13886
  • Fritz Von...
    Igen, nincs túl messze a fogadótól. Hasznos segítség, ha a Journalban rámész a questre, és a tracking gombot megnyomod. Akkro jelöli a térképen, hogy hova kell menned.
  • Gubberx
    rányomsz hogy track this quest a leírásnál és a térképen egy piros nyíl mutatja merre menj, egyébként a fogadótól nem messze az egyik elhagyatott ház az.
  • Fritz Von...
    Na most egy kis szünetet tartok. Ez a játék egyre jobb és jobb lesz, ahogy haladok benne előre. Ennyire jól kitalált sztori és világ nagyon régen nem volt RPG-ben. Egy rakás poénnal. :) Abbahagyhatatlan, és nagyon remélem, hogy jó hosszú is lesz. Most jutottam be a városba és bóklászok a templom negyedben. Hát csak itt legalább 30 quest van első ránézésre. És vannak más negyedek is a városban, plusz a világtérképen sem vagyok még sehol. Ezt végigtolni lesz kb 200 játékóra. :)
  • ellington
    na ezaz, elkéstem arról a randiról szerintem :D a malom már locked nálam. de most mentettem meg egy nőt a fogadóban, a fogadósnál ott a szalamandrák kulcsa, csak sehol se találom a búvóhelyüket. valaki járt már ott?
  • Fritz Von...
    Az nagyon komolyan beröhögtetett engem is. :D
  • oli314
    #1577 - ben feltett 1. és/vagy 2. kérdésre valaki tudja a választ?:P
  • oli314
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    majd ha megmentetted, és viszel egy jó bort neki, akkor "felzavarjátok a kísérteteket" a malomban :)...én jöt nevettem a malommal szemben lévő beszélgetésen :D
  • MrAndree
    Na igen. Lassan a fél inventory-m olyan cuccokkal van tele amit csajoknak lehet odaadni. :)
  • ellington
    nekem csak kereskedni enged a nőkkel kb, pl vesna (vagy hogyhívják a fogadóban a nőt).
  • wedge31
    Ahogy megfigyeltem mindegyiknek van valami kedvence amit ha ajándék gyanánt átadsz / gyürü,sál,virág,stb / rendkivül kézségesek lesznek vizszintes szituációkban.
  • Gubberx
    kocsmai verekedés+kockapóker forewa
  • AntiHero
    Összeütök egy FAQt.
  • ellington
    hogy jöttök össze a nőkkel??
  • rotator
    Nem feltétlenül kell szó szerint megegyezni a magyar szövegnek az eredetivel, ezt hívják műfordításnak. :) Többek között ennek köszönhető a régebbi filmek szinkronjainak minősége is (a kiváló szinkronhangok mellett), mivel akkoriban előnyben részesítették azt a mostanság dívó nyersfordításokkal szemben.
  • Gustafson
    Ez szerintem is jo otlet. Aki ez utan erdeklodik, nem kell tobb szaz (ezer ?)hozzaszolast atnyalazni -ha a FAQ-t sem kepes elolvasni, akkor tenyleg menjen melegebb eghajlatra- a jatek irant erdeklodoket meg nem zavarnak az ilyen jellegu hozzaszolasok. Mar csak egy vallalkozo egyen hianyzik
  • Gustafson
    Csak kicsit vérszegény leszel utána
  • BlackShadow
    valaki összeüthetne egy gyors faq html-t, h ne legyen telefloodolva a topik 'hogy indul????' 'futna nálam????????????' 'NEM TUDOM KREKKELNI BASSZAMEG!!!!!!!!' 'magyarosítás?' stb kérdésekkel.. hanem inkább a játékról esne szó..
  • JamesRyan
    én angolul telepítettem a patch-ot és utána állítottam át az egészet magyarra,az itt leírt módszerrel.mert nekem sem engedte magyarul telepíteni a patch-ot.egy kérdésem lenne ,a későbbi pályákon,nagy tereken, szabaddá válik a baraqngolás.még nem igazán kezdtem neki a játéknak azért kérdezem.
    választ köszi
  • Aragorn10
    Jók a vámpírlányok az ágyban :):):)
  • Gustafson
    Köszönöm. Majd megprobalom. Ha elakadok, majd kerek meg segitseget.
  • wedge31
    Winfos mappa - regedit exe futtat és ott.
    A lang_key és a dialog_3 a játék data könyvtárában találod.
  • Madmano
    Akkor hogy indítsam?Nem túl körülményes ez a DTool-os megoldás?Addig ok,amíg nincs crack.
  • wedge31
    Szerintem nem éri meg crackelni a patchek miatt de valszeg menni fog.
  • Gustafson
    HKEY_LOCAL_MACHINE
    -SOFTWARE
    -CD PROJEKT RED
    -The Witcher
    Language 3-ast írd át 16-ra.
    Aztán a lang_3.key-ben és a dialog_3.tlk-ban a hármast cseréld le 16-ra.
    Ha a patcht magyarul telepited full magyar lesz a felirat.
    Rendben, de ezt HOL kell beirni/átirni ?
    Köszönöm.
  • Madmano
    Pár kérdés a (tőrt)játékról:Letőltöm a 6giga körüli telepítőt,felrakom a DTools Pro-t,abban mahinálok ezt-azt és elvileg indul a játék.Amit megadott módon tudok magyarítani is.Igaz?Ha kijön a crack ehhez a játékhoz,ezzel a most letőltött verzióval is megy majd,igaz?
  • wedge31
    Még mindig #1189.
  • oli314
    szerintem is hangulatos game, azért lenne pár apró kérdésem:
    1. Az Erőhelyek konkrétan mire jók, elvégeztem ott a mágia rituáléját, meg láttam a skillpontoknál, h. később másféle rituálék is mennek ott, de ez mit "javít" rajtam? Vagyis nem vettem észre igazán változást, de valami biztos volt.:)
    2. Asszem kézügyesség skillen belül van az h. hárítás, és ennyi van a jellemzésében is írva. Kérdés, hogy ez puszakezes hárítást jelent? mert karddal enélkül is hárítok, így nem tettem rá pontot

Amúgy észrevételként a magyar felirat egész jó lett sztem, csak 1-2apróság volt más ahogy hallgattam a beszédet...igaz még az elején járok :D
    A kamera zoom in-out opcióját meg nem értem mire jó, mivel a 3nézet közül egyedül az ots(f3) modban sikerült 10centit előre hátra mozgatnom.:S
  • Gustafson
    Most már valóban elég sokat kell visszaolvasni ahhoz, hogy megtudjam, hogyan tehetem magyarrá a játékot. Kérem, valaki írja le részletesen, lépésről lépésre. Eredeti angol verzióm van, tehát crack-ok nem kellenek. Nagyon köszönöm.
  • Gideon Wieth
    jó ez a játék nagyon hangulatos.. várom már a hazai megjelenést, hogy megvehessem :)
  • neptum
    engem szívat ez a játék benn van az IDE virtual driverbe és azt írja hogy helyeze be az eredi lemezt ez miért van ée az a gond csak úgy oldodik meg ha leszedem a Daemon-toolst és újra rakom :S
  • ellington
  • Aragorn10
    Olvass utána a fórumban le van irva, hogyan lesz magyar a játék !!!!
  • Toby0501
    Hellosztok! Valamiért nekem a patch magyarul nem megy fel az angol verzióra, csak akkor, ha angol nyelvet választok.. Így viszont angol marad a játék.. Van rá megoldás?
  • ellington
    az angol eredetiben alapban benne van a magyar felirat, csak eldugták, a registry átírásával kapod meg, de nem minden lett lefordítva, a beszédek igen, a többi nem, a patch -gondolom én, nem raktam még fel- minden mást is lefordít.
  • Gustafson
    Tehat ha megveszem az angol eredetit es rarakom a magyar patch-t, akkor magyar lesz a felirat ? Honnan lehet leszedni a magyar javitast ? Koszi !
  • gyuri12
    menj tovább
  • adammmmmmm
    Na végre bejutottam a temetőbe. Ott mit kell csinálni? Csak ölöm a ghoulokat lementem a kriptába is de semmi. A questeknél is csak anyit ír hogy bejutottam.
  • adammmmmmm
    Csak haladj tovább a történettel majd megkapod.
  • Fehercsoki
    Ezüst kardot honnan szerezzem meg?Vár után járok,a faluba,a kutyákat leöltem már amik az elején voltak.
  • McFrost
    Igen , télleg mondja :)
    Köszönöm!