The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megint van egy kis gondom... és segítségre szorulok.
A hollo páncél elsõ darabja meg van a kriptábol ahol a másik witcherrel találkoztam. A gond az hogy elvileg ott kell lennie az énekes tünde leírásának de én azt abban a kriptában nem találtam😞 semmi papír... valami ötlet?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy tudom átállítani a játék nyelvét angolra?
Az 1.4-es patchet nem lehet feltenni net nélkül mert valami online regisztrációt kér :S
Glory, Glory Man. United!
ha jól emlékszem törp spirituszt (kalksteinél van)
srácok, szûzlány könnyet honnan tudok szerezni?..sigfried nem áll szóba velem, scoiatelhez álltam, valamint azt említi a leirás, hogy bármely, vizimai asszonytól..nekem nem nyílik meg semmilyen extra párbeszéd lehetõség, ha napközben asszonyokat zargatok<#nemtudom>#nemtudom>..csak a szokásos õ mond valamit, én nem tudok kommunikálni vele
Szeretném megkérdezni, hogy menne-e a gépemen a játék?
Intel Celeron 2.5 GHz processzor
1 GB RAM
Nvidia GeForce NX7950GT videókártya
válaszotokat köszönöm!
#12372: lehetséges,remélem egy 2. részben kiderül 😊
...aztán újra megnéztem, a játék könyvtárából
S nem tudtam hova tenni a fickót.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Obe:köszönöm szépen, erre gondoltam. mostmár tudom hova menjek. mégegyszer kösz! Nyomkövetésrõl még nem hallottam, de majd megnézem. amugy elvileg már átnéztem a küldetéseket és csak annyit írt hogy egy elhagyott házat kell keresni...
Igni-t teljesen kifejlesztve+kitartás,nagyon állat volt,nem volt ellenfelem,bármennyien jöhettek volna.Nagy kár,h pont ilyenkor van vége.
Amúgy 1et nem értettem,a játék legutolsó videójában ki akarta megölni? Lehet én akartam túlragozni,de azt hittem,mikor leveszi róla a csuklyát,akk Shani lesz😄 az ütött volna^^ De nem õ volt,még fel se ismertem,ki volt az? 😮
a szalamandrákat kéne megkeresnem, miután aligarbal van ki (boszorkány csaj) és alvinnal a kiscsákóval beszéltem, elmentem a paphoz és elvileg elmondta hol van a búvóhelyük...de nemtudom hogy hol pontosan..!elmondanátok?
kösz szépen a segítséget!
1. a sima erõs alkohol-fõzetalap, az 3 alapanyagot enged felhasználni, pl: macska (kerítésszaggató, borsoska pl)
2. a jó minõségû, ÉS erõs alkohol az 4 összetevõbõl dolgozik, pl: hóvihar, (cseresznyés vodka pl)
3. nagyon jó minõségû, ÉS erõs alkohol 5 alapot enged, pl: fekete vér (pl: fahér sirály)
a pincérnõktõl vehetsz, nem a fogadósnál, nála tárolni tudsz bármit
Összegezve csak akkor játszd végig ha nem vársz a befejezéstõl semmi nagy durranást.
p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb
Kérdés; Aki játszott a Wedding kieggel, mégis, annak mi értelme? Mert kezdem elveszíteni a türelmem. Ott tartok benne, hogy az egyik törpe a gatyájáért sír, akinél volt elégette, és ennyi. Napok óta mászkálok, és semmi nem történik, se egy új párbeszéd, se semmi... Nyugtasson meg valaki, hogy van értelme ennek a +küldinek....
http://www.freetvmaci.info/
Kisebb problémám merült fel. Szép audio cd ajándékkal megvettem a játék magyar verzióját, és win7 alatt próbálom futtatni. A game besír, hogy elsõ alkalommal rendszergazadként kell indítanom - amit jobbklikkel meg is teszek, de ugyanazt írja ki.
Gondoltam jól felpatchelem. Namost természetesen sem 1.4 sem 1.5 nincs magyar verzióra, úgyhogy leszedtem már vagy 3 patchet meg 5 language package-t, és rohadtul nem tudom mivan. XP alatt nyáron mûködött.
A win7 a gond, a magyar verzió a gond, vagy szar patcheket szedtem le? Valami tipp esetleg?
Köszi elõre is!
Akkor én gondolkodtam rosszul. Szerintem úgy kézenfekvõbb lett volna,h szintenként nagyobb. Így megveszem a legnagyobb szinten a vérzést,többire szükségem sincs 😊
Egyébként tényleg úgy néz ki az a csaj 😄
catalyt 9.11 8.673.1 hotfix vista win7 nov26
Ezzel nekem megszûnt minden kínom,gyönyörû a játék,mint régen!😊Szóval akinek esetleg az lenne a baja,hogy vízszintes és függõleges vonalak tarkítják a karaktereket,ezzel orvosolni tudják a kínjukat!
További jó gamet!
Ja és Rash:
1.nem tudom miért így van megoldva,de annyira nem feltátlenül ugy lenne az értelemszerü ahogyan te mondod,mert mondjuk tegyük fel,te csak egy pontot akarsz áldozni a vérzésre,de akkor már inkább késõbb egy nagyobb szinten,ott meg már nincs értelme a 10%os vérzésnek!
2.nem befolyásol semmit,de ha Trissel jóban akarsz maradni,akkor ne nagyon barátkozz túl bensõségesen a Satival,vagy kivel😊!(zöld ruhás vöröske,én csak robin hood nõjének hívom😊)!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
1., Mikor fejlesszük a karaktert,akkor mondjuk van elsõ szinten Vérzés +10%.Második szinten +20%.
De ha 'megvesszük' a második szintet,akkor minden oda tartozó tulajdonság elérhetõvé válik. Tehát ha itt rámegyek arra,h Vérzés +20%,akkor ez ennyit is fog számítani? Attól függõen h nem fejlesztettem az elsõ szinten?
Mert nekem ez furcsa,úgy lenne reális,hogy ha fejleszted az elsõ szinten,akkor válna elérhetõvé a 2. szinten,s úgy is lenne értelme.
2., Az mit befolyásol a játékban,h hány nõt fektet meg a witcher? 😊)
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003