The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékból néha már-már baldurs gate feeling árad, sokszor úgy kellett "észbekapnom" hogy hú ez neverwinter... 😊 Az viszont tényleg nincs valami jól optimalizálva, sokan panaszkodnak is külföldi fórumokon, de összességében nem is néz ki rosszul és jól is megy. Szerencsére nem éppen fps szenzitív a játék, így 25-30 fps-el már tökéletesen játszható.
Nálam textúrát kellett mediumra venni, a környezeti árnyékokat alacsonyra(kikapcsolni nem szabad! Ugyanúgy mint a nwn1-ben is, itt is 0 a grafika, ha nincsenek árnyékok) és minden más(beleértve az eye candy-ket is) maxon/bekapcsolva.
De, hogy ne offoljak, a witcherben már az elsõ fejezet vége óta ezernyi "megszûnni nem akaró" questem van, amiket csak görgetek tovább, egyszer-egyszer frissülnek, de nem akarnak megoldódni.(póker, box, witcher titkok, stb. stb.) Le fog azért tisztulni valamelyest a napló, vagy végig ennyire el leszek havazva?
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Mert még nem jutottam el odáig, hogy megvegyem.
Mellesleg, olyan csomagra vágyom, amiben minden Kieg is benne van - s arra bizony még várhatok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sokat olvasgattam a játékról szóló fórumokat, de nem találtam megoldást egy hibára, ami miatt nem települ fel az eredeti játékra a bõvítõ patch. Valahogy a hiba üzenete az volt hogy "notcenzored ... katasztrófális hiba". Ime a megoldás akinek eredeti a gém:
1. a TWEE_Upgrade.exe filet csomagoljuk ki valamely csomagoló programmal egy TWEE_Upgrade nevû könyvtárba
2. a nyelvi csomagot másoljuk be ebbe a könyvtárba
3. a könyvtárban lévõ setup exe-t indítsuk el.
Ennyi. Ha esetleg ezt már mindenki tudja elnézést 😊
Ez megmagyarázna mindent, mivel ha magonként nézzük, akkor nálam csak 2.7 ghz a mûküdési frekvencia(5200+ a procim), akinél meg jól megy(pl IMYke, aki írta is, hogy erõsebb gépe van) ott ugye, ha jobb a proci, akkor egy mag is gyorsabb.
Nem tudom mennyire érthetõ, de azért reménykedem... 😊
Viszont az új gépbe már Radeon kártya van, na ott nekem se engedi fölnyomni az élsimítást, egybõl fagy az egész játék. 1.5 patch van fönn nekem is. Úh kénytelen vagyok e nélkül játszani.
p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb
Áh, nem tudnak ma már rpg-t csinálni sajnos... gothic-ot kár rpg-nek csúfolni, elder scrolls sorozat ideig-óráig jó, de szörnyen unalmassá tud válni, mellesleg ezek mind hack'n'slash játékok...Ebben volt némi reményem, és hajt is a sztori, végülis nem csalódtam 😊
De hol vannak már a baldurs gate 1-es, meg fallout-os idõk =/
A neverwinter nights 2 viszont meglepõen jóra sikeredett, néhol egész bg-s érzésem támadt benne 😊
Szóval letöltöd az 1.5ös patch-et, valamivel több, mint 300 mega és lehet is telepíteni.
Gamershell, fileplanet stb. oldalakon megtalálod.
Yup, harmadik fejezet, akkor tulajdonképp megnyugodtam.
Ha a harmadik fejezetre vonatkoznak a tapasztalataid, akkor viszont örömtáncot lejthetsz, ott a nagy tömeg miatt nappal sokaknál szaggatott a városban. Ha nem, akkor készülj fel rá, hogy a harmadik fejezetben sokkal-sokkal rosszabb lesz...
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nekem erõsebb gépem van, így - talán - az én véleményem (ebbõl a szempontból) nem olyan mérvadó, a játék optimalizáltságát illetõen, s talán jobb lenne, ha még valaki szót emelne a "The Witcher" védelmére.
(de nekem eleve ki van kapcsolva a két említett fícsör)
Hiányosság ida vagy oda, azért ilyen kis felbontáshoz bõségesen elég ez a kártya, és azért a the witcher közel sem mai játék 😊
A crysis-t meg direkt írtam példának, mert elég gépigényes, mégis sokkal jobban megy és szebb is.(az, hogy mennyire vicc már más kérdés, én jól elvoltam vele)
De mondhattam volna assassins creed-et is(az is remekül megy maxon), vagy bármi mást. Amikkel játszom, játszottam mindenhez bõségesen elég a gép (köszönhetõen a kis felbontásnak, amit ugye említettem) és ezért "zavaró" hogy a witcher ennyire nem akarja az igazságot.
Flamelésbõl kinõttem már pár éve nyugi 😊
Nah patch.. azt elfelejtettem leírni, hogy EE van fent az 1.5ös patch-el egyetemben. De azért kösz az ötletet.
Viszont akkor máshogy teszem fel a kérdést. Ezen a gépen kb így kell mennie a witcher-nek, vagy keressek valami hibát a rendszerben? (driverek frissítve vannak, most szöszöltem velük valamelyik nap.)
* A Crysis, mint játék és a benne lévõ High beállítás egy vicc.
A HD 3850-es VGA nem rossz, de hidd el, még ilyen kis felbontás mellett is van hiányossága
* A "The Witcher" jól van optimalizálva.
De, hogy elébe menjünk minden flame-nek: tedd fel
Érdemes.
Lenne egy kérdésem. Kétmagos 5200+, hd 3850 és 2 giga ram(ez bõven a javasolt felett van) mellett városban kb 25-30 fps-el megy a játék élsimítás/anizotropikus szûrés nélkül, szaros 1024x768 felbontásban. Nyugodjak bele, hogy ilyen szerencsétlenül van optimalizálva, vagy lesz itt valami probléma?
Közel sincs a játéknak olyan grafikája, hogy ezt megindokolná. Crysis is high-on megy, mirrors edge is, meg még sorolhatnék egy halom hasonló játékot, mind reccenéstelenül, és mind ezerszer szebb, mint ez.(nem leszólom a vicsert, mert nagyon tetszik, csak viszonyításképp mondom)
(kis monitorom van szerencsére, ezért játszok 1024ben, ami nekem tökéletes és így legalább szinte minden játék fullon megy😊 ) De pont ettõl tartom érdekesnek a witcher-t, hogy ilyen alacsony felbontáson AA meg anizo nélkül is döcög... =/
1.5-ös magyar nyelvi csomag
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
kösz a segítséget és kösz hogy kibírtatok
de most leszedetm külön a nyelvvel és külön a csak a directors cut patch -et még megnézem így mire vagyok jó
nekem lenne 1 problémám az 1.4 Patch -el( Enhanced Edition ) a 909,6 MB félével mégpedig hogy mikor felszeretném tenni mindíg azt írja ki hogy: "Regisztráld a The Witchert, mielõtt telepíted a The Witcher Bõvített kiadás frissítõlemez programot!" - de kérem már 1 éve regisztráltam ( Profilomból kiderül ) és aktiváltam a CDProject ( szintén látom Profilomba ) kulcsot csak volt egy jó 7 - 8 hónap mikor nem volt fent a gépemen, és most mikor újra elõszeretném venni + felrakni rá a bõvítéseket nem jön össze.
Valaki nem tud valami tanáccsal szolgálni nekem ?
Elõre is THX
És akkor ehhez kel laz 1.4 magyar + 1.5 angol patch??
Szóval, én a helyedben nem erõltetném ezzel a géppel - aztán, lehet, hogy szuper alacsony minõségben elindulna... ki tudja?
Új vagyok még és szeretném megkérdezni, hogy menne e a gépemen a játék?
Intel Celeron 2.5GHz proci
1024MB memória
ATI Radeon X600Pro Express sires
"Everything that happens, happens for a reason"
Ez az 1.5-ös patches oldal miért nem jön be se explorerrel se legújabb Firefoxxal? Az 1.5-ös MAGYAR patch érdekelne. Ha megjelent már. Elõre is köszi mindenkinek a segítséget.
Battletag: coolpet#2467