The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont a másik nagyobb bajom viszont az az,hogy:
Nekem bugos a játék grafja Win 7-en a lent látható configon!Az emberekbõl vonalak állnak ki!De csak belõlük,legalább is így elsõ látásra!ha kiveszem a mélységérzetet majdnem hogy teljesen megszûnik a dolog.A baj az,hogy nem szeretném kivenni!😊Valakinek valami ötlet?A legújabb driver van fent!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Egyébkétn is érdemes feltennia javításokat. Az EE alapból 1.4-es verziószámmal rendelkezik, így neki már csak az 1.5 kell, az alapjátéknak viszont elõbb az 1.4, majd utána az 1.5.
Laptop ati x1600-sal esélytelen, hogy elfusson a játék? Nálam, nem jelenít meg egy rakás grafikai elemet, még a karaktermenüben sem, pedig a legfrisebb driver, direct X 9.0 c van fennt, valami ötlet? (Persze az új gép vagy videokártya tanácsokkal hadjatok békén😄)
Pont ott tartok,h gyûjtögetni kell. Nem néz ki egyszerûnek.
Glory, Glory Man. United!
Vele érdemes beszélgetni s majd a szefirákat szépen begyûjteni, hogy kinyisd a templomot... Hozzáteszem szép hosszú fejezet s ha minden pici dologra figyelsz néhány órát itt fogsz hagyni 😛
Egyébként hihetetlenül elvesztem most a játékban :\
Nincs 1 fõ feladat sem aktív. Vizimában vagyok.Még leírni se tudom végül is hol akadtam el,mert ugye a kard után nyomoz stb,de mindegyik projekt szünetel,meg h ki volt a tettes...mert ki van írva,h újabb információkig szünetel v. ilyesmi.
Most volt 1 olyan rész,h vmi tornyot kellene kinyitnom,el is mentem oda,közelben volta"Nagyapó" akinél 1 könyv volt,s ami segít...De ennél elõrébb nem jutottam,h most mit kellene,csak futkosok föl le 😊 Tipp?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ugyanis, meg merem kockáztatni, hogy majdnem minden klasszikus Sci-fi, és Fantasy gyakorlatilag társadalom-kritika, lézerfegyverekkel, vagy varázslatokkal. Star Trektõl kezdve, de említhetném Nemerét, Asimovpt, vagy bárki mást.
Nem véletlen, hogy egy Sci-fi, vagy Fantasy rajongó ritkán rasszista... (példának okáért)
http://www.freetvmaci.info/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2.Ha jól emlékszem hitveskönny a neve.
p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb
1., honnan tudom meg,h 1 könyvet már olvastam? Gondolok itt olyanra,h kereskedõknél vannak könyvek,s elég drágák. s elõbb volt olyan,h 1et megvettem,de nem volt jelentõsége az elolvasásának,mert már a naplóban ez meg volt.
2., mikor vkit leitatok,nincs vmi fõzet h egybõl józanodjak is ki?😄 Mert most h szereztem plussz infokat ezzel,h leitattuk 1mást,mire eljutok igy részegen 1 tábortûzhöz pihenni,nem kis idõ lesz😊
De legalább arra hajaztak a készítõk,h újrajátszásra kényszerítsék a játékost 😊
Egyébként Vizimában,Csatornában,van egy olyan Póknemtudom milyen szekta,s levezet 1 kriptához,ott van valami érdekes? Vagy csak én nem találtam lent semmit,pedig végigjártam az egész "labirintust"
2. Gyakran van kettõnél több lehetõséged is. Eleve háromféle befejezés van.
Azért, nem kell nagyon különbözõ sztorivezetésre számítani
mert még ha az embernek marad is ideje eme remek játék végigjáccására 2x, akkor jó lenne úgy végigtolni, hogy 1x jó, 2xa rossz döntéseket hozzunk, és így megkapva az összes történetszálat, videobejáccást.
nem jó a kettõt keverni, bár lehet csak következetesnek kell benne lenni 😊
pl az elején mikor vagy a sáskával lehet küzdeni, vagy a laborban segíteni...
Rash: ez a játék nem olyan, mint a régi õs-RPG-k, de néhol majd döntened kell - hasonlóan, mint a barlang szájánál.
A döntéseid nagy részt a történet szálait befolyásolják - ahhoz, hogy megtudd, "mi történt volna ha", ajánlott 2x végigjátszani.
Nincs sok értelme itt megkérdezni még majd 2x - a késõbbi történetszál miatt -, hogy mirõl maradtál le...
Én annak idején, éreztem - ja, én nem olvasgattam Walktrough/Végigjátszást, FAQ,át, nem néztem YouTube-ot - hogy lehet komolyabb fordulat, és mentettem: közel 1 GB-nyi mentésem van a játékból.
Egyébként ha más hogy választok a barlang elején,tehát nem adok igazat,a csajnak(nemjut eszembe a neve😞) akkor a történet is más innentõl fogva? Tehát nem zárnak 'börtönbe',vagy csak annyival lett volna más,h elégetik?
Ettõl függetlenül ez aztán nagy segítség volt,h tartsam életben. Kb. 5 mp-ig bírja,s már halott is,szegénynek sok esélye van. Pedig támadom közbe a dögöket,csoportos támadással,hiába.
p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb
Valaki valami tutibiztos ötlet a Bestia megölésére? :\ Már minden hogy próbálkoztam,eredménytelen. FAQ-ban is leírtakkal is próbálkoztam,semmi haszna. Nem elég,h a harcrendszer 1 szar,még ezzel is nehezítik,most felbszott😄
Nagyon igényes munka, én vettem egyet!
Végül az összetevõk. Elsõként kell alkohol hozzá, vagy Fecske, fõzetalapnak. Aztán meditálás, lombik ikon, és a könyvbõl tanult fõzeteket el tudod készíteni. Nagyon fontos, hogy NE használd az automata fõzetkészítést, mert nincs tekintettel a küldetés(ek)hez beszerzett dolgokra. Könnyedén a "levesbe" kerülhet a nehezen összeszedett 10 farkasfog például, és ha nincs a környéken több farkas, buktad a jutalmat. És másban is benne van az, ami a farkasfogból kell.
http://www.freetvmaci.info/
Mondjuk már megszoktam,vagyis kezdem.
Egy amatõr kérdés 😊
Most találtam pár könyvet,ha megnyitom,bekerül a naplómba,utána el lehet dobni ezeket a könyveket? Ill. mennyi értelme van pl. hordókból elõszedegetni a ételeket,s raktározni ? S még egy,hogy pl. 1-1 cuccban,vannak összetevõk,amit alkímiával fel lehet használni. De ezeket az összetevõket h nyerem ki belõlük?
Feltettem a játékot,indítom,lemegy az intro tökéletesen,s utána (gondolom a menünél) mindenhova azt írja,h UNDEFINED.
KÉP!
Mi lehet a gond? :\
2010-ben jelenik meg, de hogy itthon szinkronos vagy csak feliratos lesz , még nem tudni...