6775
-
szolgáljon mentségemre, hogy nappali alvás nélkül 2 éjszakai müszakon vagyok tul :D
meek is aludni, joejt. -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :)
direkt viszaolvastam, és ott oktober volt, nov.2 t értelmeztem a final kiadásának, de látom csak 20.-a ... áááá :)
bocs. jah, meg kösz a választ :D -
8 ezret 1 mezei puloverért kiadsz... -
Az gyerekes ha valakinek nincs annyi pénze hogy megvegye?? -
A videók és a képek tetszenek, de azért van egy-két dolog ami kicsit zavar. Az első problémám a hanggal kapcsolatos. A 4. videó végén van egy ütközés aminek nincs hangja. Remélem, hogy nem lesz olyan, hogy csak néha ad rendes ütközéshangot, a többi esetben meg teljes csend. Nagyon szép ahogy a kormányon tükröződik a táj, de az érdekes, hogy a kocsi belseje, az ember és semmi más sem tükröződik rajta. Ráadásul a belső tér kitakarná a táj nagy részét és elég furcsa, hogy az emberen, ülésen és az autó hátsó részén keresztül lehet látni az utat a kormányon(de azokból semmit). Az utolsó gondom a motortérrel van. Ilyen törés mellett, azért jó lenne, ha a leszakadó motorháztető alatt nem egy lap lenne amin van egy textúra, hanem egy rendesen kidolgozott 3D-s motortér és motor. A Street Legal sorozat után elvárható lenne szerintem, az ilyen szintű kidolgozottság. Nem azt kívánom, hogy ugyanolyan részletes legyen, mert tudom, hogy azt nem lehet megvalósítani normál gépigény mellett, de ne úgy legyen megcsinálva a motortér, mint a Destruction Derby 1-ben. Itt nem is kéne komolyabb számítást végezni, mivel csak egy motor alakú vmi kéne oda. Gondolom a két Street Legal részből át lehetne emelni pár motor modellt ami passzolna a kocsikba. A gondjaim ellenére ezt a programot várom a legjobban és sok sikert kívánok a további fejlesztéshez. -
vazze a revo gt circuit (külsö)nagyon ott van 

sztem a mozgás is rendben van az sl-után sokat fejlödött abban nem volt jo,de igazán 1ik game-ben sem találták el max az lfs ben,már csak 1 honap és hajrá;) -
#778 -
tényleg, demo ????!!! :) -
Gratulalok! Ismet hozod a gyerekes, tirpak formadat:/ -
persze, még a készitők ;) hiszen elismerésért csinálták csupán ... ;)
ejnye ! -
A Invictusnal mindig kicsit jobban mozog mint ahogy kellene (bar izles kerdese):)) De lehet majd allitani. Amugy meg minden fizikan alapszik, vagyis ez is. -
Akkor remélem kiteszik majd a Bithumanre. -
dashed_ #780 hat en nekem a belsokameras vid nagyon nem jon be .. :)
azert jo legyen megcsinalva ahogy mozog szegeny emberke abba az autoba de ez mintha kicsit (NAGYON) tulzas lenne..
nade nem fika, a tobbi videt meg nem lattam meg majd remelem ezt a "csorikam mozog a g erotol" -t majd lehet allitani -
Na megneztem a videokat. Nekem teccik, nem volt semmmi kulonos bajom a hanggal (persze, mindennel lehet jobbat):PPP
De mint erdekesseg, meg a valtokar is mozog, oda ahova pakolja;))))
De erdekesseg meg, a weboldalrol kesobbiekben letoltheto Fan Site Kit es a MOD pack is!!!!
-
Egy fontos info ami kimaradt: A Cross Racing Championship hivatalos demójának megjelenési dátuma 2004. november 2-a. A teljes játékot pedig 2004. november 20-án vehetitek le a boltok polcairól. A teljes játék természetesen egészében magyarítva kerül a boltokba, 7.990 Ft-os végfelhasználói áron.[HSW] -
Amig olyan reszek lesznek esetleg gyengebek, amikhez "hozza lehet ferni", cserelni, akkor nincs nagy gond. Remelhetoleg jo kis autos jatek lesz, es abban a menetteljesitmeny, a fizika az elsodleges. Ott van pl. az LFS. Nagyon jol megy, tuti kis car game, pedig a hangok ott is csapni valoak. -
Nyiri #776 Az uj videjok nem rosszak, a belso nezet is jo, de a motorhang az egyszeruen es csunyan fogalmazva kula -

-
hurrá! :) -
Toya #773 
-
CRC Hivatalos honlap -
kitamas #771 Budapest, 2004. október 22.
A mai napon megállapodás született az Invictus-Games Kft. és a Digital Reality Kft. között, az Invictus következő generációs autós játékának, a Cross Racing Championship magyarországi terjesztéséről. Ennek értelmében a Digital Reality felajánlotta eddigi játékaik kiadásával szerzett tapasztalatát, és együttműködik az Invictus-szal a CRC marketingjének és terjesztési munkáinak megszervezésében.
Megnyílt a hivatalos honlap!
A mai bejelentéssel egy időben megnyílt a Cross Racing Championship hivatalos honlapja is, ahol a játékról magyar és angol nyelven rengeteg információt, képet és videót találhattok!
Látogassátok meg a www.crc-game.com honlapot, és tekintsétek meg az új képeket és videókat!
www.crc-game.com -
Ezt nemtom. -
Tutommal bennevan. -
Lehetni biztos lehet, csak nem biztos hogy megeri:PPPPPP -
Ezt en is igy gondoltam, ez alap. En a kerekenkenti es csuszas tipusonkenti hangmodositasra gondoltam:))) -
Nem teljes játékot.=oP -
jah..és mit kapunk a demóban? -
Akkor demó mikor lesz? -

-
Fanta üzeni: "Ennél jobbat nem lehet csinálni." -
Nálunk ez így van, csak még az is bennevan, hogy a talajhangok is bennevannak a buliban.
Tehát, ha lemész a jobb első kerékkel a betonról a fűre, akkor az más hangot ad a sebességtől, csúszástól meg ilyesmiktől függően!
Ja és talajtípusonként változóak a hangok.
Így jó lesz?
-
Bar lehet hogy mar irtam, meg lehet hogy mar keso, de a kerek-csuszas hangokralenne egy "otlet";)
Eddig minden jatekban - elvileg, szinte - ugy mukodott a kerek-csuszas hang, hogy ha csuszik, akkor "lejatsza" azt az egy hangot, esetleg csatornakra bontva.
De lenne egy jobb:)) Eddig csak egy jatekban lattam (vagyis halottam:)), hogy ugy oldottak meg (elvileg, vagy csak ugy szeretnem:D), hogy csak egy hang van, de kerekenkent, csatornara bontva (jobb-ball, elol-hatul), es a csuszas milyensegetol fuggoen altoztatja a program a hangeroseget, hangmagassagat, mod-jat stb. Pl. elore csuszas, oldalra csuszas, kiporges, persze eroktol, sebessegtol fuggoen, kerekenkent szamolva. Eleg komoly hangefektet tud igy nyomni a program, mar egy egyszerubb kanyarban is.
Nem beszelve az informacio tartalmarol!!!!! -

-
hoho:))) milyen stilben lehet majd kiprobálni? -
kitamas #757 Az is kész van, csak a védelmi rendszer miatt egy kicsit késik. -
és a beigért demo? 

-
juhejj! ;) -

-
kitamas #753 Készül mind. Minden kocsiban van kidolgoyott cockpit, van sok hang és látványeffekt. Hogy mennyire sim, és hogy hogy néz ki a végleges engine? A hamarosan megjelenő új pályaversenyes videóból midnez kiderül.