13886
  • obe
    jaja, és ha hagyod hogy a gép készítse el a főzetet, szívbaj nélkül használja el az olyan cuccokat ami miatt szépen lehet állást újratölteni...főzetet csak manuál szabad csinálni !!
  • 38tibi38
    Hali. 4.fejezetben alina lelkét elküldtemde most nemtom mit kezdjek:S Valami ötlet?
  • steweee
    igen, simán arra hogy kiválasztod a bal oldalról a keverni kívánt lötyit, és akkor egyből betölti a hozzávalókat. a kényelem ára az amit leírtam. új próbálkozáskor ismeretlen potiont hoz létre, tehát kísérletezgetni kell. van több ilyen lötyim is, megnézem hatásukat egy visszatöltés keretében majd
  • tarti19
    Szvsz arra gondolt, hogy kiválasztod a főzetet s a gép automatikusan bedobálja a hozzávalókat, majd el is készíti azt:P Manuálisan viszont, tovább tudsz ügyeskedni a főzéssel, így akár, jobb hatékonyabb keverést is elő tudsz állítani. Aztán, ha nem erre gondolt, akkor majd jól kijavít s én is kipróbálom az általa kedvelt főzési formulákat.
  • ratgab
    Nem is tudtam, hogy van ilyen autopotion. Én még megjelenéskori w. verzióval toltam, de azóta már ott figyel az enhanced eredeti verzió a polcon. Gondolom utóbbiban van autopotion.
  • steweee
    ja igen, a magyarított 1.5 enhanced verzió van telepítve. próbára típusú. emiatt van az, hogy vannak videobetétek amik sötét képernyővel várnak ? hang van meg felirat, de néha nincs kép hozzá. a lányos jeleneteknél gyakrabban előfordul...

az ugyanilyen angol verzióval volt ilyen probléma ?
  • steweee
    hát hogy keményen... lehet boldogulni nélküle, csak úgy kurva nehéz lesz. 1xűbb turbózni, van alapanyag bőven, ha keresgéli az ember, és feleslegesen nem pazarolja később. amúgy az alkímia is tök szuperül van megoldva. elsőre bonyolultnak tűnt, de kis kisérletezéssel rájön az ember, hogy az auto potion nem a legjobb választás, jobb ha a megfelelő slotos alkoholt mi választjuk ki attól függően, hogy hány slotos a készítendő cucc, és a különböző hatóanyagú (szinű) alkotóelemekből is érdemes azt odabaszni a lombikba, amiből sok van, kommersz leszedhető növények.

a negredo, albredo meg mittommégmi hatásokat akkor kell figyelni, ha DIREKT az átlagostól erősebb potiont akarunk létrehozni, mert az ilyen plusz tulajdonsággal bíró alapanyagok ritkábbak, pláne hogy ugyanazon mellékkomponenst tartalmazzák, de amúgy csak ennyi a pláne benne.
  • ratgab
    úgy-úgy! Én is elkezdtem hardon annak idején, de jött valami újabb játék, ami elvitte az időt, így a hardon végigtolás (még a 2. rész kijövetele előtt) még várat magára! Lángoló kard nélkül is lehet tudni, mikor kell kattintani (sárga ívet vet a kard a kombó végén), és itt már tolni kell a főzeteket keményen, ennek meg az az eredménye, hogy az ellenfőzetet is tolni kell keményen! :-D
  • steweee
    újrakezdtem legnehezebb szinten. így másodszorra nem is tűnik annyira nehéznek már, hogy tudom mit kell csinálni, mire gyúrjak meg kotyvasszak.

a harc se annyira vészes hogy nincs lángoló kard ikon már, de mindenesetre az igazi dark feeling ezen a fokozaton van meg, mert itt azért ha rontok kinyírnak :)
  • ratgab
    Ha legközelebb újra elkezded a játékot, akkor én azt tanácsolom, hogy az első dolog, amiket megveszel, azok a szörny és növényhatározók, minden más az elején pénzkidobás és megbosszulja magát később.
  • alratar
    Néhány szörnyet már tudtam könyv nélkül is. PL. Kukorix
    Brukszát meg még nem is kellett vadásznom.

Na de mindegy. Így jártam.
  • ratgab
    Óriás százlábú??? Erre én nagyon nem emlékszem! Sürgősen újra kell játszanom a játékot azthiszem!
  • gabesz100
    Nem kellett volna tudnod ,de előtte vannak olyan küldetések amiknek a teljesítéséhez kell olyan könyvet olvasnod amiben nem csak az adot küldetéshez tartozó szörnyek vannak.pl: HA bruksza kell akkor kapod az éhint meg az Alpot hozzá.Tehát ha a zerrikániai rovarokról olvasól akkor több ismeretet is szerzel.
  • IMYke2.0.0.0
    Napló... küldetések...
  • alratar
    Jö.
    De elmondanád honnan kellett volna tudjam, hogy majd óriás százlábúakra, meg éhiekre kell vadásszak?
  • gabesz100
    vagy esetleg a kovácsnál
  • gabesz100
    A 4 fejezetben ha a fogadóban nincs könyv juliannál akkor nem tudod megtanulni így azt a küldit felejtsd el,előbb kellett volna megtanulni .
    EZ van.
  • alratar
    Nem nagyon találtam kereskedőt a fogadóban.
  • IMYke2.0.0.0
    Szörnyekről vehetsz könyveket is - kereskedőknél pl.
  • alratar
    S akkor honnan fogom tudni a szörnyek leírását? Mivel a küldetések végrehajtásához kellenek a leírások.
  • gabesz100
    hacsak Julienél nem találsz a kocsmában akkor felejtsd el.
  • alratar
    Sziasztok.

A negyedik fejezetben honnan tudok könyveket szerezni?
    Néhány szörny ismerete kell. (pl. óriás százlábú)
  • alratar
    A druida völgyben lévő, tzöld csajnak.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De ő nem pénzt ad a farkasbőrért!!!
  • sevendoor
    kösz, Pierren túl vagyok, úgy értettem küldin kivül egyszerű kereskedőnek kell-e a farkasbőr? Ha igen melyiknek?
  • tarti19
    Nem sokat, hiszen a játék egy bizonyos pontján el fogsz jutni eme kérdés megválaszolására :) Ez majd komoly felismerés lesz Geraltunk számára, persze ez a te döntésedtől is függ.
  • alratar
    Sziasztok.

Meddig kell várjak, vagy mit kell tennem, hogy megtudjam ki a farkas ember?
  • IMYke2.0.0.0
    Heroes V GOLD + The Witcher EE mellé ajándékba Sacred GOLD = 7.000 Ft.
  • gabesz100
    bocsi rosszra nyomtam SEVENDOORNAK CÍMEZVE
  • gabesz100
    [spoiler]A jelvényt majd egyik éjjel a fogadóban levő foszer veszi meg de azt hiszem nem mindegy mit beszélsz vele mert könnyen megsértődik.A farkasbőrt Pierre a vadász a mocsárban a révnél veszi meg.[spoiler]
  • sevendoor
    Szasztok
    Ki veszi meg tőlem a szalamandra jelvényeket? Farkasbőrt kinek tudom eladni?
  • IMYke2.0.0.0
    Használtan. Megnézed, rákérdezel, alkuszol, üzletelsz.

- 3000 Ft - KLIKK
    - 4999 Ft - KLIKK
  • gabesz100
    [spoiler] Nem kell neki rohannod hanem van egy pár szám szerint három fa állvány azokat kell ledöntened miközben átfutsz a barlang teljes hosszán ha ügyes vagy a kikimór királynőre omlik a barlang.Tehát röviden futás végig és lődd az aardot.[spoiler]
  • 38tibi38
    Oké mostmár téllleg elkadtam. Mikor kikell nyirni a kikmur királynőt nekirohanok egyet belégvág azt szevasz... Már megprobáltam elmenekülni is közbe ölni a kicsiket dehát ugyse sikerült.
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem csak magadat adtad ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Áthoztam ide "A" konzol topik style-t :)))
  • Zóanagyvarázsló
    Érdekes megközelítés.

• 38tibi38
    Hát nemigaz.. Most jutott eszembe az a jel :D Mind1 már továbbjutottam:) sry a kérdésért:D
  • 38tibi38
    Ujabb gond:S Mikor triss elteleportál engem a szalamandra bázisára egy barlangban kötök ki és persze mint mindig nemlehet tovább menni mert az utat elltorllaszolja egy csomó fa szerüség és nemlehet máshol menni:D
  • 38tibi38
    Na megtaláltam:D
  • tarti19
    Ott van egy csinos ajtó, onnan már nem tudsz eltévedni.