13886
-
daneelolivaw #1763 sok panaszt hallottam az irányítása felől bizonyos fórumokon, hogy borzalmas, és hogy kukába vele, a kérdésem, hogy ti mit gondoltok az irányításról? -
#1762 Srácok, ti nem tanultatok olyan tantárgyat, hogy nyelvtan vagy helyesírás? Egy rövid mondatban hogy lehet kb. 5 helyesírási hibát elkövetni? Rendben, hogy ez csak egy játékfórum, de hamar hozzá lehet szokni az ilyen lazasághoz. -
neptum #1761 a történet majd megoldja a gondokat haladj a játékal és meg tudod -
Diego1984 #1760 A kocsmáros nem mond semmit sem Colemanról.
Szóval 3 különböző. Ok, majd megpróbálom, de eddig csak kék meg piros van. -
Diego1984 #1759 Igaz! :D -
Diego1984 #1758 Erre nem is gondoltam! :)
Köszi, beszéltem vele és 70 pénzért megcsinálja. -
#1757 Egyébként lehet már előbb is ezüst pontot szerezni. :) Javaslom tanulmányozásra az alkimista löttyöket. :) -
legolas66 #1756 Engem is ez erdekelne pls válaszoljatok! -
#1755 Oks, köszi :) -
Diego1984 #1754 15. szinttől fogsz majd kapni ezüst pontot is. Nekem most 18. szintű és szintlépéskor kapok 1 ezüst és 3 bronz pontot. -
ez a kard mikor lessz elérhető? -
SaGa #1752 Eddig én még csak bronz talenteket kaptam, de lassan nincs mire rakni...
-
#1751 Pls, a spoilereket tegyétek már spoiler bracketbe! -
#1750 Meg kell hogy mondjam, nálam dúl a szerelem. Djönyörű, hangulatos, a harcot én személy szerint még élvezem, nekem bejön. Az viszont tényleg elég zavaró, hogy minden második embernek ugyanolyan feje van.
Viszont ami kicsit kétségbeejt az a szintlépésnél a pontok osztása. Ti mire húztok? Nem vagyok ilyen überkari készítő, de utálnám, ha a végére már kínkeserves lenne. Jutott már valaki ezüst szintre? Ott is kapsz még bronze pontokat, vagy már nem? -
SaGa #1749 Coleman után a kocsárosnál érdeklődj, ha nincs a krimóban. Az majd megmondja, hogy Dike-ban van. Ott lesz rögtön a kapu mögött.
Meteor darabok: ha jól emlékszem 3 különböző színű kell ahhoz, hogy csináljon vele a kovács valamit... -
Elendir #1748 A menü magyarításához tedd fel a patch-et. -
neptum #1747 igen engem is ez zavar hogy pl. van a mocsárba az öregapó ugyan úgy néz ki mint a szent nem tom milyen templomnál a kertész -
SaGa #1746 Valaki lennebb kérdezte, hogyan lehet a beast-et kicsinálni:
1: a boszit meg kell menteni a falusiaktól, akkor segít (előtte lehet tőle "kártyát szerezni", kicsit durva látvány).
2: csak a beast-et kell csépelni, de "csoportos harcmodorban(C)". Akkor lenyomod az általa idézett barghesteket is...
Megj: eddig minden nőszemélytől lehetett kártyát szerezni, kivéve Carmen és Shani...
Amúgy a játék valóban hangulatos, a szotrija érdekes, a harcrendszer is megszokható, ha betartod azt az egyszerű szabályt, hogy nem klikkelgetsz, hanem jó ütemérzékkel csak egyet klikkelsz, amikor a kurzor formája kard, vagy lángoló kard. Ha áthúzott karddal klikkelsz, megállítja az aktuális támadást is és várja, mi legyen...
Nagy csalódás ellenben, hogy ha már ennyit vesződtek a rajzolással (nagyon jók a töltőképernyők festményei), akkor annál a 4-5-nél kicsit több arcot is adhtattak volna az npc-knek. Az összes kereskedő úgy néz ki mint Odo, az összes kovács pont olyan mint az első, a legtöbb szegényebb, de nevesített figura pont olyan, mint a sírásó, az összes városőr pont ugyanúgy néz ki, stb... Ez azért egy ekkora játéknál meglehetősen gáz...
Valaki beidázte a hivatalos gépigányt, miszerint NV 6600GT-vel csak 800x600-ban megy alacsony beállítással. Ez marhaság. 1024x768, közepes beállítás (textúrák maxon, shadow minimumon), vidáman megy. Némelyik átvezető video belassul kicsit, de maga a játék pörög ahogy kell...
-
M.A.D. #1745 Én speciel megvárom a magyar kiadást, amiben remélhetőleg a nemrég kijött v1.1-es patch is benne lesz. Kibírok még 2 hetet! :) -
#1744 a faq-ban lévőt nem értem:P -
#1743 hello!
megvan a játék:)
nagyonn tetszik, a hagulata pedig
magávalragadó:))De van egy nagy gondom:S
vki leirná hogy lehet magyarositani, ugy
hogy a menü is feliratos lrgyen???
előre is thx! -
#1742 Hát ez sem éppen hálót szőni jött
De megkapta a magáét
-
#1741 Jóban lenni sokféleképpen lehet a legtöbbször kérnek valamit amit ha teljesítesz akkor mehet a menet :):):)
Ha valami küldi van akkor ne a pénzt fogadjátok el hanem kérjetek extra szolgáltatást :):) -
#1740 Nekem csak az lenne a kérdésem hogy lehet jobban lenni a nőkkel ??
Mert útközben találtam néhány értékes ajándékot !!
Mert én is csak kérdezni tudok tölük !! -
Ren #1739 Tipp: van mégegy kovács a városban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem az Order of the Flaming Rose kovácsa csinálta meg a villámhárítót
-
Diego1984 #1738 A hivatalos honlap fórumát olvasva, előfordulnak másnak is érdekességek, amire nincs megoldás. -
Diego1984 #1737 Nálam este soha sincs a kocsmában Zoltan. Valami nem stimmel. -
#1736 próbáltam mindkét időpontban semmi mindig tudtam vele beszélni! lehet, hogy akkor valami bug lesz! thaler sem mond már semmit -
#1735 Szerintem a Zoltan Chivay lesz a gondod neked !!!
Arra figyelj, hogy ez a törp például reggel sétálgat az utcán este pedig a kocsmában van!! Tehát mindkét helyen beszélj vele !!! -
#1734 Diego te is próbálj napszakot váltogatni hátha az a problémád !!! -
#1733 Arra mindig figyeljetek, hogy mikor mentek vissza mert ha mondjuk pirkadatkor akkor lehet pont nem fog szóba állni veled vagy nem ott lesz, és nem fogod megtalálni !!!! -
#1732 Mikor mentél vissza nem mindegy, hogy délben vagy esetleg pirkadatkor !! -
#1731 miután beszéltél thalerrel utána beszéltél a sírásóval és ott neked volt új opció ??? azt is próbáltam hátha a magyarítás kavar be de nem :S -
Diego1984 #1730 Pedig nekem leírta, hogy a sírásó boldog és bengedett a temetőbe. Most néztem vissza.
Szerintem hibák vanna a játékban ,amikre most derül fény. -
#1729 még a journalban is írja hogy a sírásó boldog lesz :D de nem lett az -
#1728 ez már megtörtént :D de amikor vissza mentem a sírásóhoz lese szarta a fejem -
Diego1984 #1727 A sírásó tartozik Thalernek. Akkor kapod meg a kulcsot, ha beszélsz Thalerrel az adósságról, aki elengedi azt. A sírásó meg örül és odaadja a kulcsot. -
Diego1984 #1726 Kényes ügy: Meg kell találnom Colemant
Kőrözés: Leuvaarden felajánlotta segítségét a szalamandra elleni harcban. Megvárom, mit lép legközelebb.
Mindig minden könyvet elolvastam.
-
#1725 igen van pedig Thaler-t is ártatlanak nyílvánítottam és csak beszélni kéne a sírásóval de nála semmi új opció nincs:( -
#1724 Amikor megcsináltad a vivaldi küldetést akkor ott kaptál könyveket azokat elolvastad???