The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na én meg kerestem merchantot mint a hülye, h goy eladjam a cuccost 😊 szóval a kis pincérnõcskéknek...

szerintem minden fegyvert ami nem tudsz withcer modban használni, nyugodtan add el, minden kocsmában tudsz eladni a pincernõnek, kesõbb sok már lesznek kereskedõk is

nem muszáj a vállszíjjra rakni a potikat..csata közben pause, duplaklikk a fõzetre és szlopál is
nagyok kevés a hely az inventoryban. fegyvereket gyûrûket kinél tudok eladni ? még cask vizima külvárosában vagyok.... kaját adok a szegényeknek, fogyhat nyugodtan, de az is sok helyet foglal a batyuban. van amúgy értelme kést és baltát cipelni ? vagy a kard elég bõven a witcher stílusú verekedéshez ?

hogyan lehet gyorsban aktiválni egy lötyit, még az inventoryban is van külön slotja a vállpántnál ?

IMYke2.0.0.0
Hidd el, az enyém bejáratott 😊 Majdnem 100%-osan pofonok nélkül nyertem a fight-okat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sanyix
bunyó egyszerûbb... védekezel, üt egyet, utána rögtön ütsz megint védekezés üt, ütsz. 100%-os módszer.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

IMYke2.0.0.0
Videók: A játék *.bik fájlokkal dolgozik, így, majdnem hogy értelemszerûen, nem szabad, hogy codec gondjai legyenek.
A helyedben, én feltelepíteném a gépre a RAD Tools-t [KLIKK], és utána nézném meg a játékot.

Öklözés: A trükk elég egyszerû, legalábbis az elején. Akkor kell indítanod a támadásod, amikor az ellenfél - amúgy elég lassú - reagálásának animációját megpillantod. Azaz, amikor látszik, hogy most indul be a "támadás animáció".
Az oktatásban ezt le is írják.
Ha így cselekszel, gyakorlatilag pofonok nélkül gyûrheted le az összes ellenfeledet.
Ne feledd! Az elején - Erõ és Ügyesség híján - nem fogsz tudni nagy veréseket kiosztani, és NEM MINDENKIvel tudsz megküzdeni az "arénában"!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

most vagyok még csak vizimában. kivel lehet kereskedni, annyi cuccom van hogy nem tudok már újakat felvenni ?

a kocsmában az öklözésnek mi a trükkje? az elsõ ellenfél után elvernek ,pedig védekezem és abból támadok viszsa. lehet még nics elég pont az erõn kitartáson ? egységesen tettem mindenre eddig, tehát 2 pontok vannak az összesen.

nekem az a bajom, hogy bizonyos videobetétek nincsenek benne. van persze sok videobetét, de mégis például az introban, amikor csajjal van geralt meg még pár helyen a sztori alatt fekete képernyõ, hozzá zene-hang felirat, és escapéval tudom lelõni az unalmat. mindenesetre ahhoz hogy élvezni lehessen teljesen a játékot kellene bele minden videó. mi lehet az oka ?

1.5 hungarian enchanted edition...

A kiakadást hibaüzenettel értettem. Valami csomagot hiányolt. Eleinte az 1.4 is így viselkedett, de végül máshonnan leszedve az felment.

tarti19
Nem akad az ki, csak egy nagyon buta megoldás, hogy akár 30 perc is eltelhet a patch telepítésének a megkezdésig a "kiakadt állapotban".
Sajnos várni kell, az okát nem tudom, de sokat lestem a feladatkezelõt emiatt...

Mert kiakadt a telepítés, és ilyenkor kezdhetem totál elõlrõl az egészet, ami ugye nem egy két perc. (az 1.4-el egy órát is eljátszik) Ráadásul az 1.4 is eleinte kiakadt, így nem kockáztatok. Az 1.5, amúgy még nem a magyarhoz van nem? Az CDProjekttõl csak 1.4 tölthetõ.

KaszaN
Én 7990-ért vettem még régebben. Má akkor is megérte.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

1.5es patchet miért nem raktad fel?
Üdv mindenkinek!

Valaki tudna nekem segíteni? Fent van 1.4-es folt, mégis a játék vagy mentéskor, vagy betöltéskor egyszerûen kidob a desktopra. Ezt kb 20 percenként csinálja, ami eléggé frusztráló. Win7 alatt próbáltam már a kompatibilitási módot is, de nem mûködött 😞

Elõre is köszi

csak helyeselni tudok, életem egyik legjobb játéka,+ szinkron...több mint mesés, én a kibõvített verziót vettem meg, ha most szólna a cd projekt, hogy bocs kéne még a játékért 5000 forint, túl olcsón adtuk, vita nélkül kifizetném !
Zan
Én 2000 HUF-ot adtam érte ki nem régiben és szerintem minden egyes garasát megérte!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Bachstein
sztem megéri megvenni, igazán nem olyan drága
Taylor10
sziasztok.valaki nem tudna egy letöltési linket adni ahol lelehetne tölteni a The Witcher-t vagy az Enhanced Edition-t??

KaszaN
Á remek. 😄

kalkstein-nél van törpe spiritusz, arra fáj a foga<#pias>
KaszaN
Majd megnézem a szõrösmedvében.

Bachstein
tyû, valami törpe likõrt elfogad, ha emlékezetem nem csal
KaszaN
Hi
Ott tartok, hogy megkell szereznem a temetõbõl a hullát, hogy felboncolhassam de elöbb vinni kell valami erõs italt a koporsós csávónak, de akármit viszek neki nemtetszik neki. Honnan szerezhetek olyat ami jó neki?

KaszaN
Na ezt már nemfogom megtudni. xD Am sikerült feltennem, kösz a segítséget. 😉

KaszaN
Na pont ezt mondtam. Telepíteném fel erre aztkéri elöbb telepítsem a bõvített kiadást. De az az 1.4 nem? Akkor most miez a hülyeség?

KaszaN
Hát csak érdekel. Kíváncsivagyok a dolgokra. Az sosem baj. Még az érdekel, hogy az 1.4 csinál ilyen változásokat akkor miért elötte kell feltenni miértnem utána? Nem boszant vagy, ilyesmi csak érdekel.

Mert az 1.4 rengeteget módosít a játékon, valószínûleg hozzáértek a nyelvi fájlokhoz is. Különben mit kell ezen érteni? Megcsinálod, majd játszol.
KaszaN
De ezt nemértem. Ha magyar akkor miért kell magyarnyelvi fájl? Nemértem komolyan.

1.4 FAQ

Az a probléma, hogy a megfelelõ nyelvi fájlt nem szedted le hozzá. Ha magyar a játékod, akkor értelemszerûen a magyar kell, de attól még tehetsz mellé mást is. A magyar viszont muszáj.
KaszaN
Háy
Leszedtem fél óra alatt az 1.5-ös patchet és erre aztírja kell az 1.4...jó. Megtaláltam nagynehezen az 1.4-es patchet leszedem másfél óra alatt és erre azt írja:
"A telepített játék nyelvének megfelelõ nyelvi csomag nem található. Tölsd le a megfelelõ nyelvi csomagot!"
Ezzel most mirecéloz? Nem kompatibilis a magyarnyelvû játékkal? De magyar a patch! Vagy nemértem. Valaki segítsen.

Nekem is így volt. A 3. fejezetben elkezdtem spórolni a mesteri bõrkabátra. Amikor már összejött elég pénz, kikerültem a 4. fejezetbe, ahol már nem lehetett megvenni. Az 5. fejezet közepe felé pedig már meg is volt Holló páncélja, szal nekem is a nyakamon maradt egy 8-10k.
hagyd a francba, én max 2 szer kockáztam, azt annyi, felesleges dolog bele (jo mondjuk én kártyázni sem szeretek)..ennélkül is annyi pénzem volt hogy a végén 20000 ment a kukába, magyarul fel sem tudtam használni
Zan
Pontosan ezt csináltam,minden játék elõtt gyorsmentést csináltam,hogy egy petákot ne veszítsek és ha vesztettem,mindig visszatöltöttem😄!Lehet hogy így tolerálta a játék a csalásomat😊!Mindegy!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Minden játék elött gyorsmentés ha netán kevés a pénzed és sajnálod elveszteni.

IMYke2.0.0.0
Ha elõtte rendesen játszottál, másokkal, akkor játszi könnyedséggel le tudod gyûrni.
Ha megver, akkor pedig újra kihívod.

Rash87
1 perc<#idiota>

Glory, Glory Man. United!

Zan
Nektek konnyen ment Mikult (1. Fejezet,vizimai kapu egyik ore) megverni a jatek elso feleben pokerban?Nekem kb egy fel ora folyamatos szorakazasomba tellett...valami hihetetlen szinten csalt a game...de most komolyan.Azt hittem mar a vegen hogy ezt nemlehet megverni.Ha kezdesbol fullhoust dobtam o dobott egy pokert.Ha pokert dobtam o dobott 5 egyfotmat.Na mindegy vegul ismegszivattam de azert ez eleg nagy 'bug' volt legLabb is szamomra...😊!

Zan
Lehet,Hogy a 64-es Xpvel van a baj...en szerintem vagy probalj meg masik op rendszert(ajanlom a Win 7 64bites valtozatat),vagy alits a kompatibilitason,de gyanitom ez nem fog segitni...

Hi all nagy segítség kellene.
Nem tudom az játékot felpecselni 1.4 re már az 1.3 megvan de az istenért nem akar erre a xp64-esre felmeni az 1.4.
Megvan a magyarnyelvü pecs el is indul a telepítés de nem áll le 6 ora után se nem 1 alkalommal.
Kiprobáltam hogy bemásolom a pecset a system könyvtárba és onan inditom a telepitést de ugy sem áll le 2 óra mulva .
Valakinek esetleg nincs valami mentõ õtlete?

Rash87
Ezért nem használtam én se a hóvihart,mert semmit se ért...

Nekem van egy nagy bug a játékban. Már egy jó ideje a 3. fejezetben tartok. Drogbárót megöltem a csatornában, mocsárban felszámoltam a szalamandrát stb stb.. Viszont mikor Triss lakására kell mennem( már ott az Alvin) megint ott fekszem az ágyon és kiírja ugyanúgy mint anno, hogy 3.fejezet. Lemegy a duma, sötét kép és lefagy a játék..
Zan
Nem nagyon vannak rejtett dolgok a jatekban,legalabb is en eddig nem igen talaltam erre utalo nyomot sem,nemhogy rejtett cuccot.Viszont valami titkos recept sincs veletlen,ami nincs leirva?

Ja meg meg valami:nektek nem viselkedik furcsan a hovihar ital?Csak mert nekem ha megiszom belassul a jatek,a harcnal meg nem gyorsul fel az uteseknel csak neha

Vagy a fáklyák eloltása ad valamit??
Sziasztok!
Rejtett helyek vannak kaer morhenben??
Pl a konyha után Triss szoba felé van egy víz alatt lévõ pincehelyiség, ahol nyakig be lehet menni a vízbe. Esetleg ott be lehet v.hogy jutni??
Van valahol leírás rejtett helyekrõl??
Sziasztok!
Megmondaná valaki, hogy pontosan hol található a mezõn a tetem, amelyikben az acél kard van?

Köszi elõre is! 😊
mellon
Hello.
Engem a játék zenéje érdekelne. Megvan az EE zenei CD, de ezen egy csomó szám nincs rajta ami engem érdekelne. A Youtuberól csak végsõ esetben tölteném le õket. Ha jól láttam, akkor a 2007-ben kiadott soundtrack ugyan az, amit az Enhanced Editionhöz adtak.
Többek között az alábbiakat keresem jobb minõségben.
Lakeside (night)
Lakeside (day)
Inns & Taverns
Old Manor
Menu
Pár zenét a játék mappájából is ki lehet szedni, de ha a neten jobb minõségben fellelhetõ, akkor 1-2 linket szívesen fogadok <#vigyor0>

Mármint aki a bûn anatómiájás küldire hív.
HALLÓ NEKTEK! A II. fejezetben mikor jön a nyomozó küldönce? Már egy csomó küldetést megcsináltam, de nem jön az a ************. Megköszönném a segitséget.
A második résznek Assasims of kings lesz az alcíme, biztos meg lesz magyarázva hogy ki volt a csukjás csávó.
De egyelõre semmit nem tudni.

Rash87
Másikban található.