The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én a II.fejezetben vagyok, abban kérném a segítségeteket, hogy elfogadtam egymellékküldetést Kalkstein-tõl, ez a Torony titka.
Össze kell szednem tíz kristályt, de egyet nem tudom hol lelek.
Valaki tudna segíteni elõre is kö.
Bodrey
Szóval, az EE elsõ kiegjében hol/kinél lehet "macskát" venni?
Én bementem a régi barlangba egy macskával, de oly sötét van és oly sokat kell írtani, hogy az elsõ barlangrész (még 2 van) likvidálása után a hatása elmúlt.És már kétszer haltam meg a 2. barlangrésznél, mivel alig látok valamit.
Próbáltam kimenni a barlangból, de azt sem lehet már!? 😞
Qwerty4
És mennék át, erre fél perc töltés után kiírja hogy rosz ifo fájl<#boxer>#boxer>
vki tud megoldást erre?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
4. fejezetben a vodián papot mikor kell meglátogatni? Mikor megérkezek a szigetre ott van, de amikor már késõbb visszamennék nincs sehol. Mondták h öljem le az ellenséges halembereket, oké megvolt, utána vártam 1 órát és nem jött. Esetleg van vmi idõpont mikor megjelenik vagy hol kell rá várni vagy nem értem. :S pls help.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem crackeltem ....
Uhh beégtem sorry!
Most találkoztam elõször ezzel a gonddal .
Elképzelésem sincs, mi lehet a gond megoldása.
Win 7 van fent a gépemen!Telepítettem a játékot indítanám és azt írja ki,hogy rendszer gazdaként kell elõször elindítanom nos megtettem úgy is ,hogy jobb klikk a ikonra indítás rendszer gazdaként .De ugyan az a hiba üzit kaptam!
Pls help. THX
tessék.
Noha szvsz nem akóddal lesz gond, hanem az accountoddal.
Ha meg végképp nem megy, tegyél fel egy törést.
Ide nem hiszem h csak úgy bárki is leírná a kódját.
Nekem mondjuk nem volt gond a telepítéssel... Talán más tud segíteni.
Kérlek segítsetek...nem nem fogom a kedvetekért újra megvenni a Witchert, úgyhogy nagyon megköszönném, ha valaki erõrleírná a regisztrációs kódját.
(Gondolom van több is, ha az enyém nem fogadta el)
Elõre is köszönöm!
Akit érdekel PM.
Valak tudna segíteni???elõre is köszönöm.
miért van az, hogy eredeti játékkal néha ha mentek egyszerûen lefagy,... akár automatikus mentés, akár gyorsmentés... 1.5ös frissítés van fent...
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Nekem ó vizima területén mikor beszélnék shanival, vagy mással csak az animáció megy. Teljesen meg fagy minden. Több karakternél.
Csáó!
érdekes, hogy amikor a srác maradványainak a temetésekor megjelenik a "halál" és jól megcumiztatom a válasszal, akkor a jó lesz a rossz, mert a gamebanshee leírása szerint a rossz válasz esetén jön elõ leo szelleme, amit könnyû leverni és nála lesz a meteoritkõ meg xp...
vagyis a jó a rossz, és a rossz lesz a jó 😊
Sajnos, egyik sem olyan volumenû, mint a fõszál. Némelyik egyszerû rajongói addon, mindennemû szinkron nélkül.
A hivatalos
megnézem a gamebansheen mit írt leó szellemérõl
A fontos, hogy élvezd a játékot - ne mások leírásai alapján játssz!
A 9-es szint elérhetõ, de nem kötelezõ a továbbhaladásodhoz, és a csajok befogása is fakultatív.
Én például csak 3-al kerültem kapcsolatba, és a késõbbi választás elõtt szerencsésen mentettem, így ki tudtam próbálni az alternatívát is.
és a leírásban ott van hgoy a fejezet végére 9-es szintûek leszünk. na én most 7-es vagyok, és még hátravan a kripta meg a szalamandrák fészke. sztem ez így nem is lesz meg.....
vélemény ? vmit rosszul csináltam azzal hogy szépen haladtam a sztorival, és csak utólag olvastam el a végigjátszást hogy nõcit, meteoritot, stb. mit nem csináltam meg a lehetõségekbõl és pótoljam ?
miért nem jelent meg nekem a szellem ? 😊
ha hazamegyek, visszamegyek hátha mégiscsak elõcsalogatom vhogy...
Mert, bizony nagyon tevékenyen részt vett a történetének megjátékosításában. Az Enhanced DVD-n videón is megtekinthetõ, ahogy a fejlesztõk közül páran elmondják, nem egyszer szinte az agyukra ment az öreg, a maximalizmusával, a részletességével
szuperré teszik a hangulatot hogy lehet sörözni, berúgni, csajozni.... 😊 a pincérlány a malonban tök jó volt hozzá a videobetét, mikor a háttérben egy drowner leránt egy parasztot, a másik kettõ meg bambán bámul hgoy a sikítások a malomból biztos a lidércek mûve 😊😊😊😊
még a játék elején kaer mortenben kapunk egy azoosítatlan fõzetet. hgoy lehet vmit azonosítani ebben a játékban, illetve ha nem lehet akkor mire jó -?
lehet e a kardra köszörülést, zsírt és olajat rakni egyszerre ?
jópofa még a kék kísértet, aki kísért minket a játék alatt. tök jól el lehet vele filozófiai dolgokról vitatkozni.. elég pihetagyú volt aki ilyet kitalált a történetbe, de mindenesetre gratula hozzá mert tányleg vicces úgy, hgoy nem veszi el a játék darkos hangulatát
fúúú, amúgy eszméletlen jó játék, gyönyörû a grafikája, a harc is jó csak rá kellett tényleg érezni. jó kis dark fantasys környezet, igaz nem túl nehéz közepes fokozaton, csak ritmusra kell kardozni...
az alkímia is jó benne meg a fejlõdési rendszer is, bár kezdetben furcsa volt. az viszont kár hogy akit kísérünk nem lehet gyógyítani. a pincérnõt zöld ruhában soxor széttépték a kutyuk mire az utolsó oltárnál sikerült továbbjutnom...