13886
-
#12726 Strigát meg sem kell ölni:D
Alkímia pedig csak pihenés fázis alatt jön elő emlékeim szerint:P -
ratgab #12725 Striga ellen:
Futsz a középső kripta körül, amíg feltölt az aard, majd rányomod a strigára, ekkor elszédül, elkezded ütni, majd ugyanezt csinálod addig, míg meghal! -
38tibi38 #12724 Amugy érdekes hogy az Alkimia menüpont nekemnicsn ott. -
#12723 Ez így van.
-
#12722 Semmit nem olvasol el a játékban? Gyakorlatilag a teljes oktató részt, a mögöttes információkat elolvasva kérdéseket sem kellene feltenni...
-
38tibi38 #12721 oké legyőztem:D Nagyon hasznosak a rúnák:) -
38tibi38 #12720 Jó,én a strigát már nemtom kinyirni,olyanokat sebez... De azért emgprobálom még párszor. -
#12719 Nem akarok hülyeséget mondani, de nem a csatornán keresztül kell od menni? -
#12718 Vannak esetek mikor használni kell a varászlatokat a továbbjutás érdekében:P -
38tibi38 #12717 Megvan,bocsi:D -
#12716 "Keresd meg..." / "Öld meg..." ...
-
38tibi38 #12715 Nemtaláltam oylat hogy küldetések leirása. -
#12714 Napló... napló... napló... napló... oktatórész... oktatórész... oktatórész... küldetések leírása... küldetések leírása... küldetések leírása... küldetések leírása...
Minden kérdésre ezek a válaszok.
-
38tibi38 #12713 Jó mostmár végképp elakadtam. 5.fejezetben mikor elkell menni a mocsári temetőbe egyszerüen nemtudok odajutni ó-vizimából mert mindenhol elvan torlaszolva:( -
38tibi38 #12712 A rúnákat hogy lehet beileszteni a fegyverbe?Mert a kovácsnál nincs olyan a párbeszéd panelbe,hogy illessze bele,vagy valami hasonló. -
steweee #12711 tisztító rituálé ? az mi? a jelek erősségét növeli meg ideiglenesen az erőforrás használata.
mi számít speciális anyagnak ? -
Swarczi #12710 Az erőhelyeken tudsz tisztító-rituálét elvégezni. A többi funkciójára nem emlékszem, mert nemigen használtam őket. -
Swarczi #12709 Sztem a kombókra nem érdemes arany-pontot pakolgatni, helyette a tulajdonságokat illetve az egyik jelet érdemes maxolni. Azért mondom h az egyik jelet mert én tökéletesen megvoltam az aardal. A bossok többségét szinte sebződés nélkül lecsaptam. Az alkímiáról pedig annyit hogy mindenképp érdemes a speciális anyagok valamelyikét bekeverni a potikba, rengeteget segíthet. Ezt csk úgy leírtam azoknak akik most kezdik a játékot(van itt egy-két olyan).
38tibi38-nak meg: Az alinás küldi egyike azoknak a küldiknek melyek az act főszálához tartoznak. Ha már elvégeztél mindent, akkor menj a tó úrnőjéhez, ő majd ad egy küldit hogy csapd le a Dagont. A jutalmad a játék egyik legdurvább ezüstkardja lesz. -
Anonymusx #12708 Mire jó az erőhely? -
#12707 Ha kíváncsi vagy a második részre: http://rpgames.web4.hu/witcher-2 -
38tibi38 #12706 Rendben,végülis ha nem marad küldetés egyszer ugyis lesz valami:D Ezért szeretem ezt a game et:) A 2 vajon mien lesz. -
#12705 Játssz tovább!
-
38tibi38 #12704 Pls valaki válaszoljon már a kérdésemre: 4.fejezetben elküldtem Alina szellemét odaátra de msot nem tom mihez kezdjek mrtnem ir további küldetést. Kivel beszéljek? -
#12703 Shani ott is lesz Vizimában.
-
#12702 Igen, mert fejlődsz.
Jobb lesz a kombok ereje. Erősebb leszel. Jobb lesz az egészséged, és a varázslataid. -
steweee #12701 a csatornában a lovag szimpi volt nekem, de együttes erővel igazából megnézni se volt időm a kukorixot. először nekimentem karddal, de leütött 2x is. megenni n em tudott, mert utána lefoglalta a lovag, én meg adtam neki két ignit. elfüstölt....
tényleg jól ki van találva a játék. ez hiányzik sok másból is, ahol áááá mindegy mi van nálad, milyen felszerelés vagy taktika, kis különbséggel agyon lehet vágni mindenkit könnyen. na itt hardon egy elrontott fegyverválsztás vagy rossz taktika beállítása is végzetes lehet, vagy ha meglepetésszerűen támadnak meg. pl csatorna feljáratnál lévő ház pincéje, amiben 5 ghoul támad egyből.
mint az életben is, szerencse meg felkészültség kell. nagyon jó játék -
38tibi38 #12700 Hy all. 4.fejezetben alina lelkét elküldtemde most nemtom mit kezdjek:S Valami ötlet? -
steweee #12699 pedig így utólag nem volt nehéz az se. akkor már csak könnyebb lesz ? :)
most jól kinyírtak a detektív házánál éjszaka mikor kijöttem, gondoltam levágom a banditákat, de a nyilas lelődözött. másodjára elfutottam egyből a kapuőrökig, úgy nagyon gyorsan kivégzésre került a három kardos, a másik kettőhöz meg visszamentem és végeztem velük. egész jó az MI, mert menekülőre fogták - volna.... :) -
#12698 Bestia a legerősebb ellenfél a játékban, később, még hardon is jól tápolt igni, aard varázslatokkal fekszenek a mobok:) Másik slotba pedig az ezüstkard fog kerülni s jóval többet fogod forgatni az idő múlásával:)
Néhány alkímiai itóka pedig hardon sem tesz ki többet:) Persze vannak érdekes, jópofa főzetek, amik színessé teszik a játékot, de meglétük egyáltalán nem szükséges:P
Esetleg amire még érdemes figyelni, hogy a kombókat mindig jól told el... -
steweee #12697 mondjuk nem volt világos, hogy shani miután elfutott velem vizima kapuáig, visszaszaladt a fogadóhoz, pedig a párbeszédben az hangzik el, hogy együtt megyünk vizimába.
-
steweee #12696 amúgy sokáig nem értettem miért van több fegyverslot is geraldnak. felveszegettem a hullák fegyvereit, hátha vmi későbbi monsztra ellen az lesz a jó a kard helyett, de rájöttem hogy nem. még nincs csak a meteorit kardom, de feltételezem azért van két nagyfegyverhely, hgoy később másik jó acélkardot is lehessen vinni és cserélni.
nem igazán szeretnék megválni egyenlőre ettől, nem tudom a két kék kövemhez mikor találok harmadikat meg kovácsot, de gondolom vizimába lesz. a kisslot meg a fáklyának van, a tőr is felesleges.
nehéz fokozaton tényleg nem lehet megmaradni csak alkímiával, ahogy az elején írja is... -
steweee #12695 na, a beste kinyírva. a titok ott volt, hogy a barlang kijárata előtt szellemek elleni olaj a kardra. más ital hatása nem marad meg a videók után.
a harc kezdetekor egy hóvihar behörpint, belassul minden. csoportos stílussal az abigailhoz legközelebb lévő kutyára rontani, odasereglik a többi is, de a kicsik hamar elhullanak, két jó sorozatot kell csinálni csak, ha vörös meteorit kard + olaj rajta van. na akkor lehet foglalkozni a naggyal is, erős stílusban, ráadásul abigail gyógyít is mert talpon maradt.
10 szintet elértem az első fejezetben, igaz ehhez a kapun való átlépés előtt még éjszaka meg kellett újra látogatnom a tópartot és a kriptát. mennyivel másabb most a dolog, kezd valódi wicserré válni a srác, mert szegény lényeknek van már félnivalójuk inkább. ghoulokat tűzzel csiklandozni, folytólidércek meg már a nálam lévő amulettől fosnak, de gyorsból elég nekik két sorozat. :)
az őrmester a genya nagy páncéljában elég jó összecsapásnak ígérkezik. ez AZ a játék, amiben tuti le KELL számolni későbbiekben azokkal, akik szaroznak velünk :)
kezdem mexeretni -
38tibi38 #12694 A 4.fejezetben mikor elküldtem Alina szellemét odaátra,mit kell csinálni utána? Kivel kell beszélni?? Mert irja hogy A nap heve Küldetés teljesitve. Aztán semmi. -
#12693 Nem muszáj megmenteni. Nálam is lefeküdt, de amint legyőztem a bestiát, felállt a csaj.
Egyébkén, valóban nehéz legyőzni a dögöt. A harc kezdetén egy Fecske felhörpintése nagyon ajánlott.
S a kicsikkel ne törődj, a nagyot öld, mert ha az meghal, a kicsik is eltűnnek. Ha bekerítenek ugorj át rajtuk, és a nagyot vágd.
Ha vészesen lecsökkent az életed, ne feledd: szégyen a futás, de hasznos! -
#12692 Abigailt meg lehet menteni - sőt, ha őt véded [és őrá támadnak] gyorsabban tudsz támadni.
-
steweee #12691 nabasszátokmeg. de kurvanehéz megölni a tetves bestiát. k* anyjába aki kitalálta a tűzkört oda, meg a bénító harapást. fecske, turbózott aard, szellemek elleni kenőcs a kardon. a kiskutyákat levágom csoportos stílusban, de a naggyal nem bírok. abigailt meg lehet menteni ? majdnem sikerült az előbb, de végül én is áldozatul estem a beste étványának.
tipp ?
most olvasom hogy a nagyot már erős stílussal érdemes vágni ha csak az marad... -
38tibi38 #12690 Valaki. -
#12689 a napló karakterek részben akit meg.... az mellett ott a kis piros szívecske rákattintasz és íme.a box meg későbbiek folyamán újra elérhető
másik kocsmában. -
steweee #12688 mondjuk azt megoldhatták volna, hogy miután lelepleződnek a falusiak, és visszamegyek a fogadóba és harc lesz, ott hever holtan a fogadós, a nála elhelyezett tárgyakat is vissza lehetne venni, nem csak a kulcs lenne nála...
mindegy, kaja volt meg ruházati ajándékok. faszául fejlesztettem geraltot, vörös meteoritkard megvan, kék rúnakő megvan... jöhet a bestia -
steweee #12687 a lefektetett nőcikről a kártyákat hol lehet megnézni a játékban ?