13886
-
#12846 gyártó : Intel®
típus : Intel® GMA 900
memória mennyisége : legfeljebb 251 MB teljes rendelkezésre álló grafikus memória
memória típusa : megosztott -
#12845 nem vagyok egy hardver zseni de mivel a videó kártya a ramból veszi le a memóriát arra tippelnék hogy így kevés lesz a ram neki. -
#12844 Én videokártyára tippelek.
-
Viviszkusz #12843 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a játékkal... Konkrétan nem fut el :/
Toshiba Satellite L40-12x laptopom van, a witcher minimális követelményének megfelel, indításnál mégis azt írja ki, hogy nem elég neki.
Ez csak azért vicces, mert netről leszedett játékkal már egyszer végigjátszottam a játékot egy Acer Aspire 5315-ön, és azon kívül, hogy a végén már eléggé szaggatott, nem volt semmi gondja vele.
Annak a gépnek a paraméterei:
Intel Celeron 560 (2.13Ghz)
Intel x3100
2gb ddr2
A mostanié:
http://ce.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?LNG=23&service=CE&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=131705
Látszik, hogy az acernél nem volt meg a proci minimálja, mégis elfutott.
Annyit még, hogy a mostani játék eredeti, pont ezért zavaró, hogy annyi pénzt áldoztam rá, és mégsem indul el :/
A Toshibán XP SP3 van!
Előre is köszönöm a segítséget, az esetleges javaslatokat! Remélem tudtok segíteni, mert már nagyon bizsereg a tenyerem azután a witcher kard után! :) -
#12842 Google...
hu.witcher.wikia.com - The Witcher 2: Assassins of Kings
"A The Witcher 2: Assassins of Kings - A witcher folytatása - a CD Projekt Red következő játéka. Az eredeti játékhoz hasonlóan ez a történet is Andrzej Sapkowski witcher regényei után fog játszódni. "
======================================
Game Empire.hu - Exkluzív beszámoló
"Láttam a Prológus utáni első epizódot: a The Witcher 2 története ott kezdődik nagyjából, ahol az első rész véget ért. Nem árulhatom el magát a történetet, csak részleteket említenék, nem akarom elrontani a játékélményét senkinek – erre meg is kértek a CDP Red-es urak. Pár adatra fogok szorítkozni:
- Az elején egy hajót látunk, amint éppen kiköt. (Hé, Witcherünk tud ugrani és mászni is!)
- Majd egy nagy, sűrű erdőbe érkezünk, ahol találkozunk majd barátainkkal (megkönnyebbülhettek, Triss is velünk lesz!:) Nos!? Örülünk vagy örülünk?)
- Utunk során találkozunk néhány stinky elffel(manószerű lényekkel), akik persze megpróbálnak meglepni minket, de nyilvánvalóan nem járnak sikerrel
- Végül elérjük a várost, ahol megmentünk néhány embert, harcolunk, és a végén a házakat ott hagyva, ismét a rengetegben találjuk magunkat
Harc
A BOSS
- Lehetőségem volt belepillantani a játék egy másik részébe is, amelyben egy óriási Boss volt, és Witcherünk hatalmas harcot vívott vele (hasonlóan a God of War 2 nagy csatáihoz)
- Természetesen megnyertük a harcot (a kép is ebből a jelenetből van). Hidd el, ezek a jelenetek a játékból vannak futás időben!
A Witcher vizuálisan sokkal inkább hasonlít egy pergő, akció-kaland játékhoz, mint egy klasszikus RPG-hez. No és, hogy néz ki a játék?
Gyönyörű!
Egészen egyszerűen: a Witcher 2 mesés. Az első részben az Aurora motort használták, amit már 2002-ben elkezdtek fejleszteni… Nos, ezt a motort most a grafikusok teljes egészében átírták, hogy megfeleljen korunk elvárásainak, és az új szabványoknak. Ez lehetővé teszi azt is, hogy az írók legvadabb álmaikat valósítsák majd meg.
Mi az ami ennyire elbűvölt? A fény és az árnyékok játéka. Itt az erdő tényleg úgy néz ki, mint egy valódi erdő… Tudod, ahogy a fák árnyai kirajzolódnak, a napsütés, minek ha egy-egy sugara a szemünkbe villan, minden elhomályosul és kell egy kis idő, mire visszatér a látásunk. A dinamikusan változó időjárás is tovább színesíti a dolgot. Esténként a sötétkék dominál, míg nappal rikító, élénk színeket láthatunk. Remekül oldották meg a tér érzékelésének problémáját -- ezeket a változásokat zökkenőmentesen sikerült alkalmazni, és a világítás számos részletét is. Uraim, ez már a huszonegyedik század! Aki emlékszik az első Witcher részre az tudja, hogy nem fogunk csalódni. Ugyanolyan jól fel vannak építve a karakterek textúrái, és Geralt megjelenése függ a rajta lévő tárgyaktól, ruháktól. Na, hogy hangzik? -- A trailerben lehetőségünk adódott Tris meztelen fenekét is megpillanti -- igen, ebben a játékban is pontososan olyan szép formás:P. -- Nem hazudok, tényleg szembesültem Miss Merigold csupasz erejével!:)
Nyilvánvalóan vannak apróbb problémák. A karakterek háttérsztoriai, melynek részletei nem túl kidolgozottak, homályba tűnnek, mint a való világban is. Hiányzik még a mimika Geralt arcáról, nem jelenik meg semmilyen érzelem a heves viták közben sem, és mindig ugyanazokat a kifejezéseket használja. Néhány párbeszéd még nincs is befejezve.
Mit érdemes még tudni? A készítők szerint a Witcher 2-nek 60%-a van kész. Ez azt jelenti, hogy még 12 hónapjuk maradt a további patchekre, és a látvány tovább fokozására."
-
Zsoltifijuhh #12841 Egyébként nemtud valaki valamit a witcher 2 történetéről?
gondolom a végén ezzel a witcherrel lesz vmi, de világositsatok fel ha tévedek :) -
HBK #12840 nem tudja betölteni a modult.. wtf? -
obe #12839 es az sem mindegy hogy hogyan, kinek a pärtjän fejezted be !! -
#12838 Wow, nagyszerűűű :)
Köszi az infót -
#12837 Igen lehet, és érdemes is. -
#12836 Miért akkor itt is lehet majd importálni mint a Mass Effect 2-be? :)
Az jó lenne. -
#12835 Általában az egész save mappát kell legalábis igy volna logikus. -
#12834 Na kivégeztem a játékot.
Annyi kérdésem azért lenne, hogy majd melyik mentést kell berakni a második részbe?
Mármint az utolsó mentés a fagyott tájon van, a nagymester harc előtt. Az is jó, vagy kellett volna menteni a befejező vid előtt? -
atika88 #12833 De 9gb-os változat telepitéskor e setup exe-re kattintva be jön a szokásos hiba ablak microsoft visual c Runtime library ,runtime error, Program ...al temp6BB7E400-BD48-4975-B672-73F08A6AC272SETUP EXE abnormal program termination -
#12832 Valami konkrétumot nem tudsz esetleg mondani?
Nekem még most is fent van, és win7em van. -
atika88 #12831 Sziasztok most akarnám játékot telepiteni , win 7-re és nem engedi valami hibát jelez a setup exe elinditás után. Egyszer már kijátszottam régebben de azt hiszem xp-n. Tud v.ki segiteni? -
#12830 Én Yaevinn-el mentem, a lötyikből meg nemtudom miket ittam meg xD
Nekem simán ment elsőre -
#12829 Azt csinálom, de lötyik nélkül rohadt nehéz.
Már vagy huszadszor próbáltam, és Triss nem gyógyítana! Áhh minek.. -
#12828 Ütöd a csápjait amik kijönnek a vízből.
Célszerű a csoportos stílust használni mivel egyszerre több jön :)
Ha legyőzted, akkor feljön a feje, és erős stílussal kend el a száját :D
Aztán lebukik és a csápok megint előjönnek.
Ismételd míg meg nem döglik... -
#12827 Hogy a cickányba győzhető le, a végén az a polip szerű valami? [spoilr]zoul?[/spoiler] -
#12826 Tököm tele ezzel a Javeddel.
Rám küldi ezt a vakítás szart, s mire a szédülés elmúlik, már esélyem sincs.
Ha meg elfutok, rám küldi a vérzés lókolbászt, azt kész! -
#12825 Én azért nem válaszoltam mert nem tudom xD
De én acéllal mentem ellenük. -
#12824 OK
Elnézést!
De úgy látom értitek ti.
De, ha már nem akartok válaszolni, legalább azt eláruljátok, hogy melyik penge a hatásosabb ellenük? Acél vagy ezüst? -
#12823 Mert kéne még oda egy szó esetleg :D
Nem tudom mit akartál írni, de egy "megiszom", "elhasználom" szó odafért volna Mert így tényleg értelmetlen. -
#12822 Nem világos?
Ennél jobba nem tudom megfogalmazni. -
#12821 ööööö.... mi is a kérdés. Igen :-) -
#12820 Sziasztok.
Mi történik, ha a mutagéneket, amiket a játék végén (Fehér Rayla) mutánsoktól szedek el? -
Anonymusx #12819 Megtaláltam hogy hova kell másolni a modokat, de nem engedi őket elinditani. Azt írja hogy sérült.
A 3. bonusz küldinél is ugyanaz a helyzet mint a 2.-nél, hogy a kocsmából nem tudok kimenni. Vajon mitől van ez? Nem nagyon találtam senkit a neten akinek ilyen problémája lett volna.
A játék eredeti, újra is telepítettem, holnap lehet megint újrarakom, lehet megmaradt 1-2 fájl a dokumentumokban vagy ilyesmi, azért nem jó most sem.
-
#12818 Nem tudtam, hogy bónusz küldi, mert csak most említetted:P Ehhez viszont nem sokat tudok hozzáfűzni érdemben. jómagam csak az 1000 arany összekuporgatás című küldetéssel foglalkoztam, de már alig emlékszem rá:P -
Anonymusx #12817 Azt írja a patch:
Nem lehet azonosítani a telepített verziót.
A frissítés lehetetlen. -
Anonymusx #12816 De a ccleaner azt írja a programok eltávolításánál, hogy 1.5-ös van, és az 1.5-öt nem is engedi feltenni. Most azért megpróbálom újból. Amúgy olvastam hogy az 1.5 miket javít, és ha azt felteszed akkor nem kell betenni a lemezt, és nekem se kéri.
Közben leszedtem a küldit külön, csak épp nem tudom hova kell másolni. -
#12815 Az eredeti Enhanced nem tartalmazza az 1.5-ös javítást.
A "Platinum Edition" viszont igen.
-
Anonymusx #12814 Eredeti Witcher Bővített kiadás van meg, ami tartalamzza szerintem az 1.5 -ös patcht.
Újraraktam a witchert, de hiába. A 2. bonusz küldetésben nem tudok kimenni a fogadóból, az ajtó kinyilik, de nem tölti be a másik helyszint, a Mocsár mételyeibe megöltem meg a szörnyeket semmi sem történt.
Most megpróbálom hogy ezeket a küldiket letöltöm külön. -
#12813 1.4 majd rá az 1.5 azért fent van ugye? Még az 1.0 elég sok hibát s óriási töltési időt generált s ezt ezek a patchek orvosolták. -
Anonymusx #12812 Lehet hogy bugos lett a játék, mert a 2. játéknál nem tudok kimenni a fogadóból ? -
Anonymusx #12811 blight of the bogs az angol címe, már kurv@ idegesítő, hogy nem tudom mit kell csinálni, a keresőbe nem találta m senkit akinek ilyen problémája lett volna. Bejártam már szinte az egész szigetet, mit kell vajon csinálni? -
Anonymusx #12810 A witcher Mocsár mételyei rajongói küldetésnél elakdtam - Meg kell ölnöm egy pár fojtólidércet az úton, de utána meg nem történik semmi. Bejártam majdnem az egész mocsarat, megcsináltam egy másik küldit- össze kellett gyűjtenem egy pár citromfüvet, de hiába megyek vissza a küldetést adó emberhez, nem történik semmi.
Valaki nem tudja mit kell csinálni? A googleban sem találtam infót, angolul nem is tudom a küldetés nevét. -
obe #12809 az elején engem is zavart a 2 kameraállás, mind2 szokatlan volt, később megszokod, a harcrendszert pedig gyűlöltem, ma szeretném ha a 2. részben is ilyen maradna -
#12808 amikor először játszottam annak idején a demóval, nekem nagyon nem jött be az a két kameraállás (egy távolabbi, szinte már "izometrikus" nézet, meg volt egy valamivel közelebbi, de ez az over the shoulder elkerülte a figyelmemet).
de mivel meg szeretem a jó történeteket meg a +18-as környezetet :D ezért elhatároztam hogy játszani fogok vele, ezt a harcrendszert meg majd megszokom valahogy. de ha meg van egy számomra élvezhetőbb kameraállás is, akkor még jobb. -
#12807 :DDD mindig is kacérkodtam a gondolattal, hogy megveszem, csak valahogy mindig mást veszek meg előtte. de 100% hogy fogok vele játszani valamikor még ebben az életben.