13886
  • wedge31
    Mondja az öreg, hogy érzékeny a hangra és az udvaron van két nagy meg egy kicsi harang a többit már kitalálod.
  • McFrost
    Hell!
    Tudom , hogy volt már biztosan , de nem találtam a választ rá , szóval valaki elárulná , hogy az elején miképpen kell leölni a sáskát?
  • csgj
    Hát nem folyamatosan kéne nyomni a bal egérgombot :D Itt nem diablo szerű hent a harc lényege. Ki kell várni a normális kard jeleket, aztán a sárgán világítókat, és akkor még nagyobb erővel csap le az ellenségre. Ettől lesz jó sztem a harcrendszer...
  • Prof William
    Valaki berakna egy részeg Gerald képet?
  • wedge31
  • timantes
    nekem is! DE NEKEM NINCS BESZÉDHANG !!! ez most valami vicc hogy eltünt vagy mitől van ?
  • LoCk
    Az 1.1-es javitast felraktam magyarul.
    Utanna fullosan magyar lett a szoveg.
  • Ioles
    Huh, akkor az enyémen hogy fog menni? Na mind1 azért remélem valahogy elfog döcögni
  • Fehercsoki
    Sikerült,vállfölöttibe harcolok meg barangolok,csak folyamatosan nyomni kell a bal egér gombot és akkor üti.
  • Drizzthsz
    Húúú, ez a shift ez jól jött! Kösz!

A vistás hotfixet le lehet szedni valamilyen nem microsotos oldalról?????
  • Voltan
    Az autosave- et nem lehet kikapcsolni? Idegesítő, hogy gyakran csinálja, ráadásul tovább tart a save-elés, mint a pálya betöltése.
  • Voltan
    Lol, hát igen :D
  • bélanéni #1551
    Sziasztok, nálam szépen megy. C2D 6400, 8800gts 3 gb ram, maxon megy

Alig hihető
  • renatokancso
    Most akkor valaki leírná részletessen hogy is kell rendesen elíindítani a játékot?
  • ellington
    a patchet másold be a dtpro köünyvtárba, ott indítsd el, és utána nézd meg, hogy elindul e ;)
  • 3P
    Nincs.
  • Ronnie17
    Hali. nem tudom elindítani a DT pro-t :S:S Feltelepítéas után bejön az a kék kis ablak tölt egy ideig aztán csak van magának:S mi lehet a gáz??? valahogy nem lehet elindítani játékot másféleképpen?
  • The Protector
    Van tört verzióban magyar szinkronos?
  • ceas
    Nekem x64 xp van fennt. A dt pro advanced nem támogatja az ide drivert x64 xp-n szóval csak scsi drivert enged. Van rá mód, elindítani a játékot valahogy?
  • RPG Killer
    Ok ,megvan
  • RPG Killer
    LOCK ami képet felraktál a küldetésröl ahol elakadtál, ott hogy hogy magyar a felirat? még nem jött ki magyarul nem? honnan lehet a magyaritást (feliratot) letölteni ???????????
  • RPG Killer
    Sziasztok, nálam szépen megy. C2D 6400, 8800gts 3 gb ram, maxon megy és nagyon jó nem fagy stb, már a chapter 1 végén vagyok. Tegnap ugy berugtam az egyik küldetés elött hogy nem találtam el a szörnyet :) Aztán mire a kertböl a házba támolyogtam, volt vagy fél méter addigra lement a nap :) Nagyon jól megvan csinálva. Ajánlom mindenkinek, a csata és az irányitás furcsa lesz elsöre de utánna megszokod és nagyon mobil :)
  • theclub
    Most jut eszembe, hogy tegnap drivert is cseréltem. az nVidia új, Crysishez ajánlott beta meghajtóját tettem fel. Azóta nincs fagyás.
  • theclub
    XP-vel nyomulok.
  • bélanéni #1539
    Nekem Medium-ra kell állítani a Textura részletességet, Árnyék minőségét, Fű megjelenést (többi maxon, 2XAA , 8XAF). Így fut a szabdban is olyan 25fps fölött átlagban. Mindent max-ra állítva is egész jó, de nekem fontosabb a gördülékeny játékmenet.
    Szerintem hatalmas a gépigénye, jó lenne ha kijönne egy erre optimalizált ATI driver. (gépem: A64 X2 5000+ , 2GB DDR400 , 1950Pro 256MB)
    Ja és a lényeg: én gyakorlatilag semmit nem vettem észre, amikor levettem a fenti 3 dolgot mediumra, ugyanolyan szép a táj.
  • bélanéni #1538
    Igaz lehet, hogy a magyar hivatalos verzió megjelenése átcsúszott decemberre?
  • bélanéni #1537
    Azért van gond a problémamegoldó képességeddel.
    Ha az F3-as (váll fölötti) nézetben vagy, akkor nem lehet vaktában nyomkodni, csak akkor fog támadni, ha az a "pötty" rajta van az ellenfélen. A másik kettő kameranézetben (F2, F1) van egérkurzor, akkor azt kell rávinni az ellenfelekre.
    (F3-as nézetben is elő lehet csalni a kurzort a SHIFT lenyomásával)
    F2, F1 nézetben érdemes harcolni, F3-ban meg barangolni
  • Fehercsoki
    Értem ezt,de az a baj hogy nem tudok ütni!Néha megjelenik a kard akkor azt csinálom amit mondtál,van amikor egymás után 2x is sikerül,de legtöbbször csak állok és semmi kék kard jel:(Nyomkodni kell valamit vagy mi?
  • Zóanagyvarázsló
    Az #1492-ben RaveAir leírja, hogy milyen típusú problémákról van szó többek között. Bizonyos esetekben pedig a környezetből igenis ki lehet hámozni, melyik a téves verzió. Ha nem is angol anyanyelvű egy játék, sajnos az angol fordításra mindig több idő és pénz jut, jóval nagyobb piacot jelent ugyebár. Ráadásul bizonyos fantasy kifejezéseket sokkal nehezebb átültetni magyar nyelvre, szerencsére ezúttal egy fantasy műfordító dolgozott a honosításon, s nem a webforditas.hu.

"vagy csak játszuk a sznobot, és ahelyett hogy örülnénk a magyritásnak a hibákra vadászunk..."

...mikor helyette kritikátlanul elfogadhatunk minden szemetet is.

Nem, nem a jelen honosításnak, és nem is általánosságban a magyarítások ellen szántam az éles megfogalmazást, hanem az igénytelenség ellen. Én minőségi munkát várok el, pláne, ha egyszer nem kevés pénzt szándékozom kiadni a termékre. Egyébként én szeretem az anyanyelvemet, és végsősoron az angol játékokat is magyarul játszom, hiszen a fejemben lefordítom magamnak, gyakran a tükörfordításnál ízesebb eredménnyel.
  • Swen
    Ha nem ismered a törvényt az a te bajod...
    Nem azt mondtam hogy, szép dolog letölteni az sms webről, csak azt hogy nem bűntethetnek meg érte mert nincs tiltva. Ha visszaosztod, vagy utánna terjeszted, csak akkor.
  • wesker24
    Már rég van nem hivatalos verzió !! Aki megteheti az az eredetivel nyomja aki meg nem teheti meg az a nem hivatalos verzióval játszik !!

• wesker24
    Jó kis játék ez nekem tetszik csak hát még meg kell szoknom az irányitást meg különöseben a harcmodot mert a harcmod kissé szokatlan még nekem bele kell jönnöm !!
  • The Protector
    Hy.Ti eredeti gameval játszatok vagy hogyhogy már toljátok.Warezos tört verzió?
  • willi06
    Sajnos még nem volt időm komolyabban bele nézni, csak egy kérdés a sok okos miből gondolja, hogy a magyar a félreforditás és nem az angol ha jól tudom lengyel a játék alap nyelve, és arrol forditották angolra és magyarra, stb, esetleg valaki vette a fáradságot és öszzehasonlitotta a magyar forditást az eredetivel, vagy csak játszuk a sznobot, és ahelyett hogy örülnénk a magyritásnak a hibákra vadászunk...
  • steweee
    1.) Unpack
    2.) Mount, install
    3.) To play you need to mount it in a virtual IDE drive in DT Pro

erre a részére gondolsz ?

nekem az a bajon hogy telepíteni sem tudom, mert alapból nem olvassa be. na akkor mit tegyek?

• adammmmmmm
    Tom most éppen a annak a hapeknak gyüjtök valamit aki a halotakkal foglalkozik 5 már meg van és seholse találok még egyet na mindegy majd holnap nézelődöm tovább.
  • Zóanagyvarázsló
    Hát köszönöm a néhány reakciót a honosítással kapcsolatban, mindenesetre elgondolkodtatott. Mivel angolból sem vagyok analfabéta, ezért számomra fontosabb a pontos fordítás a játék magyar nyelvűségénél, feltételezve, hogy az angol fordítás legalább pontosabb. Más esetekben legalább az angol szinkron után tudom pontosítani a magyar feliratot, itt ez is kimarad.

Mindegy, nem akarok keseregni, biztosan élvezhető lesz magyarul is, és úgy vélem ezúttal is a záros határidők gátolták az esetleges minőségibb végeredmény létrejöttét.
  • Ioles
    Valakinek nincs kedve csinálni 1-2 képet medium beállításon?
  • NeoMaN
    Hát igen a known most-ra (now) fordítása és hasonlók kurvasokszor előferdül.
    Olyan félrefordítások vannak benne amit egy alapszint alatti angolos is észrevesz.
  • NeoMaN
    infót ha olvasnál....