13886
  • daneelolivaw
    sok panaszt hallottam az irányítása felől bizonyos fórumokon, hogy borzalmas, és hogy kukába vele, a kérdésem, hogy ti mit gondoltok az irányításról?
  • bélanéni #1762
    Srácok, ti nem tanultatok olyan tantárgyat, hogy nyelvtan vagy helyesírás? Egy rövid mondatban hogy lehet kb. 5 helyesírási hibát elkövetni? Rendben, hogy ez csak egy játékfórum, de hamar hozzá lehet szokni az ilyen lazasághoz.
  • neptum
    a történet majd megoldja a gondokat haladj a játékal és meg tudod
  • Diego1984
    A kocsmáros nem mond semmit sem Colemanról.

Szóval 3 különböző. Ok, majd megpróbálom, de eddig csak kék meg piros van.
  • Diego1984
    Igaz! :D
  • Diego1984
    Erre nem is gondoltam! :)

Köszi, beszéltem vele és 70 pénzért megcsinálja.
  • Fritz Von...
    Egyébként lehet már előbb is ezüst pontot szerezni. :) Javaslom tanulmányozásra az alkimista löttyöket. :)
  • legolas66
    Engem is ez erdekelne pls válaszoljatok!
  • Lilithn
    Oks, köszi :)
  • Diego1984
    15. szinttől fogsz majd kapni ezüst pontot is. Nekem most 18. szintű és szintlépéskor kapok 1 ezüst és 3 bronz pontot.
  • watto

ez a kard mikor lessz elérhető?
  • SaGa
    Eddig én még csak bronz talenteket kaptam, de lassan nincs mire rakni...

• Lilithn
    Pls, a spoilereket tegyétek már spoiler bracketbe!
  • Lilithn
    Meg kell hogy mondjam, nálam dúl a szerelem. Djönyörű, hangulatos, a harcot én személy szerint még élvezem, nekem bejön. Az viszont tényleg elég zavaró, hogy minden második embernek ugyanolyan feje van.
    Viszont ami kicsit kétségbeejt az a szintlépésnél a pontok osztása. Ti mire húztok? Nem vagyok ilyen überkari készítő, de utálnám, ha a végére már kínkeserves lenne. Jutott már valaki ezüst szintre? Ott is kapsz még bronze pontokat, vagy már nem?
  • SaGa
    Coleman után a kocsárosnál érdeklődj, ha nincs a krimóban. Az majd megmondja, hogy Dike-ban van. Ott lesz rögtön a kapu mögött.

Meteor darabok: ha jól emlékszem 3 különböző színű kell ahhoz, hogy csináljon vele a kovács valamit...
  • Elendir
    A menü magyarításához tedd fel a patch-et.
  • neptum
    igen engem is ez zavar hogy pl. van a mocsárba az öregapó ugyan úgy néz ki mint a szent nem tom milyen templomnál a kertész
  • SaGa
    Valaki lennebb kérdezte, hogyan lehet a beast-et kicsinálni:
    1: a boszit meg kell menteni a falusiaktól, akkor segít (előtte lehet tőle "kártyát szerezni", kicsit durva látvány).
    2: csak a beast-et kell csépelni, de "csoportos harcmodorban(C)". Akkor lenyomod az általa idézett barghesteket is...

Megj: eddig minden nőszemélytől lehetett kártyát szerezni, kivéve Carmen és Shani...

Amúgy a játék valóban hangulatos, a szotrija érdekes, a harcrendszer is megszokható, ha betartod azt az egyszerű szabályt, hogy nem klikkelgetsz, hanem jó ütemérzékkel csak egyet klikkelsz, amikor a kurzor formája kard, vagy lángoló kard. Ha áthúzott karddal klikkelsz, megállítja az aktuális támadást is és várja, mi legyen...

Nagy csalódás ellenben, hogy ha már ennyit vesződtek a rajzolással (nagyon jók a töltőképernyők festményei), akkor annál a 4-5-nél kicsit több arcot is adhtattak volna az npc-knek. Az összes kereskedő úgy néz ki mint Odo, az összes kovács pont olyan mint az első, a legtöbb szegényebb, de nevesített figura pont olyan, mint a sírásó, az összes városőr pont ugyanúgy néz ki, stb... Ez azért egy ekkora játéknál meglehetősen gáz...

Valaki beidázte a hivatalos gépigányt, miszerint NV 6600GT-vel csak 800x600-ban megy alacsony beállítással. Ez marhaság. 1024x768, közepes beállítás (textúrák maxon, shadow minimumon), vidáman megy. Némelyik átvezető video belassul kicsit, de maga a játék pörög ahogy kell...
  • M.A.D.
    Én speciel megvárom a magyar kiadást, amiben remélhetőleg a nemrég kijött v1.1-es patch is benne lesz. Kibírok még 2 hetet! :)
  • watto
    a faq-ban lévőt nem értem:P
  • watto
    hello!
    megvan a játék:)
    nagyonn tetszik, a hagulata pedig
    magávalragadó:))De van egy nagy gondom:S
    vki leirná hogy lehet magyarositani, ugy
    hogy a menü is feliratos lrgyen???
    előre is thx!
  • Aragorn10
    Hát ez sem éppen hálót szőni jött
    De megkapta a magáét
  • Aragorn10
    Jóban lenni sokféleképpen lehet a legtöbbször kérnek valamit amit ha teljesítesz akkor mehet a menet :):):)
    Ha valami küldi van akkor ne a pénzt fogadjátok el hanem kérjetek extra szolgáltatást :):)
  • wesker24
    Nekem csak az lenne a kérdésem hogy lehet jobban lenni a nőkkel ??

Mert útközben találtam néhány értékes ajándékot !!

Mert én is csak kérdezni tudok tölük !!
  • Ren
    Tipp: van mégegy kovács a városban

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem az Order of the Flaming Rose kovácsa csinálta meg a villámhárítót

• Diego1984
    A hivatalos honlap fórumát olvasva, előfordulnak másnak is érdekességek, amire nincs megoldás.
  • Diego1984
    Nálam este soha sincs a kocsmában Zoltan. Valami nem stimmel.
  • MrDevil
    próbáltam mindkét időpontban semmi mindig tudtam vele beszélni! lehet, hogy akkor valami bug lesz! thaler sem mond már semmit
  • Aragorn10
    Szerintem a Zoltan Chivay lesz a gondod neked !!!
    Arra figyelj, hogy ez a törp például reggel sétálgat az utcán este pedig a kocsmában van!! Tehát mindkét helyen beszélj vele !!!
  • Aragorn10
    Diego te is próbálj napszakot váltogatni hátha az a problémád !!!
  • Aragorn10
    Arra mindig figyeljetek, hogy mikor mentek vissza mert ha mondjuk pirkadatkor akkor lehet pont nem fog szóba állni veled vagy nem ott lesz, és nem fogod megtalálni !!!!
  • Aragorn10
    Mikor mentél vissza nem mindegy, hogy délben vagy esetleg pirkadatkor !!
  • MrDevil
    miután beszéltél thalerrel utána beszéltél a sírásóval és ott neked volt új opció ??? azt is próbáltam hátha a magyarítás kavar be de nem :S
  • Diego1984
    Pedig nekem leírta, hogy a sírásó boldog és bengedett a temetőbe. Most néztem vissza.

Szerintem hibák vanna a játékban ,amikre most derül fény.
  • MrDevil
    még a journalban is írja hogy a sírásó boldog lesz :D de nem lett az
  • MrDevil
    ez már megtörtént :D de amikor vissza mentem a sírásóhoz lese szarta a fejem
  • Diego1984
    A sírásó tartozik Thalernek. Akkor kapod meg a kulcsot, ha beszélsz Thalerrel az adósságról, aki elengedi azt. A sírásó meg örül és odaadja a kulcsot.
  • Diego1984
    Kényes ügy: Meg kell találnom Colemant
    Kőrözés: Leuvaarden felajánlotta segítségét a szalamandra elleni harcban. Megvárom, mit lép legközelebb.

Mindig minden könyvet elolvastam.
  • MrDevil
    igen van pedig Thaler-t is ártatlanak nyílvánítottam és csak beszélni kéne a sírásóval de nála semmi új opció nincs:(
  • Aragorn10
    Amikor megcsináltad a vivaldi küldetést akkor ott kaptál könyveket azokat elolvastad???