The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játssz, és meglátod, ki fog derülni az igazság!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb
Fárasztó volt, hogy volt négy 5-ösöm és neki jött öt 6-os, meg ilyenek. Érzésem szerint nem kicsit csalt a gép.
Lényegében csak egyszer kell 2 osztást nyernem, ez könnyûnek tûnik. Akárhogy taktikáztam.
Na mindegy kicsit ideges voltam de már vége 😉
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mikor a pókeremre, fullomra, ver rá a gép akkor már elszáll az agyam. Könnyû szinten.<#falbav>#falbav>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Petee1983: ha már warez, akkor szedj le egy normális verziót. Elég sok probléma van azzal a verzióval.
Az Enhanced Edition-ben(Skidrow), abban alapból benne van az 1.4-es patch és mellette kismillió javítás/optimalizálás. És tapasztalatból írom, hogy az mûködik 😉
Trissnél meg amúgy is.
Kérdés: Alvin-t kellett Triss-hez vagy Shani-hoz küldenem (3.fejezet) Én utóbbit választottam, és rá a végigjátszás nem tér ki, de angol végigjátszásban azt írják, hogy 'silver amber ring' kell neki. Na most ez lenne a 'borostyános ezüstgyûrû', de hiába adom neki, csak megköszöni és kész. Pedig kufircnak kellene következnie, vagy valami 'elkötelezettségnek' irányában. Erre van valakinek ötlete?
(a gyûrû: http://i46.tinypic.com/334kzmv.jpg)
Bele kell mélyedni, hagyni h az események vigyenek. Nincs az ember szájába rágva minden.
de mégis honnan a szarból szerezzek több bizonyitékot??? Nyugodtan szoggyatok le hogy hülye vagyok meg minden. NEM ÉRDEKEL!! Ennyi
Egyelõre ez a csatornás dolog hiányzik. Valakinek ötlete?
Olvastam a végigjátszást, de mégis elakadtam.
(2. fejezet)
10 amulettet kell összegyûjteni. A hiányzók:
Maal'kad: ez elvileg a csatornában van. De hol? egyik rácson lelehet menni a kriptába, ott is megnéztem mindent, de semmi. Átnéztem a hordókat, a dögöket, semmi.
Veen'ah+Ghe'vrath+Oth: ezek elvileg a kórház szoborjából nyerhetõk ki, nekem nem sikerült. Gondolom Melitere oltáráról van szó.
The Witcher-végigjátszás
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Én még a legelsõ változattal játszottam és nem lehetett elakadni a küldetésekkel.
Azóta meg pláne javítottak rajta, úh ha valaki elakad az nem bug hanem rosszul csinál valamit.
Köszi
FORZA MILAN!!!
•Mikul: At one of the Vizima gates in the Outskirts of Vizima (Chapter I).
•Odo: At his house in the Outskirts of Vizima (Chapter I).
•Zoltan Chivay: At the country inn in the Outskirts of Vizima (Chapter I) or wandering around the Temple Quarter (Chapter II).
•Carmen: At the Eager Thighs Brothel in the Temple Quarter (Chapter II).
•Gardener: Near the hospital in the Temple Quarter (Chapter II).
•Vaska: In the brickmakers� village in the Swamp Forest (Chapter II).
Professionals (Need 4)
•Munro Bruys: At the Hairy Bear Inn in the Temple Quarter (Chapter II).
•Thaler: At his house in the Temple Quarter (Chapter II).
•Count de Wett: In the watchtower in the Trade Quarter (Chapter III).
•The Hierophant: At the Druids� Grove in the Swamp Forest (Chapter III).
•Velerad: In the watchtower in the Trade Quarter (Chapter III).
Sharpers (Need 3)
•Koster: In the gambling den in the Trade Quarter (Chapter III).
•Chireadan: At the elven camp in Lakeside (Chapter IV).
•Dandelion: In the country inn south of Murky Waters (Chapter IV).
•The Gambling Ghost: In the ruins south of Murky Waters (Chapter IV)
Legend (Need 1)
•King Foltest: In his chamber in the Castle (Chapter V)
Nagyon messze vagy még a pro szintöl...<#vigyor1>#vigyor1>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az örök tûz pecsétet hol kell megszerezni?
Már mindenkivél beszéltem és semmi és Odo-nak meg kéne.
Köszi
FORZA MILAN!!!