The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

coolpet
Hali!

most igyekszem felhekkelni az 1.4es patchet, de mar 2,5 oraja tekeri a vinyot, es 1 filet nyuz egyfolytaban, a data/_vp576C.tmp allomanyt.
Azt irja a setup, hogy legfeljebb 2 oraig tarthat a telepites, de manualis megszakitas eseten ujratelepitetem a cuccot.
Nektek sikerult?

Battletag: coolpet#2467

Bachstein
hát ha a beszélgetésben nincs az ajándék adás opció (ilyen kis csomag jel) akkor sztem nem tudsz neki adni semmit
Sziasztok, npc-nek (akivel nem tudok beszélni, csak megjegyzéseket tesz), tudok adni tárgyat? Konkrétan azt mondja, hogy szomjas (egy õr) s vizet adnék neki.

most "megjelent" egy bizonyos oldalon a "withcer hun". ezt érdemes "mexerezni" ? próbálta már vki, hogy alapvetõen peccselt e és magyar, vagy enchanced edition végsõ patchel ua?

bardocz
link

Leszeded a magyar nyelvi fájlt, meg a patchet, mindkettõt berakod a játék mappájába, és feltelepíted. Nálam így mûködött.
Laza
Hali, a magyar szinkronos játékra fel tudom tenni az 1.4-es Enchanted Edition patchet, a játék magyar marad?
Olvastam, hogy sok szöveget újraírtak benne.

Vagy van kifejezetten magyar verziója a patchnek?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

KaszaN
Na de most meg tenném fel az 1.5öt és azt írja ki:
Nem lehet azonosítani a telepített verziót.
Frissítés lehetetlen.
Nade most komolyan mennyi hiba fog még nálam megjelenni!
A játékom verziója 1.0.0.1117 mi a fene lehet a gond?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

bardocz
Nekem az 1.5-ös patchal az is feltelepült.
KaszaN
De én a szerkesztõt is kiszeretném próbálni.

bardocz
Én csak felraktam az 1.4-et,és után az 1.5-öt.
KaszaN
Most azlenne a kérdésem hogy ezt a történet szerkesztõt hogyan töltsem le vagy hogy mit hogyan? Mert elvileg leszedtem de aztírja elöbb tegyem fel az 1.3as patchet de nekem már az 1.4 van fent meg az 1.5.

KaszaN
Jó nemkell megvan. Csak a pc gurunál volt sehol máshol nemtaláltam.

KaszaN
Hú nemtalálom sehol az 1.4es patchet :S. A hivatalos oldalról sem lehet leszedni.

KaszaN
és az 1.4ben bennevan az elõszõ patchek is?

bardocz
1.5, bocsi, de ezt nem láttam valamiért délután😄
Elõször az 1.4-et kell felrakni,utána 1.5.
KaszaN
#12065 valaki?

lalakov
Köszi.
bardocz
Van pár, amit érdemes megõrizni, mert még jól jön. Én nagyon semmit nem adtam még el.
lalakov
Az ékszereket, drágaköveket eladhatom vagy van amit érdemes õrizgetni?
bardocz
A 4. fejezetben el lehet jutni a mocsárig?😮 Az ökölharcnál mintha oda kéne mennem. De gondolom vizimába nem lehet visszamenni.
KaszaN
Hi
A FAQ szerint a lefrissebb patch az 1.2. Ezt kétlem. Meik a legfrissebb és abba bennevan a elõzõ többi is?

Hello mindenki.
Láttam egy ilyen "reklámot" + egy új doboz képet. " The Witcher Plehr" ez most vajon mi lehet? Egy új küldi lemez ?? Vagy ez "csak" az alapjáték esetleg magyar szinkronnal? Ha ezt feltelepíteném a régi mentéseim maradnának? Köszi
( bocsi hogy tájékozatlan vagyok de egy windows újrainstall után eltûntek a nyelvi feliratok a játékbõl, így egyenlõre játszhatatlan nekem.)
IMYke2.0.0.0
Szerencsétlenségemre, csak 1280*1024-ben tudok játszani, õsrégi CRT miatt - a 19"-es LCD-m meghalt, ezt a monitort kölcsönbe kaptam, míg nem veszek egy újat.

Ettõl függetlenül is merem állítani, - és te magad is írtad - hogy a képernyõ felbontás nem nyom a latba.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Milyen felbontásban játszol?

Én 1920X1200-ban mindent feltoltam high-ra.
de ha leveszem akkor sincs sok változás!

😞
A Rendszer az XP sp3. tegnap húztam újra mert nem tudtam felpatchelni 1.4-re.
Mindenbõl a legfrissebb drivert raktam fel.
IMYke2.0.0.0
"rendszered" = oprendszer + programok stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tényleg nem bántásból, de akkor a rendszereddel van gond.
E8400 / 2 GB / HD4850 és semmi reccenés, sem fagyás nem volt soha. Durva-brutál harcok alatt sem.

Felraktam a patchet, valóban mûködik!

Amúgy nem tom nálatok hogy fut a játék, de én kivagyok akadva, mennyire optimalizálatlan az egész... Intel Core 2Duo E8500 procim van, 4GB Geil 1066 memórai, és Ati radeon HD4890 Vga és így is mikor megyek a templomnegyedbe csomószor megtorpan a játék 1-1 másodpercre. Nagyon idegesítõ.
bardocz
Én felraktam az 1.5-öt,de semmi problémát nem érzek belõle.Van pár új kaland,amit megcsinálhatnék,és nem magyarok,de úgyse fogok még velük szórakozni.
Sziasztok!

Arról nincs valakinek információja, hogy az 1.5 mikor lesz kompatibilis a magyar eredeti verzióval? Nem akarom addig felrakni.
Valami megjelenési infó?

Köszi!
bardocz
Basszus,most nézem,hogy valami trófeával igazán szép lenne😄 Geralt,kit átszúrtak egy karddal,miközben a másik kiáll a derekából,éppen meglepõdik,milyen mély torka van egy Brukszának😄D

Tényleg,ha már trófea,elvileg a mocsárban kéne lennie egy nagy farkasnak,de én még nem találkoztam vele,pedig mászkáltam ott eleget.Merrefele keressem?Ugyan ez a gondom a vivernekkel,az is kéne,meg szúrcsohók,szintén nem találtam egyet sem.
tarti19
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
te jószagú😄😄😄😄😄😄

bardocz

Így meglepõdött Geralt,amikor a nõvért nem találtam a kórház mellett.
xblades
Valaki játszik Win 7 alatt a játékkal?
Mert nekem amióta feltettem a Win 7-et és telepítettem a játékot, elindul de a menü nem jelenik meg csak a fekete képernyõ. <#violent><#falbav>
(1.5 patch és minden driver a legújabb)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

IMYke2.0.0.0
Vannak, akik csak azokért a képekért akarják/ták végigjátszani - még ebben a topikban is volt olyasvalaki.
A Mass Effect topikjában is.

tarti19
Huh micsoda szexuális mókák vannak benne😛 Te jó ég😛:d az a pár kép😛

bardocz
Igen,a bolti verziósokra gondoltam éppen😉
IMYke2.0.0.0
Ha a "nekünk" alatt az eredeti, bolti változattal rendelkezõkre, és a magyar változatot ellopókra - lemásolókra, aok másolatát használókra - gondolsz, akkor igazad van.
De, ha valaki az angol - US release teamek - verziókkal játszik, azoknak igenis sokat ad.

bardocz
A további anyagok hogyan is mûködnek?Csak akkor hatnak,ha minden összetevõ olyan dolgokból áll,pl albedo,vagy elég,ha csak 1 összetevõben van az,és már akkor is van hatása.Sehol nem találok rebist albedoval,pedig jó lenne jópár fõzethez.
bardocz
Ja értem,akkor ez tulajdonképpen nekünk nem is adna semmi pluszt.
IMYke2.0.0.0
The Witcher Director's Cut Now Available
Mature content now downloadable for popular RPG.
by Jeff Haynes

July 31, 2009 - CD Projekt Red's popular RPG The Witcher appears to be getting even more content. Atari announced that new content would be made available for The Witcher: Enhanced Edition today. Entitled Director's Cut, the new downloadable content adds mature content that was previously only released outside of North America. The Director's Cut is available as a patch and as a full game download from Atari.com and other digital distribution sites. This marks the second update to the Witcher, after the Enhanced Edition, which added more than 5000 lines of re-recorded dialogue, two new adventures and reduced loading times.

The Director's Cut will be available as a free patch for Enhanced Edition owners, in addition to a standalone product available on TheWitcher.com, Steam, Impulse and Direct2Drive. The full download will include the recent 1.5 patch, making the Director's Cut the new definitive version of The Witcher.

No details on a release date yet.

Voltaképp, az amerikaiak cenzorált változatába beleteszi a szexuális tartalmat.
Azért írtam, hogy warezeseknek, mert az US-változatban - amit ugye a release csapatok neten terjesztettek - nincs annyi szex, mint az original, hazai verziókban.

bardocz
Miét,ez mit tud?
IMYke2.0.0.0
Warez tulajoknak:
Észak Amerikai (US) változathoz a "Director's Cut" feature-t feloldó patch
Kell hozzá:
- EE verzió (v1.4)
- v1.5 Patch (US).

Így megkapható az a változat, amiért az új vásárlók kemény ezreseket pengetnek majd ki.

bardocz
Végül meglett a mocsárban,pedig azt a küldetést,amikor oda kel mennie még nem kezdtem el.
Sikeresen befejeztem a 2 fejezetet is,100%-osan eddig,minden küldetés meglett.
Én úgy vettem észre hogy mindig ott áll napközben ahol lennie kell csak este megy be és alszik.Még ha a kapunál probálkozol ott is elkaphatod,de csak 1x.utána visszaballag a helyére.

bardocz
Hát ja.
De ahogy elnézem Siegfrid barátunk is csak idõnként jelenik meg az állomásán,ahol egész nap kéne lennie 😄
tarti19
Van olyan mellékág, ami csak idõnként jelenik meg😛

bardocz
Oké,köszi!Szefírákból már nincsen sok hátra,de nem direkt szedtem õket össze.Amúgy érdekes,hogy a szigorúan bizalmas,vagy melyik küldetést a végigjátszáskönyvben nem találom,arra jó,hogy észrevegyem,ha valami küldetést még nem kezdtem el.
Sikerült megoldanom. Ha a késõbbiekben valaki úgy elállít valami h nem indul a játék, itt a megoldás a konfigurációs beállítás megváltoztatására:

Futtatás> regedit , megkeresni a witcher mappát (van keresõfunkció), és az ott lévõ ezer regisztrációs adat közül asszem a displaybe kell átirogatni a dolgokat.

Az antialisingot meg az ATI Control centerrel állítottam be, úgy néz ki mûködik (bár ekkora felbontásnál a fene se mondja meg 😊

Bachstein
a szefírák összegyûjtése, a nyomozás befejezése és a mocsári torony kinyitása
bardocz
De hülye vagyok,szóval a 2. fejezetnek mivel van vége?😄
Bestiát nem tudom hogyan,de kb 8 sec alatt öltem meg o.O Legutóbb meg kb harmadszorra sikerült nagy nehezen könnyû szinten.