13886
-
38tibi38 #12646 Sry. Nem + hanem 3.:) -
38tibi38 #12645 Hali. +. fejezetben járok, mikor lekell menni a csatornában ami a kereskedőnegyedben van.Na szal megöltem azoakt a szalamandrákat megszereztem a követ és mikor kijvök talákozok a farkasember wincentel. Beszéltünk eggyet aztán elütnt. Hát igen de én egyáltalán nemtudok továbbmenni a térből mert minden út elvan zárva.Plz vki help. -
Gothentis #12644 Sziasztok!
Van egy kis gondom.
The Witcher Enchanced Edition nem indul a gépen a következő üzenettel:
Hiányos jogkör:A program első futtatásához rendszergazdai jogosultsággal kell rendelkezned. Próbálom futtatni rednszergazdaként ugyanez az üzenet. Kompatibilitással próbálkoztam állítani, semmi. 64 bites windows 7-em van. Ezzel nem is fog menni?
Tudtok valami megoldást?
Előre is köszi -
#12643 Az utolsó két szefirát hol találom?
A térkép szerint a mocsár közepén található helyre mutat, ám ott semmit sem találok. -
#12642 Ezért írtam zárójelbe, hogy én mire gondolok - miközben téged javítottalak :)
-
#12641 Da. :) -
Zóanagyvarázsló #12640 A gyűjtői az a Collector's Edition. -
#12639 [spoiler]Általában éjjel a hátsó helységben keresd[spoiler]
-
#12638 Sziasztok.
kosvelőt mikor találom meg a fogadóban? -
#12637 Gyűjtőit (Enhanced) használtan lehet kapni, boltban ÉN nem találtam...
-
#12636 De azt írja van benne térkép és zenei CD, ami már fél siker. De gyűjtőinek jobban örülnék :D -
Zóanagyvarázsló #12635 Ez budget kiadás, nem gyűjtői. -
#12634 hmm, ugyanez a gyémántkiadás van cdgalaxisnál is, de ott meg azt írják, hogy nincs hozzá zenei CD meg térkép.
Novellásat árultak MOn? Azt gondolom már bőven lekéstem :) -
#12633 Igen, lehet még kapni. -
#12632 Lehet még kapni Witcher gyűjtői változatot? Zenei CDvel, meg térképpel, meg nem tudom mi járt még hozzá. -
obe #12631 egy feladat kacsolodik hozzä, ha jol tudom a temetöör enged be, ha hozol neki törp vodkät - azt meg kalkbrenner-nel vehetsz -
#12630 A Vizima Templomnegyedében lénő temetőbe, miképpen tudok bejutni? -
#12629 Klöszi a választ!
De sajnos még az 1.4-et sem tudtam felrakni, mert regisztrálnom kell a játékot, és a cdprojekt.hu valamiért nem fogadja el a kulcsot, amit a kézikönyv hátulján találtam. :(
De már írtam nekik ez ügyben! -
andras10 #12628 Csak anyit kérdeznék hogy trissnek kéne adnom egy drága köves gyűrűt honan tudnám beszereni? -
Zóanagyvarázsló #12627 Az alapjáték nyilván magyar marad az 1.5-tel is, te összeütközésre kérdeztél rá. [URL=http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/The_Witcher_15_nyelvi_csomag]Valamint a patchez járó öt "community adventure"-höz is van hivatalos honosítás.[/URL] -
#12626 1.5 magyarul?
Honnan?
Én csak az 1.4-et láttam lokalizálva. -
Zóanagyvarázsló #12625 Miért ne menne? Még csak a nyelv se lehet kifogás, elvégre magyar kiadáshoz is letölthető legálisan bármely nyelv. -
#12624 ezüst kardot nem lehet csinálni kapod találod vagy esetleg veszed valakitől.Csak feljavítani tudod rúnákkal és olajokkal.
-
#12623 Sziasztok.
Én a játékot a megjelenéskor meg vettem, így magyar szinkron van rajta.
Az 1.4-es patch gondolom felmegy rá, és nem fog összeütközni az én alapjátékkal.
De azt olvastam már az 1.5 nem menne. Igaz ez? -
#12622 Nagyon jó áron van most a játék a steamen: link
Bővített kiadás, állítólag magyar nyelvvel is, kemény 1500ft...
-
andras10 #12621 Anyit akarok kérdezni hogy lehet ezüst kardot csinálni és kivel?Elöreis kösz. -
#12620 A könyveket bátran el lehet adni miután elolvastad őket. -
#12619 Add el némelyikért elég szép pénzt kapsz.
-
Lory87 #12618 Ezaz Köszi :D
II. Fejezetnél vagyok és a Batyum televan könyvekel amiket elolvastam, mit tudok velük csinálni mert nincs több hely a Batyuban? -
#12617 Vannak pontjaid úgy tudod elosztani hogy tűznél lemész alfába azaz meditálsz és akkor ott megjelenik a jobb felső sarokban egy ikon sor ott rámész a witcher fejre és akkor bejön az a képernyő ahol eltudod osztani a kapott pontokat. -
Lory87 #12616 Sziasztok!
5. Szintü vagyok de még semmilyen képesség pontot nemkaptam amit kioszthatnék Erőre vagy bármire
Mikor kapok olyan pontokat vagy hogyvan ez? köszi? :) -
andras10 #12615 Kösz szépen. -
#12614 Rögtön az első fejezetben, miután lementél a csatornába levadászni a Kukuorixet -
andras10 #12613 Heló csak anyi lene a kérdésem hogy mikor kapom meg a ezüst kardot? Elöreis köszönöm. -
Bábjátékos #12612 Hello
64-bites windows 7-en működik a Witcher? -
#12611 xD háát..
Kérdés, amikor fejlesztem magam ugye van az Aard jel, amit automatikusan megszerzek a játék elején, na most ugye van a fejlesztésnél olyan, hogy tanuló.. fokozatok, akkor gondolom kevesebb cuccot használ fel hozzá minél jobb nem?
-
#12610 "A szinkront egyből áttettem angolra mert jó színészek szinkronizálták, de nem kapott el hangulata.."
Ha így sem kap el a hangulata :) -
#12609 Nyugotság ember, azért mert valami oknál rossz paszban vagy, nem itt kell letölteni. Tudom hihetetlen de megnéztem a magyaritasok.hu-n és tudom h az van h magyarul jelent meg, de mivel ilyen hibák vannak a fordításban, gondoltam hátha.. tudod hátha:)
És nem szinkront kértem:) hanem sima szövegfordítást:) ne keverjük össze a magyar hangokkal:) -
TDantes #12608 Eh...logika. Egyrészt van olyan oldal, ahol meglehet nézni, van-e valamihez fordítás. Ha nem tudod melyik ez az oldal, akkor ott a google.
De! Most komolyan, minek fordítanának le valamit, amit szinkronosan adnak ki?
Ennyi erővel egy magyar filmhez lehetne keresni másik szinkront.., -
#12607 Figyelj nem azért írtam, hogy kritizáljam őket:) Ezért te se tedd velem "haver" :)
Viszont igen merem állítani, hogy lehet h egy hobbi fordító nem követte volna el azt a hibát:) hogy magyarul két szó míg angolul egy teljesen más jelentésű kérdést tettek fel a játékban:)
De mindegy is:) Játszok angolul és ennyi, csak egy kérdés volt... egy sima nincs válasz is megette volna:)