Runaway 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eNiX
negyedóránál nem hiszem hogy tovább tartana a nero-val feltenni. aztán ha kész már csak mount és úgy marad.

keine Signatur

totyak
Max. Neroval tudom megpróbálni átalakítani image-ba, de nem tudom, hogy megcsinálná e egyáltalán, meg amúgyis nagyon macerás meg hosszadalmas procedúra. Próbáltam mindenféle krekkel, de úgy vágott vissza az asztalra, csak nyekkent. Különben nem értem minek van minimum meg tipical vagy milyen telepítõ, ha mindegyiknél ugyanúgy kéri a lemezt.

eNiX
tedd fel image-be és használj pl daemon tools-t. vagy az eredetit nem is lehet image-be rakni? <#fejvakaras>

keine Signatur

totyak
Eredeti, csak nem akarom mindig ki-be rakosgatni a lemezt.

eNiX
tört magyar már van vagy ez eredeti?

keine Signatur

totyak
Hi! A magyar verzióhoz nincs valami krekk, hogy ne kelljen mindig bennlenni a lemeznek? Csak kopik. Azthittem ha fullon rakom fel, akkor nem kéri a lemezt, de tévedtem. Szóval ilyesmi cucc kéne. THX

helo!ott akadtam el hogy kikéne szedni az érmét a fényképautomata alól!elvileg azt irják a littledeamonnal kell vagy mivel,de bárhogy csinálom nem akarja kiszedni!
eNiX
Áucs! Ez megszünt, pedig nagyon jo volt. Sry :/

keine Signatur

eNiX

keine Signatur

valaki tud hozzá végigjátszást?
totyak
Akkor nem tudom mivan. Itt a cikk, olvassátok el: http://xepfeltoltes.hu/071029/runa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

(A cím elejérõl az X-et cseréljétek le K-ra)

Én is úgy tudom, hogy csak a felirat magyar!
nagykispeter
nem

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

totyak
A 2. rész tépnyleg szinkronos is? A Gamestarban egy cikkben az írják. Azt mondják így már senki nem mondja, hogy nem érti a párbeszédeket.

Ja! És én meg is fogom venni, mert az elsõrészt is megvettem magyarul. És ha lesz 3.rész (a végébõl kiindulva márpedig kéne hogy legyen) azt is megveszem, de csak ha kiadják azt is magyarul. Angolul mindíg elakadok!<#zavart2> Amúgy meg tök olcsó a többi játékhoz képest (1990 Ft)
Ennyit megér minden kalandjáték- vagy runaway imádónak.
totyak
Nincs, mert állítólag nem lehet kiszedni belõle. De szerintem még a teljes magyar verzió sincs a neten, úgyhogy marad a régi jól bevált megoldás. Mindenki megveszi akinek kell.

kem001
Runaway 2-õhöz van már letölthetõ magyarosítás?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Mayorpapa
félek tõle, hogy a Runaway2 se lesz kapható, de ne legyen igazam...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

totyak
Kivétel erõsíti a szabályt.

Mayorpapa
csak éppen a FlatOut2 nem volt kapható...minden más sz@r igen...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

totyak
Sanszos! Tecssó nyomja az EVM cuccokat ezerrel

tescoban lehetséges hogy van ilyen játék a magyar verzió?

ALien

kem001
SZiaztok! Nekem is angolul van meg a játék azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e valakinek magyarosítása hozzá?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

totyak
Persze az igaz, hogy 2000-ret megér, de aki már megvette angolul az nyilván nem szívesen ad ki pénzt érte újra. DL lemezre meg nincs gondom. Szlovákiában viszonylag olcsón lehetettt kapni, úgyhogy most van itthon. Már csak azt várom, hogy valaki feldobja. Egyébként szerintem az angol krekk jó lenne hozzá. A Harry Potterhez is jó volt ha jól emlékszem. Bár igazából nem értek hozzá, csak saját vélemény.

eNiX
Ha észreveszem, hogy feltöltötték vhova, szólni fogok. 😉 Egyébként hivatalosan már kapható vagy csak aki elõvételbe vette?

keine Signatur

szerintem nem azzal a 40 perc feltöltési idõvel van a baj,hanem azzal,hogy nem találsz hozzá cracket. Nem hiszem ,hogy a magyar verzióhoz jó lenne az angol nocd. Anélkül meg nem sokra mész vele.
Nameghát mindössze 2000ft eredetiben,ezt is nézzétek! Ez szerintem nem nagy összeg egy játékért. Meg ha azt nézed,hogy venned kell egy dl lemezt,amire ki tudod írni,már az 800ft körül van,ez meg már majdnem a játék árának a fele.
Persze a 12000ft-os játékokat én is letöltöm,azt már én se bírom megvenni.

totyak
Igényem nekem is lenne rá, meg még sokaknak, de kb. 6 Gb-ot senki nem fog feldobni csak úgy szívjóságból. De ne legyen igazam és tényleg tegye fel aki kedvet érez hozzá.

nem akarja valaki feltölteni valahova magyarul torrent re vagy valami lenne rá igény😊

ALien

Igazad van,de nekem elveszett a runaway 2 angolul úgy hogy jó hogy meg van
Én is megvettem az 576-nál, fel is telepítem,és kipróbálom, de elõtte lehet lehet végigjátszom az elsõt 😊

a probléma egy idõre megszûnt, így végig tudtam vinni az utolsó fejezetet is, de én most játszottam a 2. részével elõször

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

totyak
2 nap alatt végigküldted? Gondolom elõtte már nyomattad angolul, hogy így benne voltál. Én pont ezért nem veszem meg, hanemmegvárom míg felkerül a netre. Nekem megvan angolul és azért nemfizetek 2000 Ft-ot, hogy 2 nap alatt kipengessem.
És most senki ne jöjjön azzal a dumával, hogy a fejlesztõk megérdemlik, hogy eredetiben vegyük meg, meg hasonlók. Megérdemlik valóban, de kétszer nem fizetek érte.

Most vittem végig a játékot.Nagyon király magyarul
<#nyes><#nyes>
Nálam nem volt baj a 4. fejezetnél én rögtön be tudtam fehéríteni a szarvas fejet.<#nemtudom>
NAGYON KIRÁLY A JÁTÉK!!!
Ma vettem meg és 14:00h óta ezzel játszok már a 4.fejezetnél járok<#vigyor5>
majdnem végigvittem a játékot, de találtam még 1 bug-ot, a 6.fejezetnél, kéne a magyar változathoz 1 javítás, mert így nem lehet végigvinni, mert kilép a játékból,

ui: ez a kilépési probléma 1X megtörtént a 4. fejezetnél is, de azt ki lehet kerülni úgy, hogy a szarvasfejet csak akkor fehérítsük ki, ha vágtunk rajta kémlelõnyílást

totyak
Valaki biztosan felteszi majd a magyart a netre és akkor megoldódik a problémád.

Kár, hogy annak idején megvettem angolul, mert most totál nincs kedvem a magyar verzióért kiadni 2000Ft, hogy 2 példányom legyen belõle, pedig egyes poénokat nem értettem normálisan, sajnos...

nagykispeter
Jó hogy mondod köszi!

Sikerült megoldanom a problémát, nem jobbra mentem, hanem balra, de van egy "bug" a 2. fejezetnél,ez az a rész amikor már megvannak a faház koordinátái, ott ahol a katonák vannak, (ha már megszerezted a koordinátákat) csak balra lehet menni különben kilép a játékból.

nagykispeter
Nem tudom mi lehet a gond én még az elején tartok.
Hátha betéved erre i2k és tud valamit mondani rá!

EVM-es verzió magyar felirattal
nagykispeter
Ez már az EVM-es?

sziasztok, eddig teljesen jól mûködött nálam a játék, de a windows hibát észlelt, és leállította a játékot, többször is megcsinálta, egymás után,mert többször visszatöltöttem a játékot, de a gép hiba miatt leállította, de eddig jól mûködött. ez mitõl van?
és, hogyan tudom megszüntetni a hibát? a 2.fejezetnél tartok.

már kapható !(576 bolt)És az ár is baráti:1990.-
Ez jó! Akkor hétvégén hátha lesz a cora vagy a tesco polcain is 😊

nagykispeter
Ma kaptam az SMS.-t hogy szerda után átvehetem a játékot.
Lehet ez még csak az elõrendeltekre vonatkozik,de akkor is megjelent!

totyak
Akkor az tényleg egy elég hosszú munka volt. Fõleg úgy, hogy gondolom te jól beszélsz angolul és ahhoz képest egy hónap. Végülis eléggé sok szöveg van a játékban. Csak gratulálni tudok a munkásságodhoz és remélem minél elõbb élvezhetjük tevékenységed gyümölcsét.

IMYke2.0.0.0
Másfél hónap volt a fordítás, 2 hét a lektorálás - tesztjátékkal.
Persze, még így is akadhatnak hibák, hiszen a fõszálon haladtam és - ahogy lejjebb írtam - nem volt módom editorral fejezetrõl fejezetre fordítani, hanem egy nagy excel táblában, ömlesztve kaptam a dialógus szövegeket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nagykispeter
Én onnan tudom mikor a Sherlock megjelenésnél felhívtak az EVM-tõl (mindkettõt elõrendeltem) akkor rákérdeztem erre is.