Runaway 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huh, hát nem tudom melyikre gondoltál. Nem is rémlik h a 3-ason volt kocsiindítás. Nézd meg ezt végszükség esetén: http://www.ma-hoo.com/mark/e/
sok sikert 😉
sok sikert 😉
keine Signatur
köszikeminnyá megis próbálom<#miaz>#miaz><#smile>#smile>
pörögjévazze.
Szija Deeyah csak rákell kattintani a futóhomokban a szemüvegre és kész!
<#puszi>#puszi>Nem kell lefûrészelni semilyen faágat!
<#puszi>#puszi>Nem kell lefûrészelni semilyen faágat!
Kedves eNix!
Légyszi akkor nekem segíts ha má végigvitted franciául akkor tudsz nekem segíteni!Ugye?<#worship>#worship>Szóval a 3. pályán akadtam meg a kocsibeindítós résznél!Még a Sushi elõtt!
Légyszi olyan szájbarágósan írd le!
Elõre is köcce: RoziBaby<#email>#email><#taps>#taps><#help>#help>
Légyszi akkor nekem segíts ha má végigvitted franciául akkor tudsz nekem segíteni!Ugye?<#worship>#worship>Szóval a 3. pályán akadtam meg a kocsibeindítós résznél!Még a Sushi elõtt!
Légyszi olyan szájbarágósan írd le!
Elõre is köcce: RoziBaby<#email>#email><#taps>#taps><#help>#help>
na vki help.elakadtam.nemtudom hogy kell lefûrészelni az ágat hogy kiszedjem a futóhomokból a szemüveget?vki..<#help>#help> amúgy isten aki felrakta!<#buck>#buck>
pörögjévazze.
Végigvittem franciául, mellesleg egy mukkot nem tudok franciául. Bár bevallom sokszor segítségemre volt a végigjátszás. A felelet választósak voltak a legnehezebbek, mivel nem értettem mi van odaírva, csak találgattam.
A történetet így nyilván nem igazán értettem, majd ha meglesz angolul vagy magyarul akkor újra... A vége az érdekes, a címet valaki elmagyarázhatná, hogy miért az. Szerintem: Brian úgy úszott a víz alatt mint egy teknõs, beverte a fejét, elájult, majd álmodta a 6. részt. (The dream of the turtle) Vagy szerintetek? 😊 Ja meg megálmodta, hogy hol kell majd keresnie azt a piros izét.
Egyébként nem tudja senki, hogy melyikek lehetnek a szövegfájlok?
A történetet így nyilván nem igazán értettem, majd ha meglesz angolul vagy magyarul akkor újra... A vége az érdekes, a címet valaki elmagyarázhatná, hogy miért az. Szerintem: Brian úgy úszott a víz alatt mint egy teknõs, beverte a fejét, elájult, majd álmodta a 6. részt. (The dream of the turtle) Vagy szerintetek? 😊 Ja meg megálmodta, hogy hol kell majd keresnie azt a piros izét.
Egyébként nem tudja senki, hogy melyikek lehetnek a szövegfájlok?
keine Signatur
Még mindíg nincs olyan verzió amit rá tudnék paszírozni egy DVD-re,vagy esetleg kettõre? Duplarétegût nem akarok venni.
Áhh buta voltam hogy írtam amikor nédd csak meg úgy 6 perc múlva megtaláltam csak már a kétségbeesés szélén álltam😊
De egyébként kössz MerlinW
Még hasznát vehetném de mivel nem használok ilyesmit csak ha már nagyon szükség van rá😊
De egyébként kössz MerlinW
Még hasznát vehetném de mivel nem használok ilyesmit csak ha már nagyon szükség van rá😊
Ez nem chat. Ha van válasz, akkor van, ha nincs, akkor nincs.
Teljes velõs szájbarágós véigjátszások: www.gamefaqs.com
Teljes velõs szájbarágós véigjátszások: www.gamefaqs.com
[merlinw.org]
oké már meg is van😄 azért kössz
Valaki legyen oly kedves és árulja el hogy a 3. pályán hol találom meg azt a bizonyos "stenchazol" nevezetû dezodort amivel a pókot kell csalogatni...Ha már ilyen szépen kérem mert már kerestem végigjátszásban de nem leltem rá akárhogy is kutattam...De kár...Nos várom a válaszaitok elõre is köszi!!!
valaki tud adni angolosítást? sikerült a franciát leszednem és legalább a szöveg angol lehetne. valaki PLZ szánjon meg :C
keine Signatur
HY! Elakadtam a játékban! A végigjátszásban olvastam, hogy mit kéne csinálni, de nem megy!
Chapter 3-ban a végén vagyok amikor a Tharantula nevû nõt kéne elijeszteni a pókunkkal! Azt irja a végigj. hogy oda kell csalni azzal a sprével ami nálunk van. Le kell rakni lent a bejárat mellett ahol a katonák beszélgetését hallgattuk ki. Odarakom azt az "illatosítót" és utánna felmegyek a csajhoz és rákattintok én mindenre de nem sikerül elijeszteni a csajt. Segítsetek légyszi! Elõrre is köszi!
Chapter 3-ban a végén vagyok amikor a Tharantula nevû nõt kéne elijeszteni a pókunkkal! Azt irja a végigj. hogy oda kell csalni azzal a sprével ami nálunk van. Le kell rakni lent a bejárat mellett ahol a katonák beszélgetését hallgattuk ki. Odarakom azt az "illatosítót" és utánna felmegyek a csajhoz és rákattintok én mindenre de nem sikerül elijeszteni a csajt. Segítsetek légyszi! Elõrre is köszi!
köszi, már megvolt. neked meik verzió van meg? vagy többieknek is szól! teljes név kellene. thx
keine Signatur
Kedves eNix!
az illatanyagot a medvés csávó házában találod vlami tûzhelyen v mellett!
aztán cseréld ki a hapsiéval. és kész! Én is azon a páján akadtam meg!
csáó: RoziBaby
<#integet2>#integet2><#love12>#love12><#finom>#finom>
az illatanyagot a medvés csávó házában találod vlami tûzhelyen v mellett!
aztán cseréld ki a hapsiéval. és kész! Én is azon a páján akadtam meg!
csáó: RoziBaby
<#integet2>#integet2><#love12>#love12><#finom>#finom>
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#integet2>#integet2><#banplz>#banplz><#duhos2>#duhos2><#hamm>#hamm><#phone>#phone><#wave>#wave><#rinya>#rinya><#gun>#gun>
Kedves Erikn ha má' végigvitted segíts má' nekem!Nagyon jó lenne nem csak te vitted végig hannem mások is, de mi is szeretnénk végig vinni ugyh ne legyél nagyképû ok? <#falbav>#falbav><#mf1>#mf1>
Pusy:RoziBaby
Pusy:RoziBaby
segítsetek má' légyszi!<#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom><#email>#email><#conf>#conf><#hamm>#hamm>
Ja és légyszi ha valaki segítséget Írna nekem akkor névszerint mondjátok ok?!
<#vigyor2>#vigyor2>pl.:Szia RoziBaby jó?!Elõre is kösz!!!
<#vigyor2>#vigyor2>pl.:Szia RoziBaby jó?!Elõre is kösz!!!
hi.
míg meglesz a teljes, a demót próbálgatom...
valaki el tudná mondani, hogy mit csináljak, mikor a medve a léknél nem megy onnan? a szarvasfejet már odaadtam a medvés csákónak, elmegy, de mindig vmi nemjó. olvastam a végigjátszásban - de persze a demót máshogy csinálták meg - hogy ki kellene cserélni az illatanyagot. nade azt hol találom meg? vagy ott mit kell csinálni?
köszönöm. remélem vki válaszol
míg meglesz a teljes, a demót próbálgatom...
valaki el tudná mondani, hogy mit csináljak, mikor a medve a léknél nem megy onnan? a szarvasfejet már odaadtam a medvés csákónak, elmegy, de mindig vmi nemjó. olvastam a végigjátszásban - de persze a demót máshogy csinálták meg - hogy ki kellene cserélni az illatanyagot. nade azt hol találom meg? vagy ott mit kell csinálni?
köszönöm. remélem vki válaszol
keine Signatur
Sziasztok most léptem be ebbe a csapatba és segítség kéne valakitõl!<#szomoru1>#szomoru1>az 5. résznél nem tom a sushit odaadni Josnak!
(Pontosan😊Nem tom felnyitni a kocsinak a motorháztetõjét légyszi valaki<#help>#help>
Elõre is köszi: RoziBaby
(Pontosan😊Nem tom felnyitni a kocsinak a motorháztetõjét légyszi valaki<#help>#help>
Elõre is köszi: RoziBaby
Na a régi gépemen ment rendesen, most viszont a menü bejön és kifagy.
Tapasztalt valéaki hasonlót?
Mi lehet a probléma?
Tapasztalt valéaki hasonlót?
Mi lehet a probléma?
a harmadik pályán hogy kell kinyitni a mogyis üveget??? sehogy ne fogadja el!!!
vagy hol van mogyoró a hangáron kívül
vagy hol van mogyoró a hangáron kívül
hi! Azt halottam, hogy Eu-ban is nemsoká megjelenik és az jutott eszembe, hogy az a verzió nem lesz e mondjuk más valamiben mint USA-i, vagy nem csinálják e meg mondjuk 2 DVD-sre? Aki tud valami infót dobja már fel ide légyszi.
VÉDRE VÉGIGVITTEM
Hogyan érhetem el, hogy a szemüveget kivegyem a mocsárból? Tudom a fával. De hogyan vágjak le egy faágat? Egyszerûen nem bírok rájönni
Üdv! Kéne egy kis segítség az 5. pályán, mert a végigjátszás alapján nem tudom mit kell csinálni. Megvan az üvegszekrény kulcsa, de nem tudom kinyitni. Megvan a tömlõ, a bor, a homok, a szigony és a filctoll is. De a szobámba valamiért nem tudok visszamenni, hogy a boros üvegeket kiürítsem. És a tömlõt sem tudom csatlakoztatni, mert nemtudom kinyitni a szekrényt. Beszéltem már az összes hajón levõ emberrel, és mindegyiknél minden szöveget végigzongoráztam, de nem megyek semmire. Segítsetek légyszi.
Köszi a végigjátszást!!!!
Erikn látom te is több helyen próbálkozol mint én (Bonyuk vagyok a GameStar-ról...)<#wink>#wink>
Bocsánat kombinálni<#circling>#circling>
A 6. fejezetbe hogy kell beletölteni a grogot a kalózok üvegébe már vissza szögeltem az ablakot és már van tölcsérem is de nem tudom kombinélni az üvegemmel<#sir>#sir>
Persze hogy kéri! és? mûködik nem?!
Most ez hogy van emberek. Nem vagyok már kezdõ, de ez a krekk nekem semmit nem csinál. Lehet, hogy elbénázok valamit, de továbbra is kéri a lemezt. Nálatok mûxik kasán?
Köszi szépen már szedtem le craket de most már más problémával állok szemben. Ebben kérném a segítségeteket
Az elsõ chapterben nem tudom kivenni a motorházból a spray-es flakont amivel bekéne fújnom a sziklát, hogy föltudjak rajta mászni a hidig.
A végigjátszásban csak annyit ír, hogy vegyem ki a flakont de nem tudom! <#rinya>#rinya><#confused>#confused>
Az elsõ chapterben nem tudom kivenni a motorházból a spray-es flakont amivel bekéne fújnom a sziklát, hogy föltudjak rajta mászni a hidig.
A végigjátszásban csak annyit ír, hogy vegyem ki a flakont de nem tudom! <#rinya>#rinya><#confused>#confused>
http://spacetarget.com/games/pc_runaway_2.shtml
Hali nagyon faja lett a végigjátszás örök hálám érte!<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Ez nagyon király! Zsír az oldal gratula érte! :d