13886
  • gabesz100
    [spoiler]ha jól emlékszem a kukorixtól kel megkapnod amikor kivégezted[spoiler]
  • NiGhTM4R3
    A kórházas rész sztornó!

Egyelőre ez a csatornás dolog hiányzik. Valakinek ötlete?
  • NiGhTM4R3
    Hali
    Olvastam a végigjátszást, de mégis elakadtam.

(2. fejezet)
    10 amulettet kell összegyűjteni. A hiányzók:
    Maal'kad: ez elvileg a csatornában van. De hol? egyik rácson lelehet menni a kriptába, ott is megnéztem mindent, de semmi. Átnéztem a hordókat, a dögöket, semmi.
    Veen'ah+Ghe'vrath+Oth: ezek elvileg a kórház szoborjából nyerhetők ki, nekem nem sikerült. Gondolom Melitere oltáráról van szó.
  • zabolcs
    Szia! Nagyon szépen köszönöm. Még nem volt időm kisérletezgetni, de ma talán igen, s így esetleg sikerülni is fog. Mégegyszer köszi!
  • 38tibi38
    oké köszi
  • gabesz100
    vagy a városban grasszál,vagy Vivaldinál héderezik.
  • 38tibi38
    A végigjátszásnál se találom holvan zoltan. Amugy ő vizima külvárosába van vagy a templomnegyedben? Mert a külvárosba nemtom h kel ujra kijutni mert a gátkapu után a másik kapu zárva.
  • IMYke2.0.0.0
    A bejárattal szemben van egy apró emelkedő, ami nem vezet sehová (zsákutca). Na, oda szépen felrohansz, mikor magadhoz csaltad, és kiütötted az oszlopokat.
  • zabolcs
    üdv Mindenki! A 3 rész végén járok, a kikimór királynőt kellene kiiktatnom. A végigjátszás szerint a támasztópilléreket kell kidöntenem, de ezek valahogy folyton rámdőlnek. Tudom, messze kell menni, ezzel nincs is gond, de valahogy mégis rámdől. Tud valaki egy jó megoldást, vagy kisérletezzek, ameddig bírok?
  • 38tibi38
    Köszi szépen:)
  • csoli31
    Tessék itt egy végigjátszás, mert úgy veszem észre hogy te még egy jó párszor el fogsz akadni a játékban.
    The Witcher-végigjátszás
  • 38tibi38
    Elég jól el haladtam. Az Egy penge emlékei nevü küldit csinálom.Elkel mennem zoltanhoz de őt netudom holvan mert vizima külvárosában van a fogadóban de oda már nemlehet viszamenni. Vki help meert ha ezt nem csinálom emg akkor semit se tudok mert mindennél bizonyitékot kel találnom. Gyorsa irjon vki plzzzzz. Mert igy nincs értelme a játéknak.
  • 38tibi38
    Na megtaláltam csak nappal kellet viszamenni:de most kérdezgetni kell embereket hogy nem tudnak e valamit berrengarrol és nemtudom hol kezdjem mert egyetlen embernél semi jön ki a párbeszédpanel.
  • 38tibi38
    Lenne mégegy kérdésem. Megöltem a kukorixot a csatornába. Felvettem a cuccaimat ami a kazamatában volt. Oda kell adnom a kukorix fejet wincent-nek de őt nemtalálom pedig a "Wincent állomáshelyen" kéne lennie de oda bese lehet menni. Vki help
  • mokacsin
    Nekem a Koskánál tuti hibás volt a játék! Nem volt körülötte életerő és kb. 1-órán keresztül zúztam egyfolytában mikor végre összeesett!
  • mindero
    Nincs hiba a játékba.
    Én még a legelső változattal játszottam és nem lehetett elakadni a küldetésekkel.
    Azóta meg pláne javítottak rajta, úh ha valaki elakad az nem bug hanem rosszul csinál valamit.
  • gabesz100
    Kapcsoljátok be a lebegő feliratokat az opcióknál sok fölösleges kérdéstől kímélitek meg magatok.
  • 38tibi38
    Ajj mindig hamar irok xD csak lekellet menni a csapóajtón.
  • 38tibi38
    Na mégegy hiba... Bementem a szalamandrák rejtekhelyére leöltem az összeset és nemkapok semmi küldetést vagy semmi bejátszást. Csak ugynazt irja. Mennyek a szalamandrák rejtekhelyére. vki help
  • gabesz100
    [spoiler]a gyűrűt az örök tűz tiszteletese adja rá kell húznod az ujjadra[spoiler]
  • gabesz100
    Itt még esetleg Zoltánnal a törpel tudsz játszani de erősebb ellenfelet majd csak későbbi fejezetekben kapsz.
  • 38tibi38
    Na szintet léptem, kitanultam a herbalizmust,és végre fojtathatom az eredeti küldetést :)
  • 38tibi38
    akkor most ki a következő játékos? :D
  • Shevchenko
    Még 1 kérdés talán a legfontosabb hol talok vörös meteoritot ami a törpének kell,már van 2.
    Köszi
  • Maldini
    Nekem is azt irja menj el Odo-hoz, de semmit nemcsinálnak 2 közül lehet választani az ivás meg mutat 1 kezet,nemtudja valaki mit kell csinálni?
  • Shevchenko
    Vagy lehet nemis a pecsét kell neki,de akkor miért nem akar pokerezni?
  • wedge31
    •Haren: At his house in the Outskirts of Vizima (Chapter I).
    •Mikul: At one of the Vizima gates in the Outskirts of Vizima (Chapter I).
    •Odo: At his house in the Outskirts of Vizima (Chapter I).
    •Zoltan Chivay: At the country inn in the Outskirts of Vizima (Chapter I) or wandering around the Temple Quarter (Chapter II).
    •Carmen: At the Eager Thighs Brothel in the Temple Quarter (Chapter II).
    •Gardener: Near the hospital in the Temple Quarter (Chapter II).
    •Vaska: In the brickmakers� village in the Swamp Forest (Chapter II).
    Professionals (Need 4)

•Munro Bruys: At the Hairy Bear Inn in the Temple Quarter (Chapter II).
    •Thaler: At his house in the Temple Quarter (Chapter II).
    •Count de Wett: In the watchtower in the Trade Quarter (Chapter III).
    •The Hierophant: At the Druids� Grove in the Swamp Forest (Chapter III).
    •Velerad: In the watchtower in the Trade Quarter (Chapter III).
    Sharpers (Need 3)

•Koster: In the gambling den in the Trade Quarter (Chapter III).
    •Chireadan: At the elven camp in Lakeside (Chapter IV).
    •Dandelion: In the country inn south of Murky Waters (Chapter IV).
    •The Gambling Ghost: In the ruins south of Murky Waters (Chapter IV)
    Legend (Need 1)

•King Foltest: In his chamber in the Castle (Chapter V)

Nagyon messze vagy még a pro szintöl...
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Az örök tűz pecsétet hol kell megszerezni?
    Már mindenkivél beszéltem és semmi és Odo-nak meg kéne.
    Köszi
  • 38tibi38
    Na mégegy hiba... Legyőztem mind a három embert(mikult,brogg-oz,és odo-t)de azt irja keressek erősebb elenfeleket... Most akkor kit hivjak ki? Már zoltant is legyőztem meg a fogadóban a szerencsejátéksot is. Plz help.
  • 38tibi38
    Ja de találtam egy lépcsőt... Bocs az előző kérdésért:D
  • 38tibi38
    Köszi. Amalomhoz hogy jutok le? mert viz veszi körül és nemtudok uszni. De láttam hogy a maliburi kaounál van egy átjáró hozzá de ot meg be se engednek.
  • MrStokes
    Amugy attol, hogy megtanultad a herbalizmust, meg csak eleg keves fele novenyt fogsz tudni szedni, vannak konyvek amiket megveve es elolvasva ujabb novenyek ismeretet fogjak neked adni, es onnnantol mar tudsz mar ujabb fajtakat is szedni. Ez a lenyekbol nyerheto nyersanyagokra is igaz.
  • MrStokes
    Gondolom akkor is kapsz, ha teljesitesz egy kuldit.
  • MrStokes
    3 kapu van, 1-1 a ket szelen es egy a malom kornyeken.
  • 38tibi38
    Oké rájöttem csak pont előtte léptem szintet és most megint kezdhetek gyilkolni de alig van vmi szörny. Kockajátknál meg nemtalálom mikult pedig minda kettő kapunál kerstem:S Amugy gyilokláson kivül mi ad még tapasztalot pontot?
  • macleody
    Nem vagyok benne biztos de mintha ezt egy patch megoldotta volna.
  • gabesz100
    tudnod kel a herbalizmust ha ez sem segít akkor passz
  • 38tibi38
    Rámegyek de nemvált semmilyen jelre és ha rákattintok akkor semmi.
  • KaszaN
    Valaki
  • gabesz100
    csak rá kell vinned a kurzort a leszedendő virágra és mikor átvált kattintasz.