Runaway 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keine Signatur
keine Signatur
keine Signatur
(A cím elejérõl az X-et cseréljétek le K-ra)
Ennyit megér minden kalandjáték- vagy runaway imádónak.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
ALien
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
keine Signatur
Nameghát mindössze 2000ft eredetiben,ezt is nézzétek! Ez szerintem nem nagy összeg egy játékért. Meg ha azt nézed,hogy venned kell egy dl lemezt,amire ki tudod írni,már az 800ft körül van,ez meg már majdnem a játék árának a fele.
Persze a 12000ft-os játékokat én is letöltöm,azt már én se bírom megvenni.
ALien
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
És most senki ne jöjjön azzal a dumával, hogy a fejlesztõk megérdemlik, hogy eredetiben vegyük meg, meg hasonlók. Megérdemlik valóban, de kétszer nem fizetek érte.
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Ma vettem meg és 14:00h óta ezzel játszok már a 4.fejezetnél járok<#vigyor5>#vigyor5>
ui: ez a kilépési probléma 1X megtörtént a 4. fejezetnél is, de azt ki lehet kerülni úgy, hogy a szarvasfejet csak akkor fehérítsük ki, ha vágtunk rajta kémlelõnyílást
Hátha betéved erre i2k és tud valamit mondani rá!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
és, hogyan tudom megszüntetni a hibát? a 2.fejezetnél tartok.
Lehet ez még csak az elõrendeltekre vonatkozik,de akkor is megjelent!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Persze, még így is akadhatnak hibák, hiszen a fõszálon haladtam és - ahogy lejjebb írtam - nem volt módom editorral fejezetrõl fejezetre fordítani, hanem egy nagy excel táblában, ömlesztve kaptam a dialógus szövegeket.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.