13886
  • IgH
    Kíváncsi vagyok milyen értékeléseket fog kapni a játék,gamerankingson meglepődve láttam,h kapásból kapott vhol egy 70%-ot,eddig ez az egy értékelés van.
  • gyuri12
    jó lenne:D
  • rotator
    Azért remélem, hogy belátható időn belül sikerül nekik befejezni a játékot és a patchelgetést. Nem úgy, mint a Two Worldsnél, amit még mindig foltozgatnak; állítólag már nem is hasonlít arra, amit a boltokban lehet kapni. :))
  • barret
    Belinkeljem Torrentrol neked? :D
  • rotator
    A sima 1.1 patch felrakásával nagy valószínűséggel nem tudsz átjutni az 5. fejezeten, ezt javítja az 1.1a verzió.
  • steweee
    nekem az flt féle verzió van meg, és nem tudja beolvasni sem a (6 754 389 k) daemon tools 4.08He sem az Alcohol 1.9.5. hibás a kitömörített mdf mds fájlom vagy más miatt van hiba?
  • Ioles
    Én meg olyan képeket kérnék 1-2-t ami mediumon van. Köszi!
  • watto
    meg pls vki egy képet ugy hogy csut lowon van
  • watto
    vki pls irja nekem 1az1ben hogy hogy indithatom el hogy magyar legyen
  • [Jakuza]
    En is rengeteg felreforditast talaltam benne.
  • Omega888
    Légyszi irjanak azok akiknek kifagy , mert fogalmam nincs mi lehet a gond, és szívesen játszanék vele. Köszi.
  • Omega888
    Még csak letöltöttem. Majd otthon rakom fel az 1.1a-t

Az 1.1 nagyon sokmindent javít, párbeszédek, animációk stabilitási hiba stb. (Legalábbis a leirása szerint.) Nekem nem lett stabilabb ugyanúgy kifagy óránként.

• AntiHero
    és az mibe külömbözik?
  • Omega888
    Igen , én is gondoltam erre ( Irta a readme-ben.)

Nekem 4 gigára van állítva ,úgyis kifagy.

Vistád van?
  • Aragorn10
    Hát igen a mellék küldik fontosak minél többet csinálj meg !!
  • theclub
    Engem akkor dobott ki először, amikor elfogyott a 2 Gigabyte RAM - a virtuális memóriát ugyanis kikapcsoltam. Folyamatosan dobogatott engem is ki az asztalra. A virtuális RAM-ot 2 gigára állítottam, és ma még egyzser se fagyott ki. :)
  • Omega888
    www.thewitcher.com

(van 1.1a patch is pár órája.)

• wesker24
    Nem tudja valaki hol lehet letölteni a Witcher 1.1 patch-et full sebességgel ?? Eddig már legalább 10 linket probáltam de mindegyik csak 20-30 KB-al jön !!
  • Omega888
    Sziasztok!

Van egy problémám a Witcherrel. Kb óránként kifagy , megszakad a program és kidob az asztalra.

Fenn van a 1.1 patch , és a 32-bites Vistához a README-ben ajánlott hotfix is. Tud valaki segíteni? Nektek is van ilyen gondotok?
  • Thanatos
    sehonnan
  • adammmmmmm
    Ezekszerint még nagyon le vok maradva a küldetésekkel mert még egyszer sem volt szó a temetőröl és még zárva van. Na mindegy csinálom a mellék küldetéseket aztán csak belehet menni valamikor.
  • gyuri12
    sikerült..mostmár csak lekéne tölteni a játékot...:D
    honnan lehet gyorsan letölteni,mert találtam már sokat,de a legtöbbje 100 seederrel is csak 5-10 kilobájttal jött...
  • Code92
    milyen a game harc rendszere?
  • gyuri12
    vazze.ez már vagy a 7.,amit leszedtem,ez az első,amit feltudtam telepíteni,és szedjek le másikat?:C
  • ellington
    szedj le egy másik verziót addigis.
  • Aragorn10
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    először el kell menned a temetőbe ott majd találsz valamit a poént nem akarom lelőni...
  • gyuri12
    jólvan,ez mind szép és jó,de miért nem bírok ide drivert csinálni?
  • adammmmmmm
    De őt pont megtámadták és azt mondta elrejtőzik egy időre.
  • Aragorn10
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Menj vissza a magánnyomozóhoz és beszélj vele nála lesz!!
  • adammmmmmm
    Már csak egy szefíra van hátra de azt nem találom. Aszem az a neve hogy Kathe'raa vagy ilyesmi. Valaki tudja hol van?
  • neptum
    ez a trükk bene ha levezet egy támadást jön a lángoló kard bal gomb megint lángoló kard bal gomb és megint kezded előröl ez nem Gothic hogy simán nyomkodod a gombot azt támad itt ügyesen kell csinálni
  • RaveAir
    Jónak tűnik, és ezért is érdemes lesz megvenni, ha megjeleni végre nálunk.
    Én már azonban találtam benne nyögvenyelősebb mondatokat, olyan is volt, hogy a szereplő mást mondott, mint ami ki volt írva, valamint van elgépelés is. Azonban ezek nem rontják a játékélményt, és egy ekkora szövegmennyiségű játéknál simán belefér. Igazából teljes véleményt csak akkor mondhatnék róla, ha már végigjátszottam, mert az elején még elég lineárisak a történések, és nem nagyon lehetett fordításilag mellényúlni.
    Azonban a fordításba beleölt hatalmas munka és a játék fantasztikus kidolgozottsága miatt buzdítanék arra mindenkit, hogy vásárolja meg a játékot.
  • LoCk
    Csodaszép
  • Drizzthsz
    Volt szó a witcher honlapon a vistás hotfixről. Azt nem microsoftos oldalról hol lehet leszedni, meg a peccs sebességet is javít-e.
  • gyuri12
    kösz a segítséget,de miért nem bírok ide drviert csinálni? kitörlöm a régit,csinálnám az újat,de szürke cucc,amire rákéne kattintani,nemtom megcsinálni...valamit kihagytam?:S
  • Fehercsoki
    Aha azzal de nemtok támadni csak néha jön egy kard jel és akkor tok ütni 2-t max 3-t de akkor piros kard jel.És ez nemis rossz de teljesen véletlenszerűen nagyon ritkán jön a kard jel,szal csak állok ott mozdulatlanul tartja a kardot a kezében én meg nézem...Szal hogy tok rendesen támadni?:)
  • ellington
    még az érdekelne, hogy a kaját ha megeszem nem kéne feltöltődnie az életemnek? nekem csak egy piros ikon jön ki, és a witcher fej alá száll be a bal felső sarokba..
  • bélanéni #1486
    Te a Witcher-el játszol?
  • LoCk
    Thx!
  • McFrost
    megy