13886
-
Igen, nincs túl messze a fogadótól. Hasznos segítség, ha a Journalban rámész a questre, és a tracking gombot megnyomod. Akkro jelöli a térképen, hogy hova kell menned. -
rányomsz hogy track this quest a leírásnál és a térképen egy piros nyíl mutatja merre menj, egyébként a fogadótól nem messze az egyik elhagyatott ház az. -
Na most egy kis szünetet tartok. Ez a játék egyre jobb és jobb lesz, ahogy haladok benne előre. Ennyire jól kitalált sztori és világ nagyon régen nem volt RPG-ben. Egy rakás poénnal. :) Abbahagyhatatlan, és nagyon remélem, hogy jó hosszú is lesz. Most jutottam be a városba és bóklászok a templom negyedben. Hát csak itt legalább 30 quest van első ránézésre. És vannak más negyedek is a városban, plusz a világtérképen sem vagyok még sehol. Ezt végigtolni lesz kb 200 játékóra. :) -
ellington #1600 na ezaz, elkéstem arról a randiról szerintem :D a malom már locked nálam. de most mentettem meg egy nőt a fogadóban, a fogadósnál ott a szalamandrák kulcsa, csak sehol se találom a búvóhelyüket. valaki járt már ott? -
Az nagyon komolyan beröhögtetett engem is. :D -
oli314 #1598 #1577 - ben feltett 1. és/vagy 2. kérdésre valaki tudja a választ?:P -
oli314 #1597 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!majd ha megmentetted, és viszel egy jó bort neki, akkor "felzavarjátok a kísérteteket" a malomban :)...én jöt nevettem a malommal szemben lévő beszélgetésen :D -
MrAndree #1596 Na igen. Lassan a fél inventory-m olyan cuccokkal van tele amit csajoknak lehet odaadni. :) -
ellington #1595 nekem csak kereskedni enged a nőkkel kb, pl vesna (vagy hogyhívják a fogadóban a nőt). -
Ahogy megfigyeltem mindegyiknek van valami kedvence amit ha ajándék gyanánt átadsz / gyürü,sál,virág,stb / rendkivül kézségesek lesznek vizszintes szituációkban. -
kocsmai verekedés+kockapóker forewa -
Összeütök egy FAQt. -
ellington #1591 hogy jöttök össze a nőkkel?? -
Nem feltétlenül kell szó szerint megegyezni a magyar szövegnek az eredetivel, ezt hívják műfordításnak. :) Többek között ennek köszönhető a régebbi filmek szinkronjainak minősége is (a kiváló szinkronhangok mellett), mivel akkoriban előnyben részesítették azt a mostanság dívó nyersfordításokkal szemben. -
Gustafson #1589 Ez szerintem is jo otlet. Aki ez utan erdeklodik, nem kell tobb szaz (ezer ?)hozzaszolast atnyalazni -ha a FAQ-t sem kepes elolvasni, akkor tenyleg menjen melegebb eghajlatra- a jatek irant erdeklodoket meg nem zavarnak az ilyen jellegu hozzaszolasok. Mar csak egy vallalkozo egyen hianyzik -
Gustafson #1588 Csak kicsit vérszegény leszel utána -
valaki összeüthetne egy gyors faq html-t, h ne legyen telefloodolva a topik 'hogy indul????' 'futna nálam????????????' 'NEM TUDOM KREKKELNI BASSZAMEG!!!!!!!!' 'magyarosítás?' stb kérdésekkel.. hanem inkább a játékról esne szó.. -
JamesRyan #1586 én angolul telepítettem a patch-ot és utána állítottam át az egészet magyarra,az itt leírt módszerrel.mert nekem sem engedte magyarul telepíteni a patch-ot.egy kérdésem lenne ,a későbbi pályákon,nagy tereken, szabaddá válik a baraqngolás.még nem igazán kezdtem neki a játéknak azért kérdezem.
választ köszi -
Jók a vámpírlányok az ágyban :):):) -
Gustafson #1584 Köszönöm. Majd megprobalom. Ha elakadok, majd kerek meg segitseget. -
Winfos mappa - regedit exe futtat és ott.
A lang_key és a dialog_3 a játék data könyvtárában találod.
-
Madmano #1582 Akkor hogy indítsam?Nem túl körülményes ez a DTool-os megoldás?Addig ok,amíg nincs crack. -
Szerintem nem éri meg crackelni a patchek miatt de valszeg menni fog. -
Gustafson #1580 HKEY_LOCAL_MACHINE
-SOFTWARE
-CD PROJEKT RED
-The Witcher
Language 3-ast írd át 16-ra.
Aztán a lang_3.key-ben és a dialog_3.tlk-ban a hármast cseréld le 16-ra.
Ha a patcht magyarul telepited full magyar lesz a felirat.
Rendben, de ezt HOL kell beirni/átirni ?
Köszönöm. -
Madmano #1579 Pár kérdés a (tőrt)játékról:Letőltöm a 6giga körüli telepítőt,felrakom a DTools Pro-t,abban mahinálok ezt-azt és elvileg indul a játék.Amit megadott módon tudok magyarítani is.Igaz?Ha kijön a crack ehhez a játékhoz,ezzel a most letőltött verzióval is megy majd,igaz? -
Még mindig #1189. -
oli314 #1577 szerintem is hangulatos game, azért lenne pár apró kérdésem:
1. Az Erőhelyek konkrétan mire jók, elvégeztem ott a mágia rituáléját, meg láttam a skillpontoknál, h. később másféle rituálék is mennek ott, de ez mit "javít" rajtam? Vagyis nem vettem észre igazán változást, de valami biztos volt.:)
2. Asszem kézügyesség skillen belül van az h. hárítás, és ennyi van a jellemzésében is írva. Kérdés, hogy ez puszakezes hárítást jelent? mert karddal enélkül is hárítok, így nem tettem rá pontot
Amúgy észrevételként a magyar felirat egész jó lett sztem, csak 1-2apróság volt más ahogy hallgattam a beszédet...igaz még az elején járok :D
A kamera zoom in-out opcióját meg nem értem mire jó, mivel a 3nézet közül egyedül az ots(f3) modban sikerült 10centit előre hátra mozgatnom.:S -
Gustafson #1576 Most már valóban elég sokat kell visszaolvasni ahhoz, hogy megtudjam, hogyan tehetem magyarrá a játékot. Kérem, valaki írja le részletesen, lépésről lépésre. Eredeti angol verzióm van, tehát crack-ok nem kellenek. Nagyon köszönöm. -
jó ez a játék nagyon hangulatos.. várom már a hazai megjelenést, hogy megvehessem :) -
neptum #1574 engem szívat ez a játék benn van az IDE virtual driverbe és azt írja hogy helyeze be az eredi lemezt ez miért van ée az a gond csak úgy oldodik meg ha leszedem a Daemon-toolst és újra rakom :S -
ellington #1573 #1189 -
Olvass utána a fórumban le van irva, hogyan lesz magyar a játék !!!! -
Hellosztok! Valamiért nekem a patch magyarul nem megy fel az angol verzióra, csak akkor, ha angol nyelvet választok.. Így viszont angol marad a játék.. Van rá megoldás? -
ellington #1570 az angol eredetiben alapban benne van a magyar felirat, csak eldugták, a registry átírásával kapod meg, de nem minden lett lefordítva, a beszédek igen, a többi nem, a patch -gondolom én, nem raktam még fel- minden mást is lefordít. -
Gustafson #1569 Tehat ha megveszem az angol eredetit es rarakom a magyar patch-t, akkor magyar lesz a felirat ? Honnan lehet leszedni a magyar javitast ? Koszi ! -
gyuri12 #1568 menj tovább -
adammmmmmm #1567 Na végre bejutottam a temetőbe. Ott mit kell csinálni? Csak ölöm a ghoulokat lementem a kriptába is de semmi. A questeknél is csak anyit ír hogy bejutottam. -
adammmmmmm #1566 Csak haladj tovább a történettel majd megkapod. -
Ezüst kardot honnan szerezzem meg?Vár után járok,a faluba,a kutyákat leöltem már amik az elején voltak. -
Igen , télleg mondja :)
Köszönöm!