Runaway 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miközödhozá??
és te mér hagytad abba? már azt gondoltam te is készen vagy 😉
ha már így írogatok: én is remélem hogy vki megosztja majd a fájlokat ha lehetséges ;P
keine Signatur
Abba hagytam Runaway-t nagy bánatomra mi van veled?<#wave>#wave><#dumcsi>#dumcsi>
Vajon a dátum igaz lehet? Bár az oldalra oda van írva, hogy tájékoztató jellegû, de ki tudja, lehet, hogy igaz.
mivel én tudom magamról, hogy nem lesz anyagi lehetõségem megvenni a játékot, arra kérlek oszd meg velünk a magyarítás fájljait.
Ezért azt hiszem sok hálásak lennének.
Üdv!
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Elakadtam a 2.részben.Elvileg kéne szereznem egy GPS-t és kordinátákat.Elvileg a kordikat a katonaságon,a GPS pedig a gyereknél van a kunyhóban.TUdom,hogy a majommal kéne kicserélni,de sehogy nem megy.Talán azért mert nincsennek meg a kordináták?
Tud vki segíteni?
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
keine Signatur
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
keine Signatur
Rég voltál elérhetõ!
Sikerült munkát találnod?
Kint van az EVM honlapján is hogy magyarul fog megjelenni ,de dátum nincs.
Hát sok sikert,legyen kész bminél hamarabb,bár ahogy látom elég sok a szöveg benne!
A Serlockot is Te fordítod?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Szija interboy asszem elõször meg kell nézni úgy h a padló alá bujjon az embered.És utánna nem fog neki sikerülni kihúzni és utánna vajjal csináld.
Sok szerencsét. <#integet2>#integet2>
A nagy ház melletti szemeteskonténerben talált vaj segítségével szerezzük meg."
asszem ez az.
keine Signatur
keine Signatur
keine Signatur
Lehet h béna vok ehez a játékhoz vagy nem tom az elsõ rész még könnyû volt de ez nem tom h neked h sikerült végigvinned ráadásul franciául.Remélem te is fogsz nekem írni. Pusy: RoziBaby <#vomit>#vomit><#vomit>#vomit><#dumcsi>#dumcsi><#dumcsi>#dumcsi><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#wave>#wave><#wave>#wave>
RoziBaby: igen, végigkattingattam. marha izgalmas volt elhiheted =) .van-e? miért is? 😛
Zol77: ezexerint azt csak illusztráció 😞
keine Signatur
A magyarítás nem lesz letölthetõ -eddig legalábbis ezt az infót tudom - hanem a gyári játékra lesz ráégetve, a telepíthetõ nyelvként.
A magyarítás vélhetõleg 2-3 hónapon belül meglesz.
Azt nem tudom, hogy mikor lesz a hivatalso megjelenés.
Akit érdekel, illetve fel tudja mérni, annak közlöm: a játék karakterszáma megközelíti az 560 ezret!
Ja, és, hogy tudassam, nem beszélek a levegõbe, a septiben elolvasott és megküldött angol nyelvû readme-bõl tudom, hogy a játék egy dzsungelben kezdõdik, ahová egy repülõgéppel
Képeket is láttam, kaptam. Hát, az elsõ rész furfangos, néhol idegesítõ tárgykeresése köszönt vissza róluk.
Képeket nem tudok bneszúrni, otthon nincs netem, egy számtechterembõl netezek. A forrást postai óton kaptam meg, és a játék is úgy fog érkezni állítólag.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy a korod?
A Runawayal még mindig csak próbálkozom:Bye
<#integet2>#integet2>
sztem az a lényeg, hogy elbeszéljenek egymás mellett. az az igazság, hogy ez számomra nagyon nehéz volt, mivel franciául nem tudok, így sokat próbálgattam és egyszercsak jó lett. neked könnyebb, mivel angol, márha tudsz angolul. de gondolom tudsz mer vhogy elhoztad eddig. hát sok sikert. bye
keine Signatur
A kódot nem tod? Vagy ha beszélek a Sushi-val lassan meghallgatom akkor meglesz?
<#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused><#puszis>#puszis> csók
keine Signatur
ha jól sejtem nincs otthon neted, egyszerûbb ha letöltöd a végigjátszást innen. de tõlem kérdezhetsz is itt, ha tudok segítek 😉 bye
keine Signatur
Az evm-nél az van a borítón , hogy magyar nyelven! Náluk lehetett megvenni az elsõ részt is magyarul,meg még most is kapható asszem.
Nem tudom mikor jelenik majd meg, de megfogom venni szerintem. A tört verziót úgyse lehet kiírni normálisan,ez meg ráadásul magyar is lesz.
pörögjévazze.
pörögjévazze.
"Megvan az összes hozzávaló. Most térjünk vissza Wazowski házához, és hívjuk Archiet. (A sípot használjuk a két szikla között, ahol Archi felbukkant) Kérdezzük mikor lesz kész a sushi, majd kérjük meg, hogy ha kész az étel, hozza le a menedékházhoz.
Jos, ismét bajba kerül, és megint nekünk kell kihúzni... szó szerint. A roncsautó elején van egy csörlõ. Nem mûködik. Próbáljuk beindítani az autót, az sem megy, nézzünk be a motorháztetõ alá. De nincs meg a kitámasztó így nem tudjuk bütykölni. Támasszuk ki a tetõt a jégkorongütõvel. Megállapítjuk, hogy nincs meg a gyertya. Csavarozzuk ki a kiskéssel a láncfûrész fedelét! A gyertyát tegyük a helyére! Indítsuk be az autót!" - részlet a végigjátszásból.
keine Signatur
eNix!
akkor nem kocsibeindítós hanem azután mikor a csávónak odaadtam a sushihoz szükséges elemeket.Utána mi van? Légyszi segíts.Pusz:RoziBaby<#puszi>#puszi>