665
-
#625 hát de nem én találtam ki
ha nem hiszed olvasd el:
http://www.sg.hu/cikkek/58543/bejelentettek_a_runaway_3_a_twist_of_fate_t -
#624 Ez így biztos hogy nem igaz...
IMYke2.0.0.0: Nem a te nevedet olvastam a DVD dokumentációjában a "fordításért felelős" cím alatt? -
#623 csak ezzel az a baj hogy állitolag a 3. rész nem a 2 folytatása lesz, és hogy sokkal komorabb stilust vesz fel. pedigén is kiváncsi lennék a folytatására:) -
#622 -
#621 Szevasztok! Megvettem én is ezt a nagyszerű játékot, bár már a megjelenéskor végigtoltam angolul (bármiféle segítség nélkül!!!), azért most magyarul újra előveszem, na meg ha 2000Ft-al is de legalább támogattam a harmadik rész elkészítését (nem bírnám ki ha nem tudnám meg mi a történet vége). -
#620 Sehonnan. Tudtommal.
Próbálkozz a hivatalos honlapom... -
tonyo9 #619 szevasztok a játék zenéit honnan lehet letölteni? -
zbundy #618 Az nem az első részben van? Mindenesetre megkell szerezni egy másik szobából (az igazgató szobájából) a diktafont aztán elemet rakni bele amit még fel is kell tölteni egy másik szobában. Rég játszottam vele, de valahogy így van. -
poncoka #617 hogyan kell felvenni a dr nő hangját valaki segítsen előre is köszönöm HELP!!!!!!! -
#616 A credits-be sztem ott lesz. De guglival lehet gyorsabb... runaway 2 soundtracks... -
zbundy #615 Hali! Nem tudjátok, hogy a játék elején hallható zenének mi a címe? Vagy hogy esetleg honnan lehetne leszedni?
Előrre is köszi! -
#614 Jaja ezt kerestem is múltkor. Zip-ben megvolt. Jó leírás! -
demo02 #613 A régi host sajnos megszűnt, így a végigjátszást átraktam ide, tán még hasznát veszi valaki. -
#612 Igazából nem fog meghalni, ez csak figyelem elterelés lesz. A 2. fejezetbenmár újra Briannal játszhatunk majd. -
#611 "...egyenesen a főhős, Brian Basco temetésével nyit." /gamestar.hu/ -
#610 http://www.sg.hu/cikkek/58543/bejelentettek_a_runaway_3_a_twist_of_fate_t -
zbundy #609 Végre már kapható szolnokon is! Jó sokáig tartott! Még a héten megyek és megveszem a Coraban! Nem volt kedvem kifizetni az 1000 ftos postaköltséget! -
#608 Dehogynem. Ballagjál be a boltba, emeld le a polcról, pengess ki 2000 Ft-ot és már tied is magyar felirattal. -
#607 Üdv
Nem tudtok ehez a játékhoz magyarosítást ?? -
#606 akkor mostmár felteheted warezra ;] (elég nekem is :D)
1 hónapja se vittem végig az angolt, franciául meg már vagy egy éve. :D mostmár magyarul kéne. :) -
#605 Jaj, ne is mond! Már elsőre is hosszú volt. Kb. 4x-es vagy 8x-os a az olvasóm DL lemez olvasása, így nekem is csomót kellett várnom. Maximum annyit lehetmég megpróbálni, hogy image fájlt csinálsz a lemezből és daemonban állandóan bent hagyod. Bár én még nem próbáltam, de szerintem működnie kéne úgy. -
#604 én is próbálgattam, de nem ment. és valoban jó lenne, mert mikor másodjára tettem fel(win reinstalmiatt), vagy egy órán t telepítette:S -
#603 Köszi a választ. Ez tiszta béna így. Akkormi értelme a teljes telepítésnek, ha így is-úgy is koptatom a lemezt a meghajtóba. Egyébként próbáltam hozzá angol krekket, de azt meg nem fogadja el. -
#602 kéri. . . -
#601 végigvittem jeah. minjdárt megnézem. de én midnig beraktam, és mindig fel is zúgatta -
#600 Akiknek hozzám hasonlóan eredeti lemezükvanazoktól szeretném megkérdezni,hogy náluk is mindig bent kell lennie a lemeznek a meghajtóban? Én fullon telepítettem fel erre indításnál benyögi, hogy kéri a lemezt. Ez egy kicsit nem tetszik nekem. -
#599 nah van már filctollam homokom, az a sisak, leeresztettem a sós vizet, meg bejutottam a ksi raktárba ahol nem volt semmi. . .
hogyan tudom elkérni azt a jegyzetfüzetet a palitól hogy sugógépet csinálhassak belőle?:S -
#598 ott vagyok ahajón, van náalm egy iylen vasvilla szerü a szoborrol, két üveg bor, két gumicső, meg valami kulcs. de nemtudok mit csinálni. az ajtó állandona lecsapódik, a raktár teejét nem nyitja ki, és néh a francia csaj nem kameráz, de akkor nem enged le (igy szereztem a bort is)
help! -
#597 a barcikai tescóban egy szál se vót, mind elkapkodták :-(
ez egy sikerjáték, viszik mint a cukrot :-) -
#596 Elérhetne már ez a runaway hullám szolnokra is, mert itt még mindig sehol nem kapható! Se cora, se Tesco, se media markt! Úristen! Elszakadtunk a külvilágtól, messze kerültem a civilizációtól! -
#595 nah amugy meglett, 3. fejezetnek kezdek neki:) -
#594 nah, azt megnézem akkor én is! -
#593 egyébként a ródeóbikát kéne beüzemelni,már csak áram kéne neki e at hol szerezhetek?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van egy részeg majmom, szivartartó vagymi ez, hintőpor, kép a profról, meg egy fél vajam -
#592 én barcikaiba vettem:D -
#591 a miskolciban egy darab sincs :( nesze neked BAZ megye...még ez is...bezzeg Nyugat-Magyarországon... -
#590 székesfehérvári teccsóban pl rakatszám áll a polcon. Nem tudom te hol laksz, de nem lehetetlen beszerezni. -
#589 hol? -
#588 nah elegem lett, megvettem :) -
himaca #587 Sziasztok!!!Tud nekem valaki segíteni,a 2.fejezetnél akadtam el.Nem tudom oda adni a kiskölyöknek a majmot.Ha valaki tudja ,kérem segítsen!!!Köszike!! -
#586 Csak ki lesz az a rendes aki felteszi? :(