13886
  • 38tibi38
    Sry. Nem + hanem 3.:)
  • 38tibi38
    Hali. +. fejezetben járok, mikor lekell menni a csatornában ami a kereskedőnegyedben van.Na szal megöltem azoakt a szalamandrákat megszereztem a követ és mikor kijvök talákozok a farkasember wincentel. Beszéltünk eggyet aztán elütnt. Hát igen de én egyáltalán nemtudok továbbmenni a térből mert minden út elvan zárva.Plz vki help.
  • Gothentis
    Sziasztok!

Van egy kis gondom.
    The Witcher Enchanced Edition nem indul a gépen a következő üzenettel:
    Hiányos jogkör:A program első futtatásához rendszergazdai jogosultsággal kell rendelkezned. Próbálom futtatni rednszergazdaként ugyanez az üzenet. Kompatibilitással próbálkoztam állítani, semmi. 64 bites windows 7-em van. Ezzel nem is fog menni?

Tudtok valami megoldást?
    Előre is köszi
  • alratar
    Az utolsó két szefirát hol találom?
    A térkép szerint a mocsár közepén található helyre mutat, ám ott semmit sem találok.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezért írtam zárójelbe, hogy én mire gondolok - miközben téged javítottalak :)
  • alratar
    Da. :)
  • Zóanagyvarázsló
    A gyűjtői az a Collector's Edition.
  • gabesz100
    [spoiler]Általában éjjel a hátsó helységben keresd[spoiler]
  • alratar
    Sziasztok.

kosvelőt mikor találom meg a fogadóban?
  • IMYke2.0.0.0
    Gyűjtőit (Enhanced) használtan lehet kapni, boltban ÉN nem találtam...
  • armageddon666
    De azt írja van benne térkép és zenei CD, ami már fél siker. De gyűjtőinek jobban örülnék :D
  • Zóanagyvarázsló
    Ez budget kiadás, nem gyűjtői.
  • armageddon666
    hmm, ugyanez a gyémántkiadás van cdgalaxisnál is, de ott meg azt írják, hogy nincs hozzá zenei CD meg térkép.

Novellásat árultak MOn? Azt gondolom már bőven lekéstem :)
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, lehet még kapni.
  • armageddon666
    Lehet még kapni Witcher gyűjtői változatot? Zenei CDvel, meg térképpel, meg nem tudom mi járt még hozzá.
  • obe
    egy feladat kacsolodik hozzä, ha jol tudom a temetöör enged be, ha hozol neki törp vodkät - azt meg kalkbrenner-nel vehetsz
  • alratar
    A Vizima Templomnegyedében lénő temetőbe, miképpen tudok bejutni?
  • alratar
    Klöszi a választ!

De sajnos még az 1.4-et sem tudtam felrakni, mert regisztrálnom kell a játékot, és a cdprojekt.hu valamiért nem fogadja el a kulcsot, amit a kézikönyv hátulján találtam. :(
    De már írtam nekik ez ügyben!
  • andras10
    Csak anyit kérdeznék hogy trissnek kéne adnom egy drága köves gyűrűt honan tudnám beszereni?
  • Zóanagyvarázsló
    Az alapjáték nyilván magyar marad az 1.5-tel is, te összeütközésre kérdeztél rá. [URL=http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/The_Witcher_15_nyelvi_csomag]Valamint a patchez járó öt "community adventure"-höz is van hivatalos honosítás.[/URL]
  • alratar
    1.5 magyarul?
    Honnan?
    Én csak az 1.4-et láttam lokalizálva.
  • Zóanagyvarázsló
    Miért ne menne? Még csak a nyelv se lehet kifogás, elvégre magyar kiadáshoz is letölthető legálisan bármely nyelv.
  • gabesz100
    ezüst kardot nem lehet csinálni kapod találod vagy esetleg veszed valakitől.Csak feljavítani tudod rúnákkal és olajokkal.
  • alratar
    Sziasztok.

Én a játékot a megjelenéskor meg vettem, így magyar szinkron van rajta.
    Az 1.4-es patch gondolom felmegy rá, és nem fog összeütközni az én alapjátékkal.
    De azt olvastam már az 1.5 nem menne. Igaz ez?
  • BaLeeX
    Nagyon jó áron van most a játék a steamen: link

Bővített kiadás, állítólag magyar nyelvvel is, kemény 1500ft...

• andras10
    Anyit akarok kérdezni hogy lehet ezüst kardot csinálni és kivel?Elöreis kösz.
  • IMYke2.0.0.0
    A könyveket bátran el lehet adni miután elolvastad őket.
  • gabesz100
    Add el némelyikért elég szép pénzt kapsz.
  • Lory87
    Ezaz Köszi :D

II. Fejezetnél vagyok és a Batyum televan könyvekel amiket elolvastam, mit tudok velük csinálni mert nincs több hely a Batyuban?
  • gabesz100
    Vannak pontjaid úgy tudod elosztani hogy tűznél lemész alfába azaz meditálsz és akkor ott megjelenik a jobb felső sarokban egy ikon sor ott rámész a witcher fejre és akkor bejön az a képernyő ahol eltudod osztani a kapott pontokat.
  • Lory87
    Sziasztok!

5. Szintü vagyok de még semmilyen képesség pontot nemkaptam amit kioszthatnék Erőre vagy bármire
    Mikor kapok olyan pontokat vagy hogyvan ez? köszi? :)
  • andras10
    Kösz szépen.
  • tarti19
    Rögtön az első fejezetben, miután lementél a csatornába levadászni a Kukuorixet
  • andras10
    Heló csak anyi lene a kérdésem hogy mikor kapom meg a ezüst kardot? Elöreis köszönöm.
  • Bábjátékos
    Hello
    64-bites windows 7-en működik a Witcher?
  • Csibusz
    xD háát..
    Kérdés, amikor fejlesztem magam ugye van az Aard jel, amit automatikusan megszerzek a játék elején, na most ugye van a fejlesztésnél olyan, hogy tanuló.. fokozatok, akkor gondolom kevesebb cuccot használ fel hozzá minél jobb nem?
  • Solid Snake
    "A szinkront egyből áttettem angolra mert jó színészek szinkronizálták, de nem kapott el hangulata.."

Ha így sem kap el a hangulata :)
  • Csibusz
    Nyugotság ember, azért mert valami oknál rossz paszban vagy, nem itt kell letölteni. Tudom hihetetlen de megnéztem a magyaritasok.hu-n és tudom h az van h magyarul jelent meg, de mivel ilyen hibák vannak a fordításban, gondoltam hátha.. tudod hátha:)

És nem szinkront kértem:) hanem sima szövegfordítást:) ne keverjük össze a magyar hangokkal:)
  • TDantes
    Eh...logika. Egyrészt van olyan oldal, ahol meglehet nézni, van-e valamihez fordítás. Ha nem tudod melyik ez az oldal, akkor ott a google.
    De! Most komolyan, minek fordítanának le valamit, amit szinkronosan adnak ki?

Ennyi erővel egy magyar filmhez lehetne keresni másik szinkront..,
  • Csibusz
    Figyelj nem azért írtam, hogy kritizáljam őket:) Ezért te se tedd velem "haver" :)

Viszont igen merem állítani, hogy lehet h egy hobbi fordító nem követte volna el azt a hibát:) hogy magyarul két szó míg angolul egy teljesen más jelentésű kérdést tettek fel a játékban:)

De mindegy is:) Játszok angolul és ennyi, csak egy kérdés volt... egy sima nincs válasz is megette volna:)