13886
  • Aragorn10
    Olvasd el a FAQ-t fennt!!!!
  • neptum
    na izé haveromnak van egy kis problémája a DT Proval felrakom és azt írja hogy the application is corrupted mi a baj ?
  • Nincs Név
    és magyarul játszod?
  • Mr_no_NaMe
    Első pálya igen. Na mind1 majd meglássuk...csak jöjjön le a pecs aztán magyarral is megnézem minnyá :)
  • watto
    gondolom az 1.pályán vagy ami 1x van nem?
    mert ott van megszabva mit csinálj!
    nem ilyen lessz szabadon mész és veszed fel a questeket, nem 2 fegxver lessz, nekem már most 3 van:D
  • AntiHero
    Istenem ez az ugrás:S miért jó az? Haverom is mindig ugrani hogy kel....:D
  • Mr_no_NaMe
    Kicsit játszadoztam vele, de nemnagyon fogott meg :S
    Ugrani egyáltalán nem lehet benne? Az egész játékban össz vissz 2 fegyver lesz és annyi dolgunk lesz, hogy végigrongyolunk egy kijejölt pályán és lekaszaboljuk az elleneket? Ha ilyen sztem már most uninstall :S
  • Aragorn10
    Vegyél egy gyógyfűárusnál !!!!
  • Gubberx
    Inn udvarában a herbalist árul
  • Aragorn10
    Simán a játék image és ennyi.
  • watto
    hello!
    amikor a boszicsajnak kellenek a virágszirmok...na azokat honnan szerezzem??????mert látok ojan bokrot te letépni nem tom..
  • rotator
    Nekem általában a third person a kedvenc kameraállásom hasonló játékoknál, de ebben a játékban valami újfajta implementációja van, ami nemigen jön be. :( Pláne nem ezzel a harcrendszerrel.
  • Nincs Név
    ok, és minimage bzbazokkal te szórkazol vagy csak simán a játék mds-e?
  • Aragorn10
    Kell mindkettő nekem legalábbis mindkettő fenn van és csak akkor fagy néha amikor kilépek a játéból.
  • Nincs Név
    hopsz, javítom magam OTS kam. :O :)
  • Nincs Név
    sztem nagyon jó az OST kam is az a hiba, hogyha többen támadnak nem látod úgy át a teret, de sokkal jobban látszik a pöpec harc. de miért fagy le a Triss-es küldi után? MEgpróbáltam MINDENT amit írtak. PRóbáltam magyar-nodvdfixedminiimage nem megy ugyanez+mindenemuláció bekapcs nem. Leszedtem magyart nem miniimage nem emulálva, nem. Patchel mi van, midkettő kell vagy csak az 1.1? mert van 1.1a ami három nappal rá jött ki. Valaki plz help annyira szeretnék vele játszani
  • rotator
    Hát úgy nem, mint a 3D Sexvillában.
  • rotator
    A third person szerintem kuka, a low isometric viszont királyság! Illetve nagyobb távolságot megtenni a high isometric még megfelelőbb. :)
  • Nincs Név
    lol, ok máshogy értettem :D
  • Drizzthsz
    Úgy értettem, hogy kufircolni lehet-e benne rendesen. :D
  • Alwares
    Jah az nekem is fura, volt, legalább megkérdeznék a végén, hogy akarsz még valamit...
  • BlackShadow
    pöper game :) 8x6 ban low-al is egész jól néz ki! játékmenet egyelőre tetszik (csak sajna sok a töltés :\)
    viszont jópár dialog bugot láttam már. nemtom h a magyarítás miatt, v alapból bug. (teljesen mást mondd angolban, mint amit feliratoz.. teljesen más témáról beszél :))
    az mondjuk nem tetszik annyira, hogy ha vkivel beszélek egy témáról akkor miután lezárja elküld.. megint kattinthatok rá s így tovább :D
  • Nincs Név
    valakinek van esetleg még az elejéről mentése amit vizima külvárosában nyomott? azt megköszönném
  • Fritz Von...
    Hogy nyilvánítod ártatlannak? :P
  • Fritz Von...
    Nna most én is elakadtam egy picit. Be kéne jutnom a temetőbe... :)
  • Nincs Név
    hát szarakodós ja de ha nem akarod megvenni akkor bizony szarakodni kell :) Mondjuk spec. én november 14-én biztos kifogok mozdulni...
  • Nincs Név
    felvan patchelve a játék az 1.1 és 1.1a-val de ha azt magyarul tettem fel akkor ha visszateszem angolra ujra kell patchelni?
  • ellington
    kufircolós.
  • Drizzthsz
    A platin változat az most kufircolós, vagy nem-e.
  • TVelvet
    Halihó, emberek van egy kis problémám, olyan 1-2 óra game után egyszerüen kidob a game, a szoksásos hibaüzi, "Elnézés kérünk a kellementlenségért, a program elvesztette az adatokat, bla bla küldjük e a mikrofosnak a üzit?" windows hibaüzi, valakinek vmi 5lete mi lehet a baj?
  • Gubberx
    thx thx
  • Ren
    Három darab kell belőle, ugyanúgy mint a meteoritdaraboknál
  • Nincs Név
    ok, egy próbát megér kösz
  • Dzsí Pí
    Sztem neked is az van ami nekem, és akkor énis szeretnék ehhez a dologhoz segítségent kérni, nekem kb ez megy: ha átírom a dolgokat, h magyar legyen, akkor a menü magyar, de mire pl az első párbeszéd jönne, PONT AHOl A PÁRBESZÉD+FELÍRAT KEZDŐDNE, kifagy. na, tennap visszanyomtam angolra, ment is szépen, ma reggel megint visszatoltam magyarra, és lám csodák-csodájára, magyar lett, ám amikor megint beszéltem vna vkivel, ahogy elköszöntem tőle, kidobott(ugye megint hang+feliat lett vna).
    Szal lehetséges az h néhányunknál ez a 'angolról-magyarra' átírás cseszik be?
    Nincs Név, egyébként próbáld meg, h visszaírod az értékeket ''3''-ra, hogy angol legyen; a silver swordomat rá, h nem fog kidobni...
    PLS vki ezügyben heelp
  • Nincs Név
    légyszi, segítsetek. A CloneDVD-Platin változatot töltöttem le kicsit szarakodtam DT PRO-val de bevan töltve felvan téve. Átírtam a reg-ben a 3-at 16-ra megvan a datában is csinálva megy a magyar elindul a küldi, segítek Trissnek (az ágyban is) Aztán mutatja még a videót Külső területen és mikor betöltené Vizima külvárosát a töltés végén egyszerűen lefagy. Van gamecopyworld-ről javított mini-image azzal se megy, Le nyomtam mindent 800x600 low beállítás de úgy se. Valaki help, roh. jó a játék nehogy már ne tudjak vele játszani
  • Gubberx
    öljed meg a növényeket bent, asszem az egyik maradványi között lesz a haverja koponyája
  • watto
    hello!
    elakadtam:S
    ott amikor az egyik kereskedő elküld egy barlangba a haverjáér, de a barlangnak mind 2 továbbvezető ösvényérek kövek vannak zuhanva, a társa meg nincs ott...na itt mit kell?
  • Gubberx
    Van egy rúnakövem,hogy lehet rárakatni a kardra illetve kinél?
  • Diego1984
    Szerintem is gyorsan megszokható. Valóban egyedi, de nem gáz annyira, hogy kukába kéne dobni. :)
  • bélanéni #1764
    Az a véleményem, hogy egyedi, és eleinte kissé nehézkes, de 1-2 óra alatt megszokható. Utána akár barátságosnak is lehet mondani! :)