The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem muszáj a vállszíjjra rakni a potikat..csata közben pause, duplaklikk a fõzetre és szlopál is
hogyan lehet gyorsban aktiválni egy lötyit, még az inventoryban is van külön slotja a vállpántnál ?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A helyedben, én feltelepíteném a gépre a RAD Tools-t [KLIKK], és utána nézném meg a játékot.
Öklözés: A trükk elég egyszerû, legalábbis az elején. Akkor kell indítanod a támadásod, amikor az ellenfél - amúgy elég lassú - reagálásának animációját megpillantod. Azaz, amikor látszik, hogy most indul be a "támadás animáció".
Az oktatásban ezt le is írják.
Ha így cselekszel, gyakorlatilag pofonok nélkül gyûrheted le az összes ellenfeledet.
Ne feledd! Az elején - Erõ és Ügyesség híján - nem fogsz tudni nagy veréseket kiosztani, és NEM MINDENKIvel tudsz megküzdeni az "arénában"!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a kocsmában az öklözésnek mi a trükkje? az elsõ ellenfél után elvernek ,pedig védekezem és abból támadok viszsa. lehet még nics elég pont az erõn kitartáson ? egységesen tettem mindenre eddig, tehát 2 pontok vannak az összesen.
1.5 hungarian enchanted edition...
Sajnos várni kell, az okát nem tudom, de sokat lestem a feladatkezelõt emiatt...
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Valaki tudna nekem segíteni? Fent van 1.4-es folt, mégis a játék vagy mentéskor, vagy betöltéskor egyszerûen kidob a desktopra. Ezt kb 20 percenként csinálja, ami eléggé frusztráló. Win7 alatt próbáltam már a kompatibilitási módot is, de nem mûködött 😞
Elõre is köszi
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Ott tartok, hogy megkell szereznem a temetõbõl a hullát, hogy felboncolhassam de elöbb vinni kell valami erõs italt a koporsós csávónak, de akármit viszek neki nemtetszik neki. Honnan szerezhetek olyat ami jó neki?
Az a probléma, hogy a megfelelõ nyelvi fájlt nem szedted le hozzá. Ha magyar a játékod, akkor értelemszerûen a magyar kell, de attól még tehetsz mellé mást is. A magyar viszont muszáj.
Leszedtem fél óra alatt az 1.5-ös patchet és erre aztírja kell az 1.4...jó. Megtaláltam nagynehezen az 1.4-es patchet leszedem másfél óra alatt és erre azt írja:
"A telepített játék nyelvének megfelelõ nyelvi csomag nem található. Tölsd le a megfelelõ nyelvi csomagot!"
Ezzel most mirecéloz? Nem kompatibilis a magyarnyelvû játékkal? De magyar a patch! Vagy nemértem. Valaki segítsen.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Ha megver, akkor pedig újra kihívod.
Nem tudom az játékot felpecselni 1.4 re már az 1.3 megvan de az istenért nem akar erre a xp64-esre felmeni az 1.4.
Megvan a magyarnyelvü pecs el is indul a telepítés de nem áll le 6 ora után se nem 1 alkalommal.
Kiprobáltam hogy bemásolom a pecset a system könyvtárba és onan inditom a telepitést de ugy sem áll le 2 óra mulva .
Valakinek esetleg nincs valami mentõ õtlete?
Ja meg meg valami:nektek nem viselkedik furcsan a hovihar ital?Csak mert nekem ha megiszom belassul a jatek,a harcnal meg nem gyorsul fel az uteseknel csak neha
Rejtett helyek vannak kaer morhenben??
Pl a konyha után Triss szoba felé van egy víz alatt lévõ pincehelyiség, ahol nyakig be lehet menni a vízbe. Esetleg ott be lehet v.hogy jutni??
Van valahol leírás rejtett helyekrõl??
Megmondaná valaki, hogy pontosan hol található a mezõn a tetem, amelyikben az acél kard van?
Köszi elõre is! 😊
Engem a játék zenéje érdekelne. Megvan az EE zenei CD, de ezen egy csomó szám nincs rajta ami engem érdekelne. A Youtuberól csak végsõ esetben tölteném le õket. Ha jól láttam, akkor a 2007-ben kiadott soundtrack ugyan az, amit az Enhanced Editionhöz adtak.
Többek között az alábbiakat keresem jobb minõségben.
Lakeside (night)
Lakeside (day)
Inns & Taverns
Old Manor
Menu
Pár zenét a játék mappájából is ki lehet szedni, de ha a neten jobb minõségben fellelhetõ, akkor 1-2 linket szívesen fogadok <#vigyor0>#vigyor0>
De egyelõre semmit nem tudni.