The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Nem gond de most igy visszagondolva emlékszem hogy gyüjtötem neki a trófeákat de de nem emlékszem hogy a tízre mit lehetett kapni.
Na mindegy én a tó úrnõjére hajtottam és az õ ajándékára, mármint arra amit írtam. (nem mintha a kártya nem lenne meg róla <#idiota><#eplus2> )

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Bocsi, most nézem csak, én voltam a hülye.
Jah, és ezer és egy köszi a segítségért! 😊
xblades
Valóban félreértettél az hogy egymás után jön a hozzászólás nem jelenti hogy az elõtte szólónak válaszol, ezért van a jobb aljó sarokban az hogy "Válasz xxx üzenetére".
De a te kérdésedre válaszolva csak azt tudom mondani hogy tapasztalatom szerint a trófeák egy adott szörny leölése után jelenek meg, És ha ott hagyod akkor akármikor ha vissza térsz ott lesz. Igy ha ott hagytad és nem tudsz vissza térni akkor ott is marad szerintem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De a negyedik fejezetben a tó úrnõjétõl jutalmul kapsz majd egy jó kis ezüst kardot ha jól teljesíted a feladatokat

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Blades, szerintem félreértettük egymást. 😊
Arra gondolok, hogy a vadászat királyi nagymesterétõl kapnék majd egy új ezüst kardot 10 trófea fejében.
A kérdésem az, lenne, hogy neki pont annak a vízbefúltnak a trófeája kell, amit az elsõ fejezetben kellett volna leölni vagy megteszi bármelyik másik is?
xblades
Hát inkább a kisgyermekeddel kéne foglalkoznod.<#vigyor>

De ellenük az ezüst kard csoportos és gyors támadásai a hatásosak és a fõzetek.

Nekem is lenne egy gondom. Az elsõ fejezetben nem öltem meg a vízbefúltat a város mellett. Megkaphatom majd így is a vadászat nagymesterétõl az ezüst kardot??
nincs mit 😊
Taylor10
kösz amúgy.😄

Taylor10
értem.juj a kukorixet vajon meg találom még.

Szefirák

Chocc'mah - Kalksteintõl kapod meg.
Tipperath - Vedd meg Declan Leuvaardentõl.
Kezath - Csináld meg Vaska mocsári küldetését.
Maal'kad - A csatornában lévõ kukorixnál van.
Veen'ah, Ghe'vrath, Oth - Ezt a hármat a kórházban vagy mocsárban lévõ Melitele szobortól kapod, ha ételt adsz neki.
Y'esath - A mocsári barlangban.
Neh'tza - A tornyot õrzõ gólembe van.
Keth'aar - Raymondtól kapod a nyomozás végén.
Taylor10
van még egy gondom.Azokat a köveket hol lehet meg találni ami a torony ajtó kinyitásához szükséges??

Sziasztok! Kérlek segítsetek! Az utolsó részben sehogy sem tudom kinyírni azt a 4, a fõgonosz által megidézett (jégvilág) tûzlidércet (vagy valami ilyesmit). Bocsánat, ha korábban már elhangzott, de mint kisgyermekes apukának, sajnos nincs olyan sok idõm átolvasni a fórum tartalmát. Elõre is köszönöm!
blackcalibra
Teljesen igazad van! Így végigtolom többször.
Köszi!
gabesz100
ezt mindenki maga dönti el,én ezért 4x játszottam újra és még mindig nem untam meg.Tehát nincs olyan hogy melyik jobb legfeljebb hogy neked melyik tetszik jobban.A játékban nem 1 döntésed befolyásol hanem több,ha tetszeni fog akkor úgyis többször neki futsz.érdemes mind a 3 félét végig próbálni.(magán vélemény)

p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb

blackcalibra
Azt egyébként lehet tudni hogy mikor járok a legjobban? Arra gondolok ha van különbség egyáltalán ilyent téren hogy mikor van a legjobb esélyem arra hogy a legtöbb küldetést kapjam ezután? Csak az érdekel hogy még hosszabb és "nehezebb" legyen a játék ezután.
blackcalibra
Iiiiiiiii.
Köszi szépen! Akkor itt Big save ON és elrak. <#crazya>
gabesz100
Na itt válik a játék érdekessé a döntésed befolyással van a játék végére három vége lehet vagy az emberekkel vagy ,vagy a tündékkel, vagy semleges döntéseidtõl függ hogy a játék vége felé kihez fogsz tartozni

blackcalibra
Engem az érdekelne hogy a mocsárban lévõ elf? feladatát érdemes, ajánlott megcsinálni? Miszerint a Rend Lovagjait kell lenyomni egy bizonyos helyen, de mikor ugye elkezdtem a 2. fejezetet akkor pont az egyik lovaggal "bratyiztam" össze a Kukorix elleni harc során a csatornában.
Bár velük sem tudtam szövetséget kötni, mert hiába invitálnak nem fogadja el Geralt. Van ennek valami hatása egyáltalán?
IMYke2.0.0.0
Mindennemû kirohanás nélkül: a kurva életbe, erõlködj egy kicsit, és olvasd el a fejlõdéssel és bajvívással kapcsolatos részt a Naplódban, figyelj arra, amit a játék kiír(t), és gyakorold a pontos idõzítéssel támadást - rá fogsz jönni, hogy késõbb tanulsz meg kombókat! S emellett, a 2 fajta karddal másképp tudsz és kell vívnod!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Netrat
Köszi, akkor megnyugodtam. Már attól féltem, hogy végig ilyen hentelés az egész, ráadásul ennyire idétlenül.

Bocs, de elvbõl sohasem olvasok végigjátszást, szeretek magamtól rájönni a dolgokra, csak itt most kiakadtam a víváson.

gabesz100
a skillek fejlesztésével különbözõ kombokat fog csinálni de az egész játéknak a vívás csak 1 kis hányadát teszi ki.

Netrat
A Sid Meier's Pirates!-ben mennyivel profibb vívás van már, pedig az egy sokkal komolytalanabb játék.

Áh, maradok én az FPS-eknél, nem való nekem a külsõ nézet... 😊

Netrat
Ha ennyi, és az a vívás, amit eddig csináltam, vagyis a faszim vakon és összevissza csapkod és vagdalkozik, mindezt kurva sokáig, akkor ez a világ legszebb és egyben legunalmasabb játéka, és már dúrom is lefelé fájó szívvel.

Nem létezik, hogy nincs valami normális vívás beépítve, ennél még a Prince of Persia C=64-es verziójában is élethûbb volt a kardozás.

Konkrétan vívásról egy büdös szó nem sok, annyi se volt.

De, magad is írtad:

akkor arról, hogy bal klikket csak akkor nyomjak, ha a kard égõvé(?) változik,
Netrat
De, általában elolvasom. Ez arról egy szót se írt, hogy hogy kell hadonásztatni a karddal a játékosomat. Írt a térképrõl, akkor arról, hogy bal klikket csak akkor nyomjak, ha a kard égõvé(?) változik, meg valami olyat is kiírt, hogy éppen hova kellene mennem. Konkrétan vívásról egy büdös szó nem sok, annyi se volt.

Nyilván pontosan ezért kérdeztem tõletek, hogy hogyan kell ebben a játékban vívni vagy legyõzni az ellent.

IMYke2.0.0.0
Egyáltalán nem olvasod el, amiket ki ír a játék?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Netrat
Most találtam rá erre a játékra, a grafika és a hangulat nagyon tetszik, de árulja már el valaki, hogy hogyan kell benne vívni. Áll a csóka, feje fõlé tartja a kardot, az egyik ellenfél megkerüli, és fejbesomja harminchétezerszer. Olyan mintha valami god módban volna a játékosom, mert nem esik össze, hanem ugrál tovább. A jobb egérgombra vagy lendít egyet a karddal vagy nem, és többnyire akkor is mellé, majd egyszercsak összeesnek az ellenfelek.

Jól van, nem vagyok egy RPG fan, de azért biztos van valami jobb módszer az ellenfelek legyõzésére, mert így jövõ karácsonyra se jutok el az elsõ pálya végére...

sziasztok,
a 3. fejezet végén, amikor a professzor és a salamandrák ellen kell harcolni sehogyan nem tudok továbbjutni, tud valaki segíteni?
köszi
Sziasztok!

Szereztem egy HD5870 videókártyát, szeretnék a witcherrel játszani, de a szereplõkbõl mindenféle pixelgerendák állnak ki. Legújabb driver van fent, a játék teljesen fel van patchelve.

Más játéknál meg teszteknél nem tapasztalható a hiba, csak a Witchernél.
1. Folytatható.
2. Nem.
Sziasztok, lenne nálam egy kis gond.

A 2. fejezetben bizonyítanom kéne Vincent ártatlanságát, de ehhez Coleman-nel kéne beszélnem. A gond az, hogy Coleman nálam már az elsõ fejezetben meghalt. Folytatható így a játék?

Jah, meg még annyi, hogy elfelejtettem megölni az elsõ fejezetben a vízbefúltat a város mellett. Visszajuthatok még valahogy a külvárosba?

Elõre is köszi a válaszokért! 😊
Taylor10
értem😄

IMYke2.0.0.0
Segítek: ne csalj! Ez a játék - ahogy 99%-ban az összes többi is! - csakis tisztességes játékkal mutatja meg az értékeit!

Taylor10
sziasztok.letöltöttem egy Trainer ami az Enhanced Editionhoz jó de amikor aktiválom akkor elõjön valami hibaüzenet.Valaki tudna segíteni??elõre is köszönöm.

koppim
Csak röviden:

Az ezüst kard a szörnyek ellen hatásos, a másik az emberek és állatok (farkas, kutya) ellen.

Fõzetekrõl csak annyit, hogy legyen nálad elég alkohol és alapanyag a készítésükhöz.

A legfontosabb fõzetek:

a macskaszem (sötét helyeken jól jön)
fecske (élet regenerálódást gyorsítja)
fehérsirály (fõzetekhez szükséges)

IMYke2.0.0.0
A játék igazi élményét veszítenéd el, ha bármelyikünk véleménye, tapasztalata alapján indulnál neki e nagyszerû kalandnak!
Hidd el, sokkal jobban jársz, NEM olvasol után, nem olvasgatsz mások élménybeszámolóját, hanem MAGAD ismered ki az egészet!
A játékban BÕSÉGESEN elégséges súgót találsz, olvasgass el minden megszerzett könyvet , és rendesen kitanulsz mindent - fõzetkészítéstõl kezdve kardokon át mindent!

Semmivel sem lesz könnyebb, ha mi itt írogattunk, de Te nem látod mirõl is írunk...

hát nem nagoyn írt senki semmit.... pedig szeretnék jövõ héten belevágni, mert szabin leszek otthon...

kezdõknek vmi tippek trükkök hsz.-t írna vki ? alapfõzetekrõl is kéne, mik a jók, milyen alapanyagok és hogy kell készíteni

Sanyix
Azt mi köze van hozzá akkor, ha a legújabb patchben nincs is már védelem?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

xblades
Hali pont most tárgyaltuk ki ezt a Win 7 forumon: nekem ez segitet a Stalkernél, még a Witchert újra kell telepiteni de próbáld meg.
"Tényleg, jó, hogy mondod, most beugrott, hogy patchelni kell a Tages DRMet ahhoz, hogy menjen a witcher.
A patch a Tages honlapján elérhetõ a Drivers menüpont alatt külön 32 és 64 bites rendszerre is, az majd megoldja a problémát."

IMYke2.0.0.0
Jobb klikk a The Witcher exején, és "Futtatás rendszergazdaként".

A Windows 7-ben nem sokat jelent az, hogy Rendszergazda felhasználó vagy.

Ha minden igaz, jobb klikkre kapsz egy olyan lehetõséget, hogy 'Futtatás rendszergazdaként'.
sziasztok! ma telepítettem fel a játékot. indításnál ezt írja: Hiányos jogkör: a program elsõ futtatásakor rendszergazda jögkörrel kell rendelkezned. most windows 7-em van. mikor legutóbb még játszottam vele xp-m volt. lehet ez a gond?? am már mindent megpróbáltam, h redszergazdaként futtassam. csak egy fiók van az oprendszeren, alapból redszergazda úgy tudom, szal nem értem mi a gond. kérlek segítsetek.

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

http://witchervault.ign.com/View.php?view=GameMods.Detail&id=7

na ez elég jónak tûnik, lehet ezzel fogom kipróbálni. csak nem értem miért van ennyi letöltendõ fájl hozzá. nincs olyan ami egyben tartalmazza ?

ezek milyen modok ? kiegészítõ küldetések ?

amúgy a kardokról írhatna vki egy összefoglalót. igazából korábban már ki lettek vesézve, mert keresõvel találtam hsz.eket ehhez. mivel még csak belekóstoltam a játékba, egy szintet léptem a kastély ostromát végigjátszva, kiváncsi lennék, hogy vajon miért kell külön képzettség az acél és az ezüst kardra ? kard kard, nem ? vagy más kombókat üt vele?

és ha csak a vaskardot fejlesztem, akkor az ezüsttel béna marad ?

volt egy olyna hsz is hogy melyiket érdemesebb fejleszteni, melyik melyik monstrák ellen van, de azt nem találtam most.

szóval vki írhatna errõl úgy hogy elsõ sor :

kard

és akkor keresõvel bárki beüti a hsz ek között egybõl dob neki egy komplettet

blackcalibra
Nem végigjátszásra lett volna szükségem hanem játékbeli tapasztalatra. Végigjátszást én is találtam három, azaz 3. darabot ahol leírják hogy oda kell menni és vigyek bort 19:00-20:00 körül. De ezt én is tudtam, a részleteket meg nem írják.
IMYke2.0.0.0
"irány a blacksmith" - na, innentõl vált teljesen hiteltelenné nálam.
Dilettáns, bárki is írta.

blackcalibra
Ez is rendben van már. Elõbújhattok.
blackcalibra
Remélem azért ebben tud valaki segíteni nekem.
Vesna Hood nevû csajt megmentettem, találkozni kellene vele a malomnál de hiába megyek(egy pár nap már eltelt, már az engedély is megvan hogy átmenjek a másik helyszínre) mindig zárva van a malom ajtaja. Bor van nálam vagy hat ugyanolyan kis üvegben amirõl azt tudom hogy jó minõségû, azt viszont nem hogy ezt kellett-e vinnem neki.
Bármely este mehetnék amúgy a csajhoz a malomba vagy csak a megmentését követõ este? Bort milyet vigyek neki?
IMYke2.0.0.0
<#hehe>