The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
Nem fontos, no meg, lesz olyan amit majd elõrehaladva a történetben tudsz csak megoldani😛
Kihagyhatod a mellékküldetéseket, de sztem velük élvezetesebb😛

Netrat
Köszi! Ugyan azt írják, még nem kapták meg, talán ma érkezik... <#vigyor5>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Netrat
"1990Ft a bõvített szinkronos verzió!"

Hol kapható?

sräcok, kimaradt az elsö fejezetben a "mult terhe", es a " kripta kirälya" küldetes, mennyire fontosak ezek?...erdemes ujra visszatöltenem (azota pär ora jätekidö elment), vagy nem veszes, döntöen nem befolyäsolja a jatekmenetet?..köszi
Dante73
Kipróbálom, köszi!

http://www.freetvmaci.info/

gabesz100
most meg próbáltam ,úgy sikerült hogy Larryt kinyírtam a romoknál és tõle kaptam 1 térképet oda mentem a vízparthoz és úgy ajtóvá vált a kurzor

p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb

gabesz100
ne tudd meg én hányszor próbáltam végig kattogtattam a környéket és nem sikerült azt 1x csak beugrott egyébként ezek az új küldik némelyike szerintem egy kicsit bugos.Próbálkozz tovább ott lesz az.

grebber
1990Ft a bõvített szinkronos verzió!

Next PC upgrade: 2022

késõbb sem lehet vissza látogatni a régebbi helyszínekre?
Dante73
Köszi.
Sajnos nem jelenik meg az ajtójel, így hiába kattintgatok... akár szárazról, akár vízbõl.

ok, köszönöm
gabesz100
utolsó mentésed használd.

gabesz100
nem

srácok, a játék elején vagyok, most végeztem a bestiával, de mielõtt észbe kaptam már vizimába vitt a fõszál...kérdésem: vissza tudok menni az elõvárosba?..ugyanis sok mellékküldetésem nincs megcsinálva

köszi
gabesz100
ha a farkasokat kinyírtad a vízben van két lyuk (3 hétig kerestem úgy hogy nagyon figyelj oda) a parton bal oldaliba tudsz lemenni

Köszi, én is erre gondoltam, csak sajnos sehol nem találtam. Végül sötétben legyaktam mindenkit és az utolsó szörny szobájában volt egy 😊

Köszi a segítséget!
Köszi a segítséget, nem is tudtam, hogy van ilyen 😊
bardocz
Én emlékszek erre, körbe körbe futkostam, és nyomtam az ignit. Soha nem csinálom meg azokat a részeket, h nincs nálam telihold.
IMYke2.0.0.0
Na, megfogtál - nekem nem dereng, hol lehet még ilyen csata 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jól emlékeztek, csak õ nem ezt kérdezte 😊 Ötödik fejezet, nem harmadik.

mokacsin:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én szokás szerint Ignivel égettem, idõnként pedig viszavonultam Quenbe regenerálódni. Az alapvetõ Fecske és Rõtbagoly itt is jól jön, esetleg taktikától függõen ki lehet egészíteni ezeket mással.

A mérgezése ellen pedig jól jöhet az Arany Oriolé (vagy ha savnak számít, akkor az ellen való, fene tudja már, le lehet gyõzni enélkül is), esetleg a jeleket erõsítheted a Petri Szûrõjével. De eprsze van még egy halom alternatíva, és érdemes lehet olajat is használni a kardon. Valószínûleg a rovarelleni megteszi ebbena herlyzetben, de az Argentiával "biztosra" is lehet menni.
Dante73
Hali. Kellene 1 kis segítség.
Épp a Fondorlak küldit tolom, ott tartok, hogy beszélnem kellene Rovennel. Odamegyek a faszival, (neve nem ugrik be) lenyomjuk a farkasokat, és közli, hogy Itt vagyunk, beszéljek Rovennel. Roven meg sehol. Estefelé jár az idõ. Várjak és elõjön valahonnan, vagy van valami titkos lejárat, vagy mi van? Reggel óta itt tolom a rezet, (játék ideje szerint,) de semmi...

IMYke2.0.0.0
Jól emlékszel.
Én a saját hibámból tanultam ezt meg 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gabesz100
Ha jól emlékszem nem kell leállni harcolni hanem menekülés közben az aard -ot használva 3 oszlopot kell kidöntened és mikor túl futsz a csarnokon az összedõl rá a kikimór királynõre elpusztul és egy csomó dolgot hagy maga után

Sziasztok! Az ötödik fejezetben Azar Javed rám szabadít egy óriás pókot és bármivel próbálkozok nem bírom megölni,de még élet jelzõ karika sincs körülötte! Tudja valaki,hogy mit kell vele csinálni???
Bachstein
igyál macskát
Fáklyával.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sziasztok!

Hogyan lehet a Kriptában fényt gyújtani?! Kurva sötét van és semmit nem látok.

Köszi elõre is!

Csaba
IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#nyes>

OO
Nagyon szépen köszönöm!!
Keresõt meg SG javíthatná,nem jó semmire,nem mûködik.Jó lenne akkor nem kellene fél évre visszamenõleg átolvasni mindent és nem kellene ugyanazt a kérdést felrakni ami már régen elhangzott,nah,grr😊)

Lényeg,hogy kisegítettél,THX!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

IMYke2.0.0.0

Úgy kaptam ezt és azt mondták Magyar lesz:S
Ha tudod esetleg,hogy kell Magyarítani ezt a verziót segíts légyszi.Visszaolvastam de nem találtam erre az edition-ra honosítást Reg-edit-et meg már többször átírtam és semmi:C

miert nem magyarul vetted meg?..itt is kaphato full szinkrosan 4 rugoert, 3 hete vettem
IMYke2.0.0.0
Én (is) leírtam korábban. Elhiheted, nem véletlenül írtam az elõbbit.

Akk.majd valaki más..

IMYke2.0.0.0
Nem írtuk le vagy ezerszer... dehogy...
Kicsit olvass vissza, kérlek!

Hali!
Beszereztem ezt a verziót: The Witcher Enhanced Edition
Viszont nem Magyar.Lehetne valahogy Magyar nyelvet varázsolni bele😊?
Köszi!

Nekem is 64bites w7 professional van, és gond nélkül megy a Witcher, 1.5ig patchelve, nem is próbáltam alacsonyabb verziószámmal mondjuk.
Talán ez segít.
triplet
de hiába akarom rendszergazdaként futtatni, úgy sem jó.
egyébként azért nem, mert meg akartam bizonyosodni hogy egyáltalán elindul-e a játék. hát nem.
64 bites amúgy a win7

IMYke2.0.0.0
Miért nem patcheled fel v1.5-ig?

triplet
Szevasztok. eredeti a játék, fel patcholtam 1.3-ig, és amikor el akarom indítani kiírja hogy: hiányos jogkör: a program elsõ futtatásakor rendszergazda jogkörrel kell rendelkezned. Na most hiába pipálom be hogy indítás rendszergazdaként, ugyan ez van.
Windows7 az op. rendszer. ötlet? ezt is frissíteni kellene mint vistánál?

gabesz100
Na végig játszottam az 5 új küldetést hát nem vagyok elragadtatva de unalom ûzõnek nem rossz,1x ajánlom mindenkinek.

nem mertem hard fokoztaton kezdeni, ilyen harcrendszert nem hasznältam meg, tegnap fel orät tudtam jätszani a jätekkel, milyen furcsa szinkronos jätek, sosem hallottam meg magyarul beszelö jätekot<#vigyor3>..el vagyom ragadtatva, mesesen szep teljes grafikäval, 1280x1024-ben
Akkor hajrá 😊

A vívás nekem speciel nagyon tetszik, a nehéz fokozaton a lángoló kard ikon eltûnik, figyelni kell a mozdulatsort, meg a hangeffektet és kellõ idõben kattintani. Egyszóval ritmusérzék pont mint a rendes vívásban.

mindero:
mindkettöböl lehet benne, de a szerepjätek nyomjon a latba inkäbb, az obliviont azert emlitettem, mert hasonlo jätekkel nem nagyon jätszottam meg.

imyke:
ez jo hir, biztato, köszi
Én az oblivion utáltam, a Witcher meg a kedvencem. Hogy neked fog-e tetszeni az kérdés. Attól függ h az agyatlan hentelést szereted vagy a szerepjátszást.

IMYke2.0.0.0
Több mint fele olyan jó.
Nekem például a "The Witcher" jobban tetszett.

hi

bocs srácok az off-ért, csupán meg akartam osztani a jó hírt valakivel, miszerint, ma hozta meg a postás a witcher bõvített vastagdobozos verzióját<#hawaii>..pár napja akadtam rá a játékra, csodálom hogy eddig elkerülte a figyelmem, nem olvastam még a fórumot, még ha szar is lenne a játék(biztos nem az😊, már megérte a doboz, a hozzávalók, imádom az ízléses nyomdai munkát...a faq-t elolvastam, és mivel magyar szinkronos a játék, remélem nem fogok egyértelmû, hülye kérdésekkel bombázni a fórumot...bár gondolom nem hasonlítható az oblivionhoz, de ha csak fele olyen jó lesz már roppant elégedett leszek..csak ennyit akartam, szevasztok fórumtagok<#wave>
10 szörny trófeájáért lehet választani a játék legjobb acél kardja (amit a mezõn is fel lehet venni vagy a fogorvostól is meg lehet kapni) vagy egy faszább ezüst kard közül. De nemtom, hogy ez az ezüst kard ugyanaz-e, amit a tó úrnõjétõl lehet kapni. :S