The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb
Mostanában elkezdtem játszani ismént a witcherrel és már elég jól haladok. Apámnak is megjött hozzá a kedve és õ is elkezdte. Viszont Õ nemtud továbmenni annál a résznél amikor még vizima külvárosába a szalamandra rejtekhelyén kell kiírtani az embereket(egy barlang) és ott van Menvin is (vagy ki) és az mondja ugya, hogy robbantsa ki azt afalat. Na ez idáig stimm, de apámnál egyszerûen nemlehet kilökni azt a falat. Mindenhogy meglett már próbálva, sokszor inkáb a földre csinálja a varázslatot. Még úgy is meglett próbálva, hogy egy régebbi állást betöltve, de úgysem. Van valakinek valami ötlete? Nagyon kéne a help.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Elõre is köszönöm!
arcsybit írta korábban, hogy win7 alatt nem fut neki a játék. Elõször nekem sem ment, pedig mindenhol mindent átállítottam rendszergazdai futtatásra, de nem mûködött. Aztán hozzájutottam az enchanced edition-höz, ami viszont gond nélkül futtatja a progit. Remélem tudtam segíteni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
p4 2.8 1gb ram 9600pro256mb
merre találhatom meg a gyereket a mocsárban?
Lekaptam az 1.5 patch-et,de bárhova próbáltam kicsomagolni,azt írja hogy "nem lehet beazonosítani...". Hova kell betenni az 1.5 patch-et? Az megoldja a betûk láthatóságát?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
0. alapjáték
1. alapjátékod nyelvének megfelelõ "Patch 1.4 / Enhanced Edition" letöltése, egy könyvtárba helyezése a nyelvcsomaggal, és feltelepítés
2. v1.5 Patch feltelepítése
3. Nem kell DVD a játékhoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Így adta ki hiba izét.
A kriptában-a kápolna alagsorábam leon hulájában-a déli barlangnál a kerítés tövében van 1 hullamála van a küldetéses tulipán is-És aszem az orgazdátol a folyonál a nevére nem emlékszem õ is árul 1 et.
Ekkor fogtam magam es ujrainditottam a telepitot, de most mar magyar nyelvet valasztottam. Igy sikerult feltelepitenem.
Ekkor nekem mar le volt toltve a magyar nyelvi csomag.
Szoval a kovetkezot ajanlanam, hogy probald ki:
Toltsd le azt a nyelvi csomagot amilyen nyelvu az eredeti jatekodverziod.
Toltsd le azt a nyelvi csomagot, amilyen nyelven jatszani szeretnel, abban az esetben, ha ez nem egyezik az eredeti jatekverziod nyelvevel.
A nyelvi csomago(ka)t masold at az Enhanced Edition telepitoje melle es igy probald meg futtatni az EE telepitot. Igy mar mennie kell.
Köszi!
Le is szedtem de nem megy mert kiírt ilyet hogy: A már feltelepített játék nyelvének megfelelõ nyelvi csomag nem található. Töltsd le a megfelelõ nyelvi csomagot.
link
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
(Egyebkent a nyelvi csomagokat nem kell kulon feltenni, az ench, edition telepitojevel kell egy konyvarban lenniuk, es az teszi fel oket, ha kivalasztod oket a telepites soran.)
Mindenkinek ilyen:
Akkor valamit rosszul csinálsz.
Tudtok valami módot hogy geralt hátán legyen kard tartó ne csak szinte lógjon a levegõben?
A nekem meglévõ magyar verzióra nem tudtam rárakni az enchanted editiont. Valami hiba szöveget nyomott ki. Eredeti, díszdobozos kiadás.
De, nem mellesleg, késõbb bõven sok meteroitot fogsz találni, de addigra már érdektelen lesz, hiszen jobb kardot kapsz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok ido utan most kezdtem el ujra a jatekot. Korabban is csak a mocsarig jutottam, ott aztan valahogy elment a kedvem a jatektol es abbahagytam.
Most ujra nekilendultem, es felmerult bennem, hogy vajon a kezdohelyen (Vizima kornyeki falu) ossze lehet-e szedni legalabb 3 meteoritot, hogy abbol majd a kovacs vmi jobb kardot kovacsoljon.
A korabbi jatek alkalmaval ugy emlekszem, csak 2-t talaltam, es utolag sajnaltam, hogy nem jott ossze a kard, szoval most szeretnek biztosra menni, hogy meglesz.
Eddig egy meteoritot talaltam a kapolna alagsoraban, a legyozott spectre hullajaban.
Erdekelne, hogy merre tudnek utananezni a tovabbi meteorit darabok fellelhetosegerol.
Végigszenvedtem a sötétben, rémítõen lassan ment, vissza is kellett párszor vonuljak egy kis pihenõre.
Elég kár, hogy rögtön ilyen küldetést adtak, kellett volna az ilyennel várni legalább addig, amíg valamim van is...
Qwerty4
Köszi mindenki megvan