6775
  • Alexease
    Felolem keshet, johet jovore is, csak jo legyen, gyors es inkabb szimes, sok-sok allitassal, jo cockpittel, rengeteg hang es egyeb efektel es esetleg DevKit-tel:)))))))))))
  • 12346
    esetleg full:P
  • Chaos Mad
    hát igen már épp itt lenne az ideje. :)
  • malter
    demo?videjjo?képek valami?:)
  • malter
    ezek elég jo képek:)áá de kiváncsi vagyok milyen a pályaverseny;)

• Gregorius
    CINEMA SOUND SYSTEM :)
    Hát ez jó hír, jöhet még kép, meg most már videjó is, van végre normális netem :)
    A külön site is jó hír, mert ez azt jelenti, hogy már nagyjából készen van a támogatás koncepciója is. Ha már site-ot is lehet húzni rá. :) No meg ott azért lassan lehet feltüntetni a kiadót is. :)
  • Carlos
    You're welcome!
  • Alexease
    THX!
  • Carlos
    Nos.
    Advanced infó! Készül a játék ezerrel.
    Screenshotokra és videóra is sor kerülhet még. Készül az új szájt a játéknak. Zsír lesz naon! Fanta csinálja! (HotelSinus power! Atomkemény tunning! (feszt megy a tesztoszteron, teszt a flaszteron) Kicsit elkalandoztam).
    Nálunk minden jól halad, lassan a finisben vagyunk!
  • Alexease
    Kellene nehany "advanced" info, screenshot, video :)))
  • Carlos
    Advanced hozzászólás!
  • Gregorius
    Igen, szerintem is az egyik legfontosabb dolog egy online játéknál a jó támogatás. Először is meg kéne egyezni a kiadóval, hogy ne szűnjön meg a támogatás egy év után csak azért, mert van újabb. Ehhez persze olyan kiadót kéne találni, aki ritkán ad ki ugyanilyen stílusú játékot, hiszen akkor nem érdeke kifuttatni a játékot. Vagy meg kell egyezni az online támogatás fejlesztői kézbentartásáról.
    A modolhatóság viszont csak több kárt csinál mint hasznot, hogyha az online támogatásba nincs egy megfelelő rendszer beépítve. (Insane) Persze tudom, hogy az a játék nem volt eredetileg modolhatónak szánva, de annak sem volt utolsó :)
    És végül, szerintem a jó stratégia lényege nem az, hogy megcélozzunk egy minél szélesebb réteget, hogy a hülyegyerek is megvegye, meg aki ezt szereti, meg aki azt, mert akkor mindegyiknek a szemében csak egy harmadrangú játék lesz. El kell határozni, hogy kiknek szól a játék, és azoknak a legtöbbet nyújtani, hogy az ott legyen a topon. Én például ha grafikát akarok, akkor nézem a TV-t, ha tökéletes törést akarok, akkor összetöröm a saját autóm :), ha rally nevet akarok, akkor kitapétázom a falat, de ha játszani akarok, akkor a jó koncepció és kivitelezés a lényeg. (azta milyen demagóg vagyok :), megyek a Heti7Hetes-be :))
  • Alexease
    Szerintem, minnel kesobb annal jobb, mert csak jobb lesz. Uzletileg is talan jobb, mert ez talan az Xpand es a Flatout "konkurenciaca" lehet, de azokat mar 4-5 eve keszitik, ezt meg csak 1-1,5 eve:)) Az Xpand-ban a grafika talan "latvanyosabb" es a "rally" nev "csabit", a Flatout-ban a high-tech toresek es a kornyezeti fizika. Hiaba lesz ez nagysagrenddel jobb autofizikaban, korrektebb serulesekben, toresekben, mivel ez - ugy tudom - nem "verseny-szimulatornak" keszul, vagyis "csak" az "atlag" autosoknak, igy azok altalaban az osszkepet nezik (3 ujjas, max sebesseg, brutal toresek, grafika, efektek stb.).

Talan ha kesobb jon ki, sikerul jobban osszerakni (sebesseg, bug nelkuliseg), sikerul megfelelni egy szelesebb jatekos tabornak (arkad, szim beallithatosagok), korrekt, egyszeru(bb) MOD-olhatosag, es foleg egy nagyon jo, minimum 4 jatekos online jatszhatosag!!!

En speciel szim-et szeretnek, sok-sok beallitassal, korrekt cockpit nezettel, allithato pilota pozicioval-dinamikaval, jo online tamogatassal stb.:)) Egy jatekos "terepes" szim mar van (RBR). De normalis tobbjatekos (AI-online) meg nincs.

Bar almodik a nyomor, de jo lenne mar egy NR szintu online tamogatasos (sebesseg, stilus, szolgaltatas stb.), komolyabb verseny jatek "terep" kategoriaban is.
  • malter
    inkább a full-t még oktoberben:))
  • Alexease
    Ha tenyleg sikerul megjelentetni a demot oktoberben, akkor 4-31 kozot valamikor;)))))
  • malter
    Up!"Pár dolog ami eddig senki előtt nem volt köztudott. A CRC-nek bizony lesz demója, mégpedig valamikor októberben"
    na de mikor?valaki tud rolla valamit?
  • Gregorius
    Úgy legyen!
  • M@TriX
    vihar előtti csend elhiheted nekem :)
  • grebber
    Semmi infó.
  • Gregorius
    Na, meghalt a topic? Kijött a játék, csak még nem tudok róla, vagy mi ez a nagy csend mostanában?
  • Gregorius
    Én is megnéztem a videót. Nekem nagyon tetszett. Az első poros jelenetben egy kicsit furcsa volt, hogy a por mozog az autóval együtt tovább, de lehet, hogy csak a kameranézet volt furcsa. Úgy hallottam, hogy itt a por és füst be van fizikázva. Ez tulajdonképpen mit takar? Ha például egy verdával átszáguldok a porfelhőn, akkor lehetséges, hogy turbulenciát okozok benne, és a seggem mögötti vákuum beszívja a port? :D Jól hangzik, ha félre akarom érteni. :D Szóval az tuti lenne. Az a sokáig táncoló kocsi úgy nézett ki így lassított felvételben, mintha flipperüzemmódban lett volna a Carmageddonban. A grafika mozgásban tényleg sokkal szebb. A többi pozitívumot meg nem sorolom fel, mennyire tetszett, mert akkor több oldalasra sikerülne. Egy szóval nekem bejön nagyon.
  • SE0418
    Lfs-hez is van.
  • Gregorius
    Ez a kis gif vagy mi nagyon poén. Ez egy repcsiszimulátorból van?
  • M@TriX
    még szép, hogy az alapján mozog, ez a lényeg

• Breki33
    hát a RBR-hoz volt egy ilyen video

És most olvasom, hogy csak egy webcam meg kis fogkrém kell hozzá P
  • toMpEr
    Alexease biztos oda lesz, ha a belsonezetben a kamera is ez alapjan fog mozogni :)
  • M@TriX
    jah, tudjuk, nem rossz!
  • Breki33
    A debreceni fejlesztőcsapat az Invictus bejelentette, hogy készülő játékukhoz a Cross Racing Championship-hez megvásárolták a NaturalPoint TrackIR technológiáját, mely még élethűbbé teszi majd a programot. A TrackIR képes az emberi fejmozgás szimulálására, így például egy kanyar elött már benézhetünk a kanyarba kicsit elöbb, mint elkezdenénk a fordulást. Remekül visszaadja majd a balesetek és a veszélyes helyzetek hatásait és reakcióit is, ezzel is emelve a játékélményt.
  • Gregorius
    Én sem értem ki min kapta föl a vizet. PrOceSs annyit mondott, hogy nem ér a Flat Out nyomába. Ebben teljesen igaza van, hiszen mind a kettő csak egy fogalom, egy szoftver. Soha nem mennek ki éjszaka drag-race-elni az utcára, tehát nem ér a nyomába. Egy olyan momentumot mutassatok, ahol bele lehet kötni a hozzászólásába. Sehol egy támadható pont, egy érv vagy mondani való. Annyi, mintha azt mondanám, hogy a Sims2 soha nem érhet a Roller Coaster Tycoon 3 nyomába az előzetesek alapján. :D
    Mondjuk én még mindig nem láttam a CRC vidjóját, úgyhogy dunsztom sincs miről folyik a para, de holnap jönnek ADSL-t szereleni! :))))))) Persze majd megint az lesz, hogy gyenge a jel. :(
  • PrOceSs
    Nem értelek. Megnéztem a bemutató videót, és leírtam a véleményem. Ehhez minek kellene ismernem bármilyen háttért is? Ha meghallok egy zenét, az vagy tetszik vagy nem. Ezzel mindenki ugyanígy van, a játékokkal és a filmekkel is. Kivéve azokat, akik elfogultak...
  • Alexease
    De aki biral, fikaz, minosit egy jatekot, nem art ha a hatteret is ismeri.
  • M@TriX
    a beszólásának indoklását én sem értettem, de szerintem ez a hajnal 4-nek tudható be :)
  • morgo
    mar bocs, de ez nekem szolt?
    lehet, hogy 4 orakor inkabb olvasnod kellene es gondolkoznod, mielott hozzaszolsz! Vagy negykor mar nem latszik az idezojel???
    Melyik angol szavamat helyettesitened, es mivel?
  • 12346
    most lesem, hogy az insanyi 3 rugany az automexnél. nem semmi ahoz képest, hogy egy csomó jóval újabb gém ára is ennyire esett vissza.
  • PrOceSs
    Ez a játékosokat kevésbé szokta érdekelni (engem egyáltalán nem). Inkább a végtermék...
  • Alexease
    A FlatOut egy 4-5 eve fejlesztes alatt allo projects, nagy kiadonal, tobb millio dollaros koltsegvetessel. Ez az elso szamu kulonbseg.
  • Gregorius
    Hát tényleg más, a FlatOut-ban a grafikára kell az erőmű tisztán, itt másra is. De ez az ablaktörés dolog tényleg erős volt. :D
  • PrOceSs
    Hát ja, a Gamestar nagyon "nyomja" a játékot! Bár nem lesz rossz, de szerintem (az előzetes videók alapján) nyomába sem ér a Flat-Out-nak. Tudom, hogy nem pont ugyanaz a kategória, de azért....
  • 12346
    jah ezek nekem bántották a szemem:) anno a carmageddon 2-ben is volt üveg repedés meg kiesés meg ilyenek. meg még lehetne sorolgatni a különbőző "miben mik voltak"-ot.
    de akár a stuntsban is láthattunk repedést
  • karikusz
    hhmmm...de morci vagyok ilyen négy fele..:)