Runaway 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
hajcsattot használd a kapcsolón, h ne húzódjon vissza (a raktérben találod, a bal oldalon lévõ polc aljánál)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ok rájöttem
CalebJoe
Megvan a nagyító, de a kurglit hol találom h összeolvasszam.A motorházban?Mert ha kinyitom akkor bezárul.Pls <#help>
Lacc
Használd a számítógépet.
Hogy szerzem meg a HELMET Rutgertõl az 5. részben????
Ja és hogyan kell vízzel feltölteni azt a hú mi is a neve :D
ibrik
Akiknek a kérdése a magyarításra vonatkozott, azoknak íme a válasz:
A játék ismeretlen formátumú és kódolású fájlokban tárolja a cuccait.
A kódolás annyira ismeretlen, hogy adott szövegrészleteket sem lehet megtalálni a fájlokban, így még a hexás szerkesztés sem lehetséges.

Egy megoldás van: reménykedni benne, hogy ebbõl is lesz bolti magyar verzió...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Szasztok, a 3. fejezetben járok: aktiváltam a gömböt de a két "feketelyukkal" mit kell csinálni?
Wask
Sziasztok srácok! Elég friss a cumó, de nincs még véletlen hozzá végigjátszás magyarul? Vagy akár magyarosítás, ha jol emléxem akkor az elsõ rész magyar volt, de csak feliratilag! Köszönöm a segítséget! Helló

BlackShadow
nekem egy olyan hibám lenne, h nem látom a karakterem.. láthatatlan lesz :) amikor bemegy a pilótafülkébe akkor látom, ha kijövök belõle a raktérbe akkor eltûnik.. ha kilépek a dzsungelba akkor az ajtónál még látszik, h kiszáll de utána eltûnik.. 5let??

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

látszik...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

zmeor
amugy kiályság átjutottam a 3. fejezetre:D

leszarom a konfigod...

zmeor
hát valamennyire igen csak lusta vagyok olvasni<#idiota>

leszarom a konfigod...

nemtom hogy tud e, de kéne vele valamit csinálni mert chat lett a topicbol meg eleve amit ír csak spoiler szoval kezdjetek valamit vele mert már bese mer nézni ide az ember...

Lacc
Te tudsz egyáltalán angolul?
zmeor
megcsináltam a bikát odament a Knife utána elvettem a majommal a gyerektõl a GPS-t beprogramoztam mentem a lábatlanhoz az elvitt a kunyhóhoz átötööztt és most nem tudom hogy mi van:D

leszarom a konfigod...

zmeor
vajat rájöttem most õ dolgozik ugyhogy nem zavarhatom
esetleg kéne neki még valami?

mit kell csinálni a GPS kordeinátákkal? kiscsávót hogy kell kivini?

leszarom a konfigod...

zmeor
és mit kell adni a ládán kívül a joshuának?

leszarom a konfigod...

magus
áááááh áááááááááááh milyen spoilerek úristen áááááh áááááááh

Lacc
Koordinátákat a katonáktól kell.
zmeor
köszi nyomhatod<#nyes><#idiota>javascript:szmajlik()
javascript:szmajlik()

leszarom a konfigod...

magyarítás?

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyûzet, egér.

zmeor
a bikát hogyan lehet megjavítani?
most lement a joshua és utána mit kell?
koordinátákat honnan szerztél?
és hogyan kell a hajóval elmenni?

leszarom a konfigod...

Lacc
Azt pofzázza, hogy el kell mennie a nagyapja kunyhójához, csak ott tudja feléleszteni a madarat. Én meg is találtam a kooridánáit a kunyhónak, csak a GPS nem tudom hol van... A gyerek se jött még ki a helyérõl.
zmeor
most joshua bement a bika alá:D
tovább passz

leszarom a konfigod...

zmeor
a lábtalannak próbáltam odaadni a kakadút és pofázott valamit de nem vagy mi:D

a bikát hogy leht megjavítani? hol van táp hozzá? és a katonáknál mit lehet csinálni?

leszarom a konfigod...

Az apját elküldöd szörfözni: megjavíttatod a bikás rodeógépet adsz neki tápot utána beszélsz az apjával (Knife), hogy tudsz egy jó helyet ahol gyakorolhatja a szörfözést.
a mûlabbal semmit, a fényképeket add a csajnak.

zmeor
mit kell csinálni a mûlábbal és a fényképekkel?

és a colonelnél?

leszarom a konfigod...

Hogy lehet bejutni a kiscsókához?
hogy lehet feltámasztani a kakadut?

A kis lurkónál a játékkonzol a GPS? Ha igen hogy tudom elvenni tõle?
zmeor
a teknõsnél megtaláltam a KAI mûlábát. és gondoltam odaadom neki, de nem akarja

leszarom a konfigod...

HSZ #182
belerakod az érmét, odamegya csaj és kész a foto
Mit nem akar odaadni????

zmeor
király megvan a KAi mûlába de nem akarja odaadni....
meg kéne táp abba a fotógépbe
tehát pries<#conf><#worship><#worship>

leszarom a konfigod...

lemész a pinyóba, felkapcsolod a bal alsót. a metal detectort a két szörfösnél a homokteknõsön kell használni.

zmeor
micsoda legyenöniis milliomost játszik a báros csaj:D:D

leszarom a konfigod...

zmeor
tápot honnan szerválhatok a fotógépbe?
és azt a kütyüt amit a pinyóból hoztam fel? és ott hogyan kell lennie a kapcsolóknak?
most keresek sört annak a kurva majomnak:D csak tudnám honnan?
egy adag kérdés:D

leszarom a konfigod...

Bakker tényleg, pedig meg mertem volna esküdni rá hogy már próbáltam ,na mindegy THX!
rakd be a majmot

Nem tudom hogy kell kiszedni a fótógép padlója alól a zsetont vagy valamit mert túl sötét van alatta úgy hogy csak azt tudom valamit ki kell szedni alóla.<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
zmeor
ok pill:D

leszarom a konfigod...

zmeor
van képem a könyvbõl és most?

leszarom a konfigod...

ahol volt Joshua ott kell lennie egy acélkötélnek, ami hozzá van köve egy pálmafához, azon (az alsó részén) használd a vajat (konténer) és akkor lesz egy acélköteled. azt használd a pince elzáró deszkán , add a normálkötelet a katonának, mond meg neki hogy másszon fel a fára, "vedd kölcsön" a csávó kocsiját, kinyílik a pinceajtó.

zmeor
király odaadtam a katonának:D

leszarom a konfigod...

zmeor
kurvajó odaadtam megint a krétát a monknak aki nem is monk:D

és most mit csináljak?
találtam egy kötelet

leszarom a konfigod...

zmeor
megvan

leszarom a konfigod...

zmeor
"talcum powder" hol van?

leszarom a konfigod...

A Táblát add oda a "monk" szerû csávónak, dumálj vele, amíg elfogy a krétája, ekkor menj a katonához a nagy ház mellett, kérdezd meg tõle, hogy van-e krétája, azt mondja nincs, de tudja hogy kell csinálni. Fogd a szivartartót, használd a fával, adj hozzá "talcum powder"-t és kész a kréta, add oda a "monk"-nak.

zmeor
a második pályán vagyok és volt sztem az összes színhelyen: nos van egy majmom egy táblám meg egy szivarmicsodám

tuti kéne még tárgy csak nem vágmo mi és honnan

plz help

leszarom a konfigod...

Hogy lehet megszerezni a kábelt a katonától a kocsi mellett?

zmeor
kutya repülõben!

de azért ez télleg nevetséges ez volt az amit elõsször megtláltam

leszarom a konfigod...