665
-
RUDKO #345 hali
megvan az arany odaadtam a kaloznak. megvan a majom megmosdattam a szapanos vizben,majd azt is megmutattam neki és most?mit kell még neki adni? -
zátony #344 a víttel töltött kutyust rakd oda, ahol a majom mingig matat valamit, mielőtt odamész! asszem egy kis kő vagy mi van ott!
aztán vegyél fel még 1 kutyust a gépből és abba wiszkit tölts! ugyanoda tedd -
#343 Kéne egy kis segítség. Az elején vagyok, ott ahol a majom mindíg lelök a fáról. Azt olvastam, hogy whiskey-t kell a kutyába tölteni és azt odaadni neki, de nekem csak vizet enged beletölteni a hordóból. Mit kéne tennem, hova tegyem le a kutyát, hogy jó legyen és hol van a táska amit a csúzlival le kéne lőni? -
Sam87 #342 Hello!
A fadarabot amit felvettél az erkélynél a jobb oldali ablak alól használd a kardon, az ajtónál majd bent vedd magadhoz az aranyat! -
RUDKO #341 Szia én is itt tartok,de nekem se megy.ha rájöttél légyszi ird meg. köszi. -
zátony #340 HELP!!!
most beszéltem heszkivel, megválaszoltam a kérdéseit! megvan a papírom a szekrényből! de nem megy tovább!
nem adja oda azt a szart,a mi kéne nekem! grog asszem....
és honnan szerezzek aranyat????? és a kardot hogy szedjem el a kardot attól a csákótól, aki hadonászik az ajtóból???
honnan szerezzem meg a kis démont, a majmot?? -
zátony #339 ragadj meg egy sárkánynyelvet rakd fel az ajtóra és használd a letterweight-ot! azt középen találod!
ekkor lecsapod az őrt. -
RUDKO #338 Hali.a 6-ik rész elején hogy tudok kimenni a kabinból? Az ör mindig visszazavar bár mit mondok neki.Van egy sárkánynyelvem meg egy üvegem amit gondolom ki kéne cserélnem a kötelen logoval de nem tudom.A földgöbbel kell valami csinálnom? Mos ugy áll amikor kattan egyet.A papagálynak már a szotyit odaadtam. -
#337 Ő úgy akarja, hogy beteszi a lemezt és rögtön installálható legyen. Akkor le kéne tölteni a Vitality verziót? -
#336 Runaway.2.The.Deam.Of.The.Turtle.PROPER-ViTALiTY - 3.9GB -
htibor #335 Bárhogy felfér 1 DVDre.
Tömörítve(rar-ba, ahogy a haverod megszerezhette) egy egyrétegűre, míg kibontva/iso image-be megcsinálva DL-es lemezre. -
#334 Akinek megvan eredetiben az mondja már el, hogy mekkora ez a játék. Csak azért kérdem, mert mindenhol azt olvasom, hogy 1 DVD, de egyik haveromnak megvan a letöltött verzió és az kb. olyan 6 giga és azon sír, hogy hogyan írja ezt ki DVD-re. Van olyan verzió is ami ráfér egy sima 4,7Gb-os lemezre? -
RUDKO #333 Hali.a 6-ik rész elején hogy tudok kimenni a kabinból? Az ör mindig visszazavar bár mit mondok neki.Van egy sárkánynyelvem meg egy üvegem amit gondolom ki kéne cserélnem a kötelen logoval de nem tudom.A földgöbbel kell valami csinálnom? Mos ugy áll amikor kattan egyet.A papagálynak már a szotyit odaadtam. -
#332 Ez a rész is megjelent magyarul, vagy ez csak angol verzióban jött ki? -
zátony #331 KÖSZ ISTEN!!!
ő legalább válaszolt!
végre megvan! -
zátony #330 már 2 napja, ember! 2 napja!
nem tudom mit mondjak annak a hulladék füves Rutgernek Saturntól!!!
Csak faszságokról bír beszélni a nyomorék!
mi a teendő??
5. fejezet (hajós) ---> el kell kérni a helmet-et!
PLS HELP!!!!! -
zátony #329 most meg ez a hajó...
ez gyilkos! :) -
zátony #328 ok megvan már! -
zátony #327 igazad van!
de hol találok rizst és hozzá tekerőt?
az algáról már nem is beszélve...
??? -
#326 Semmit.Megnézed a végső muvit.Vagy esetkeg nincs meg a pálcika?Vagy a tekerő,amivel feltekered a rizst?Vagy a nori(algalap)? -
zátony #325 ismét elkélne egy kis segítség!
a 4. fejezet végén vagyok ott, ahol már odaadtam minden cuccot arcsibáldnak.--pl. a frissen fogott halat.
utána mit kell csinálnom? -
RUDKO #324 köszi sikerült
-
WarOptika #323 Minden megvolt kösz már az 5. fejezetben vagyok :) -
zátony #322 köszi srácok -
#321 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-Kinyitottad azt a stechanzolt a fogorvosi kütyüvel?
-Pókicád megvan a tasakban, amit a kalap alól kell kivenni?
-Kinéztél a résen, és végighallgattad a vörösruhás csaj és a katona csávó párbeszédét?
-
#320 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bemész a házba, ajtó mellett van a teknőspáncél, felkapod, kimész, kiásod! -
#319 Hát sztem is, bár az angolt nem szeressem, jópár beszélgetést túlnyomtam, de azt hiszem, azért ebben a részben ezt be is lehetett volna fejezni, főleg úgy h 6GB! -
#318 Szvsz egyszerűen siralmas volt a vége. Legalábbis én baromira összecsapottnak éreztem. -
#317 Öhhhmm..Elovastad a keretes szöveget? -
#316 Asszar.Van fenn ragasztó.Pattanj fel a létrán!És ott balra szélen lesz! -
zátony #315 most meg ott vagyok, hogy ki kéne cserélni a megfigyelő kamerát a kézi kamerára, de nem tom mivel felbiztosítani.... -
zátony #314 hali én ott tartok, hogy felfedeztem a kunyhót a GPS segítségével, megtaláltam a könyvet a síron, de nem tudom semmivel sem kiásni, mert finnyás!
mivel tudnám kiásni? és hol van pontosan az a cucc?
köszi! -
RUDKO #313 IGEN ÉS? Már mindenhol probáltam de sehol nem csinál semmit.Mit csináljak a megmaradt vajjal? -
#312 Tényleg.Fogod a vajat....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elmész a szerzeteshez a SURF SHACK feliratú kunyhónál találod.A lépcxső mellett jobbra,va vmi kábel.Fogod,Look at(nagyító)kábel alja,aztán bemászik,mondja,hogy oda van erősítve a fához,aztán kimászik.Na akkor fogod a vajat,és a kábel alján használod.Ekkor megint bemászik és kiszedi a kábelt.Fogod ráakasztod a deszkára az ajtónál,elmész O'Connorhoz,hogy menjen má' fel a fára 1 kisit,te meg elkötöd a gépet. -
RUDKO #311 na itt tartok de nem jövök rá hogyan tovább. Kinyílni az alagsori ajtók hosszában abban a területben, ahol először a zöld ládában találtad a vajat, neked használnod kell a kábelt a fából készült palánkon, ami befedi az ajtókat, (nem az ajtók maguk), azután győzedelmeskedik a katona Hummer. Hogy tegyed ezt, neked megint meg kell zavarnod a katonát azáltal, hogy megkéred őt, hogy mássza meg a fát, azután vegye az őrizetlen Hummert. -
RUDKO #310 hát ebböl nem sokat tudtam meg
-
WarOptika #309 Én meg valamit tuti kihagytam mert nem akarja felkenni a stechanzolt a mercijeles ajtóra... -
WarOptika #308 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!konténerből vedd ki a vajat menj a szótlan szerzeteshez aki nem is szerzetes ott van az acélkötél használd a vajat a kötélen -
RUDKO #307 help!!!! Hogy kell kinyitni a kontiner melletti pinceajtót??? ( 2-ik fejezet) -
RUDKO #306 igen a kontiner melletti. a kötelet nem tudom hogy kell megszerezni hogy kinyisam