13886
-
#1723 Miért neked van ??? -
#1722 Volt valakinek gondja a temetőbe való bejutással ? -
#1721 Ezeknél az ügyeknél hol tartasz ??? -
#1720 A körözést kéne megcsinálnod meg a kényes ügyet szerintem!! -
gyuri12 #1719 nah,kb fél kilenc óta játszottam idáig,naggggyon süti a játék:)
az egyetlen negítívum az,hogy amikor jönnek a "zöld kutyák" lecsökken vagy 2-3 fps-re:/
amúgy minden low,800*600-ban megy 20-30fps-sel -
Diego1984 #1718 Semmi ötlet?
:( -
#1717 Az 1.1a egy súlyos hibát javít ami miatt nem lehet továbblépni !!! -
#1716 Az 1.1a ugyan az mint az 1.1 vagy ez egy teljesen új patch? Azaz a lényeg, jobban fut tőle? -
Diego1984 #1715 Berengar titka
Elveszett bárány
Kockajáték
Kockapóker: profi
Kényes ügy
Kőrözés
Ökölharc -
#1714 Milyen mellékküldik vannak neked még ??? -
#1713 Én csak megcsináltam a mellékküldiket és a kovács a haverom lett !! -
Diego1984 #1712 Melyiket
, A Coleman-est? Azt nem.
Vivaldisat igen. -
#1711 Aha azt a küldit megcsináltad ?? -
Diego1984 #1710 Vivaldira gondolsz. Semmi újat nem mond. -
#1709 Nem az nem számít !!
A kovács házától nincsen messze egy másik törpe háza oda is nézzél be !! -
Diego1984 #1708 Van egy olyan küldetés, hogy keressem meg Colemant (akinél drogot lehetett venni a kocsmában). De sehol sem találom és infom sincs róla. -
Diego1984 #1707 Az nem lehet, hogy a mocsárban a törpék és elfek táborában megutáltak, és ezért nem szeret a kovács sem?
Amúgy most beszéltem Zoltannal és semmi új. -
#1706 Ha van annyi akkor csak egy kovácshoz kell menned !!
Ha már beszéltél vele akkor még nem csináltál meg valamilyen mellékküldit !! -
Diego1984 #1705 hát ezaz, hogy nálam volt 3 darab meteorit, két kék és egy piros és mégsem tudtam, hogy mit kell csinálni
Zoltannal már beszéltem párszor, megpróbálom mégegyszer, de szerintem itt van egy bug a játékban. -
adammmmmmm #1704 Most hallgatom a szinkron hangmintákat. Szerintem nagyon paszolnak a hangok és jó lesz majd úgy is végigjátszani. -
#1703 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Beszélj zoltannal ő egy törpe aki a witcher barátja volt régen
meteoritokkal meg úgy lehet, hogy kell legalább 3 darab mert különben nem csinál semmit. De van olyan is amit csak fel kell használni és bizonyos ideig jó a kardon, annál a fajtánál csak húzd rá arra a kardra amin használni akarod!!! -
Diego1984 #1702 Hello!
A hozzászólásokbál, képekből látom, hogy többen is előrébb tartanak, mint én. Ezért remélem, hogy tudtok segíteni. Ott tartok, hogy a mocsárban be kell jutnom a toronyba. Megvan a kártya is, amit Vesna adott, megmutattam Kalksteinnak. Kell csináltatnom egy vilámhárítót, amihez a a térképen a törpe kovácsot jelölte meg. Be is megyek hozzá, de nem áll velem szóba, mert senki sem vállalja értem a felelősséget. Pedig voltam már nála, amikor is azon szívtam, hogy nem tudom sehogysem a meteoritokat összehozni a kardommal. Szóval két kérdésem van.
Hogyan lehet visszaszerezni a törpe kovács bizalmát?
Hogyan kell a meteoritokkal kardot erősíteni?
THX! -
adammmmmmm #1701 Nagyon LOL:DDDDDD -
#1700 FAQ 4./2. -
daneelolivaw #1699 meg tudná valaki mondani, hogy fut a játék egy hd2900xt-n? minden megy rajta fullon? -
#1698 LOL:D:D:D -
#1697 Jó kutya ül!!
-
#1696 Valaki tudja, hogy lehet az autosave-et kikapcsolni? -
#1695 igy is egész pofás;)
még ma meglessz:Dmég 1x thx! -
#1694 Yep, minden low, minden effekt, élsimítás, stb. kikapcsolva. -
#1693 köszi:) és ez a low?:O -
#1692 A galériámban. :) -
#1691 Van ott még kettö nagy is... -
Dzsí Pí #1690 pedig ütöm... -
Dzsí Pí #1689 Azt a nyavajó Frightenert hogy a fenébe nyírjam ki? azt vágom, hogy a hang ''báncsa'' a fülit, meg van ott egy kicsi harang, azt meg is húzom, de akkor sem megy az élete le... -
#1688 de hol vannak?:D -
#1687 köszi:) -
#1686 Feltöltöttem pár képet neked, éppen hajnalodik rajtuk, ezért sötétek, de remélhetőleg látni fogod a lényeget. :) -
Gustafson #1685 Hat en se nagyon szeretnem. Na majd szerda korul meglatom-remelem addigra megjon a Witcher. -
#1684 Értelek én, nem kell bocsánatot kérned :), nekem sincs még meg a játék, mégsem kérem napi 5x hogy tegyenek be képeket. Légy türelemmel, hátha rak majd be vki, de szerintem videók, képek és az itteni vélemények alapján már ellehet dönteni hogy tetszik-e vagy sem.