The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szerintem csináld a fõszálat, és közben rájössz a megoldásra.
Hali!

Én a II.fejezetben vagyok, abban kérném a segítségeteket, hogy elfogadtam egymellékküldetést Kalkstein-tõl, ez a Torony titka.
Össze kell szednem tíz kristályt, de egyet nem tudom hol lelek.

Valaki tudna segíteni elõre is kö.

Bodrey
Qwerty4
Hello.Jó rég jártam itt, 2700+ hsz. óta. 😊

Szóval, az EE elsõ kiegjében hol/kinél lehet "macskát" venni?
Én bementem a régi barlangba egy macskával, de oly sötét van és oly sokat kell írtani, hogy az elsõ barlangrész (még 2 van) likvidálása után a hatása elmúlt.És már kétszer haltam meg a 2. barlangrésznél, mivel alig látok valamit.
Próbáltam kimenni a barlangból, de azt sem lehet már!? 😞

Qwerty4

na meglett a megoldás:http://www.thewitcher.com/forum/index.php?topic=17503.0
nekem az a probléma lépett fel hogy próbálok átmenni a kereskedõnegyedbe, mert szólt egy kisrác a bankrablásról...
És mennék át, erre fél perc töltés után kiírja hogy rosz ifo fájl<#boxer>
vki tud megoldást erre?
IMYke2.0.0.0
Ha ez kérdés volt, akkor a válasz: nem. Akkor nem teljesítettél valamit, és nem idõben mentél hozzá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

elfogad másfajtát is, csak nemesebb itóka legyen, ne lõre..kb 4x, 5x vedeltek, aztán jön a rosszullét<#eplus2>
ha paptól kelet volna gyûrût kapnom amit nem kaptam meg akkor az bug lehet.
😄😄 ez most komoly?mert csak egy fajta italt fogad el amit a fogadóban vettem és csak 2 üveg volt a tagnál
bardocz
Sokat kell inni.
na italt már elfogadott ittunk is egyet beseggeltünk de azon kívül nem történt semmi,nem dobta fel az ablakot hogy kérdezõsködjek.Valaki segítsen
Hali mindenki!én ott megragadtam amikor beszélnem kell Odoval hogy elnyerjem a falusiak bizalmát,nincs nálam gyûrû ,de semmiféle italt nem fogad el.Mit tegyek??(haren és Mikult már meggyõztem)
Kongy
Üdv!

4. fejezetben a vodián papot mikor kell meglátogatni? Mikor megérkezek a szigetre ott van, de amikor már késõbb visszamennék nincs sehol. Mondták h öljem le az ellenséges halembereket, oké megvolt, utána vártam 1 órát és nem jött. Esetleg van vmi idõpont mikor megjelenik vagy hol kell rá várni vagy nem értem. :S pls help.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Megoldva!
Nem crackeltem ....
Uhh beégtem sorry!
az lehet hogy jo, de sajnos eleg sok jätek forumän olvasom hogy win 7 es nem szereti ezt meg ezt<#shakehead>
A win 7-el nincs gond mert szerintem a legjobb rendszer amit eddig kiadtak. Néha nem értem miért is azt szidják .
Most találkoztam elõször ezzel a gonddal .
IMYke2.0.0.0
Nagyon-nagyon örülök, hogy nem Windows 7-el játszok és játszottam...
Elképzelésem sincs, mi lehet a gond megoldása.

Sziasztok!

Win 7 van fent a gépemen!Telepítettem a játékot indítanám és azt írja ki,hogy rendszer gazdaként kell elõször elindítanom nos megtettem úgy is ,hogy jobb klikk a ikonra indítás rendszer gazdaként .De ugyan az a hiba üzit kaptam!
Pls help. THX
Valaki nemtud egy D'Jinni magyar leírást?(nemigazán tudok angolul)
tarti19
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1085122453&no=11879
tessék.
Noha szvsz nem akóddal lesz gond, hanem az accountoddal.

Írj a supportnak ilyen estekben, biztos segítenek.
Ha meg végképp nem megy, tegyél fel egy törést.

Ide nem hiszem h csak úgy bárki is leírná a kódját.
Nekem mondjuk nem volt gond a telepítéssel... Talán más tud segíteni.

Sziasztok, letöltöttem az Enchaded Editiont, és ki írta hogy regizzek az oldalra. Ez rendben is van, de ez az átkozott gép nem fogadja el a regisztrációs kódot!!!!
Kérlek segítsetek...nem nem fogom a kedvetekért újra megvenni a Witchert, úgyhogy nagyon megköszönném, ha valaki erõrleírná a regisztrációs kódját.
(Gondolom van több is, ha az enyém nem fogadta el)
Elõre is köszönöm!
tarti19
ÚHhhhhh megpezsdült a vérem a trailer láttán, megjelenéskor azonnal le is csapok rá....

<#wow1>

Kijött a 2. rész trailere: Witcher 2 debut trailerWitcher 2 trailer

Eladó egy eredeti Witcher bõvített kiadás.
Akit érdekel PM.
Taylor10
Sziasztok.Feltelepítettem a gamet és amikor a witcher.exe elindítom akkor ki írja hogy Az alkalmazás vagy a DLL D:/Játékok/The Witcher Enhanced Edition/WitcherEEGamesFiles/System/miles/mssmp3.asi nem érvényes Windows bináris fájl.Ellenõrize ezt a telepítõlemezén.Ezt írja ki meg utána ezt:Client services cannot be started.There is no Witcher.ini file in startup directory or data paths set in witcher.ini are not valid.

Valak tudna segíteni???elõre is köszönöm.

sziasztok!
miért van az, hogy eredeti játékkal néha ha mentek egyszerûen lefagy,... akár automatikus mentés, akár gyorsmentés... 1.5ös frissítés van fent...

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Nem vagy <#circling>

IMYke2.0.0.0
Remélem, nem vagyok egyedül ezzel: nem értem, mire gondoltál.

Mikor az alkimistával beszélek vagy shanival. Csak a karakterek mutatja amint állnak mint .... De ki se mondom milyen verzió. ez miatt akarom majd megvenni.
IMYke2.0.0.0
Mi a kérdés? <#eplus2>

Sziasztok!

Nekem ó vizima területén mikor beszélnék shanival, vagy mással csak az animáció megy. Teljesen meg fagy minden. Több karakternél.

Csáó!
te stewee, ennyi kerdezes vegen egyszer azt is odabökhetned hogy köszi
😊 simán csak félek a bestiával való találkozástól. még nem haltam meg a játékban, akkor töltöttem vissza amikor rájöttem hgoy vmit elbaxtam, és csináltam másképp. így az izgi, hogy nem úgy csatázok hogy : ááááááá, ha meghalok visszatöltöm... 😊

És az jó vagy rossz, hogy ennyire anyagias vagy? 😊
😊

érdekes, hogy amikor a srác maradványainak a temetésekor megjelenik a "halál" és jól megcumiztatom a válasszal, akkor a jó lesz a rossz, mert a gamebanshee leírása szerint a rossz válasz esetén jön elõ leo szelleme, amit könnyû leverni és nála lesz a meteoritkõ meg xp...

vagyis a jó a rossz, és a rossz lesz a jó 😊

IMYke2.0.0.0
Az 1.5-ös új kalandokat ad hozzá - amiket akkor kezdhetsz el, ha a fõmenü elõtt kijelölöd azokat.
Sajnos, egyik sem olyan volumenû, mint a fõszál. Némelyik egyszerû rajongói addon, mindennemû szinkron nélkül.
A hivatalos kalandok értelemszerûen szinkronosak.

azt írják az 1.5-höz hogy sok új küldetést ad a játékhoz. ha minden igaz nekem az van telepítve, de csak két küldit kaptam.... hogy lehet ez ?

IMYke2.0.0.0
Késõbb is fogsz találni, és vehetsz is majd.

a vörös meteoritkõ zavar.....

megnézem a gamebansheen mit írt leó szellemérõl

IMYke2.0.0.0
Semmit nem csináltál rosszul.
A fontos, hogy élvezd a játékot - ne mások leírásai alapján játssz!
A 9-es szint elérhetõ, de nem kötelezõ a továbbhaladásodhoz, és a csajok befogása is fakultatív.
Én például csak 3-al kerültem kapcsolatba, és a késõbbi választás elõtt szerencsésen mentettem, így ki tudtam próbálni az alternatívát is.

az egyik végigjátszás leírásában utalnak rá, hogy minél kevesebb a szintünk, annál több pont jár egyes szörnyek levágásáért. ez eddig ok, volt már ilyen másütt is, elég könnyû a játék amúgy közepes fokozaton, ha ráérez az ember a harcra... dupla iránybill kitérés, visszafordulás 180 fokkal, stílusok megfelelõ használata + aard (elején)

és a leírásban ott van hgoy a fejezet végére 9-es szintûek leszünk. na én most 7-es vagyok, és még hátravan a kripta meg a szalamandrák fészke. sztem ez így nem is lesz meg.....

vélemény ? vmit rosszul csináltam azzal hogy szépen haladtam a sztorival, és csak utólag olvastam el a végigjátszást hogy nõcit, meteoritot, stb. mit nem csináltam meg a lehetõségekbõl és pótoljam ?

a kék kísértetnél a kápolna pincéjében..... a vele való diskurzus után nem jelent meg Leo szelleme. most olvastam végigjátszást hozzá, és nála lenne a 2. meteoritkõ, a harmadik a kriptában, és akkor már lehetne kovácsoltatni vörös meteoritköves kardot még a fejezetben a fõellenséggel való küzdelem elõtt....

miért nem jelent meg nekem a szellem ? 😊

ha hazamegyek, visszamegyek hátha mégiscsak elõcsalogatom vhogy...

mi a végsõ verziószám ? nekem úgy van hogy 1.4.5.XXXX most a munkahelyen vagyok.... ez az 1.5 utolsó, vagy még csak 1.4-es ?

IMYke2.0.0.0
A pihent agyú nem más, mint aki az EREDETI sztorikat írta: Andrzej Sapkowski
Mert, bizony nagyon tevékenyen részt vett a történetének megjátékosításában. Az Enhanced DVD-n videón is megtekinthetõ, ahogy a fejlesztõk közül páran elmondják, nem egyszer szinte az agyukra ment az öreg, a maximalizmusával, a részletességével

na még megjegyzés hozzá...

szuperré teszik a hangulatot hogy lehet sörözni, berúgni, csajozni.... 😊 a pincérlány a malonban tök jó volt hozzá a videobetét, mikor a háttérben egy drowner leránt egy parasztot, a másik kettõ meg bambán bámul hgoy a sikítások a malomból biztos a lidércek mûve 😊😊😊😊

még a játék elején kaer mortenben kapunk egy azoosítatlan fõzetet. hgoy lehet vmit azonosítani ebben a játékban, illetve ha nem lehet akkor mire jó -?

lehet e a kardra köszörülést, zsírt és olajat rakni egyszerre ?

jópofa még a kék kísértet, aki kísért minket a játék alatt. tök jól el lehet vele filozófiai dolgokról vitatkozni.. elég pihetagyú volt aki ilyet kitalált a történetbe, de mindenesetre gratula hozzá mert tányleg vicces úgy, hgoy nem veszi el a játék darkos hangulatát

ja még valami, hogy lehet a witcher amulettel átállítani pihenésnél, hogy mire jelezzen be ? vagy vmi ilyesmit írt a tutorialban...

abigail házánál mi az a kis majomszerû lény ami futkos körülöttünk ?

fúúú, amúgy eszméletlen jó játék, gyönyörû a grafikája, a harc is jó csak rá kellett tényleg érezni. jó kis dark fantasys környezet, igaz nem túl nehéz közepes fokozaton, csak ritmusra kell kardozni...

az alkímia is jó benne meg a fejlõdési rendszer is, bár kezdetben furcsa volt. az viszont kár hogy akit kísérünk nem lehet gyógyítani. a pincérnõt zöld ruhában soxor széttépték a kutyuk mire az utolsó oltárnál sikerült továbbjutnom...

na, ott nem lehet eladni fegyvereket meg ilyenek... nemsoká bejutok vizimába, ott már biztosan lehet majd...