13886
-
#12766 Épp ez a szép benne, hogy nem tudod.
Az egyik kardinális döntési pont, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!melyik nőt választod (Triss-t vagy Shani-) és így kire bízod a fiút...
Az általad említett frakciók esetében pedig egyszerűen az, hogy elvégzed-e a velük kapcsolatos feladatokat vagy sem.
-
Zsoltifijuhh #12765 Üdv.
Tudjátok 3 vége van a játéknak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Lángoló rózsa Rendje,A másfajúak,és a semlegesség
Na nekem az lenne a gondom hogy nem tudom hol és mikor kell/lehet a 3.-at választani.Valaki tudna segíteni? -
#12764 val szinü hogy felül a küldetés inventoriban van ,csak annyi cuccod van hogy nem látod .próbáld oldalra mozgatni. -
Anonymusx #12763 Sikerült!
Le kellett tölteni a cdproject oldalán lévő patch-t, amit azt hittem nem szükséges, mivel 1.4-es, a witcher readme-ban meg az van írva hogy a játék 1.5--ös. -
Anonymusx #12762 Nem értitek, na mind1.
A gépemet le kellett formázni, a witcher mentéseit most visszamásoltam, de ha betöltöm, akkor magyar hanggal szólal meg, pedig be van állítva hogy angol legyen a hang, és a mentéseim is angol hanggal készültek.
Hogy lehetne megoldani hogy megint angol hang, és magyar felirat legyen?? -
AttilaDome #12761 Hello!
A magyarítás probléma megoldódott, de most kéne tényleg segítség!
A probléma a következő:
Mikor a gólemeket kell feléleszteni, kell hozzá egy villámhárító. Na én ezt megveszem, hordom magammal, elmegyek a mocsárba hogy elvégezzem a feladatot, de egyszer csak eltűnik az ivertoryból a villámhárító. Ez mitől van? Nemtudok továbbhaladni a játékban. Segítsetek pls!
-
AttilaDome #12760 van meg nekem, és azon hogy lehet beállítani a magyar nyelvet? Mert az tudom, hogy a FAQ-ban szereplő leírás nem máködik, de másoknak elvileg sikerült. Köszönöm a választ! -
AttilaDome #12759 Hello!
Egy egyszerű kérdésem lenne!
A witcher bővített kiadás SKIDROW -
#12758 Ez nem fej vagy írás játék!
Ahol kettőnél több tipp lehetőséged van, ott soha sem 50% az esélyed a nyerésre. (Matek) -
#12757 Akkor nem szerencsejáték lenne a neve:DD -
#12756 Próbáltál már a való életben szerencsejátékot?
Ott sincs 50%-od a nyerésre.
-
Anonymusx #12755 De az nem szerencse hogy neki mindig jobb köre van. 5 menetet lejátszottam, egyet se nyertem, aztán ki is léptem, már nem bírtam idegekkel.
Az lenne a jó ha 50-50% esélyem lenne a győzelemre.
Nincs a kockákhoz trainer, vagy cheat? -
#12754 Ezt hívják szerencsének - az sem lenne túl reális, ha mindig Te nyernél...
-
Anonymusx #12753 Hát szerintem nem csalás ha visszatöltöd, mivel inkább a gép csal, kb ha 10 játszmából ha 1-et meg tudok nyerni.
-
#12752 Van olyan hely az ötödik fejezetben, ahol kész főzeteket vehetek? -
ratgab #12751 Mivel ez szerencse játék, ezért lehet nyerni ellene, egyszerűen nem volt szerencséd!
Próbáld újra (újratöltögetést és cheat-nek érzem, tessék szépen elfogadni, hogy vesztesz és kész) -
#12750 Vannak a gépnek érdekes kockázós pillanatai, amikor az agyad leszakad a helyéről, mert úgy érzed csal ellened, de aztán helyreáll minden :)
Bár a végén, ha a kockapóker zsenije szeretnél lenni készíts majd mentést, vagy máskülönben csak az újrajátszás végén vagy távoli mentésből tudod ezt újra megpróbálni:P -
#12749 Természetesen lehet nyerni. -
Anonymusx #12748 A 2. fejezetben a börtönben a tündével lehet kockázni, de állandóan veszítek.
Lehet ellene nyerni, vagy a tünde csal?
Legutóbb is majdnem nyertem aztán 5 db 5öse volt. -
#12747 Egyszóval, minden más fajú meg fog ez után támadni. -
#12746 Barátom te a Lángoló Rózsa rendjéhez tartozol immáron:P -
#12745 Sajnos nem tudom, de a negyedik fejezet ez -
#12744 Ha megmondod, hogy szerepelhet angolul a Homályvíz falva, akkor talán meg tudom mondani. Mondjuk ha már ennyire utálnak, akkor valszeg marad a Human és a Witcher ending. -
#12743 Homályvíz falvában a lovagok mellett raktam le a voksomat, és így az összes "terrorista" halott.
Annyit szeretnék megkérdezni, hogy ez mennyiben befolyásija a játék többi részét.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt főleg arra célzok, hogy az ötödik fejezet elején Zoltán is tüsszent tőlem, illetve a többi más fajú is rám támad. Ez állandósul? -
#12742 Meteorite Sword 3R | +40% DMG | Bleeding +30%
Rune Sword 2K + 1Z | +30% DMG | Knockdown +75%, Silver +30%
Csak már nem emlékszem melyik a K és melyik a Z ... -
steweee #12741 átböngészve úgy tűnik, hogy két kardot érdemes kovácsoltatni, a 3 vörös meteoritból és a 3 kékből készültet, a többi jóval gyengébb. nem látom a felsorolásban ugyanakkor a 3 sárga meteoritos kardot, lehet nem is lehet 3 sárga követ találni ?
3 vörös sztem nagy boss ellen jó, akit sokat kell ütni, és nem szörny hogy ezüsttel vágjuk, 3 kék meg apróbb jószágok ellen... (pl tolvaj, katona)
ezüstnél szintén a 3 egyforma a jó, többi csak azért van, hogy ha vki nem találná meg 1 3 ugyolyat is tudjon azért kovácsoltatni vmit... -
#12740 Attól függ milyen tulajdonságokat akarsz neki...
lista -
ratgab #12739 Szintén!
-
ratgab #12738 Nem kell, de meglehet! -
steweee #12737 rúnáknál is erősebb a kard ha 3 egyformát olvasztanak egybe? -
#12736 Emlékeim szerint 3 rúna úgy működik mint a 3 meteor... azokból is kardot lehet olvasztani, és nem a karba rakod. -
#12735 Én nem fejlesztettem. De jobbít nem fogsz kapni.
@Anonymusx: Nem lehet.
-
Anonymusx #12734 Az 1. fejezetet vége felé meghalt mindenki a külvárosban. Egy pár küldit nem tudtam elkezdeni/befejezni.
Ezeket később be lehet?
-
steweee #12733 a vizimában elsőnek kapott wither ezüstkardab érdemes a rúnákat belerakni ? vagy találok nemsokára jobbat is ? -
#12732 Nekem is...
Nem értem mi olyan nehéz benne. Defenzívnek kell lenni. Tawny Owl (vagy melyik növeli az Endurancet) és Aard-spam, közben körözés. -
#12731 El kell olvasni mindent, és fejleszteni - a "The Witcher" nem nehéz játék.
-
#12730 Jó neked. -
#12729 Nekem elsőre sikerült.
-
#12728 Úgy, hogy nem kell. Ha regeélig távol tudod tartani a kriptától, amiből kijött(ami nekem soha sem sikerült), visszaváltozik. -
38tibi38 #12727 Hogy hogy nemkell megölni?:D Ha megtámad csak öljem meg,főleg ha iylen erőseket üt:D