Runaway 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így e!
Link
A végigjátszás felkerült egy oldalra: http://vena.hu/e
Régi helyén megszûnik!

Megoldódott

Csak azt nem értem engem mért dob ki ha oda karom adni a 2. pályán a döglött madarat a féllábú emberkének, vagy ha áramot adok a bikának és kiakarom próbálni…

totyak
Engem az érdekelne, hohy hogy hívják itt a második részben a szigeteket amiken kalandozunk. Csak azért kérdezem, mert le akarok fordítani egy német szöveget, de valahogy nem jön össze egy mondat. Lehetséges, hogy a szigetek nevét nem is említi sehol és akkor eleve elekadtam a fordításban.

Hello!
Azt szném kérdezni, hogy a neten van más verzió is, aminek nem 5, 46 Gigás a játékdvdje?
csak így tovább!

ne hagyd abba a leirast!

http://nlteszt.atw.hu/runaway2walktrough.txt

1,2..6. chapter van meg
többi jön.
Pethy23
Elsõ fejezetbe még a repülõnél mit kell csinálni felvettem már szemüveget üveg darabot meg minden szir szart de vmi köveket kéne megmászni
Humesz
Mondjuk abban igazad van, hogy mégegyszer nem kéne letölteni. De a reloaded crackben akkor sem stimmel valami, csak nem tudom mi 😊
totyak
Hát nekem a Reloaded krekkel nincs semmi bajom, de a kicsomagolás az nálam sajna nem 3 hanem 20 perc volt, ezért akarom közvetlenül kiírni, csak senki nem tudja megmondani, hogy a Vitality az ráfér e simán egy lemezre, vagy sem. Potyára nem fogom letölteni.

Humesz
Én csak kérdeztem, hogy az-e a különbség a kettõ között de még mindig nem tudom, hogy mi? Nem tudja vki? Mert a Vitality szerint ez:

The crack of RELOADED is not rebuilt correctly. Here is where they went wrong:
RELOADED crack:
005CB59A: JMP DWORD <5CC254>
The dword at 5CC254 is not linked with an import and will set your EIP register on 0. A crash will follow.
ViTALiTY crack:
JMP DWORD <<version!GetFileVersionInfoA>>
We also found other TAGES cracks by RELOADED that crash because of this reason. Fix your shit or we will proper!

Egyébként meg a Reloaded is ráfér egy DVD-re csak nem cdkép formában, hanem rar darabokban, de most ennyire ne legyél már lusta, hogy egy 3 perces kicsomit nem tudsz végigvárni!
totyak
Miért a Vitality az ráfér egy DVD-re úgy, hogy rögtön tudod is installálni, ha berakod a lemezt a meghajtóba? Nekem a Reloaded van meg, de az nem fér rá DVD-re, egyébként nincs baj a krekkjével, mûxik rendesen.

Lacc
Válaszolgatni kell neki a kalóz-tesztre.

hali
A 6-ik résznél megvan az arany odaadtam a kaloznak. megvan a majom megmosdattam a szapanos vizben,majd azt is megmutattam neki és most? hogyan tovább?
Humesz
Hali!

A Reloaded és a Vitality verzió között csak az a különbség, hogy a V. ráfér egy DVD-re? Vagy mi más? Olvastam olyat, hogy a Reloaded verzió sz*rul lett crack-elve!
megvan😊
sziasztok.
hol talalok algat archibaldnak?
totyak
Esetleg nem tudtok róla valamit, hogy megjelenik e olyan verzió ami ráfér egy DVD-re is, nemcsak DL-re? Vagy már van is olyan?

hali
megvan az arany odaadtam a kaloznak. megvan a majom megmosdattam a szapanos vizben,majd azt is megmutattam neki és most?mit kell még neki adni?
a víttel töltött kutyust rakd oda, ahol a majom mingig matat valamit, mielõtt odamész! asszem egy kis kõ vagy mi van ott!

aztán vegyél fel még 1 kutyust a gépbõl és abba wiszkit tölts! ugyanoda tedd

3GHz, ASUS P5P800 - DUAL CHANNEL, GEFORCE FX 6200 - 256MB vRAM, 2X512 MB RAM DDR2 400MHz, 200GB

totyak
Kéne egy kis segítség. Az elején vagyok, ott ahol a majom mindíg lelök a fáról. Azt olvastam, hogy whiskey-t kell a kutyába tölteni és azt odaadni neki, de nekem csak vizet enged beletölteni a hordóból. Mit kéne tennem, hova tegyem le a kutyát, hogy jó legyen és hol van a táska amit a csúzlival le kéne lõni?

Hello!
A fadarabot amit felvettél az erkélynél a jobb oldali ablak alól használd a kardon, az ajtónál majd bent vedd magadhoz az aranyat!
Szia én is itt tartok,de nekem se megy.ha rájöttél légyszi ird meg. köszi.
HELP!!!

most beszéltem heszkivel, megválaszoltam a kérdéseit! megvan a papírom a szekrénybõl! de nem megy tovább!

nem adja oda azt a szart,a mi kéne nekem! grog asszem....

és honnan szerezzek aranyat????? és a kardot hogy szedjem el a kardot attól a csákótól, aki hadonászik az ajtóból???

honnan szerezzem meg a kis démont, a majmot??

3GHz, ASUS P5P800 - DUAL CHANNEL, GEFORCE FX 6200 - 256MB vRAM, 2X512 MB RAM DDR2 400MHz, 200GB

ragadj meg egy sárkánynyelvet rakd fel az ajtóra és használd a letterweight-ot! azt középen találod!
ekkor lecsapod az õrt.

Hali.a 6-ik rész elején hogy tudok kimenni a kabinból? Az ör mindig visszazavar bár mit mondok neki.Van egy sárkánynyelvem meg egy üvegem amit gondolom ki kéne cserélnem a kötelen logoval de nem tudom.A földgöbbel kell valami csinálnom? Mos ugy áll amikor kattan egyet.A papagálynak már a szotyit odaadtam.
totyak
Õ úgy akarja, hogy beteszi a lemezt és rögtön installálható legyen. Akkor le kéne tölteni a Vitality verziót?

MerlinW
Runaway.2.The.Deam.Of.The.Turtle.PROPER-ViTALiTY - 3.9GB

[merlinw.org]

Bárhogy felfér 1 DVDre.
Tömörítve(rar-ba, ahogy a haverod megszerezhette) egy egyrétegûre, míg kibontva/iso image-be megcsinálva DL-es lemezre.

totyak
Akinek megvan eredetiben az mondja már el, hogy mekkora ez a játék. Csak azért kérdem, mert mindenhol azt olvasom, hogy 1 DVD, de egyik haveromnak megvan a letöltött verzió és az kb. olyan 6 giga és azon sír, hogy hogyan írja ezt ki DVD-re. Van olyan verzió is ami ráfér egy sima 4,7Gb-os lemezre?

Hali.a 6-ik rész elején hogy tudok kimenni a kabinból? Az ör mindig visszazavar bár mit mondok neki.Van egy sárkánynyelvem meg egy üvegem amit gondolom ki kéne cserélnem a kötelen logoval de nem tudom.A földgöbbel kell valami csinálnom? Mos ugy áll amikor kattan egyet.A papagálynak már a szotyit odaadtam.
totyak
Ez a rész is megjelent magyarul, vagy ez csak angol verzióban jött ki?

KÖSZ ISTEN!!!

õ legalább válaszolt!
végre megvan!

már 2 napja, ember! 2 napja!

nem tudom mit mondjak annak a hulladék füves Rutgernek Saturntól!!!

Csak faszságokról bír beszélni a nyomorék!

mi a teendõ??

5. fejezet (hajós) ---> el kell kérni a helmet-et!
PLS HELP!!!!!

most meg ez a hajó...

ez gyilkos! 😊

ok megvan már!

igazad van!

de hol találok rizst és hozzá tekerõt?
az algáról már nem is beszélve...

???

berlinboy6329
Semmit.Megnézed a végsõ muvit.Vagy esetkeg nincs meg a pálcika?Vagy a tekerõ,amivel feltekered a rizst?Vagy a nori(algalap)?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ismét elkélne egy kis segítség!

a 4. fejezet végén vagyok ott, ahol már odaadtam minden cuccot arcsibáldnak.--pl. a frissen fogott halat.

utána mit kell csinálnom?

köszi sikerült
Minden megvolt kösz már az 5. fejezetben vagyok 😊
köszi srácok

pinyo18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

-Kinyitottad azt a stechanzolt a fogorvosi kütyüvel?
-Pókicád megvan a tasakban, amit a kalap alól kell kivenni?
-Kinéztél a résen, és végighallgattad a vörösruhás csaj és a katona csávó párbeszédét?

pinyo18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bemész a házba, ajtó mellett van a teknõspáncél, felkapod, kimész, kiásod!

pinyo18
Hát sztem is, bár az angolt nem szeressem, jópár beszélgetést túlnyomtam, de azt hiszem, azért ebben a részben ezt be is lehetett volna fejezni, fõleg úgy h 6GB!

Lacc
Szvsz egyszerûen siralmas volt a vége. Legalábbis én baromira összecsapottnak éreztem.
berlinboy6329
Öhhhmm..Elovastad a keretes szöveget?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Asszar.Van fenn ragasztó.Pattanj fel a létrán!És ott balra szélen lesz!