13886
  • 38tibi38
    Hy. Valaki megmondaná melky gomball lehet virágot szedni? thx
  • KaszaN
    Hi
    Mostanában elkezdtem játszani ismént a witcherrel és már elég jól haladok. Apámnak is megjött hozzá a kedve és ő is elkezdte. Viszont Ő nemtud továbmenni annál a résznél amikor még vizima külvárosába a szalamandra rejtekhelyén kell kiírtani az embereket(egy barlang) és ott van Menvin is (vagy ki) és az mondja ugya, hogy robbantsa ki azt afalat. Na ez idáig stimm, de apámnál egyszerűen nemlehet kilökni azt a falat. Mindenhogy meglett már próbálva, sokszor inkáb a földre csinálja a varázslatot. Még úgy is meglett próbálva, hogy egy régebbi állást betöltve, de úgysem. Van valakinek valami ötlete? Nagyon kéne a help.
  • zabolcs
    Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. A 2. fejezetben járok. 2 emberkével kellene találkoznom, de valahogy nem sikerül. Első: Thaler-nél a "titokzatos idegen" és a szőrös medvében a "futár / küldönc". Elvileg mindkettő fontos lenne a játék szempontjából. Tud valaki tanácsot adni?
    Előre is köszönöm!

arcsybit írta korábban, hogy win7 alatt nem fut neki a játék. Először nekem sem ment, pedig mindenhol mindent átállítottam rendszergazdai futtatásra, de nem működött. Aztán hozzájutottam az enchanced edition-höz, ami viszont gond nélkül futtatja a progit. Remélem tudtam segíteni.
  • bardocz
    Majd meg fogod találni, ahogy haladsz előre.
  • ricsa008
    ja és ne spoilerba mer telon jem tudom elolvasni
  • ricsa008
    mikor kell odamenni mer voltam már nappal is meg éjjel is de semmi
  • gabesz100
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A mocsári barlangban fogod megtalálni
  • ricsa008
    estét
    merre találhatom meg a gyereket a mocsárban?
  • Rc panzer
    És melyik a nyelvkönyvtár? Ez egy nagyon hülye kérdés de nincs meg. Nem egyértelmű ebben hogy hol van.
  • obe
    kalkstein árul törp vodkát
  • turando
    Sziasztok! Feltettem az eredeti játékot és nincs benne beszédhang...aztán a menüben nincsenek betűk...:( Sehol nincs betű...WTF???
    Lekaptam az 1.5 patch-et,de bárhova próbáltam kicsomagolni,azt írja hogy "nem lehet beazonosítani...". Hova kell betenni az 1.5 patch-et? Az megoldja a betűk láthatóságát?
  • IMYke2.0.0.0
    Hál' Istennek nincs.
  • dusan84
    on-line része van-e eme remekműnek?
  • IMYke2.0.0.0
    The Witcher Patch-ek [www.patches-scrolls.de]

0. alapjáték
    1. alapjátékod nyelvének megfelelő "Patch 1.4 / Enhanced Edition" letöltése, egy könyvtárba helyezése a nyelvcsomaggal, és feltelepítés
    2. v1.5 Patch feltelepítése
    3. Nem kell DVD a játékhoz.
  • dusan84
    passz én feltettem a játékot majd 1.5 patcheltem és simán megy minden ahogy meg van írva
  • KaszaN
    Ez csak 1. Van csagy 8 patch. mert láttam 1.1-et is meg 1.7 is van meg kettő ugyanaz csak az egyik sima a másik meg valami "a". Szóval, nagyon nemértem hogyan vannak.
  • dusan84
    Hali ez elvileg működik: http://www.pcdome.hu/letoltes/3662/the_witcher_pc
  • KaszaN
    Belinkelné nekem valaki a patcheket? Mert nagyon nehezen lehet megtalálni őket és már sok van meg mitudomén milyen nemvekkel és nemelég az utolsót feltenni sajnos. :/
  • dusan84
    Sziasztok.Vizimában vagyok vinnem kell törp vodkát a sírásónak hogy oda adja a hulát,de sehol se találok törp vodkát.valakinek ötlete?
  • MrStokes
    Akkor passz, nincs tobb otletem.
  • Rc panzer
    Magyar a játékom is és magyarul indítottam el az encset mindkettőt.
    Így adta ki hiba izét.
  • MrStokes
    Koszi, kozben mar az altalatok megadott linkeken sikerult utanajarnom.
  • rosti
    A meteor köveket az alábbi helyen leled meg.
    A kriptában-a kápolna alagsorábam leon hulájában-a déli barlangnál a kerítés tövében van 1 hullamála van a küldetéses tulipán is-És aszem az orgazdátol a folyonál a nevére nem emlékszem ő is árul 1 et.
  • MrStokes
    Nekem magyar, eredeti verziom van. Amikor az Enhanced Edition telepitojet futtattam, akkor az alapban az angol nyelvu telepitest ajanlotta fel, es en nem is allitottam at a nyelvet, igy az maradt angol. Ezt kovetoen jott egy olyan hibauzenet, amit te irtal.

Ekkor fogtam magam es ujrainditottam a telepitot, de most mar magyar nyelvet valasztottam. Igy sikerult feltelepitenem.

Ekkor nekem mar le volt toltve a magyar nyelvi csomag.

Szoval a kovetkezot ajanlanam, hogy probald ki:

Toltsd le azt a nyelvi csomagot amilyen nyelvu az eredeti jatekodverziod.

Toltsd le azt a nyelvi csomagot, amilyen nyelven jatszani szeretnel, abban az esetben, ha ez nem egyezik az eredeti jatekverziod nyelvevel.

A nyelvi csomago(ka)t masold at az Enhanced Edition telepitoje melle es igy probald meg futtatni az EE telepitot. Igy mar mennie kell.
  • MrStokes
    Milyen nyelvu az eredeti jatekod?
  • Rc panzer
    Szia!

Köszi!

Le is szedtem de nem megy mert kiírt ilyet hogy: A már feltelepített játék nyelvének megfelelő nyelvi csomag nem található. Töltsd le a megfelelő nyelvi csomagot.

• MrStokes
    Innen szedtem:
    link
  • Rc panzer
    ja, mert onnan nem tudom letölteni.:(
  • Gubberx
    A hivatalos olalról?
  • Rc panzer
    Kellene egy link ahonnan szedhetném le.
  • Rc panzer
    Szóval az encs az van magyarul is? Nekem is olyan mint képen de olyan érzés mintha a levegőben lógna.
  • MrStokes
    Nalam is volt ilyesmi, az lehetett a gondja h magyar az eredeti jatek es en meg az enchanted edition-t angolul probaltam feltenni. Azt valamiert nem szerette. Aztan biztos ami biztos letoltottam az angol nyelvi csomag melle a magyart is, majd az enchanted edition-t magyarul telepitettem es ugy mar ok volt.

(Egyebkent a nyelvi csomagokat nem kell kulon feltenni, az ench, edition telepitojevel kell egy konyvarban lenniuk, es az teszi fel oket, ha kivalasztod oket a telepites soran.)
  • IMYke2.0.0.0
    Tudtok valami módot hogy geralt hátán legyen kard tartó ne csak szinte lógjon a levegőben?
    Mindenkinek ilyen:

Akkor valamit rosszul csinálsz.
  • Rc panzer
    Sziasztok!

Tudtok valami módot hogy geralt hátán legyen kard tartó ne csak szinte lógjon a levegőben?
    A nekem meglévő magyar verzióra nem tudtam rárakni az enchanted editiont. Valami hiba szöveget nyomott ki. Eredeti, díszdobozos kiadás.
  • MrStokes
    Koszi az infot!
  • IMYke2.0.0.0
    #12486 hozzászólás...
    De, nem mellesleg, később bőven sok meteroitot fogsz találni, de addigra már érdektelen lesz, hiszen jobb kardot kapsz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Tó Úrnőjétől...

• MrStokes
    Sziasztok!

Sok ido utan most kezdtem el ujra a jatekot. Korabban is csak a mocsarig jutottam, ott aztan valahogy elment a kedvem a jatektol es abbahagytam.

Most ujra nekilendultem, es felmerult bennem, hogy vajon a kezdohelyen (Vizima kornyeki falu) ossze lehet-e szedni legalabb 3 meteoritot, hogy abbol majd a kovacs vmi jobb kardot kovacsoljon.
    A korabbi jatek alkalmaval ugy emlekszem, csak 2-t talaltam, es utolag sajnaltam, hogy nem jott ossze a kard, szoval most szeretnek biztosra menni, hogy meglesz.

Eddig egy meteoritot talaltam a kapolna alagsoraban, a legyozott spectre hullajaban.

Erdekelne, hogy merre tudnek utananezni a tovabbi meteorit darabok fellelhetosegerol.
  • Qwerty4
    Na, megoldottam. :)
    Végigszenvedtem a sötétben, rémítően lassan ment, vissza is kellett párszor vonuljak egy kis pihenőre.
    Elég kár, hogy rögtön ilyen küldetést adtak, kellett volna az ilyennel várni legalább addig, amíg valamim van is...
  • Bodrey
    Hali

Köszi mindenki megvan
  • Zóanagyvarázsló
    Vagy az UHS. Ezt jobb szeretem, mert nem spoilerezi magának le az ember azt, amit nem szeretne. Kalandjátékoknál néha bele kell néznem, RPG-nél még nem használtam, elvégre a titok a mindenkivel beszélgetés és mindenhova benézés.