13886
  • IMYke2.0.0.0
    Épp ez a szép benne, hogy nem tudod.
    Az egyik kardinális döntési pont, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    melyik nőt választod (Triss-t vagy Shani-) és így kire bízod a fiút...

Az általad említett frakciók esetében pedig egyszerűen az, hogy elvégzed-e a velük kapcsolatos feladatokat vagy sem.
  • Zsoltifijuhh
    Üdv.
    Tudjátok 3 vége van a játéknak:
    A Lángoló rózsa Rendje,A másfajúak,és a semlegesség

Na nekem az lenne a gondom hogy nem tudom hol és mikor kell/lehet a 3.-at választani.Valaki tudna segíteni?
  • gabesz100
    val szinü hogy felül a küldetés inventoriban van ,csak annyi cuccod van hogy nem látod .próbáld oldalra mozgatni.
  • Anonymusx
    Sikerült!

Le kellett tölteni a cdproject oldalán lévő patch-t, amit azt hittem nem szükséges, mivel 1.4-es, a witcher readme-ban meg az van írva hogy a játék 1.5--ös.
  • Anonymusx
    Nem értitek, na mind1.

A gépemet le kellett formázni, a witcher mentéseit most visszamásoltam, de ha betöltöm, akkor magyar hanggal szólal meg, pedig be van állítva hogy angol legyen a hang, és a mentéseim is angol hanggal készültek.
    Hogy lehetne megoldani hogy megint angol hang, és magyar felirat legyen??
  • AttilaDome
    Hello!

A magyarítás probléma megoldódott, de most kéne tényleg segítség!
    A probléma a következő:
    Mikor a gólemeket kell feléleszteni, kell hozzá egy villámhárító. Na én ezt megveszem, hordom magammal, elmegyek a mocsárba hogy elvégezzem a feladatot, de egyszer csak eltűnik az ivertoryból a villámhárító. Ez mitől van? Nemtudok továbbhaladni a játékban. Segítsetek pls!
  • AttilaDome
    van meg nekem, és azon hogy lehet beállítani a magyar nyelvet? Mert az tudom, hogy a FAQ-ban szereplő leírás nem máködik, de másoknak elvileg sikerült. Köszönöm a választ!
  • AttilaDome
    Hello!

Egy egyszerű kérdésem lenne!
    A witcher bővített kiadás SKIDROW
  • alratar
    Ez nem fej vagy írás játék!
    Ahol kettőnél több tipp lehetőséged van, ott soha sem 50% az esélyed a nyerésre. (Matek)
  • bardocz
    Akkor nem szerencsejáték lenne a neve:DD
  • IMYke2.0.0.0
    Próbáltál már a való életben szerencsejátékot?
    Ott sincs 50%-od a nyerésre.

• Anonymusx
    De az nem szerencse hogy neki mindig jobb köre van. 5 menetet lejátszottam, egyet se nyertem, aztán ki is léptem, már nem bírtam idegekkel.
    Az lenne a jó ha 50-50% esélyem lenne a győzelemre.
    Nincs a kockákhoz trainer, vagy cheat?
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt hívják szerencsének - az sem lenne túl reális, ha mindig Te nyernél...
  • Anonymusx
    Hát szerintem nem csalás ha visszatöltöd, mivel inkább a gép csal, kb ha 10 játszmából ha 1-et meg tudok nyerni.
  • alratar
    Van olyan hely az ötödik fejezetben, ahol kész főzeteket vehetek?
  • ratgab
    Mivel ez szerencse játék, ezért lehet nyerni ellene, egyszerűen nem volt szerencséd!

Próbáld újra (újratöltögetést és cheat-nek érzem, tessék szépen elfogadni, hogy vesztesz és kész)
  • tarti19
    Vannak a gépnek érdekes kockázós pillanatai, amikor az agyad leszakad a helyéről, mert úgy érzed csal ellened, de aztán helyreáll minden :)
    Bár a végén, ha a kockapóker zsenije szeretnél lenni készíts majd mentést, vagy máskülönben csak az újrajátszás végén vagy távoli mentésből tudod ezt újra megpróbálni:P
  • alratar
    Természetesen lehet nyerni.
  • Anonymusx
    A 2. fejezetben a börtönben a tündével lehet kockázni, de állandóan veszítek.
    Lehet ellene nyerni, vagy a tünde csal?
    Legutóbb is majdnem nyertem aztán 5 db 5öse volt.
  • alratar
    Egyszóval, minden más fajú meg fog ez után támadni.
  • tarti19
    Barátom te a Lángoló Rózsa rendjéhez tartozol immáron:P
  • alratar
    Sajnos nem tudom, de a negyedik fejezet ez
  • armageddon666
    Ha megmondod, hogy szerepelhet angolul a Homályvíz falva, akkor talán meg tudom mondani. Mondjuk ha már ennyire utálnak, akkor valszeg marad a Human és a Witcher ending.
  • alratar
    Homályvíz falvában a lovagok mellett raktam le a voksomat, és így az összes "terrorista" halott.
    Annyit szeretnék megkérdezni, hogy ez mennyiben befolyásija a játék többi részét.
    Itt főleg arra célzok, hogy az ötödik fejezet elején Zoltán is tüsszent tőlem, illetve a többi más fajú is rám támad. Ez állandósul?
  • armageddon666
    Meteorite Sword 3R | +40% DMG | Bleeding +30%
    Rune Sword 2K + 1Z | +30% DMG | Knockdown +75%, Silver +30%

Csak már nem emlékszem melyik a K és melyik a Z ...
  • steweee
    átböngészve úgy tűnik, hogy két kardot érdemes kovácsoltatni, a 3 vörös meteoritból és a 3 kékből készültet, a többi jóval gyengébb. nem látom a felsorolásban ugyanakkor a 3 sárga meteoritos kardot, lehet nem is lehet 3 sárga követ találni ?

3 vörös sztem nagy boss ellen jó, akit sokat kell ütni, és nem szörny hogy ezüsttel vágjuk, 3 kék meg apróbb jószágok ellen... (pl tolvaj, katona)

ezüstnél szintén a 3 egyforma a jó, többi csak azért van, hogy ha vki nem találná meg 1 3 ugyolyat is tudjon azért kovácsoltatni vmit...
  • armageddon666
    Attól függ milyen tulajdonságokat akarsz neki...

lista
  • ratgab
    Szintén!
  • ratgab
    Nem kell, de meglehet!
  • steweee
    rúnáknál is erősebb a kard ha 3 egyformát olvasztanak egybe?
  • armageddon666
    Emlékeim szerint 3 rúna úgy működik mint a 3 meteor... azokból is kardot lehet olvasztani, és nem a karba rakod.
  • alratar
    Én nem fejlesztettem. De jobbít nem fogsz kapni.

@Anonymusx: Nem lehet.
  • Anonymusx
    Az 1. fejezetet vége felé meghalt mindenki a külvárosban. Egy pár küldit nem tudtam elkezdeni/befejezni.
    Ezeket később be lehet?
  • steweee
    a vizimában elsőnek kapott wither ezüstkardab érdemes a rúnákat belerakni ? vagy találok nemsokára jobbat is ?
  • armageddon666
    Nekem is...
    Nem értem mi olyan nehéz benne. Defenzívnek kell lenni. Tawny Owl (vagy melyik növeli az Endurancet) és Aard-spam, közben körözés.
  • IMYke2.0.0.0
    El kell olvasni mindent, és fejleszteni - a "The Witcher" nem nehéz játék.
  • alratar
    Jó neked.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem elsőre sikerült.
  • alratar
    Úgy, hogy nem kell. Ha regeélig távol tudod tartani a kriptától, amiből kijött(ami nekem soha sem sikerült), visszaváltozik.
  • 38tibi38
    Hogy hogy nemkell megölni?:D Ha megtámad csak öljem meg,főleg ha iylen erőseket üt:D