:))))) -
#547 Bár úgy lenne, hogy énis megnyilvánulhatok a cég nevében.
Gyönyörű képeim vannak, ami bent elnyerte pár ember tetszését, csak még Tamás-sal nem beszéltem meg!
Majd hétfőn...