The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké megpróbálom😄 Elõbb inkább a hirdetõtáblás küldetéssekkel kezdem. Cordan-tól már megcsináltam a bor osat. nincs még valami emberke aki ad questet?
IMYke2.0.0.0
A játék eléggé szabad mozgás teret ad, de ugyanakkor, ha megfelelõen haladsz a fõ- és mellékküldetésekkel, rá jössz majd, hogy a "The Witcher" nem olyan játék, mint a Diablo 2 pl., ahol a küldetések csak bizonyos sorrendben kerülnek elõ és teljesülnek...
Játssz, és meglátod, ki fog derülni az igazság!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

De akkor h kel bebizonyitani? Mert minden végigjátszásnál ezt irják:S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elõzõ fejezetben nem adtad oda Scoiatelnek a fegyvereket? Mert akkor õk bizony megölték, és errõl kellett is lennie bejátszásnak. Mindenesetre Coleman nem szükséges a végigjátszáshoz.
Hali. Nem sziveen irok mégegyszer mert le SZARoztam a game-et mert nagyon ideges voltam és ezért elnézést is kérek. De elakadtam annál mikor össze gyüjtöttem kilenc széfriát és a 10.diket raymonddtol kapom meg. Nos igen de raymonddal nincs olyan a párbeszédpanel csak a boncolásról valami. És olvastam hogy akor kapom meg ha megcsinálom a nyomozásait. Most vincentet akarom le leplezni de nemtom holkell felvenni colemantol A patkány nevü questet mert az kell ha le akarom leplezni wincentet. Már éjjel nappal meditáltam a fogadóban de nemvolt ott. Mert azt irták hogy ott lesz.
gabesz100
Azt azért hozzá fûzném ,én úgy vettem észre hogy ha sorban mindenkivel játszol a kezdetektõl akkor jóval könnyebb legyõzni õket.De ez csak az én szerény észrevételem.

p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb

Igen, érthetõ. Huszonkettedik nekifutáskor már sikerült nyernem 😄
Fárasztó volt, hogy volt négy 5-ösöm és neki jött öt 6-os, meg ilyenek. Érzésem szerint nem kicsit csalt a gép.
Lényegében csak egyszer kell 2 osztást nyernem, ez könnyûnek tûnik. Akárhogy taktikáztam.
Na mindegy kicsit ideges voltam de már vége 😉

Nem kell idegeskedni, ezt hívják szerencsejátéknak. Tudom, hogy sokak szemében cheat lehet, de ha zavar, hogy bukod a lóvét, akkor kockázás elõtt ments majd töltsd vissza, ha elbukod a partit. Elõbb utóbb úgyis nyersz, de mint a pókerben (mer ugye az) itt is kockáztatni kell néha.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Készítõk elmehetnek a qrva anyjukba, 18 meccs alatt nem tudtam 1x sem megverni ezt a nyomorék hoffmant a 4. fejezetben kockában.
Mikor a pókeremre, fullomra, ver rá a gép akkor már elszáll az agyam. Könnyû szinten.<#falbav>

A The Witcher rá tudom valami patch-el bírni hogy felismerje a Logitech Dual Action controller-emet? Lehet a játékot egyáltalán control paddal irányítani?
IMYke2.0.0.0
Lesz lehetõség rá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

És erre késõbb lesz lehetõségem? mert ha most beszélek vele akkor csak azt hajtogatja, hogy beszéljek Alvinnal.

Petee1983: ha már warez, akkor szedj le egy normális verziót. Elég sok probléma van azzal a verzióval.
Az Enhanced Edition-ben(Skidrow), abban alapból benne van az 1.4-es patch és mellette kismillió javítás/optimalizálás. És tapasztalatból írom, hogy az mûködik 😉

Sziasztok. Nekem nem engedi feltelepíteni az 1.4 patch, azt írja ki hogy regisztráljam a játékot. Regisztráltam is küldte a megerõsítõ email-t,azt aktiváltam utánna megint indítom a 1.4 patch és megint azt az üzenetet kapom hogy regisztráljam a játékot.(a patch telepítésénél egy mappában van a twee upgrade és a twee hungarian language patck) Ilyenkor mi van? Nem eredeti játékom van egy 4.81 GB iso magyar telepítõvel. Ha belépek a játékba akkor szépen lemegy az intro (magyar felírat magyar szinkron az intro alatt)utánna indítom a játékot kiválasztom hogy milyen tulajdonsággal bíró karakterrel induljak, utánna következik hogy billentyûzet vagy egér,ezt is kiválasztom, kicsit tölt aztán visszadob a játék fõmenüjébe. Valaki leírná nekem lépésrõl lépésre hogy birom elindítani a játékot. Elõre is nagyon köszi! Üdv.
Xbox 360-ra is magyarul adták ki?
gabesz100
most nyomtam végig 6x-ra de még mindig találtam új küldetést meg új lányt!!!

IMYke2.0.0.0
Kufirc csak akkor jön, ha
Shani-t feleségül kéred
.
Trissnél meg amúgy is.

Végigjátszásban szépen leírnak mindent, mondjuk itt én is elakadtam, de más dolog miatt. A villámhárító is le van írva, és majd ha a Gólemmel harcolsz, várd meg amíg elég közel ér hozzád, akkor belé csap a villám és így tudod legyõzni. Ott az idõzítésen van a hangsúly

Kérdés: Alvin-t kellett Triss-hez vagy Shani-hoz küldenem (3.fejezet) Én utóbbit választottam, és rá a végigjátszás nem tér ki, de angol végigjátszásban azt írják, hogy 'silver amber ring' kell neki. Na most ez lenne a 'borostyános ezüstgyûrû', de hiába adom neki, csak megköszöni és kész. Pedig kufircnak kellene következnie, vagy valami 'elkötelezettségnek' irányában. Erre van valakinek ötlete?
(a gyûrû: http://i46.tinypic.com/334kzmv.jpg)

Jó Dragon Age-ezést! Ez nem a te játékod úgy tûnik.
Bele kell mélyedni, hagyni h az események vigyenek. Nincs az ember szájába rágva minden.

IMYke2.0.0.0
Kiemeltem neked a lényeget:

Ezt a képet töltsd le: http://www.kephost.com/download.php?file=6lkju5wxc09jlo3nitxm.png

Najó én most hagyom abba ezt a játékot. Nem igaz hogy azt a 10 szerfiát nem lehet megtalálni sehol de még a kõgolemeknél is ha aktiválom azt a 3 oszlopot meghalok. Pedig oda kellet volna mennem. És vivaldit se találom sehol!!! Semit se irnak le hogy mi holvan csak azzt hogy keressem meg. Könnyû mondani ha semmi informáciot nem adnak meg. Inkább huzok vissza dragon age ezni. És még valami: már minden gyanusittotal beszéltem de mindig azt irja hogy hogy juraniytom az ügyet ha több bizonyiékom lesz rá
de mégis honnan a szarból szerezzek több bizonyitékot??? Nyugodtan szoggyatok le hogy hülye vagyok meg minden. NEM ÉRDEKEL!! Ennyi
gabesz100
ha jól emlékszem a kukorixtól kel megkapnod amikor kivégezted

A kórházas rész sztornó!

Egyelõre ez a csatornás dolog hiányzik. Valakinek ötlete?

Hali
Olvastam a végigjátszást, de mégis elakadtam.

(2. fejezet)
10 amulettet kell összegyûjteni. A hiányzók:
Maal'kad: ez elvileg a csatornában van. De hol? egyik rácson lelehet menni a kriptába, ott is megnéztem mindent, de semmi. Átnéztem a hordókat, a dögöket, semmi.
Veen'ah+Ghe'vrath+Oth: ezek elvileg a kórház szoborjából nyerhetõk ki, nekem nem sikerült. Gondolom Melitere oltáráról van szó.

Szia! Nagyon szépen köszönöm. Még nem volt idõm kisérletezgetni, de ma talán igen, s így esetleg sikerülni is fog. Mégegyszer köszi!
oké köszi
gabesz100
vagy a városban grasszál,vagy Vivaldinál héderezik.

A végigjátszásnál se találom holvan zoltan. Amugy õ vizima külvárosába van vagy a templomnegyedben? Mert a külvárosba nemtom h kel ujra kijutni mert a gátkapu után a másik kapu zárva.
IMYke2.0.0.0
A bejárattal szemben van egy apró emelkedõ, ami nem vezet sehová (zsákutca). Na, oda szépen felrohansz, mikor magadhoz csaltad, és kiütötted az oszlopokat.

üdv Mindenki! A 3 rész végén járok, a kikimór királynõt kellene kiiktatnom. A végigjátszás szerint a támasztópilléreket kell kidöntenem, de ezek valahogy folyton rámdõlnek. Tudom, messze kell menni, ezzel nincs is gond, de valahogy mégis rámdõl. Tud valaki egy jó megoldást, vagy kisérletezzek, ameddig bírok?
Köszi szépen😊
Tessék itt egy végigjátszás, mert úgy veszem észre hogy te még egy jó párszor el fogsz akadni a játékban.
The Witcher-végigjátszás

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Elég jól el haladtam. Az Egy penge emlékei nevü küldit csinálom.Elkel mennem zoltanhoz de õt netudom holvan mert vizima külvárosában van a fogadóban de oda már nemlehet viszamenni. Vki help meert ha ezt nem csinálom emg akkor semit se tudok mert mindennél bizonyitékot kel találnom. Gyorsa irjon vki plzzzzz. Mert igy nincs értelme a játéknak.
Na megtaláltam csak nappal kellet viszamenni:de most kérdezgetni kell embereket hogy nem tudnak e valamit berrengarrol és nemtudom hol kezdjem mert egyetlen embernél semi jön ki a párbeszédpanel.
Lenne mégegy kérdésem. Megöltem a kukorixot a csatornába. Felvettem a cuccaimat ami a kazamatában volt. Oda kell adnom a kukorix fejet wincent-nek de õt nemtalálom pedig a "Wincent állomáshelyen" kéne lennie de oda bese lehet menni. Vki help
Nekem a Koskánál tuti hibás volt a játék! Nem volt körülötte életerõ és kb. 1-órán keresztül zúztam egyfolytában mikor végre összeesett!
Nincs hiba a játékba.
Én még a legelsõ változattal játszottam és nem lehetett elakadni a küldetésekkel.
Azóta meg pláne javítottak rajta, úh ha valaki elakad az nem bug hanem rosszul csinál valamit.

gabesz100
Kapcsoljátok be a lebegõ feliratokat az opcióknál sok fölösleges kérdéstõl kímélitek meg magatok.

Ajj mindig hamar irok xD csak lekellet menni a csapóajtón.
Na mégegy hiba... Bementem a szalamandrák rejtekhelyére leöltem az összeset és nemkapok semmi küldetést vagy semmi bejátszást. Csak ugynazt irja. Mennyek a szalamandrák rejtekhelyére. vki help
gabesz100
a gyûrût az örök tûz tiszteletese adja rá kell húznod az ujjadra

gabesz100
Itt még esetleg Zoltánnal a törpel tudsz játszani de erõsebb ellenfelet majd csak késõbbi fejezetekben kapsz.

Na szintet léptem, kitanultam a herbalizmust,és végre fojtathatom az eredeti küldetést 😊
akkor most ki a következõ játékos? 😄
Shevchenko
Még 1 kérdés talán a legfontosabb hol talok vörös meteoritot ami a törpének kell,már van 2.
Köszi

FORZA MILAN!!!

Maldini
Nekem is azt irja menj el Odo-hoz, de semmit nemcsinálnak 2 közül lehet választani az ivás meg mutat 1 kezet,nemtudja valaki mit kell csinálni?

Shevchenko
Vagy lehet nemis a pecsét kell neki,de akkor miért nem akar pokerezni?

FORZA MILAN!!!

wedge31
•Haren: At his house in the Outskirts of Vizima (Chapter I).
•Mikul: At one of the Vizima gates in the Outskirts of Vizima (Chapter I).
•Odo: At his house in the Outskirts of Vizima (Chapter I).
•Zoltan Chivay: At the country inn in the Outskirts of Vizima (Chapter I) or wandering around the Temple Quarter (Chapter II).
•Carmen: At the Eager Thighs Brothel in the Temple Quarter (Chapter II).
•Gardener: Near the hospital in the Temple Quarter (Chapter II).
•Vaska: In the brickmakers� village in the Swamp Forest (Chapter II).
Professionals (Need 4)

•Munro Bruys: At the Hairy Bear Inn in the Temple Quarter (Chapter II).
•Thaler: At his house in the Temple Quarter (Chapter II).
•Count de Wett: In the watchtower in the Trade Quarter (Chapter III).
•The Hierophant: At the Druids� Grove in the Swamp Forest (Chapter III).
•Velerad: In the watchtower in the Trade Quarter (Chapter III).
Sharpers (Need 3)

•Koster: In the gambling den in the Trade Quarter (Chapter III).
•Chireadan: At the elven camp in Lakeside (Chapter IV).
•Dandelion: In the country inn south of Murky Waters (Chapter IV).
•The Gambling Ghost: In the ruins south of Murky Waters (Chapter IV)
Legend (Need 1)

•King Foltest: In his chamber in the Castle (Chapter V)

Nagyon messze vagy még a pro szintöl...<#vigyor1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shevchenko
Sziasztok!
Az örök tûz pecsétet hol kell megszerezni?
Már mindenkivél beszéltem és semmi és Odo-nak meg kéne.
Köszi

FORZA MILAN!!!

Na mégegy hiba... Legyõztem mind a három embert(mikult,brogg-oz,és odo-t)de azt irja keressek erõsebb elenfeleket... Most akkor kit hivjak ki? Már zoltant is legyõztem meg a fogadóban a szerencsejátéksot is. Plz help.
Ja de találtam egy lépcsõt... Bocs az elõzõ kérdésért😄