13886
  • ellington
    addig oké, hogy könyvekből, de honnan szerzek könyvet? nem tudok fojotgatólidércet és ghoult se ölni eredményesen, mert nincs meg a könyv.
  • Fehercsoki
    Hogy lehet támadni???Akármit nyomok nem csinál semmit:(Néha üt 1-t.
  • [Jakuza]
    Konyvekbol tudod a szornyeket meghatarozni vagy az adott inteligencia skillt fejlesztesz.
  • adammmmmmm
    Na nekem is pont ez kellet.
  • steweee
    tudod én szivesen fizetnék egy játékért, ha nem ennyibe kerülne. nekem nincs szükségem díszdobozra, térképekre, leírásra meg egyebek. ja és igazán jó lenne ha inkább azzal foglalkoznának a fejlesztők, hogy minél jobb állapotban adják ki a játékokat, nem elkapkodva tele hibákkal, és a peccsek mellé a hivatalos oldalon a legjobb rajongók által megírt modok, kiegészítések egyebek is felkerülnének, esetleg későbbiek folyamán összegyúrnák azokat egy nagy moddá, amit szintén le lehetne tölteni. a pénzből meg a játékos fejlesztők is kapnának (gta sorozat, elder scrolls sorozat - az alapjátékra szinte rá sem lehet ismerni a remek modok miatt)

akkor én szivesen fizenék a letöltésért
  • gyuri12
    miért nem tudok IDE drivert csinálni?:/

• The Protector
    Hy.Radeon 9600a- megy a game?És ha igen hogyan.Eredetivel toljátok?És Magyar szinkronnal.Valaki válaszoljon.Előre is kössz
  • Ren
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Beszélj a mocsári faluban a Vaska nevü öregasszonnyal, elvileg ad neked egy tarot kártyát, azt kell elvinni az alkimistának aki ad a továbbiakhoz tippet. A golemesdi egyébként külön küldetésként fog szerepelni a naplódban, angolul a The Sentry néven fut.
  • ellington
    mi lenne ha a játékról is esne egy-két szó?
  • LoCk
    Itt akadtam el plz. ha valaki tudja, hogy a három oszloppal mit tegyek a kogólemnél az plz. írja meg(privbe is johet).!
    Meg 2 szefírára van szükségem, a többi a helyén van.

Elore is koszi!

Addig csinalok, mas kuldetést..

• Atkamon
    Hát azér az sms nem 8000 Ft:) Nem mintha az smsweb mellett állnék, de akkor is... azétr küldenek sms-t az emberek, mert úgy nem kell sokat keresgélni, és olcsón megvan.
  • rotator
    Ez igaz, viszont az smswebről letölteni az továbbra sem legális, mivel semmilyen jogot nem kapsz a kiadótól a cucc birtoklására. Lényegében lopsz, csak mivel nem kimutathatóan károsítottad meg a kiadót, így szemet hunynak felette (mivel mást nem tudnak). A legális letöltés az a digital download a kiadó vagy hivatalos terjesztő oldaláról.
  • Bucser
    Pedig igazat beszél. A feltöltés bűntett és a terjesztés számít a törvény megsértésének. Nem pedig a letöltés. Olvasd el az Artisjus kiadványát.
  • rotator
    Nem tudom, csak olyan másfél órát játszottam vele és a hírekben is kerültem azokat, amik túlzottan belementek a részletekbe. :)
  • zsotesz
    Ja végülis az sms ára az ugyanannyi mintha bemennél a boltba és megvennéd a játékot eredetiben. Ekkora hülyeséget hogy lehet mondani?
  • NeoMaN
    LOL
    ez a legnagyobb baromság amit eddig hallottam...
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • Drizzthsz
    Na az király lesz? És valami szép tüzes kardot be lehet szerezni? Sajnos csak htfő estétől van esélyem, hogy játsszak.
  • ellington
    a szörnyhatározókat honnan lehet szerezni? és én még füveket se tudtam összegyűjteni, pedig megvettem a csajtól a növényhatározót.
  • rotator
    A fejlesztők szerint 50 óra csak a fősztori, mellékágakkal együtt 90 óra.
  • Drizzthsz
    warezért pénzt kérni bármilyen formában profitszerzés céljából a föld legundorítóbb dolga.

Inkább a játékról: varázstárgyak vannak dögivel? Játékidő mennyi?
  • Swen
    Az sms web lényegét elfelejtitek:
    Onnan letölteni legális, hisz nem osztod vissza, ellentétben a torrentel és a dc-vel.

Csak az üzemeltetőt baszhatják meg akitől töltöd, téged nem.
  • Voltan
    Csak dvd ripeket töltök, meg avi-kat. 600-700 megásakat.
  • MrAndree
    Hát ezt én se igazán értem. Szerintem nincs semmiféle cenzúra csak ijesztgetnek itt minket. :)
  • kHares
    A cenzúrával kapcsolatban. Írtátok a különbség annyi, hogy az aktus után kapott kártyákon nincs meztelenség(pl. csupasz mell, stb.) Nos én már összefutottam olyannal amin bizony félpőrén a hölgy, mindkét mell kivillan.
    Akkor hogy is van ez? Warez verzióról beszélek
  • ellington
    arra nem jöttem még rá, hogy itt hogy kell tapasztalati pontokat gyűjteni, mert ugye ellenség az nem kószál mindenfele mint a gothicban. vagy csak én látom rosszul?
  • adammmmmmm
    Asszem azt én most kaptam meg.
  • Aragorn10
    Igen nagyon jó lett hibát nem nagyon láttam eddig (kopp kopp)..
  • Zóanagyvarázsló
    A honosításról mik a benyomások? Jól sikerült?
  • AntiHero
    Pár "gyors" kép:

• Aragorn10
    Amúgy már gyűjtöm a következő hárememet
  • rotator
  • Aragorn10
    Ne lődd le a poént

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lesz benne teleport ha eljutsz majd addig :):)
  • Zóanagyvarázsló
    OFF:

Mint írtam, nálam gyakran még gyorsabb is. Mostanában demókat is többször onnan szedtem, mert a túlterhelt szerverekkel szemben a teljes sávszélt ki tudtam használni. Mondjuk ettől függetlenül én türelmes vagyok, néha napokig csinálok helyet egy demónak :)
  • AntiHero
    Pill:)
  • Szabi84
    Aki most is nyomja tegyen be pár szép ss-t!
  • rotator
    Már megbocsáss, de mi a különbség egy 6 gigás film és egy 6 gigás játék között letöltési időben? :)
  • Voltan
    "Szerintem minimális hozzáértés sem kell a torrenthez"

Persze, nem is így értettem. Használok én is torrentet, a filmek mind onnan jönnek, de mire leszenvedek egy hat gigás játékot, az az örökkévalóság. Így meg lejön 3 óra alatt.
  • rotator
    Komplett helyszínváltáskor (általában ajtón való ki/bemászkáláskor) van töltögetés, mindig a helyszínnek megfelelő, nagyon szépen kidolgozott töltőképernyővel, így nem zavaró. De pl. a nagy, bejárható terepen látszólag abszolút nem tölt, csak amikor egyik régióból átérsz a másikra, akkor kiírja, hogy már másik régióba értél, de nem akad meg, mint az Obliban.
  • Solid Snake
    Totyik olvasása
  • Prof William
    Mi az a kis tükk amivel a magyar felirat behozható?