13886
  • IMYke2.0.0.0
    http://witcher.wikia.com/wiki/Witcher_Wiki
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem csináld a főszálat, és közben rájössz a megoldásra.
  • Bodrey
    Hali!

Én a II.fejezetben vagyok, abban kérném a segítségeteket, hogy elfogadtam egymellékküldetést Kalkstein-től, ez a Torony titka.
    Össze kell szednem tíz kristályt, de egyet nem tudom hol lelek.

Valaki tudna segíteni előre is kö.

Bodrey
  • Qwerty4
    Hello.Jó rég jártam itt, 2700+ hsz. óta. :)

Szóval, az EE első kiegjében hol/kinél lehet "macskát" venni?
    Én bementem a régi barlangba egy macskával, de oly sötét van és oly sokat kell írtani, hogy az első barlangrész (még 2 van) likvidálása után a hatása elmúlt.És már kétszer haltam meg a 2. barlangrésznél, mivel alig látok valamit.
    Próbáltam kimenni a barlangból, de azt sem lehet már!? :(
  • Nighto
    na meglett a megoldás:http://www.thewitcher.com/forum/index.php?topic=17503.0
  • Nighto
    nekem az a probléma lépett fel hogy próbálok átmenni a kereskedőnegyedbe, mert szólt egy kisrác a bankrablásról...
    És mennék át, erre fél perc töltés után kiírja hogy rosz ifo fájl
    vki tud megoldást erre?
  • IMYke2.0.0.0
    Ha ez kérdés volt, akkor a válasz: nem. Akkor nem teljesítettél valamit, és nem időben mentél hozzá.
  • obe
    elfogad másfajtát is, csak nemesebb itóka legyen, ne lőre..kb 4x, 5x vedeltek, aztán jön a rosszullét
  • dusan84
    ha paptól kelet volna gyűrűt kapnom amit nem kaptam meg akkor az bug lehet.
  • dusan84
    :D:D ez most komoly?mert csak egy fajta italt fogad el amit a fogadóban vettem és csak 2 üveg volt a tagnál
  • bardocz
    Sokat kell inni.
  • dusan84
    na italt már elfogadott ittunk is egyet beseggeltünk de azon kívül nem történt semmi,nem dobta fel az ablakot hogy kérdezősködjek.Valaki segítsen
  • dusan84
    Hali mindenki!én ott megragadtam amikor beszélnem kell Odoval hogy elnyerjem a falusiak bizalmát,nincs nálam gyűrű ,de semmiféle italt nem fogad el.Mit tegyek??(haren és Mikult már meggyőztem)
  • Kongy
    Üdv!

4. fejezetben a vodián papot mikor kell meglátogatni? Mikor megérkezek a szigetre ott van, de amikor már később visszamennék nincs sehol. Mondták h öljem le az ellenséges halembereket, oké megvolt, utána vártam 1 órát és nem jött. Esetleg van vmi időpont mikor megjelenik vagy hol kell rá várni vagy nem értem. :S pls help.
  • arcsybit
    Megoldva!
    Nem crackeltem ....
    Uhh beégtem sorry!
  • obe
    az lehet hogy jo, de sajnos eleg sok jätek forumän olvasom hogy win 7 es nem szereti ezt meg ezt
  • arcsybit
    A win 7-el nincs gond mert szerintem a legjobb rendszer amit eddig kiadtak. Néha nem értem miért is azt szidják .
    Most találkoztam először ezzel a gonddal .
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon-nagyon örülök, hogy nem Windows 7-el játszok és játszottam...
    Elképzelésem sincs, mi lehet a gond megoldása.
  • arcsybit
    Sziasztok!

Win 7 van fent a gépemen!Telepítettem a játékot indítanám és azt írja ki,hogy rendszer gazdaként kell először elindítanom nos megtettem úgy is ,hogy jobb klikk a ikonra indítás rendszer gazdaként .De ugyan az a hiba üzit kaptam!
    Pls help. THX
  • BlackPirat
    Valaki nemtud egy D'Jinni magyar leírást?(nemigazán tudok angolul)
  • tarti19
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1085122453&no=11879
    tessék.
    Noha szvsz nem akóddal lesz gond, hanem az accountoddal.
  • mindero
    Írj a supportnak ilyen estekben, biztos segítenek.
    Ha meg végképp nem megy, tegyél fel egy törést.

Ide nem hiszem h csak úgy bárki is leírná a kódját.
    Nekem mondjuk nem volt gond a telepítéssel... Talán más tud segíteni.
  • BlackPirat
    Sziasztok, letöltöttem az Enchaded Editiont, és ki írta hogy regizzek az oldalra. Ez rendben is van, de ez az átkozott gép nem fogadja el a regisztrációs kódot!!!!
    Kérlek segítsetek...nem nem fogom a kedvetekért újra megvenni a Witchert, úgyhogy nagyon megköszönném, ha valaki erőrleírná a regisztrációs kódját.
    (Gondolom van több is, ha az enyém nem fogadta el)
    Előre is köszönöm!
  • tarti19
    ÚHhhhhh megpezsdült a vérem a trailer láttán, megjelenéskor azonnal le is csapok rá....
  • mindero

Kijött a 2. rész trailere: Witcher 2 debut trailerWitcher 2 trailer
  • maniac001
    Eladó egy eredeti Witcher bővített kiadás.
    Akit érdekel PM.
  • Taylor10
    Sziasztok.Feltelepítettem a gamet és amikor a witcher.exe elindítom akkor ki írja hogy Az alkalmazás vagy a DLL D:/Játékok/The Witcher Enhanced Edition/WitcherEEGamesFiles/System/miles/mssmp3.asi nem érvényes Windows bináris fájl.Ellenőrize ezt a telepítőlemezén.Ezt írja ki meg utána ezt:Client services cannot be started.There is no Witcher.ini file in startup directory or data paths set in witcher.ini are not valid.

Valak tudna segíteni???előre is köszönöm.
  • daneelolivaw
    sziasztok!
    miért van az, hogy eredeti játékkal néha ha mentek egyszerűen lefagy,... akár automatikus mentés, akár gyorsmentés... 1.5ös frissítés van fent...
  • mindero
    Nem vagy
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, nem vagyok egyedül ezzel: nem értem, mire gondoltál.
  • Rc panzer
    Mikor az alkimistával beszélek vagy shanival. Csak a karakterek mutatja amint állnak mint .... De ki se mondom milyen verzió. ez miatt akarom majd megvenni.
  • IMYke2.0.0.0
    Mi a kérdés?
  • Rc panzer
    Sziasztok!

Nekem ó vizima területén mikor beszélnék shanival, vagy mással csak az animáció megy. Teljesen meg fagy minden. Több karakternél.

Csáó!
  • obe
    te stewee, ennyi kerdezes vegen egyszer azt is odabökhetned hogy köszi
  • steweee
    :) simán csak félek a bestiával való találkozástól. még nem haltam meg a játékban, akkor töltöttem vissza amikor rájöttem hgoy vmit elbaxtam, és csináltam másképp. így az izgi, hogy nem úgy csatázok hogy : ááááááá, ha meghalok visszatöltöm... :)
  • Zóanagyvarázsló
    És az jó vagy rossz, hogy ennyire anyagias vagy? :)
  • steweee
    :)

érdekes, hogy amikor a srác maradványainak a temetésekor megjelenik a "halál" és jól megcumiztatom a válasszal, akkor a jó lesz a rossz, mert a gamebanshee leírása szerint a rossz válasz esetén jön elő leo szelleme, amit könnyű leverni és nála lesz a meteoritkő meg xp...

vagyis a jó a rossz, és a rossz lesz a jó :)
  • IMYke2.0.0.0
    Az 1.5-ös új kalandokat ad hozzá - amiket akkor kezdhetsz el, ha a főmenü előtt kijelölöd azokat.
    Sajnos, egyik sem olyan volumenű, mint a főszál. Némelyik egyszerű rajongói addon, mindennemű szinkron nélkül.
    A hivatalos [már az 1.3 óta] kalandok értelemszerűen szinkronosak.
  • steweee
    azt írják az 1.5-höz hogy sok új küldetést ad a játékhoz. ha minden igaz nekem az van telepítve, de csak két küldit kaptam.... hogy lehet ez ?
  • IMYke2.0.0.0
    Később is fogsz találni, és vehetsz is majd.