13886
  • obe
    hatalmas, mondhatni kapitális hiba, de orvosolható:)..ha valamit, ezt ki ne hagyd, nálam top 10-es game
  • morvaigaben
    Én úgy vittem végig az első részt :)
    A TPS-en kívül még 2 kameraállás van
  • koschwarz

csak néztem ezeket az új witcher 2 videókat, amikor börtönből szökik, és az egy egész pofás TPS nézetnek tűnt. az 1-nek a demójával játszottam csak, de ott meg nem fedeztem fel ezt a nézetet.
  • mindero
    ugyanaz a kameraállás van amit a witcher 1-be is elő lehet hozni.
    Váll fölötti TPS
  • koschwarz
    jól láttam, hogy a witcher 2-ben tps nézetű a harcrendszer? (vagy legalábbis az is lehet?)
  • Deathstorm676
    Most raktam fel újra a játékot és szerettem volna fel patchelni de gondom akadt vele. Amikor még nem patcheleme a játék jól megy magyar hang magyar szöveg. Aztán letöltöttem az 1.4-es patche meg a Hungaryan Language patchet. Egy könyvtárba raktam őket fel telepítettem. Aztán felraktam az 1.5-öt. Amikor elindítom a játékot akkor hiányzik a magyar hang, az egész játék alól. A szöveg megmaradt de se az intró videóban se az alap játék alatt nincs hang. Ha meg magát a language packot indítom el akkor meg az install felénél kifagy egy chatastrophic failure-vel. Már a neten is nézelődtem még én is próbálkoztam mindennel de nincs ötletem hogy tudnám megoldani.
  • Pityu Mester
    Ha jól emlékszem, úgy este 8 fele kell ott lenni a málnásban, és várni kell. Ugyanis az a szerencsétlen nem a málnásnál jelenik meg, hanem annak a pályarésznek a bejáratánál, és időbe telik neki, míg odaér a málnáshoz. Szóval a lényeg, hogy estefele legyél ott és várj, aztán egyszer csak majd látod, hogy szalad arra felé. Ezzel egyébként én is szenvedtem egy darabig, aztán valahol olvastam, hogy ezt kell csinálni.
  • Anonymusx
    Megvan vele beszélve hogy kijön a málnáshoz, azóta nem is néztem a fogadóban. Amúgy kb mikor kéne kinnt lennie? Magyar vj-ban olvastam hogy estefele, de akkor sem volt ott. Ezen kívűl minden küldit megcsináltam már.
  • IMYke2.0.0.0
    Fogadóban kerested már?
  • Anonymusx
    Elakadtam a játékban, a 4. fejezetben vagyok amikor a mezőn kéne találkoznom Dandelion -nal hogy a verset felolvassa Alinanak.
    Viszont Dandelion nincs a málnásnál, már néztem minden időszakban.

• obe
    helyesen említi a kollega, egy aard a képibe, kába lesz, erőssel megcsapod..ezt max mégegyszer kell megismételd..fexik burul
  • steweee
    no, én legnehezebb fokozatom játszom elsőre. a második fejezetben vagyok. valóban nehéznek tűnik a bestia kinyírása, de jó taktikával gyerekjáték.

először is, mielőtt kimész a barlangból kend be kísértet elleni olajjal a kardot +100% sebzés szellemek ellen.

másodszor gyorsikonba legyen egy hóvihar, ami belassítja az ellenfeleket (geraltot gyorsítja fel) mert az lesz a jó, életerő regeráció is mehet, de igazából nem kell, mert vagy jól csinálod a lassítással a kombót vagy úgyis meghalsz nehéz fokozaton.

amikor kíséred a csajt és jön a video, felgyúl a tűzkör és megejenik a falka, akkor pause...

két dolgot tehetsz :

vagy a csajhoz legközelebbi kutyára futsz csoportos stílussal, vagy a bestiára erőssel

én az elsőt csináltam, a leírás szerint a második a jó

csoportossal összesen két kombót kell lenyomnod és le is vágtad a kiskutyukat, márha van kenőcs és a vörös meteorit kardot kikovácsoltattad a fejezetben.

ekkor a lányt már nem bántja semmmi, gyógyítani fog miközben a bestiával küzdesz. erőssel vágdosod, de nyomhatsz rá egy aardot, lehet hogy ledönti és akkor leszúrod.

a futkosás nekem nem jött be, megsültem a tűzkörben...
  • vegytek
    Ez segíthet.
  • tom36
    üdv
    régeben jácotam 1 kicsit vele de most, hogy leszedtem a ful magyar változatot sajna most is elöjött a rendszer öszeomlásos hiba
    utánanéztem és az 1.2 es patch javitaná is de eredeti cd nélkül nem megy (a daemon tools pro-t nem tehetem fel) igy mi lenne a megoldás, hogy továb is jáchasak patchelt álapotban ?
    mer amit találtam nocd crack et azt nem tudom beolvastatni DT pro nélkül
  • dupla0
    sziasztok az 1 fejezet végén járok most kell megölnöm a bestiát
    7-es szinten megpróbáltam de nem volt semmi esélyem
    felmentem 8-asra itt már egész jól ment , aztán kitaláltam azt a taktikát hogy futkosok a pályán és a 2 varázslat közül az egyiket rányomom
    ez működött is egy ideig , de aztán kevés lett az élete egyszer csak megharapott és meghaltam , próbáltam más módon is de akárhányszor kevés élete van megharap és meghalok mindegy mennyi életem volt
    szóval elmondanátok mitől lehet ez vagy hogy lehet megoldani mert több napja ezzel szívok
    és a játékom tört szóval lehet hogy ezért van , de nem hiszem
    a választ kösz előre is
  • 38tibi38
    Najó nembirom tovább ezt. Végre kinyirtam a szörnyet erre az a 2 rohadt dög kutya megöl! Én nem értem most akkor mire jó a Holló páncél???
  • 38tibi38
    Hali. 5.fejezetben mikor Azar Javed lehivja azt a koscsa-t vagy mit egyszerüen nemtudom leölni. Esüstkardba gyors stilus-t tudok használni csak. Mikor megütöm vagy 4 szer lebénit ő megüt engem,lemegy vagy negyed életem aztán megint ütöm,és igy tovább amig megnem halok. A Holló páncél egy nagy szar:(
  • watto
    Sajna még nem próbáltam mert nem voltam annak a gépnek a közelében amire fel lett rakva, de majd megírom :D
  • Zsoltifijuhh
    Na sikerült?
  • Zsoltifijuhh
    Igen
  • watto
    A torony a mocsárban van ugye?
  • Zsoltifijuhh
    Egyébként ha már ott tartasz h "el kell csalni" Kalkstein-t a toronyhoz, ott nem kell visszamenni Kalkstein-hez, csak fogod a könyvet a toronyból, kimész és jön a csattanó :)
  • watto
    De Thalernek szóba se tudom hozni az adósság kifizetését, és így esélytelen.
  • IMYke2.0.0.0
    Régen volt, de emlékeim szerint, a temetőbe jutás elég egyszerű dolog...
  • watto
    De egyszerűen senki nem tud már segíteni. Lehet ilyen Bug?
  • Zsoltifijuhh
    Hát igen Coleman meghal ha a tündéket elengeded vizima külvárosában :)Nekem is ez volt nehéz, de csak sikerült:D
  • watto
    Nem mert ebben a végigjátszásban él Coleman például.
  • IMYke2.0.0.0
    #12767 sem segített?
  • watto
    Hali! Elakadtam a játékban, Vizimában vagyok.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az lenne a dolgom hogy Kalksteint elcsaljam a Toronyhoz de szóba se áll már velem, valamivel megsérthettem :D Aztán még a Temetőbe is bekéne jutnom, de az Orvgazdánál nem tudom kifizetni a tartozását a sírásónak, engedélyt meg nemtudom honnan kéne szedni. Ha véletlen Vincettől akkor az is bukó mert ő se áll méár szóba velem :DD

Valaki tudja mit kellene csinálnom? Előre is kössz.
  • IMYke2.0.0.0
    De igen - vártam, hogy mi lesz az újratalálkozással...
  • Zsoltifijuhh
    Az okos dolog volt, én nem mentettem...Szokásom 1 mentéssel játszani,szóval 1-et mindig felülírok...és ez megint átokként jött vissza mint elég sok játéknál...de azért jó végigjátszani a játékot 3x-ra is :)
    Én Triss-re bíztam, mert régebb óta ismerem, meg hogy néztem volna Vesemir és a többiek szemébe kaer'morhen-be? :)(amikor még nem tudtam hogy nem megyünk vissza)apropó ti nem hiányoltátok azt a nosztalgiát ami lett volna ha a végén találkozunk Vesemirékkel és a többi Witcherrel? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én úgy játszottam a "The Witcher"-rel, hogy minden általam komolynak vélt döntésnél mentettem egyet, névvel ellátva.
    Ez azért volt szerencsés, mert így a kérdéses szituációt a teljes végigjátszást követően megnézhettem másik személlyel is.
    Én amúgy:

"Összejöttem" Shani-val, és rá is bíztam a gyerkőcöt.

• Zóanagyvarázsló
    Trissre, mert ha a szándékaiban nem is bíztam, úgy véltem, ő jobban meg tudja védeni, felügyelni, és hasznosabb szövetséges.

Mármint ez az eddigi egyetlen, racionalista-semleges végigjátszásom során volt.
  • IMYke2.0.0.0
  • Zsoltifijuhh
    Egyébként ti kire bíztátok?:)
    Shani-ra vagy Triss-re?
  • Zóanagyvarázsló
    Jogos, a sok kihagyott sor miatt aláírásnak véltem a spoiler alatti mondatot. Mindenesetre volt már abból félreértés, hogy olyan döntéseket is megpróbáltak ebben az összefüggésben elhelyezni, aminek nincs köze hozzá.
  • Zsoltifijuhh
    hát megpróbálom Homályvízben csak azért nemvoltam biztos benne mert amikor Vivaldi bankjánál van az a konfliktus akkor csak 2 választási lehetőség van:vagy a Rend vagy a Scoia'tael... :S És muszály volt valamelyik mellett kiállnom és én hülye már az 1. végigjátszásnál a Scoia'tael-ekre voksoltam(a játék végéig),és ezzel szerintem a legjobb döntést hoztam meg ami elég rossz az 1. végigjátszáskor...na de mind1 kipróbálom a semlegest :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én nem is ahhoz írtam. A spoileren kívüli mondat a válasz.
  • Zóanagyvarázsló
    Murky Watersben/Homályvízben a Rend és a Scoia'tael közötti konfliktusnál nem szabad egyik oldalra sem állnod. Nem tudom, hogyb addig ehhez milyen követelményeket kell teljesíteni, az biztos, hogy a korábbi döntések a Rend és a Scoia'tael mellé állást kiüthetik, de szerintem semlegesnek mindig lehet lenni.

Shaninak és Trissnek ehhez tudtommal semmi köze.
  • IMYke2.0.0.0
    Amúgy meg: The Witcher végigjátszás (HUN, PC Guru)