The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blackcalibra
Már rég megoldódott a dolog, most már merhettek írni. 😄
blackcalibra
Ha szépen megkérném valaki akinek a virágbolti verzió van meg küldene nekem egy(vagy amennyibe belefér)képet az Enhanced Edition verzió "installálási összetevõk kiválasztása" kis ablakról? Vagy csak írjon egy privátot és ott leírom hogy mit szeretnék.
THX.
Miután elöször halod a hollo legendáját és találkotzál a renegát wicserrel abban a barlangban lesz.,de az ucsi fejezetben is találsz a barlangokban.pl kripták...

Éltalában nem probléma a kapuköveket kezelni fogsz egy papirt és leirogatod a kombináciokat 9böl kis is találod mert csak a tüz és a szél mágiát kell használni pl. igni-igni-ard

gabesz100
Ja a Fondorlak küldetés

p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb

gabesz100
sziasztok ha valaki megcsinálta az új (1.5patch)küldijeit segítsen légyszi.A folyóparton ahol Rovennek kéne lenni nincs semmi ott lehet hogy hiba a játékba v. csak nem tudok v.mit

vagy a telepítés idejére rádugod a játékos géped a netre

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

gabesz100
Ugyanazt amivel bejutottál 3 kalauzkõ van az aard igni kombinációval.
ard,ard ,igni vagy igni ,igni ard vagy stb stb ezeket keverd

Mért nem veszel egy olcsó routert és osztod el a netet a két gép között?
Takanohana
Sziasztok. Lenne egy kis gondom. Két gépem van, a gyengébbik internetre, az erõsebb játékra. Ez utóbbin nincs net. Ezen szeretném a játékot futtatni, de az 1.4 és az 1.5 patch-eket nem teszi fel, mert nincs net kapcsolat. A játék eredeti. Mit tudok tenni?

proway
na bejutottam a sírba de ki nem tudok jutni amiatt a kalauz-kõ miatt...:S milyen varázslatot kell rányomni? vagy többet kell?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Sanyix
ne is keresd.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

proway
Hali.
A Holló pácélos küldi leírásaát hol tudom megtalálni?
nem találom az énekes feljegyzéseit meg valami királyi család sírja hol van?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Sanyix
hát fogjuk rá. Mivel módosítatlanul az eredeti másolata, és dvd ellenõrzés nincs (így crack sem), ja. Ráadásul vista sp1-sp2-n teljesen jól ment, 2x végigjátszottam.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

IMYke2.0.0.0
Azt tudnod kell, hogy DVD-hiba nem lehet, mert már kivették a védelmet a Patch-ek.
Eredeti játékod van?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sanyix
nem

IMYke2.0.0.0
Adj neki XP kompabilitást -> lássuk, megye?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sanyix
win7 vs witcher +1.5 patch -> semmi
(semmi nem történik se a launcher se a witcher.exe indításakor)
Ez mi?

IMYke2.0.0.0
Az Észak-Amerikai változatban nem voltak felnõtt tartalmak - ezt kapták meg a DC-vel. Plusz javításokat.

és az mit tud ?
am magyar nyelvû végigjátszás, vagy tippek trükkök, mit érdemes feljeszteni oldal van vhol ?

gabesz100
Nekem meg van a magyarítás ha kell ,csak ötlet hogy hogyan küldjem az nincs ugyanis 282mb nekem 1mb feltöltésem van

gabesz100
Köszönöm Kpierre így sikerült hálám üldöz a végtelenben.

Daell Drow
Honan lehet letolteni az 1.5hun patchet?
A cd projekt.hu-n nem csinal semmit ha rakatintok a letoltesre.
Ha valakinek az angol 1.5 patch telepítése után nem indulna a magyarítás telepítése, mert azt írja ki, hogy a játék ismeretlen verziójú csak a hu nyelvû verzióhoz lehet telepíteni, akkor indítsa el a regedit nevû progit, és az alábbiak szerint módosítsa

HKEY_LOCAL_MACHINE
SOFTWARE
CD Projeckt Red
The Witcher

ezen belül szerkeszteni kell a Language kulcsot 16 értékre
a RegionVersion kulcsot pedig HU értékre

ezek után nálam simán települt <#vigyor2>

IMYke2.0.0.0
Nekem sem jött le, munkahely, 4 MBit. Úgyhogy hagytam a francba.

AntiHero
Valaki felrakná nekem valahova az 1.5-ös magyaritást? Nagyon megköszönném.

Vagy elég nekem csak 1 link is ahonnan letudom tölteni😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Hát akárhogy próbálkozok nem tudom letölteni a magyaritást. Nem indul el a letöltés😞

Kár hogy a keresõ nekem még 1 új witcheres fórumot sem dob ki csak ezt és a witcher versust szal<#bee1>
Jó tanács volt, nyitottak is neki a meglévõ mellé egyet...
IMYke2.0.0.0
Ideje volt. 😊

AntiHero
Azt már nem fejlesztik.

bardocz
És valamikor lesz konzolra majd Rise of the white wolf, az is mászthev.
bardocz
Mászthev.
És cím alapján leheta történetbõl kiderül, hogy az elsõ résznek a végén ki volt a gyilkos?
Itt az ideje hogy valaki nyisson egy witcher 2 fórumot😄 Katt
Más olajat én nem tudtam készíteni...
Mondom 2 évvel ezelõtt kivittem az egész játékot, bár a bestiát akkor is kb 3-4 próbálkozással igaz, de megöltem! Most meg rohanok oda a csaj mellé, lecsapok egyszerre 3-4 bestiát, aztán mégis meghal a csaj. Használok Aardot, meg ha lecsökken az életerõm akkor rohangálok, de kevés. És biztos közepes nehézségen vagyok 😛
Már vagy 20x újrakezdtem, ja és a fejlesztést sem hinném hogy elszúrtam, igaz az Aardra még nemnagyon tettem, de nehogy már ez legyen mindennek az oka...
rotator
1. Nem dögevõ elleni olaj kell, hanem kísértet elleni.
2. Üsd, vágd, mikor lecsökken az életerõd, kezdj el rohangálni körbe. Nem tudnak megütni, egy idõ után Abigél magához tér és felgyógyít. Akkor folytathatod az aprítást.

Mondjuk erre szerintem csak hard fokozaton van szükség. 😊

1.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem hal meg, a csata végén felkel - ha legyõzöd a Bestiát. Egyébként közepes szinten akár egy Aard is jó eséllyel elkábíthatja.

2. Mindne bizonnyal tudnád folytatni, én például 1.1-egyel kezdtem, 1.4-gyel fejeztem be, menetközben patchelve 😊
Sziasztok, kéne 1 kis segítség:

2 évvel ezelõtt kivittem már a játékot, de most valamiért nem tudom lenyomni a bestiát az 1. fejezetben... Közepes nehézségen tolom, akárhogy vigyázok a csajra mindig kinyírják, van hogy rögtön meghal, kb 15x próbálkoztam...
1.4-es patch van fenn, most ennyivel nehezebb lett a játék, vagy ez vmi bug? Dögevõk elleni olajt+hóvihart használtam, sõt az életerõ regeneráló (nemtom hirtelen a nevét) löttyöt is.
Valami tipp?
Ha feltenném az 1.5-öt újra kéne kezdenem az egész játélot amúgy?
Köszi a segítséget, fõleg az 1. kérdésre kéne válasz!
Kösz szépen ma meg is csinálom ha lesz rá idõm😛

persil
Meteoritokból kell 3at összegyûjteni. Lehet akármilyen, de legjobb 3 ugyanolyan. Azzal elkolbászolsz a kovácshoz, és az inventory-jában meg fog jelenni a kard, amit a 3 kõbõl tud neked kovácsolni.(a régit akár el is adhatod, az újat kompletten a meteoritból kovácsolja)
Ez acélkardra vonatkozik.

Az ezüstkardhoz rúnák kellenek.

A pontokat pedig (úgy tudom) nem lehet átkonvertálni, ergo egy idõ után, amikor már a számodra fontos skillekhez csak az ezüst/arany pontok kellenek, akkor a bronz pontokat kénytelen leszel elkölteni másra.(vagy nem, de ha már ott van, akkor miért is ne osztaná el az ember, még, ha nem is olyan fontos a skill... 😊 )

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

persil
Ahogy l00ser is válaszolt, csak még annyit fûznék hozzá, hogy amikor beérsz a városba, akkor mind a két negyedben találsz könyvárusokat, náluk sok könyvet megtalálhatsz és ugyan fizetni kell érte, néha nem keveset(pár száz oren) de ott van helyben és nem kell keresgélni.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Szia, könyveket és tekercseket kell olvasni. Ha IRL nem is érdekel a dolog, itt érdemes megtenni 😉 Jobb klatty a könyvön és bekerül a szörnyhatározóba. A könyvek olyan 60-800 oren körüli pénzbe kerülnek. Ha föléviszed a kurzort, kiírja az eladónál hogy mit tartalmaz, de el kell olvasni (elõtte megvenni) hogy bekerüljön. Az elsõ színen talán még nincs könyvárus, de menj be a házakba és kukkants be minden vizsgálható helyre. Még az is lehet, hogy Triss fogja adni, nem emlékszem sajna... Sok sikert, menni fog!

Én is kérdeznék tõletek:
De hogy én is kérdezzek valamit, nem jövök rá, hogyan kell a fegyverkovácsokat 'használni'. Azt értem, hogy a jelenlegi fegyverembõl nem tud újat kovácsolni(?), de a régieket is csak eladni tudom neki. Azt hittem, valami olyasmi kéne legyen, mint a Diabloban. Ráhúzom a rúnát oszt mén 😊 Szóval ki tudja, mi a módja, akár annak, hogy rúnakövekbõl egy vadiúj kardot készítsen a mester?

A másik: pontelosztásnál nem lehet-e konvertálni (mondjuk két bronzot egy ezüstre), mivel nem akarok minden tulajdonságot fejleszteni (fõképp nem a jeleknél), s azt tudnám az egyéb tulajdonságoknál. Szerintetek van ilyen?

A fojtó lidérceket h kell belerakni a szörnyhatározóba?? mert nem tudom elvinni az agyukat a tiszteletesnek amíg nincs benne a határozóba de sajnos nem tudom kell belerakni:S

persil
Amit írtam oldalt, ott csak mûködõképes van, ha nekem szükségem van ilyesmire, akkor én is onnan szedem le.

Sry warez miatt am meg írtam h nem talátam mûködõképest de azért thx

persil
Nem akarok bunkónak tûnni, de ha már egyszer warezzel operálsz, akkor tanuld meg megkeresni a megfelelõ crack-eket. (megsúgom nem nehéz, google a barátod)

De, hogy ne érje szó a ház elejét, parancsolj:
www.gamecopyworld.com

Pls naon kéne m,agyar verzióm van csak nem találok hozzá sehol mûködõképes cracket

Hy vki nem tudna feltölteni 1 mûködõképes cracket?? pls

IMYke2.0.0.0
Le fog tisztulni.

A NWN2 Deluxe-t várom nagyon. Kéne már egy újabb, igazi mese!