The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Haho.
Megint van egy kis gondom... és segítségre szorulok.
A hollo páncél elsõ darabja meg van a kriptábol ahol a másik witcherrel találkoztam. A gond az hogy elvileg ott kell lennie az énekes tünde leírásának de én azt abban a kriptában nem találtam😞 semmi papír... valami ötlet?
de, csak valszeg rossz idõpontban kérdeztem, nem adtak, biztos nagyvizit volt épp<#vigyor3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kórházban a nõvéreknél nem is próbálkoztál?
ma se lenne könnyebb szegény geralt-nak szüzet fogni, sõt<#hehe>
Hali 2 kérdésem lenne:
Hogy tudom átállítani a játék nyelvét angolra?
Az 1.4-es patchet nem lehet feltenni net nélkül mert valami online regisztrációt kér :S

hát igen, középkori játékmenet ide vagy oda, úgy látszik ez mindig is nehéz feladat volt 😊

xblades

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

köszönöm, a 30.-ik probälkozäsra talältam szüzet<#eljen>
Rash87
Végig kell 1-2-t kérdezni vizimában. Kereskedõ negyedben. Nekem pl egyik kapu elõtt mászkált 1 nõ,s pont megfelelt. Vmelyiknél rá beszélsz vele,feljön párbeszéd ablak,de legtöbbnél nem. Szóval kell hozzá szerencse is. (szerintem)

Glory, Glory Man. United!

SPOILER

ha jól emlékszem törp spirituszt (kalksteinél van)

srácok, szûzlány könnyet honnan tudok szerezni?..sigfried nem áll szóba velem, scoiatelhez álltam, valamint azt említi a leirás, hogy bármely, vizimai asszonytól..nekem nem nyílik meg semmilyen extra párbeszéd lehetõség, ha napközben asszonyokat zargatok<#nemtudom>..csak a szokásos õ mond valamit, én nem tudok kommunikálni vele

GépigényGépigény
Helló!
Szeretném megkérdezni, hogy menne-e a gépemen a játék?

Intel Celeron 2.5 GHz processzor
1 GB RAM
Nvidia GeForce NX7950GT videókártya

válaszotokat köszönöm!

Haliho. Egy kis segítség kellene. Odaadtam a kutyákból nyert faggyút a temetõõrnek vagy kinek és ott az ikon hogy még adhatnék neki valamit (ajándékboboz) Nem tudja valaki mit kellene adnom neki?!
Rash87
Azt hittem azért írtad a "nagyon rohanhattál"-t.

#12372: lehetséges,remélem egy 2. részben kiderül 😊

Nincs hivatalos magyarázat, spekuláció van.

Én erre következtettem.
IMYke2.0.0.0
Én is "kimaxoltam". Amikor végigjátszottam, és jött a befejezõ videó, 20 Ft-os nagyságú szemekkel bámultam a végét...
...aztán újra megnéztem, a játék könyvtárából ...
S nem tudtam hova tenni a fickót.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rash87
Õszintén mikor ment az outro,akk öltözködtem,s mentem edzésre,közbe mondjuk néztem! Nem mondanám,h végigrohantam,még a mellék küldetések szerintem 95%-át is megcsináltam,szóval mindig hajlok a maximum felé 😊 Ettõl függetlenül még mindig nem tudom,ki volt az...mondjuk nem is olyan sokáig hagyták ott a jelenetet,de nem ugrott be senki.Spoilerrel megoldhatnád.

Rash87
Azt írtam,h kezdett izgalmas lenni,s vége. Szerintem az nem egyenlõ azzal,h rövid lenne.

IMYke2.0.0.0
Nagyon rohanhattál...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Attól függ, hogy kinek mi számít rövidnek, illetve milyen tempóban játszik. Nekem legalább 70 óra volt elsõre.
tyrael9393
Rash87:Túl rövid a játék? énis ettõl félek...

Obe:köszönöm szépen, erre gondoltam. mostmár tudom hova menjek. mégegyszer kösz! Nyomkövetésrõl még nem hallottam, de majd megnézem. amugy elvileg már átnéztem a küldetéseket és csak annyit írt hogy egy elhagyott házat kell keresni...

Rash87
Pont mikor a játék kezdett volna izgalmas lenni,vége 😞
Igni-t teljesen kifejlesztve+kitartás,nagyon állat volt,nem volt ellenfelem,bármennyien jöhettek volna.Nagy kár,h pont ilyenkor van vége.

Amúgy 1et nem értettem,a játék legutolsó videójában ki akarta megölni? Lehet én akartam túlragozni,de azt hittem,mikor leveszi róla a csuklyát,akk Shani lesz😄 az ütött volna^^ De nem õ volt,még fel se ismertem,ki volt az? 😮

vizima külväros?...ha igen: az öt tüzoltär (amit meg kell/ett gyujtani) közül a közepsövel szemben vezet egy ut, annak az elejen az egyik häzban vannak, elötte 2 szalamdra posztol, benn toväbbi härom, majd a häz alatti barlangban meg 5-6
minden ami elhangzik naplozäsra kerül, valamint ezt mutatnia is kell föküldetes leven...nem hiszem el hogy nem mutatja (kapcsold be a nyomonkövetest)
tyrael9393
Segítenétek? elakadtam...

a szalamandrákat kéne megkeresnem, miután aligarbal van ki (boszorkány csaj) és alvinnal a kiscsákóval beszéltem, elmentem a paphoz és elvileg elmondta hol van a búvóhelyük...de nemtudom hogy hol pontosan..!elmondanátok?

Aham, mostmár értem😊
kösz szépen a segítséget!
ha beteszel egy italt középre kotyvasztáshoz, megnyit 3-5 helyet az alapanyagoknak, ez a slot,

1. a sima erõs alkohol-fõzetalap, az 3 alapanyagot enged felhasználni, pl: macska (kerítésszaggató, borsoska pl)
2. a jó minõségû, ÉS erõs alkohol az 4 összetevõbõl dolgozik, pl: hóvihar, (cseresznyés vodka pl)
3. nagyon jó minõségû, ÉS erõs alkohol 5 alapot enged, pl: fekete vér (pl: fahér sirály)

a pincérnõktõl vehetsz, nem a fogadósnál, nála tárolni tudsz bármit

Na még mindig nemtok fõzni:S a IV. fejezetnél tartok. és van helyi borsoskám, gyógyfüves vodkám, rozsvodkám... ez mind erõs alkohol, de még mindig nemtudok fõzeteket csinálni:S ja és a fogadóban meg nemtudok venni piát, mert fogadós és fogadósné van, de egyiknél se lehet venni semmit:S Ja és amit írtál hogy 4 slotos, 5 slotos az mit jelent?
és költsd a pénzed piára(csak fõzésre persze) meg könyvekre
hm... köszi az infót. Megnézem nekem mim van.
nincs tele az invertoryd?...hmm, mire gondolsz hogy növénynek is szerepelnie kell benne?..csak a hatóanyag, vagyis alapelem számít, hogy az bestiakarom, vagy fehér ecet, nem számít, tehát zöldséget nem feltétlen kell tartalmaznia...valamint a berakás sorrendje is fontos, a hóvihar 4 slotos, tehát jó minõségû, erõs alkohol kell hozzá, cseresznye vodka/pálinka mindig van a pincérnõknél, a fecske is 4 solt, tehát ha nincs 4 slotos alkoholod akkkor max elpazarolhatsz egy fehér sirály alapot, ami 5 slotos...én az külvárosi fejezetet úgy zártam hogy, 80-90 növényem volt minden leszedhetõ növénybõl, amit csak termett a külváros
meghát, már csináltam is de nemtudom hogy miért nem engedi mindig amikor megvan minden hozzá való:S vagy növénynek is kell szerepelni-e benn?
meg van hozzá a recept?
Hali! Valaki tudna segíteni, hogy miért nem tudok pl. "fecske, hóvihar" fõzeteket készíteni??? Amikor elvileg megvan minden hozzávaló:S erõs alapú alkohol, rebis, éter, vitriol... és mikor a tûznél készítenék fõzeteket csak macska meg ilyen szarságokat enged:S nem tudjátok mi lehet a gond?
gabesz100
Na én végig játszottam mindet kíváncsiságból hát valóban elég amatõr munkák,de mindegyiknek van befejezése.Sokszor kilépet némelyik küldetésben volt olyan hogy megoldás kétféle volt de csak az egyikkel tudtál tovább jutni.
Összegezve csak akkor játszd végig ha nem vársz a befejezéstõl semmi nagy durranást.

p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb

IMYke2.0.0.0
Én is elkezdtem anno, és engem is kiborított - mivel rajongók által készített MOD-ról van szó, ezért szinkron gyakorlatilag zéró, és az élményfaktor is valahogy efelé tendált nálam. Hagytam is a francba.

Dante73
Tedd fel az 1.5-öt, majd magyarítsd. (korábban valaki linkelte) nem lesz gond, menni fog, nálam is volt ez a gond, és most megy.

Kérdés; Aki játszott a Wedding kieggel, mégis, annak mi értelme? Mert kezdem elveszíteni a türelmem. Ott tartok benne, hogy az egyik törpe a gatyájáért sír, akinél volt elégette, és ennyi. Napok óta mászkálok, és semmi nem történik, se egy új párbeszéd, se semmi... Nyugtasson meg valaki, hogy van értelme ennek a +küldinek....

http://www.freetvmaci.info/

extrém difficulty mod mit is csinált? érdemes azt feltenni azok kívül hogy nehezíti a játékot ?

Az igazán bosszantó, hogy azért néhány játékot felraktam már. És ha ilyen 6-7, sõt, 9 (!) éves játékok elmennek rajta, nem épp erre számítok egy viszonylag nem olyan régitõl... És a patchelés még akkor is bosszantóan van megoldva, miért nem lehet az összes hivatalosan megjelent verzióhoz a hivatalos oldalra javítást felrakni?

Fantusz
Win7 alatt elég sok játék sír, nem fut normálisan - nem állítanám, hogy képtelenség összesimítani a játékot az Op rendszerrel, de joggal elvárható lenne a gördülékenyebb együttmûködés, a Microsoftnál ezúttal sem dolgoztak túl jól.

Sziasztok!

Kisebb problémám merült fel. Szép audio cd ajándékkal megvettem a játék magyar verzióját, és win7 alatt próbálom futtatni. A game besír, hogy elsõ alkalommal rendszergazadként kell indítanom - amit jobbklikkel meg is teszek, de ugyanazt írja ki.

Gondoltam jól felpatchelem. Namost természetesen sem 1.4 sem 1.5 nincs magyar verzióra, úgyhogy leszedtem már vagy 3 patchet meg 5 language package-t, és rohadtul nem tudom mivan. XP alatt nyáron mûködött.

A win7 a gond, a magyar verzió a gond, vagy szar patcheket szedtem le? Valami tipp esetleg?

Köszi elõre is!

Rash87
Kössz.
Akkor én gondolkodtam rosszul. Szerintem úgy kézenfekvõbb lett volna,h szintenként nagyobb. Így megveszem a legnagyobb szinten a vérzést,többire szükségem sincs 😊
Egyébként tényleg úgy néz ki az a csaj 😄

Zan
Nos!Megtaláltam a gyógyírt az 58XX-es radeonok által szült Witcher grafikai bug-ra:

catalyt 9.11 8.673.1 hotfix vista win7 nov26

Ezzel nekem megszûnt minden kínom,gyönyörû a játék,mint régen!😊Szóval akinek esetleg az lenne a baja,hogy vízszintes és függõleges vonalak tarkítják a karaktereket,ezzel orvosolni tudják a kínjukat!

További jó gamet!

Ja és Rash:

1.nem tudom miért így van megoldva,de annyira nem feltátlenül ugy lenne az értelemszerü ahogyan te mondod,mert mondjuk tegyük fel,te csak egy pontot akarsz áldozni a vérzésre,de akkor már inkább késõbb egy nagyobb szinten,ott meg már nincs értelme a 10%os vérzésnek!

2.nem befolyásol semmit,de ha Trissel jóban akarsz maradni,akkor ne nagyon barátkozz túl bensõségesen a Satival,vagy kivel😊!(zöld ruhás vöröske,én csak robin hood nõjének hívom😊)!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Rash87
Lenne 2 kérdésem:
1., Mikor fejlesszük a karaktert,akkor mondjuk van elsõ szinten Vérzés +10%.Második szinten +20%.
De ha 'megvesszük' a második szintet,akkor minden oda tartozó tulajdonság elérhetõvé válik. Tehát ha itt rámegyek arra,h Vérzés +20%,akkor ez ennyit is fog számítani? Attól függõen h nem fejlesztettem az elsõ szinten?
Mert nekem ez furcsa,úgy lenne reális,hogy ha fejleszted az elsõ szinten,akkor válna elérhetõvé a 2. szinten,s úgy is lenne értelme.

2., Az mit befolyásol a játékban,h hány nõt fektet meg a witcher? 😊)

ha az extended edition-ra gondolsz, ezt lehetett mostnában kapni, csak 1.4-ig van peccselve, minden indítádnál jelzi hogy van újabb, ezért kérdem, hogy ha felrakom, elcseszi-e a mentéseim vagy sem
Az amit ti megvettetek már gyárilag 1.5-re van patchelve, ezért nem tudjátok rárakni ezeket a patcheket. Szóval azokkal már felesleges szórakozni. Bocsi, de nem tudok a grafikai gondra megoldást, nekem semmi bajom nem volt W7 Prof. 64bit alatt, egy 320Mb-s 8800GTS-el, és C2D6320-al.
Zan
Hát sajnos nem oldootta meg a problémámat,mivel ezt sem engedte feltenni,mert azt írta,hogy már újabb verzió van fent!F*szom...!Mindegy,még próbálkozom,most pl. megpróbálok egy régebbi catalyst-al szarakodni!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

ähä, ertem...en a bövitet vältozatot vettem meg nemreg, ha felrakom a 1.5-öt, uj jätekot kell kezdenem, vagy hasznälhatok a regi mentesek is?..es toväbbra is szinkronos marad a verziom?
Zan
Ja meg még az is a bajom,hogy egy kicsit csúnyácskák a videók még mindig hiába rakom fel max grafra!De szerintem ezek szebbek kellenének hogy legyenek,csak valami kínja van...!

Zan
Hát ha megoldja a bajomat,akkor örök hála!Most állítgattam a Catalystomon,levettem a Mipmapingot performancer-ra így sokkal jobb lett a helyzet.De most meg akadnam a videók,mintha nem lenne elég neki a kártyám,amit teljesen lehetetlennek tartok,csak egyszerüen nem szereti,ez oké,de remélem ez a hotfix orvosolni fogja.Csak az a bajom vele,hogy 13k-val jön...!