The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi. Amalomhoz hogy jutok le? mert viz veszi körül és nemtudok uszni. De láttam hogy a maliburi kaounál van egy átjáró hozzá de ot meg be se engednek.
MrStokes
Amugy attol, hogy megtanultad a herbalizmust, meg csak eleg keves fele novenyt fogsz tudni szedni, vannak konyvek amiket megveve es elolvasva ujabb novenyek ismeretet fogjak neked adni, es onnnantol mar tudsz mar ujabb fajtakat is szedni. Ez a lenyekbol nyerheto nyersanyagokra is igaz.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Gondolom akkor is kapsz, ha teljesitesz egy kuldit.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
3 kapu van, 1-1 a ket szelen es egy a malom kornyeken.

Oké rájöttem csak pont elõtte léptem szintet és most megint kezdhetek gyilkolni de alig van vmi szörny. Kockajátknál meg nemtalálom mikult pedig minda kettõ kapunál kerstem:S Amugy gyilokláson kivül mi ad még tapasztalot pontot?
macleody
Nem vagyok benne biztos de mintha ezt egy patch megoldotta volna.
gabesz100
tudnod kel a herbalizmust ha ez sem segít akkor passz

p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb

Rámegyek de nemvált semmilyen jelre és ha rákattintok akkor semmi.
KaszaN
Valaki

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

gabesz100
csak rá kell vinned a kurzort a leszedendõ virágra és mikor átvált kattintasz.

Hy. Valaki megmondaná melky gomball lehet virágot szedni? thx
KaszaN
Hi
Mostanában elkezdtem játszani ismént a witcherrel és már elég jól haladok. Apámnak is megjött hozzá a kedve és õ is elkezdte. Viszont Õ nemtud továbmenni annál a résznél amikor még vizima külvárosába a szalamandra rejtekhelyén kell kiírtani az embereket(egy barlang) és ott van Menvin is (vagy ki) és az mondja ugya, hogy robbantsa ki azt afalat. Na ez idáig stimm, de apámnál egyszerûen nemlehet kilökni azt a falat. Mindenhogy meglett már próbálva, sokszor inkáb a földre csinálja a varázslatot. Még úgy is meglett próbálva, hogy egy régebbi állást betöltve, de úgysem. Van valakinek valami ötlete? Nagyon kéne a help.

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. A 2. fejezetben járok. 2 emberkével kellene találkoznom, de valahogy nem sikerül. Elsõ: Thaler-nél a "titokzatos idegen" és a szõrös medvében a "futár / küldönc". Elvileg mindkettõ fontos lenne a játék szempontjából. Tud valaki tanácsot adni?
Elõre is köszönöm!

arcsybit írta korábban, hogy win7 alatt nem fut neki a játék. Elõször nekem sem ment, pedig mindenhol mindent átállítottam rendszergazdai futtatásra, de nem mûködött. Aztán hozzájutottam az enchanced edition-höz, ami viszont gond nélkül futtatja a progit. Remélem tudtam segíteni.
bardocz
Majd meg fogod találni, ahogy haladsz elõre.
ja és ne spoilerba mer telon jem tudom elolvasni
mikor kell odamenni mer voltam már nappal is meg éjjel is de semmi
gabesz100
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A mocsári barlangban fogod megtalálni

estét
merre találhatom meg a gyereket a mocsárban?
És melyik a nyelvkönyvtár? Ez egy nagyon hülye kérdés de nincs meg. Nem egyértelmû ebben hogy hol van.
kalkstein árul törp vodkát
Sziasztok! Feltettem az eredeti játékot és nincs benne beszédhang...aztán a menüben nincsenek betûk...😞 Sehol nincs betû...WTF???
Lekaptam az 1.5 patch-et,de bárhova próbáltam kicsomagolni,azt írja hogy "nem lehet beazonosítani...". Hova kell betenni az 1.5 patch-et? Az megoldja a betûk láthatóságát?
IMYke2.0.0.0
Hál' Istennek nincs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

on-line része van-e eme remekmûnek?
IMYke2.0.0.0
The Witcher Patch-ek

0. alapjáték
1. alapjátékod nyelvének megfelelõ "Patch 1.4 / Enhanced Edition" letöltése, egy könyvtárba helyezése a nyelvcsomaggal, és feltelepítés
2. v1.5 Patch feltelepítése
3. Nem kell DVD a játékhoz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

passz én feltettem a játékot majd 1.5 patcheltem és simán megy minden ahogy meg van írva
KaszaN
Ez csak 1. Van csagy 8 patch. mert láttam 1.1-et is meg 1.7 is van meg kettõ ugyanaz csak az egyik sima a másik meg valami "a". Szóval, nagyon nemértem hogyan vannak.

Hali ez elvileg mûködik: http://www.pcdome.hu/letoltes/3662/the_witcher_pc
KaszaN
Belinkelné nekem valaki a patcheket? Mert nagyon nehezen lehet megtalálni õket és már sok van meg mitudomén milyen nemvekkel és nemelég az utolsót feltenni sajnos. :/

Sziasztok.Vizimában vagyok vinnem kell törp vodkát a sírásónak hogy oda adja a hulát,de sehol se találok törp vodkát.valakinek ötlete?
MrStokes
Akkor passz, nincs tobb otletem.

Magyar a játékom is és magyarul indítottam el az encset mindkettõt.
Így adta ki hiba izét.
MrStokes
Koszi, kozben mar az altalatok megadott linkeken sikerult utanajarnom.

A meteor köveket az alábbi helyen leled meg.
A kriptában-a kápolna alagsorábam leon hulájában-a déli barlangnál a kerítés tövében van 1 hullamála van a küldetéses tulipán is-És aszem az orgazdátol a folyonál a nevére nem emlékszem õ is árul 1 et.

MrStokes
Nekem magyar, eredeti verziom van. Amikor az Enhanced Edition telepitojet futtattam, akkor az alapban az angol nyelvu telepitest ajanlotta fel, es en nem is allitottam at a nyelvet, igy az maradt angol. Ezt kovetoen jott egy olyan hibauzenet, amit te irtal.

Ekkor fogtam magam es ujrainditottam a telepitot, de most mar magyar nyelvet valasztottam. Igy sikerult feltelepitenem.

Ekkor nekem mar le volt toltve a magyar nyelvi csomag.

Szoval a kovetkezot ajanlanam, hogy probald ki:

Toltsd le azt a nyelvi csomagot amilyen nyelvu az eredeti jatekodverziod.

Toltsd le azt a nyelvi csomagot, amilyen nyelven jatszani szeretnel, abban az esetben, ha ez nem egyezik az eredeti jatekverziod nyelvevel.

A nyelvi csomago(ka)t masold at az Enhanced Edition telepitoje melle es igy probald meg futtatni az EE telepitot. Igy mar mennie kell.

MrStokes
Milyen nyelvu az eredeti jatekod?

Szia!

Köszi!

Le is szedtem de nem megy mert kiírt ilyet hogy: A már feltelepített játék nyelvének megfelelõ nyelvi csomag nem található. Töltsd le a megfelelõ nyelvi csomagot.

MrStokes
Innen szedtem:
link

ja, mert onnan nem tudom letölteni.😞
Gubberx
A hivatalos olalról?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Kellene egy link ahonnan szedhetném le.
Szóval az encs az van magyarul is? Nekem is olyan mint képen de olyan érzés mintha a levegõben lógna.
MrStokes
Nalam is volt ilyesmi, az lehetett a gondja h magyar az eredeti jatek es en meg az enchanted edition-t angolul probaltam feltenni. Azt valamiert nem szerette. Aztan biztos ami biztos letoltottam az angol nyelvi csomag melle a magyart is, majd az enchanted edition-t magyarul telepitettem es ugy mar ok volt.

(Egyebkent a nyelvi csomagokat nem kell kulon feltenni, az ench, edition telepitojevel kell egy konyvarban lenniuk, es az teszi fel oket, ha kivalasztod oket a telepites soran.)

IMYke2.0.0.0
Tudtok valami módot hogy geralt hátán legyen kard tartó ne csak szinte lógjon a levegõben?
Mindenkinek ilyen:

Akkor valamit rosszul csinálsz.

Sziasztok!

Tudtok valami módot hogy geralt hátán legyen kard tartó ne csak szinte lógjon a levegõben?
A nekem meglévõ magyar verzióra nem tudtam rárakni az enchanted editiont. Valami hiba szöveget nyomott ki. Eredeti, díszdobozos kiadás.
MrStokes
Koszi az infot!

IMYke2.0.0.0
#12486 hozzászólás...
De, nem mellesleg, késõbb bõven sok meteroitot fogsz találni, de addigra már érdektelen lesz, hiszen jobb kardot kapsz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Tó Úrnõjétõl...

MrStokes
Sziasztok!

Sok ido utan most kezdtem el ujra a jatekot. Korabban is csak a mocsarig jutottam, ott aztan valahogy elment a kedvem a jatektol es abbahagytam.

Most ujra nekilendultem, es felmerult bennem, hogy vajon a kezdohelyen (Vizima kornyeki falu) ossze lehet-e szedni legalabb 3 meteoritot, hogy abbol majd a kovacs vmi jobb kardot kovacsoljon.
A korabbi jatek alkalmaval ugy emlekszem, csak 2-t talaltam, es utolag sajnaltam, hogy nem jott ossze a kard, szoval most szeretnek biztosra menni, hogy meglesz.

Eddig egy meteoritot talaltam a kapolna alagsoraban, a legyozott spectre hullajaban.

Erdekelne, hogy merre tudnek utananezni a tovabbi meteorit darabok fellelhetosegerol.

Qwerty4
Na, megoldottam. 😊
Végigszenvedtem a sötétben, rémítõen lassan ment, vissza is kellett párszor vonuljak egy kis pihenõre.
Elég kár, hogy rögtön ilyen küldetést adtak, kellett volna az ilyennel várni legalább addig, amíg valamim van is...

Qwerty4

Hali

Köszi mindenki megvan
Vagy az UHS. Ezt jobb szeretem, mert nem spoilerezi magának le az ember azt, amit nem szeretne. Kalandjátékoknál néha bele kell néznem, RPG-nél még nem használtam, elvégre a titok a mindenkivel beszélgetés és mindenhova benézés.