13886
-
steweee #12446 a vörös meteoritkő zavar.....
megnézem a gamebansheen mit írt leó szelleméről -
#12445 Semmit nem csináltál rosszul.
A fontos, hogy élvezd a játékot - ne mások leírásai alapján játssz!
A 9-es szint elérhető, de nem kötelező a továbbhaladásodhoz, és a csajok befogása is fakultatív.
Én például csak 3-al kerültem kapcsolatba, és a későbbi választás előtt szerencsésen mentettem, így ki tudtam próbálni az alternatívát is.
-
steweee #12444 az egyik végigjátszás leírásában utalnak rá, hogy minél kevesebb a szintünk, annál több pont jár egyes szörnyek levágásáért. ez eddig ok, volt már ilyen másütt is, elég könnyű a játék amúgy közepes fokozaton, ha ráérez az ember a harcra... dupla iránybill kitérés, visszafordulás 180 fokkal, stílusok megfelelő használata + aard (elején)
és a leírásban ott van hgoy a fejezet végére 9-es szintűek leszünk. na én most 7-es vagyok, és még hátravan a kripta meg a szalamandrák fészke. sztem ez így nem is lesz meg.....
vélemény ? vmit rosszul csináltam azzal hogy szépen haladtam a sztorival, és csak utólag olvastam el a végigjátszást hogy nőcit, meteoritot, stb. mit nem csináltam meg a lehetőségekből és pótoljam ? -
steweee #12443 a kék kísértetnél a kápolna pincéjében..... a vele való diskurzus után nem jelent meg Leo szelleme. most olvastam végigjátszást hozzá, és nála lenne a 2. meteoritkő, a harmadik a kriptában, és akkor már lehetne kovácsoltatni vörös meteoritköves kardot még a fejezetben a főellenséggel való küzdelem előtt....
miért nem jelent meg nekem a szellem ? :)
ha hazamegyek, visszamegyek hátha mégiscsak előcsalogatom vhogy... -
steweee #12442 mi a végső verziószám ? nekem úgy van hogy 1.4.5.XXXX most a munkahelyen vagyok.... ez az 1.5 utolsó, vagy még csak 1.4-es ? -
#12441 A pihent agyú nem más, mint aki az EREDETI sztorikat írta: Andrzej Sapkowski
Mert, bizony nagyon tevékenyen részt vett a történetének megjátékosításában. Az Enhanced DVD-n videón is megtekinthető, ahogy a fejlesztők közül páran elmondják, nem egyszer szinte az agyukra ment az öreg, a maximalizmusával, a részletességével [pl. a térkép elkészítése...]
-
steweee #12440 na még megjegyzés hozzá...
szuperré teszik a hangulatot hogy lehet sörözni, berúgni, csajozni.... :) a pincérlány a malonban tök jó volt hozzá a videobetét, mikor a háttérben egy drowner leránt egy parasztot, a másik kettő meg bambán bámul hgoy a sikítások a malomból biztos a lidércek műve :):):):)
még a játék elején kaer mortenben kapunk egy azoosítatlan főzetet. hgoy lehet vmit azonosítani ebben a játékban, illetve ha nem lehet akkor mire jó -?
lehet e a kardra köszörülést, zsírt és olajat rakni egyszerre ?
jópofa még a kék kísértet, aki kísért minket a játék alatt. tök jól el lehet vele filozófiai dolgokról vitatkozni.. elég pihetagyú volt aki ilyet kitalált a történetbe, de mindenesetre gratula hozzá mert tányleg vicces úgy, hgoy nem veszi el a játék darkos hangulatát -
steweee #12439 ja még valami, hogy lehet a witcher amulettel átállítani pihenésnél, hogy mire jelezzen be ? vagy vmi ilyesmit írt a tutorialban...
-
steweee #12438 abigail házánál mi az a kis majomszerű lény ami futkos körülöttünk ?
fúúú, amúgy eszméletlen jó játék, gyönyörű a grafikája, a harc is jó csak rá kellett tényleg érezni. jó kis dark fantasys környezet, igaz nem túl nehéz közepes fokozaton, csak ritmusra kell kardozni...
az alkímia is jó benne meg a fejlődési rendszer is, bár kezdetben furcsa volt. az viszont kár hogy akit kísérünk nem lehet gyógyítani. a pincérnőt zöld ruhában soxor széttépték a kutyuk mire az utolsó oltárnál sikerült továbbjutnom... -
steweee #12437 na, ott nem lehet eladni fegyvereket meg ilyenek... nemsoká bejutok vizimába, ott már biztosan lehet majd... -
steweee #12436 na én meg kerestem merchantot mint a hülye, h goy eladjam a cuccost :) szóval a kis pincérnőcskéknek... -
obe #12435 szerintem minden fegyvert ami nem tudsz withcer modban használni, nyugodtan add el, minden kocsmában tudsz eladni a pincernőnek, kesőbb sok már lesznek kereskedők is
nem muszáj a vállszíjjra rakni a potikat..csata közben pause, duplaklikk a főzetre és szlopál is -
steweee #12434 nagyok kevés a hely az inventoryban. fegyvereket gyűrűket kinél tudok eladni ? még cask vizima külvárosában vagyok.... kaját adok a szegényeknek, fogyhat nyugodtan, de az is sok helyet foglal a batyuban. van amúgy értelme kést és baltát cipelni ? vagy a kard elég bőven a witcher stílusú verekedéshez ?
hogyan lehet gyorsban aktiválni egy lötyit, még az inventoryban is van külön slotja a vállpántnál ? -
#12433 Hidd el, az enyém bejáratott :) Majdnem 100%-osan pofonok nélkül nyertem a fight-okat.
-
#12432 bunyó egyszerűbb... védekezel, üt egyet, utána rögtön ütsz megint védekezés üt, ütsz. 100%-os módszer. -
#12431 Videók: A játék *.bik fájlokkal dolgozik, így, majdnem hogy értelemszerűen, nem szabad, hogy codec gondjai legyenek.
A helyedben, én feltelepíteném a gépre a RAD Tools-t [KLIKK], és utána nézném meg a játékot.
Öklözés: A trükk elég egyszerű, legalábbis az elején. Akkor kell indítanod a támadásod, amikor az ellenfél - amúgy elég lassú - reagálásának animációját megpillantod. Azaz, amikor látszik, hogy most indul be a "támadás animáció".
Az oktatásban ezt le is írják.
Ha így cselekszel, gyakorlatilag pofonok nélkül gyűrheted le az összes ellenfeledet.
Ne feledd! Az elején - Erő és Ügyesség híján - nem fogsz tudni nagy veréseket kiosztani, és NEM MINDENKIvel tudsz megküzdeni az "arénában"!
-
steweee #12430 most vagyok még csak vizimában. kivel lehet kereskedni, annyi cuccom van hogy nem tudok már újakat felvenni ?
a kocsmában az öklözésnek mi a trükkje? az első ellenfél után elvernek ,pedig védekezem és abból támadok viszsa. lehet még nics elég pont az erőn kitartáson ? egységesen tettem mindenre eddig, tehát 2 pontok vannak az összesen. -
steweee #12429 nekem az a bajom, hogy bizonyos videobetétek nincsenek benne. van persze sok videobetét, de mégis például az introban, amikor csajjal van geralt meg még pár helyen a sztori alatt fekete képernyő, hozzá zene-hang felirat, és escapéval tudom lelőni az unalmat. mindenesetre ahhoz hogy élvezni lehessen teljesen a játékot kellene bele minden videó. mi lehet az oka ?
1.5 hungarian enchanted edition... -
jnc #12428 A kiakadást hibaüzenettel értettem. Valami csomagot hiányolt. Eleinte az 1.4 is így viselkedett, de végül máshonnan leszedve az felment. -
#12427 Nem akad az ki, csak egy nagyon buta megoldás, hogy akár 30 perc is eltelhet a patch telepítésének a megkezdésig a "kiakadt állapotban".
Sajnos várni kell, az okát nem tudom, de sokat lestem a feladatkezelőt emiatt... -
jnc #12426 Mert kiakadt a telepítés, és ilyenkor kezdhetem totál előlről az egészet, ami ugye nem egy két perc. (az 1.4-el egy órát is eljátszik) Ráadásul az 1.4 is eleinte kiakadt, így nem kockáztatok. Az 1.5, amúgy még nem a magyarhoz van nem? Az CDProjekttől csak 1.4 tölthető. -
#12425 Én 7990-ért vettem még régebben. Má akkor is megérte. -
BBencze #12424 1.5es patchet miért nem raktad fel? -
jnc #12423 Üdv mindenkinek!
Valaki tudna nekem segíteni? Fent van 1.4-es folt, mégis a játék vagy mentéskor, vagy betöltéskor egyszerűen kidob a desktopra. Ezt kb 20 percenként csinálja, ami eléggé frusztráló. Win7 alatt próbáltam már a kompatibilitási módot is, de nem működött :(
Előre is köszi -
obe #12422 csak helyeselni tudok, életem egyik legjobb játéka,+ szinkron...több mint mesés, én a kibővített verziót vettem meg, ha most szólna a cd projekt, hogy bocs kéne még a játékért 5000 forint, túl olcsón adtuk, vita nélkül kifizetném ! -
#12421 Én 2000 HUF-ot adtam érte ki nem régiben és szerintem minden egyes garasát megérte! -
#12420 sztem megéri megvenni, igazán nem olyan drága -
#12419 sziasztok.valaki nem tudna egy letöltési linket adni ahol lelehetne tölteni a The Witcher-t vagy az Enhanced Edition-t??
-
#12418 Á remek. :D -
obe #12417 kalkstein-nél van törpe spiritusz, arra fáj a foga -
#12416 Majd megnézem a szőrösmedvében. -
#12415 tyű, valami törpe likőrt elfogad, ha emlékezetem nem csal -
#12414 Hi
Ott tartok, hogy megkell szereznem a temetőből a hullát, hogy felboncolhassam de elöbb vinni kell valami erős italt a koporsós csávónak, de akármit viszek neki nemtetszik neki. Honnan szerezhetek olyat ami jó neki? -
#12413 Na ezt már nemfogom megtudni. xD Am sikerült feltennem, kösz a segítséget. ;) -
#12412 Na pont ezt mondtam. Telepíteném fel erre aztkéri elöbb telepítsem a bővített kiadást. De az az 1.4 nem? Akkor most miez a hülyeség? -
#12411 Hát csak érdekel. Kíváncsivagyok a dolgokra. Az sosem baj. Még az érdekel, hogy az 1.4 csinál ilyen változásokat akkor miért elötte kell feltenni miértnem utána? Nem boszant vagy, ilyesmi csak érdekel. -
Zóanagyvarázsló #12410 Mert az 1.4 rengeteget módosít a játékon, valószínűleg hozzáértek a nyelvi fájlokhoz is. Különben mit kell ezen érteni? Megcsinálod, majd játszol. -
#12409 De ezt nemértem. Ha magyar akkor miért kell magyarnyelvi fájl? Nemértem komolyan. -
Zóanagyvarázsló #12408 1.4 FAQ
Az a probléma, hogy a megfelelő nyelvi fájlt nem szedted le hozzá. Ha magyar a játékod, akkor értelemszerűen a magyar kell, de attól még tehetsz mellé mást is. A magyar viszont muszáj. -
#12407 Háy
Leszedtem fél óra alatt az 1.5-ös patchet és erre aztírja kell az 1.4...jó. Megtaláltam nagynehezen az 1.4-es patchet leszedem másfél óra alatt és erre azt írja:
"A telepített játék nyelvének megfelelő nyelvi csomag nem található. Tölsd le a megfelelő nyelvi csomagot!"
Ezzel most mirecéloz? Nem kompatibilis a magyarnyelvű játékkal? De magyar a patch! Vagy nemértem. Valaki segítsen.