Runaway 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem indul a játék Windows 7 alatt mert valami Tages problémát emleget ami nem kompatibilis, akkor töltsétek le a játékot védõ program egy frissebb verzióját innen:
driver
Ezután ahogy itt is leírták jobb klikk a fájlon és futtatás rendszergazdaként.
Utána már indulni fog!
Amikor vinném a katonai bázisról a part felé a koordinátákat a buggyant katonának mindig lefagy.(amikor nyíllal kattintok, hogy menjen másik helyszínre) Nem kicsit aggasztó, pedig eddig elnyerte a tetszésemet a játék.:S
Az 5. fejezetben járok, és nagyon tetszik a játék. De az egyik videó alatt, mikor Saturnal megcsináljuk azt a kísérletet és utána megjelenik a jacht a tengeren, amint Sushi kimondja, hogy "sorry Brian" a játék lefagy, nem válaszol és kilép. Sehol nem találok rá megoldást (amit meg találtam, azt nem tudom megcsinálni<#rinya>#rinya>).
Elõre is köszi!
\"One hero must step in to the darkness.\"
CD 1
1. Runaway 3:25
2. Le Spleen 2:18
3. Tras el accidente 4:02
4. Perdido en la jungla 3:47
5. La playa 2:12
6. Antiguo cementario 3:37
7. Cala Alaula 3:02
8. El campamento militar 3:04
9. You 2:54
10. Toro mecánico 1:56
11. Sevilla 2:34
12. Dentro de las ruinas 3:40
13. Escapando 3:38
CD 2
1. Alaska 3:25
2. Tema de Joshua 2:18
3. La vida de un científico 4:02
4. Sugar 3:47
5. Sushi de nuevo 2:12
6. El templo de las inscripciones 3:37
7. Buscando el orión 3:02
8. Tómatelo con calma 3:04
9. Las aventuras de Dean y Camille 2:54
10. Cazando neutrinos 1:56
11. La órbita de Saturno 2:34
12. Tema de Malantunez 3:40
13. Sugar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hogy mûködik-e még, azt nem tudom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I want to be a mighty pirate ever!
Másrészt, az egész játék 1900 Ft, EVM-ben. Érdemes megvenni.
Bocsi mindenkitõl lehet, hogy már kérték ezt de nem akarok Spoilereket olvasni...
IMYke2.0.0.0: Én ebbe az összes driver, alap progi, beállítás végigcsinálását is beleszámoltam.
Másrészt sajnos több sebbõl vérzik!
Már csak abban bízom, hogy elketyeg addig amire megkapom az újat.
Köszönöm az ötleteket, de azt hiszem úgy járok a legjobban ha addig már nem csinálok vele semmit! Sajnos egyáltalán nem biztos, hogy javulna a helyzet, sõt!<#wow3>#wow3>
Amúgy Kriszta:
Én mondjuk ezt nem szoktam szívbõl ajánlgatni az embereknek, mert hát vannak hátulötõi a dolognak .
De, az új géped megérkezéséig el leszel vele.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De újra már nem rakom, ugyanis õsszel (talán már a jövõ hónapban, ha minden összejön) új gépet veszek.<#nevetes1>#nevetes1>
De azért sajnálom, gondoltam addig még eljátszogatok egy kicsit a régi masinérián.<#rolleyes>#rolleyes>
De akkor marad az új, csak gyõzzem kivárni!<#wow3>#wow3>
esetleg tüzfal, vírusirtó, kodekk gond lehet még.
Lehet, hogy a gépemmel van valami (egyéb) gond, de azért köszi!
Ezzel voltaképp leküldöd asztalra a játékot és megnézheted, mi fut a háttérben
Ha sokat eszik valami más, és láthatóan köze sincs a játékhoz: iktasd ki.
Persze, ez csak 1GB alatti memóriával rendelkezõ gépek esetében számít, ha nem hardver igényes
Ezt egy FarCry, vagy Crysis, Morrowind alatt meg se szabad próbálni 😊
Köszi, de akkor nem tudom mi a gáz?!?<#sniffles>#sniffles>
Az op. Rendszerem XP SP2-vel és a játék eredeti (magyar <#awink>#awink>).
Lejjebb olvastam, hogy másnak is volt már ilyen gondja csak máshol.
Írták, hogy bug, csak azt nem hogy hogyan jutottak túl rajta.<#confused>#confused>
Így viszont tényleg nem tudom mit csináljak!<#szomoru2>#szomoru2>
Amúgy: nem szabad kilépnie az 1.0-s változatnak sem.
Nekem az angol eredeti és a magyar változat is meg van - utóbbi azért, mert hát a fordítást ellenõrizni kellett - és tökéletesen futott mindkettõ XP SP1-n és XP SP2-õn is... végig is tudtam játszani.
Nem rég vettem meg a Runaway 2-öt, és most kezdtem el játszani vele.
De már most bajban vagyok!<#shakehead>#shakehead>
Eljutottam a második fejezetig, minden gond nélkül.
Most a tábor elõtt vagyok, közvetlen az után, hogy beszéltem az ezredessel.
Itt kétfelé lehetne menni, ha balra megyek, Brian azt mondja, ne arra menjek ahonnan jöttem.
De ha jobbra megyek, a játék egyszerûen kilép!!!<#rinya>#rinya>
Megmutatja egy pillanatra az új helyszint a szöveg mintha beakadna kicsit és kidob az asztalra.<#nemtudom>#nemtudom>
Ilyenkor mit lehet tenni??? Kérlek <#help>#help><#help>#help>
ha nem hiszed olvasd el:
http://www.sg.hu/cikkek/58543/bejelentettek_a_runaway_3_a_twist_of_fate_t
IMYke2.0.0.0: Nem a te nevedet olvastam a DVD dokumentációjában a "fordításért felelõs" cím alatt?<#vigyor>#vigyor>
Próbálkozz a hivatalos honlapom...
wapolok