665
-
#24 -
htibor #23
-
htibor #22 Akkor így is:
nyammmmmmmmmmmmmm :)) -
htibor #21 Új képek :)
Új képek_2 -
#20 késik a gém, ősszel jön állítólag -
#19 Igen de kérdés hoy ő 2004 év végére gondolt vagy 2005?
Köszike amugy! -
#18 A legutolsó infók szerint "állítólag" tavasszal...
De volt már itt ehhez hasonló hozzászólás... (#1) -
#17 HMMMMM??? -
#16 Figy pontosan mikor is jön ki tud valaki valami hasznos infot róla? -
#15 új képek:itt!!! -
#14 Hát igen a képeket elnézve méltán lehet ez is majd az év játéka az elődjéhez képest! -
#13 Hát igen tényleg bőven akadtak negatívumok az első részben, de mivel ilyen stílusú kalandgamek csak szökőévenként jönnek ki, ezért mindet meg kell becsülni. Remélem azért az idegesítő hibákat kijavítják a 2. részben. Az említetteken kívül pl. sokszor pixelvadászatba ment át a játék, és legtöbbször ez állt a továbbjutás útjában. -
#12 Nagyon nagy ez a játék imádom az ilyen rajzolt kaland játékokat mint pl:Broken Sword 1-2-3 meg a Runaway hangulatos klasszikus gondolkodos kaland játékok gyönyörüek!!!:) -
#11 úk képz:
-
#10 -
#9 -
#8 -
#7 Sokat kell GONDOLKODNI? Ember, akkora marhaságok voltak az első részben, hogy inkább fel se idézem magamban pontosan... Brr mikor teljesen egyértelmű dolgokat kell megértetni a manussal, meg tervet kell összerakni... Álmomban ne jöjjön elő megint az.
Remélem a 2. rész már messze nem ilyen lesz. -
#6 Szép játék... csak elég nehéz!Sokat kell gondolkodni!
Épp most kezdem el újra az első részt :) -
#5 Igen, ez es meg jopar dolog nem jott be nekem sajna az elso reszben, pedig imadom a stilust. -
Roll #4 Én régen játszottam sokat ilyen fajta játékkal. Emlékeztek a 3koponya, avagy a Toltek kincs rejtélyére? (3 skulls of the Toltecs)
Zaki most meghoztad a kedvem és megszerzem ennek a játéknak az első részét. -
#3 point&click kalandjáték. nem rosz.
az első részben viszont sztem idegesítő volt, hogy amíg nem derült ki, hogy egy tárgyat mire lehet felhasználni, addig fel se lehetett venni.
Ez pl. krvára zavaró, ha egy 2 km-es pálya eggyik felében van egy vödör, benne 45 tárgy, a másik oldalon kell azokat használni, de nem lehet őket egyszerre felvenni, csak az előző elhasználása után. szal 45x rohangálsz oda-vissza...
-
Takezó #2 ez mi a szar? :D -
#1 az első rész hivatalos honlapján megjelentek az első in-game képek a sikeres kalandjáték folytatásáról:
év vége felé lesz a megjelenés (állítólag)