The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
THX.
p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
ard,ard ,igni vagy igni ,igni ard vagy stb stb ezeket keverd
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A Holló pácélos küldi leírásaát hol tudom megtalálni?
nem találom az énekes feljegyzéseit meg valami királyi család sírja hol van?
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Eredeti játékod van?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(semmi nem történik se a launcher se a witcher.exe indításakor)
Ez mi?
am magyar nyelvû végigjátszás, vagy tippek trükkök, mit érdemes feljeszteni oldal van vhol ?
A cd projekt.hu-n nem csinal semmit ha rakatintok a letoltesre.
HKEY_LOCAL_MACHINE
SOFTWARE
CD Projeckt Red
The Witcher
ezen belül szerkeszteni kell a Language kulcsot 16 értékre
a RegionVersion kulcsot pedig HU értékre
ezek után nálam simán települt <#vigyor2>#vigyor2>
Vagy elég nekem csak 1 link is ahonnan letudom tölteni😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
És cím alapján leheta történetbõl kiderül, hogy az elsõ résznek a végén ki volt a gyilkos?
Mondom 2 évvel ezelõtt kivittem az egész játékot, bár a bestiát akkor is kb 3-4 próbálkozással igaz, de megöltem! Most meg rohanok oda a csaj mellé, lecsapok egyszerre 3-4 bestiát, aztán mégis meghal a csaj. Használok Aardot, meg ha lecsökken az életerõm akkor rohangálok, de kevés. És biztos közepes nehézségen vagyok 😛
Már vagy 20x újrakezdtem, ja és a fejlesztést sem hinném hogy elszúrtam, igaz az Aardra még nemnagyon tettem, de nehogy már ez legyen mindennek az oka...
2. Üsd, vágd, mikor lecsökken az életerõd, kezdj el rohangálni körbe. Nem tudnak megütni, egy idõ után Abigél magához tér és felgyógyít. Akkor folytathatod az aprítást.
Mondjuk erre szerintem csak hard fokozaton van szükség. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2. Mindne bizonnyal tudnád folytatni, én például 1.1-egyel kezdtem, 1.4-gyel fejeztem be, menetközben patchelve 😊
2 évvel ezelõtt kivittem már a játékot, de most valamiért nem tudom lenyomni a bestiát az 1. fejezetben... Közepes nehézségen tolom, akárhogy vigyázok a csajra mindig kinyírják, van hogy rögtön meghal, kb 15x próbálkoztam...
1.4-es patch van fenn, most ennyivel nehezebb lett a játék, vagy ez vmi bug? Dögevõk elleni olajt+hóvihart használtam, sõt az életerõ regeneráló (nemtom hirtelen a nevét) löttyöt is.
Valami tipp?
Ha feltenném az 1.5-öt újra kéne kezdenem az egész játélot amúgy?
Köszi a segítséget, fõleg az 1. kérdésre kéne válasz!
Ez acélkardra vonatkozik.
Az ezüstkardhoz rúnák kellenek.
A pontokat pedig (úgy tudom) nem lehet átkonvertálni, ergo egy idõ után, amikor már a számodra fontos skillekhez csak az ezüst/arany pontok kellenek, akkor a bronz pontokat kénytelen leszel elkölteni másra.(vagy nem, de ha már ott van, akkor miért is ne osztaná el az ember, még, ha nem is olyan fontos a skill... 😊 )
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Én is kérdeznék tõletek:
De hogy én is kérdezzek valamit, nem jövök rá, hogyan kell a fegyverkovácsokat 'használni'. Azt értem, hogy a jelenlegi fegyverembõl nem tud újat kovácsolni(?), de a régieket is csak eladni tudom neki. Azt hittem, valami olyasmi kéne legyen, mint a Diabloban. Ráhúzom a rúnát oszt mén 😊 Szóval ki tudja, mi a módja, akár annak, hogy rúnakövekbõl egy vadiúj kardot készítsen a mester?
A másik: pontelosztásnál nem lehet-e konvertálni (mondjuk két bronzot egy ezüstre), mivel nem akarok minden tulajdonságot fejleszteni (fõképp nem a jeleknél), s azt tudnám az egyéb tulajdonságoknál. Szerintetek van ilyen?
De, hogy ne érje szó a ház elejét, parancsolj:
www.gamecopyworld.com