6775
-
NR-ban van ai a hálónál? szvsz kéne. nem mindig van lehetőség sok embert összekapni egy multihoz ugye:) -
Énis ezt hajtogatom itt... -
Akkor alljatok ra az online reszre;) Az meg fontosabb! Annal is az NR legyen az etalon:)))))) Foleg szolgaltatasban, menukben, rendszerben, megoldasban, sebessegben stb.:)) -
THX! Akkor mar ezzel nincs gond. -
Ezek bennevannak (kamera/autóváltás, előre hátra tekerés, pause, mentés). -
Az NR-ben is eleg komoly van, komplett vagassal, behivhato hangokkal, kepekkel, feliratozassal, "programozhato" kameranezetekkel stb.;))
De ez huzos lenne, foleg hogy az online resz meg kesz sincs, ami fontosabb az elettartam miatt.
Ami minimum, ami fontos, hogy el lehessen menteni, play-nel elore-hatra tekerni. -
ébresztő!! :D
ugyemlékszem a Driverben volt jo replayszerkesztő ... -
Most nem a visszajátszásról volt szó, de amúgy szerintem a szerkesztés fontos. Le kell tudni menteni gyönyörű visszajátszásokat, amiket én szerkesztettem, hogy később közzé lehessen tenni a neten az izgalmas pillanatokat. Sőt tovább megyek! A lementett adatokat az engine full pompájában elő lehetne renderelni is. (Milyen szépen magyar volt.) :) -
Nem baj, ez a biztos:)) -
ezek mar az legelsoelso nascarban is bennevoltak :) -
Szerintem a helyzet egyszeru, nem kell bonyolitani, egyenkent ragozni:)))))
Visszajatszas szolgaltatasban a Nascar Racing 2003-at kell megcelozni, aztan ami osszejon belole mar jo:)))
De alap lenne az elore-hatra tekeres, lassitas, gyorsitas, kamera allasok valtasa. Szerkesztes, vagas nem fontos. -
Úgy gondoltam, mint az 1nsane visszajátszása. Lehet váltogatni a kameraállást és az autókat is. -
Vagy a nézetet is lehetne változtatni. -
Mint a #649-ben "visszajátszás szerű nézetben" -
Szerintem célbaérés után az lenne jó, ha látnánk a többi autót és lehessen váltogatni a még versenyben lévő autók között. -
Hát arra is. Egyszerűbb ha ugyanaz mind a két esetben, nem? Nem azért mondtam a ghos car-t, hogy time trail-ben legyen, hanem hogy a játékbefejezésnél ne jelentsen problémát, mert te mondtad, hogy az azonnali lefújás hiánya rengeteg problémát felvet. -
A hálózati játék még nincs kész, és nem tudom, hogy fog műkö9dni!
Aszittem a Single-re gondolsz! -
Lesz Time Trial, amiben lesz ghost car! -
Ez még fog változni. -
ja, valátson át közvetítő módba, amint beértél, és tüntesse el a kocsidat -
Hát ez elég lehengerlő, ha úgy van ahogy képzelem, mert elég életszerűtlen, hogy az eredményhírdetés a verseny vége előtt zajlik. :-(
Tudom, hogy olyan megoldást kell választani, amivel még pergős marad a játék, de ez az eredményhírdetős dolog, amit említettél szerintem elég zavaró lehet hálózati játék esetén.
Jobb lenne az a ghost-caros megoldás, hogy a célbaérés után ne tudd zavarni a többieket, csak mehess a pályán és nézhesd a versenyt, vagy esetleg a visszajátszáshoz hasonlóan nézheted a versenyt élőben. Meg ilyesmik. -
Most úgy van, hogy beérsz, bejön a tribün és ott janizik a gyerek rajta. Háttérben meg mennek az AI-k. Csak sajna nem látszanak. -
Esetleg úgy is lehetne, hogy célbaérés után x másodperccel szellemautóvá válunk, meg hasonlók... -
Chaos Mad #646 az télleg jo lenne ha célba érés után mehetnénk tovább. -
Mert annak idején már az 1nsane-hez is javasoltam, hogy ne vágja le a futamok végét, mert nagyon nem tetszett, ennyi. Érdekelt volna, hogy kit hány másodperccel vertem meg, és mindenki bevágta a kéziféket a végén. Ez különösen online játékban volt idegesítő. Jobb lenne, ha az első beérkező dönthetné el, meddig tart a játék. Mondjuk célba érés után még irányíthatná a kocsiját, és lehúzódhatna egy biztonságos helyre, vagy a gép ezt megtenné magától, vagy egyszerűen eltűnik, és kilép a menübe, ahol a statisztikát böngészheti közben, ahol real-time frissíti a gép az adatokat a még bent köröző játékosokkal.
Az 1nsane-es visszajátszásoknál azt is mondtam, hogy nem teljesen jól működik. Ezt még mindig lehetne orvosolni, csak én nem értek hozzá. Nagyon egyszerű lenne pedig. Egyszerűen az a baj, hogyha egy generált pályán van lementve a visszajátszás, akkor megtekintéskor nem generálja újra hozzá a pályát, hanem a legutóbb generált pályára helyezi rá a visszajátszás adatait. Annyi kéne, hogy visszajátszás után, az abban szereplő pályakódot legenerálja. Sajnos a mai napig várok rá...
Azt mondtátok, hogy ez nem olyan fontos, csak én ezt másképp láttam. :-(
És akkor legalább arról megpróbálok meggyőződni, hogy majd a CRC-ben ezek a hibák már nem lesznek benne, ennyi. ;-) -
Erről még nem tudok mit mondani. A jelenlegi verzióban ha beérsz a célba, akkor az AI futkorászik tovább, de ez felvetett pár problémát. Nemtom, miként lesz még javítva!
Ez miért érdekel Titeket? -
-
Chaos Mad #642 jaja.. ez negem is érdekelne. -
Carlos, az meg lesz oldva, hogy minden kocsi lefussa a köröket célbaérés után, és ne hagyja abba a vezetést mindenki ha a játékos beér a célba? -
Egyébként képernyőkímélőnek tökéletes lenne! ;) -
:D
és elneveztetnék a hullára butitott játékmodot mega-utilmate-szimulacios modnak....(álá toca2 :D)
"dzsonika minusz egy" arcok meg árkádba nyomnák, ahol a shortcut klikkentése után hozzá se kell nyulni a játékhoz, végignyomja az össze kampányt magátol a játék :) -
Start -> Futtatás... -> "c:\Jatekok\Kiadó\CRC\crc.exe
(marha hhosszú, marha gyönyörű introt néz) -> Options -> Premade preferences ->
* csecsemő üzemmód
* 8 éves dzsonika
* 9 éves dzsonika
* 10 éves dzsonika
* 11 éves dzsonika
.
.
.
* 24 éves dzsonika
* 25 éves dzsonika
* amatőr
* 26 éves dzsonika
* 27 éves dzsonika
* kezdő
.
.
.
* 1nsane
* SG fanclub
-
vagy azt mondanák, "jó lesz, de ezzel a 8 éves dzsonika nem fog tudni játszani, ne csúszkáljon már ennyire az autó" :D -
codemasters a hozzáállás miatt nelegyen... rossz lenne a számize, ha az ő pénztárcájuk hizna egy "esetleges" (jesszus miket meg nem engedek magamnak ;) ) siker esetén !!!
ők keressenek amit tudnak a szakadék kolinjukkal, meg a másikkal, aminek le se irom a nevét :D
rááadásul, lehet elkezdenék, h ejj neee fiuuk, a kocsi nem igy mozog, vegyetek már példát a toca2ről, meg a colin5ről... és ugye pénz beszél, mi meg jol mexivjuk :D -
Csak ne Codemasters. Még a végén ez is Starforce protection system-es lesz, amit nem vagyok hajlandó feltelepíteni a gépemre. Nehogymár egy védelmi eljárás drivereket telepítsen kérdés nélkül. -
:)))
Még nincs eldöntve. -
mit is mondtál, melyiktől? ;)))) -
-
Kiadótól függ! -
biztos, hogy nem, d ehogy ki azt még nem tudni, csönd van még ezen a téren :)
Carlos a desktoppodon láttam egy olyan ikont, hogy CRC demó.
Mi mikor láthatunk valami ilyesmit?
Mostanra ígértétek valamikor... :)