The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mindegy én a tó úrnõjére hajtottam és az õ ajándékára, mármint arra amit írtam. (nem mintha a kártya nem lenne meg róla <#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2> )
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Jah, és ezer és egy köszi a segítségért! 😊
De a te kérdésedre válaszolva csak azt tudom mondani hogy tapasztalatom szerint a trófeák egy adott szörny leölése után jelenek meg, És ha ott hagyod akkor akármikor ha vissza térsz ott lesz. Igy ha ott hagytad és nem tudsz vissza térni akkor ott is marad szerintem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Arra gondolok, hogy a vadászat királyi nagymesterétõl kapnék majd egy új ezüst kardot 10 trófea fejében.
A kérdésem az, lenne, hogy neki pont annak a vízbefúltnak a trófeája kell, amit az elsõ fejezetben kellett volna leölni vagy megteszi bármelyik másik is?
De ellenük az ezüst kard csoportos és gyors támadásai a hatásosak és a fõzetek.
Chocc'mah - Kalksteintõl kapod meg.
Tipperath - Vedd meg Declan Leuvaardentõl.
Kezath - Csináld meg Vaska mocsári küldetését.
Maal'kad - A csatornában lévõ kukorixnál van.
Veen'ah, Ghe'vrath, Oth - Ezt a hármat a kórházban vagy mocsárban lévõ Melitele szobortól kapod, ha ételt adsz neki.
Y'esath - A mocsári barlangban.
Neh'tza - A tornyot õrzõ gólembe van.
Keth'aar - Raymondtól kapod a nyomozás végén.
p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb
Bár velük sem tudtam szövetséget kötni, mert hiába invitálnak nem fogadja el Geralt. Van ennek valami hatása egyáltalán?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bocs, de elvbõl sohasem olvasok végigjátszást, szeretek magamtól rájönni a dolgokra, csak itt most kiakadtam a víváson.
Áh, maradok én az FPS-eknél, nem való nekem a külsõ nézet... 😊
Nem létezik, hogy nincs valami normális vívás beépítve, ennél még a Prince of Persia C=64-es verziójában is élethûbb volt a kardozás.
De, magad is írtad:
akkor arról, hogy bal klikket csak akkor nyomjak, ha a kard égõvé(?) változik,
Nyilván pontosan ezért kérdeztem tõletek, hogy hogyan kell ebben a játékban vívni vagy legyõzni az ellent.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jól van, nem vagyok egy RPG fan, de azért biztos van valami jobb módszer az ellenfelek legyõzésére, mert így jövõ karácsonyra se jutok el az elsõ pálya végére...
a 3. fejezet végén, amikor a professzor és a salamandrák ellen kell harcolni sehogyan nem tudok továbbjutni, tud valaki segíteni?
köszi
Szereztem egy HD5870 videókártyát, szeretnék a witcherrel játszani, de a szereplõkbõl mindenféle pixelgerendák állnak ki. Legújabb driver van fent, a játék teljesen fel van patchelve.
Más játéknál meg teszteknél nem tapasztalható a hiba, csak a Witchernél.
2. Nem.
A 2. fejezetben bizonyítanom kéne Vincent ártatlanságát, de ehhez Coleman-nel kéne beszélnem. A gond az, hogy Coleman nálam már az elsõ fejezetben meghalt. Folytatható így a játék?
Jah, meg még annyi, hogy elfelejtettem megölni az elsõ fejezetben a vízbefúltat a város mellett. Visszajuthatok még valahogy a külvárosba?
Elõre is köszi a válaszokért! 😊
Az ezüst kard a szörnyek ellen hatásos, a másik az emberek és állatok (farkas, kutya) ellen.
Fõzetekrõl csak annyit, hogy legyen nálad elég alkohol és alapanyag a készítésükhöz.
A legfontosabb fõzetek:
a macskaszem (sötét helyeken jól jön)
fecske (élet regenerálódást gyorsítja)
fehérsirály (fõzetekhez szükséges)
Hidd el, sokkal jobban jársz, NEM olvasol után, nem olvasgatsz mások élménybeszámolóját, hanem MAGAD ismered ki az egészet!
A játékban BÕSÉGESEN elégséges súgót találsz, olvasgass el minden megszerzett könyvet
Semmivel sem lesz könnyebb, ha mi itt írogattunk, de Te nem látod mirõl is írunk...
kezdõknek vmi tippek trükkök hsz.-t írna vki ? alapfõzetekrõl is kéne, mik a jók, milyen alapanyagok és hogy kell készíteni
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Tényleg, jó, hogy mondod, most beugrott, hogy patchelni kell a Tages DRMet ahhoz, hogy menjen a witcher.
A patch a Tages honlapján elérhetõ a Drivers menüpont alatt külön 32 és 64 bites rendszerre is, az majd megoldja a problémát."
A Windows 7-ben nem sokat jelent az, hogy Rendszergazda felhasználó vagy.
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
na ez elég jónak tûnik, lehet ezzel fogom kipróbálni. csak nem értem miért van ennyi letöltendõ fájl hozzá. nincs olyan ami egyben tartalmazza ?
amúgy a kardokról írhatna vki egy összefoglalót. igazából korábban már ki lettek vesézve, mert keresõvel találtam hsz.eket ehhez. mivel még csak belekóstoltam a játékba, egy szintet léptem a kastély ostromát végigjátszva, kiváncsi lennék, hogy vajon miért kell külön képzettség az acél és az ezüst kardra ? kard kard, nem ? vagy más kombókat üt vele?
és ha csak a vaskardot fejlesztem, akkor az ezüsttel béna marad ?
volt egy olyna hsz is hogy melyiket érdemesebb fejleszteni, melyik melyik monstrák ellen van, de azt nem találtam most.
szóval vki írhatna errõl úgy hogy elsõ sor :
kard
és akkor keresõvel bárki beüti a hsz ek között egybõl dob neki egy komplettet
Dilettáns, bárki is írta.
Vesna Hood nevû csajt megmentettem, találkozni kellene vele a malomnál de hiába megyek(egy pár nap már eltelt, már az engedély is megvan hogy átmenjek a másik helyszínre) mindig zárva van a malom ajtaja. Bor van nálam vagy hat ugyanolyan kis üvegben amirõl azt tudom hogy jó minõségû, azt viszont nem hogy ezt kellett-e vinnem neki.
Bármely este mehetnék amúgy a csajhoz a malomba vagy csak a megmentését követõ este? Bort milyet vigyek neki?