665
  • RUDKO
    hali
    megvan az arany odaadtam a kaloznak. megvan a majom megmosdattam a szapanos vizben,majd azt is megmutattam neki és most?mit kell még neki adni?
  • zátony
    a víttel töltött kutyust rakd oda, ahol a majom mingig matat valamit, mielőtt odamész! asszem egy kis kő vagy mi van ott!

aztán vegyél fel még 1 kutyust a gépből és abba wiszkit tölts! ugyanoda tedd
  • totyak
    Kéne egy kis segítség. Az elején vagyok, ott ahol a majom mindíg lelök a fáról. Azt olvastam, hogy whiskey-t kell a kutyába tölteni és azt odaadni neki, de nekem csak vizet enged beletölteni a hordóból. Mit kéne tennem, hova tegyem le a kutyát, hogy jó legyen és hol van a táska amit a csúzlival le kéne lőni?
  • Sam87
    Hello!
    A fadarabot amit felvettél az erkélynél a jobb oldali ablak alól használd a kardon, az ajtónál majd bent vedd magadhoz az aranyat!
  • RUDKO
    Szia én is itt tartok,de nekem se megy.ha rájöttél légyszi ird meg. köszi.
  • zátony
    HELP!!!

most beszéltem heszkivel, megválaszoltam a kérdéseit! megvan a papírom a szekrényből! de nem megy tovább!

nem adja oda azt a szart,a mi kéne nekem! grog asszem....

és honnan szerezzek aranyat????? és a kardot hogy szedjem el a kardot attól a csákótól, aki hadonászik az ajtóból???

honnan szerezzem meg a kis démont, a majmot??
  • zátony
    ragadj meg egy sárkánynyelvet rakd fel az ajtóra és használd a letterweight-ot! azt középen találod!
    ekkor lecsapod az őrt.
  • RUDKO
    Hali.a 6-ik rész elején hogy tudok kimenni a kabinból? Az ör mindig visszazavar bár mit mondok neki.Van egy sárkánynyelvem meg egy üvegem amit gondolom ki kéne cserélnem a kötelen logoval de nem tudom.A földgöbbel kell valami csinálnom? Mos ugy áll amikor kattan egyet.A papagálynak már a szotyit odaadtam.
  • totyak
    Ő úgy akarja, hogy beteszi a lemezt és rögtön installálható legyen. Akkor le kéne tölteni a Vitality verziót?
  • MerlinW
    Runaway.2.The.Deam.Of.The.Turtle.PROPER-ViTALiTY - 3.9GB
  • htibor
    Bárhogy felfér 1 DVDre.
    Tömörítve(rar-ba, ahogy a haverod megszerezhette) egy egyrétegűre, míg kibontva/iso image-be megcsinálva DL-es lemezre.
  • totyak
    Akinek megvan eredetiben az mondja már el, hogy mekkora ez a játék. Csak azért kérdem, mert mindenhol azt olvasom, hogy 1 DVD, de egyik haveromnak megvan a letöltött verzió és az kb. olyan 6 giga és azon sír, hogy hogyan írja ezt ki DVD-re. Van olyan verzió is ami ráfér egy sima 4,7Gb-os lemezre?
  • RUDKO
    Hali.a 6-ik rész elején hogy tudok kimenni a kabinból? Az ör mindig visszazavar bár mit mondok neki.Van egy sárkánynyelvem meg egy üvegem amit gondolom ki kéne cserélnem a kötelen logoval de nem tudom.A földgöbbel kell valami csinálnom? Mos ugy áll amikor kattan egyet.A papagálynak már a szotyit odaadtam.
  • totyak
    Ez a rész is megjelent magyarul, vagy ez csak angol verzióban jött ki?
  • zátony
    KÖSZ ISTEN!!!

ő legalább válaszolt!
    végre megvan!
  • zátony
    már 2 napja, ember! 2 napja!

nem tudom mit mondjak annak a hulladék füves Rutgernek Saturntól!!!

Csak faszságokról bír beszélni a nyomorék!

mi a teendő??

5. fejezet (hajós) ---> el kell kérni a helmet-et!
    PLS HELP!!!!!
  • zátony
    most meg ez a hajó...

ez gyilkos! :)
  • zátony
    ok megvan már!
  • zátony
    igazad van!

de hol találok rizst és hozzá tekerőt?
    az algáról már nem is beszélve...

???
  • berlinboy6329
    Semmit.Megnézed a végső muvit.Vagy esetkeg nincs meg a pálcika?Vagy a tekerő,amivel feltekered a rizst?Vagy a nori(algalap)?
  • zátony
    ismét elkélne egy kis segítség!

a 4. fejezet végén vagyok ott, ahol már odaadtam minden cuccot arcsibáldnak.--pl. a frissen fogott halat.

utána mit kell csinálnom?
  • RUDKO
    köszi sikerült
  • WarOptika
    Minden megvolt kösz már az 5. fejezetben vagyok :)
  • zátony
    köszi srácok
  • pinyo18
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-Kinyitottad azt a stechanzolt a fogorvosi kütyüvel?
    -Pókicád megvan a tasakban, amit a kalap alól kell kivenni?
    -Kinéztél a résen, és végighallgattad a vörösruhás csaj és a katona csávó párbeszédét?
  • pinyo18
    Bemész a házba, ajtó mellett van a teknőspáncél, felkapod, kimész, kiásod!
  • pinyo18
    Hát sztem is, bár az angolt nem szeressem, jópár beszélgetést túlnyomtam, de azt hiszem, azért ebben a részben ezt be is lehetett volna fejezni, főleg úgy h 6GB!
  • Lacc
    Szvsz egyszerűen siralmas volt a vége. Legalábbis én baromira összecsapottnak éreztem.
  • berlinboy6329
    Öhhhmm..Elovastad a keretes szöveget?
  • berlinboy6329
    Asszar.Van fenn ragasztó.Pattanj fel a létrán!És ott balra szélen lesz!
  • zátony
    most meg ott vagyok, hogy ki kéne cserélni a megfigyelő kamerát a kézi kamerára, de nem tom mivel felbiztosítani....
  • zátony
    hali én ott tartok, hogy felfedeztem a kunyhót a GPS segítségével, megtaláltam a könyvet a síron, de nem tudom semmivel sem kiásni, mert finnyás!

mivel tudnám kiásni? és hol van pontosan az a cucc?
    köszi!
  • RUDKO
    IGEN ÉS? Már mindenhol probáltam de sehol nem csinál semmit.Mit csináljak a megmaradt vajjal?
  • berlinboy6329
    Tényleg.Fogod a vajat....

Elmész a szerzeteshez a SURF SHACK feliratú kunyhónál találod.A lépcxső mellett jobbra,va vmi kábel.Fogod,Look at(nagyító)kábel alja,aztán bemászik,mondja,hogy oda van erősítve a fához,aztán kimászik.Na akkor fogod a vajat,és a kábel alján használod.Ekkor megint bemászik és kiszedi a kábelt.Fogod ráakasztod a deszkára az ajtónál,elmész O'Connorhoz,hogy menjen má' fel a fára 1 kisit,te meg elkötöd a gépet.
  • RUDKO
    na itt tartok de nem jövök rá hogyan tovább. Kinyílni az alagsori ajtók hosszában abban a területben, ahol először a zöld ládában találtad a vajat, neked használnod kell a kábelt a fából készült palánkon, ami befedi az ajtókat, (nem az ajtók maguk), azután győzedelmeskedik a katona Hummer. Hogy tegyed ezt, neked megint meg kell zavarnod a katonát azáltal, hogy megkéred őt, hogy mássza meg a fát, azután vegye az őrizetlen Hummert.
  • RUDKO
    hát ebböl nem sokat tudtam meg
  • WarOptika
    Én meg valamit tuti kihagytam mert nem akarja felkenni a stechanzolt a mercijeles ajtóra...
  • WarOptika
    konténerből vedd ki a vajat menj a szótlan szerzeteshez aki nem is szerzetes ott van az acélkötél használd a vajat a kötélen
  • RUDKO
    help!!!! Hogy kell kinyitni a kontiner melletti pinceajtót??? ( 2-ik fejezet)
  • RUDKO
    igen a kontiner melletti. a kötelet nem tudom hogy kell megszerezni hogy kinyisam