The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kihagyhatod a mellékküldetéseket, de sztem velük élvezetesebb😛
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb
Sajnos nem jelenik meg az ajtójel, így hiába kattintgatok... akár szárazról, akár vízbõl.
http://www.freetvmaci.info/
köszi
Köszi a segítséget!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mokacsin:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A mérgezése ellen pedig jól jöhet az Arany Oriolé (vagy ha savnak számít, akkor az ellen való, fene tudja már, le lehet gyõzni enélkül is), esetleg a jeleket erõsítheted a Petri Szûrõjével. De eprsze van még egy halom alternatíva, és érdemes lehet olajat is használni a kardon. Valószínûleg a rovarelleni megteszi ebbena herlyzetben, de az Argentiával "biztosra" is lehet menni.
Épp a Fondorlak küldit tolom, ott tartok, hogy beszélnem kellene Rovennel. Odamegyek a faszival, (neve nem ugrik be) lenyomjuk a farkasokat, és közli, hogy Itt vagyunk, beszéljek Rovennel. Roven meg sehol. Estefelé jár az idõ. Várjak és elõjön valahonnan, vagy van valami titkos lejárat, vagy mi van? Reggel óta itt tolom a rezet, (játék ideje szerint,) de semmi...
http://www.freetvmaci.info/
Én a saját hibámból tanultam ezt meg 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Hogyan lehet a Kriptában fényt gyújtani?! Kurva sötét van és semmit nem látok.
Köszi elõre is!
Csaba
Nagyon szépen köszönöm!!
Keresõt meg SG javíthatná,nem jó semmire,nem mûködik.Jó lenne akkor nem kellene fél évre visszamenõleg átolvasni mindent és nem kellene ugyanazt a kérdést felrakni ami már régen elhangzott,nah,grr😊)
Lényeg,hogy kisegítettél,THX!
★ 汤姆 李
Ha tudod esetleg,hogy kell Magyarítani ezt a verziót segíts légyszi.Visszaolvastam de nem találtam erre az edition-ra honosítást Reg-edit-et meg már többször átírtam és semmi:C
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Kicsit olvass vissza, kérlek!
Beszereztem ezt a verziót: The Witcher Enhanced Edition
Viszont nem Magyar.Lehetne valahogy Magyar nyelvet varázsolni bele😊?
Köszi!
★ 汤姆 李
egyébként azért nem, mert meg akartam bizonyosodni hogy egyáltalán elindul-e a játék. hát nem.
64 bites amúgy a win7
Windows7 az op. rendszer. ötlet? ezt is frissíteni kellene mint vistánál?
A vívás nekem speciel nagyon tetszik, a nehéz fokozaton a lángoló kard ikon eltûnik, figyelni kell a mozdulatsort, meg a hangeffektet és kellõ idõben kattintani. Egyszóval ritmusérzék pont mint a rendes vívásban.
mindkettöböl lehet benne, de a szerepjätek nyomjon a latba inkäbb, az obliviont azert emlitettem, mert hasonlo jätekkel nem nagyon jätszottam meg.
imyke:
ez jo hir, biztato, köszi
Nekem például a "The Witcher" jobban tetszett.
bocs srácok az off-ért, csupán meg akartam osztani a jó hírt valakivel, miszerint, ma hozta meg a postás a witcher bõvített vastagdobozos verzióját<#hawaii>#hawaii>..pár napja akadtam rá a játékra, csodálom hogy eddig elkerülte a figyelmem, nem olvastam még a fórumot, még ha szar is lenne a játék(biztos nem az😊, már megérte a doboz, a hozzávalók, imádom az ízléses nyomdai munkát...a faq-t elolvastam, és mivel magyar szinkronos a játék, remélem nem fogok egyértelmû, hülye kérdésekkel bombázni a fórumot...bár gondolom nem hasonlítható az oblivionhoz, de ha csak fele olyen jó lesz már roppant elégedett leszek..csak ennyit akartam, szevasztok fórumtagok<#wave>#wave>