13886
-
IgH #1523 Kíváncsi vagyok milyen értékeléseket fog kapni a játék,gamerankingson meglepődve láttam,h kapásból kapott vhol egy 70%-ot,eddig ez az egy értékelés van. -
gyuri12 #1522 jó lenne:D -
#1521 Azért remélem, hogy belátható időn belül sikerül nekik befejezni a játékot és a patchelgetést. Nem úgy, mint a Two Worldsnél, amit még mindig foltozgatnak; állítólag már nem is hasonlít arra, amit a boltokban lehet kapni. :)) -
#1520 Belinkeljem Torrentrol neked? :D -
#1519 A sima 1.1 patch felrakásával nagy valószínűséggel nem tudsz átjutni az 5. fejezeten, ezt javítja az 1.1a verzió. -
steweee #1518 nekem az flt féle verzió van meg, és nem tudja beolvasni sem a (6 754 389 k) daemon tools 4.08He sem az Alcohol 1.9.5. hibás a kitömörített mdf mds fájlom vagy más miatt van hiba? -
#1517 Én meg olyan képeket kérnék 1-2-t ami mediumon van. Köszi! -
#1516 meg pls vki egy képet ugy hogy csut lowon van -
#1515 vki pls irja nekem 1az1ben hogy hogy indithatom el hogy magyar legyen -
#1514 En is rengeteg felreforditast talaltam benne. -
#1513 Légyszi irjanak azok akiknek kifagy , mert fogalmam nincs mi lehet a gond, és szívesen játszanék vele. Köszi. -
#1512 Még csak letöltöttem. Majd otthon rakom fel az 1.1a-t
Az 1.1 nagyon sokmindent javít, párbeszédek, animációk stabilitási hiba stb. (Legalábbis a leirása szerint.) Nekem nem lett stabilabb ugyanúgy kifagy óránként.
-
#1511 és az mibe külömbözik? -
#1510 Igen , én is gondoltam erre ( Irta a readme-ben.)
Nekem 4 gigára van állítva ,úgyis kifagy.
Vistád van?
-
#1509 Hát igen a mellék küldik fontosak minél többet csinálj meg !! -
theclub #1508 Engem akkor dobott ki először, amikor elfogyott a 2 Gigabyte RAM - a virtuális memóriát ugyanis kikapcsoltam. Folyamatosan dobogatott engem is ki az asztalra. A virtuális RAM-ot 2 gigára állítottam, és ma még egyzser se fagyott ki. :) -
#1507 www.thewitcher.com
(van 1.1a patch is pár órája.)
-
#1506 Nem tudja valaki hol lehet letölteni a Witcher 1.1 patch-et full sebességgel ?? Eddig már legalább 10 linket probáltam de mindegyik csak 20-30 KB-al jön !! -
#1505 Sziasztok!
Van egy problémám a Witcherrel. Kb óránként kifagy , megszakad a program és kidob az asztalra.
Fenn van a 1.1 patch , és a 32-bites Vistához a README-ben ajánlott hotfix is. Tud valaki segíteni? Nektek is van ilyen gondotok?
-
Thanatos #1504 sehonnan -
adammmmmmm #1503 Ezekszerint még nagyon le vok maradva a küldetésekkel mert még egyszer sem volt szó a temetőröl és még zárva van. Na mindegy csinálom a mellék küldetéseket aztán csak belehet menni valamikor. -
gyuri12 #1502 sikerült..mostmár csak lekéne tölteni a játékot...:D
honnan lehet gyorsan letölteni,mert találtam már sokat,de a legtöbbje 100 seederrel is csak 5-10 kilobájttal jött... -
Code92 #1501 milyen a game harc rendszere? -
gyuri12 #1500 vazze.ez már vagy a 7.,amit leszedtem,ez az első,amit feltudtam telepíteni,és szedjek le másikat?:C -
ellington #1499 szedj le egy másik verziót addigis. -
#1498 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!először el kell menned a temetőbe ott majd találsz valamit a poént nem akarom lelőni... -
gyuri12 #1497 jólvan,ez mind szép és jó,de miért nem bírok ide drivert csinálni? -
adammmmmmm #1496 De őt pont megtámadták és azt mondta elrejtőzik egy időre. -
#1495 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menj vissza a magánnyomozóhoz és beszélj vele nála lesz!! -
adammmmmmm #1494 Már csak egy szefíra van hátra de azt nem találom. Aszem az a neve hogy Kathe'raa vagy ilyesmi. Valaki tudja hol van? -
neptum #1493 ez a trükk bene ha levezet egy támadást jön a lángoló kard bal gomb megint lángoló kard bal gomb és megint kezded előröl ez nem Gothic hogy simán nyomkodod a gombot azt támad itt ügyesen kell csinálni -
#1492 Jónak tűnik, és ezért is érdemes lesz megvenni, ha megjeleni végre nálunk.
Én már azonban találtam benne nyögvenyelősebb mondatokat, olyan is volt, hogy a szereplő mást mondott, mint ami ki volt írva, valamint van elgépelés is. Azonban ezek nem rontják a játékélményt, és egy ekkora szövegmennyiségű játéknál simán belefér. Igazából teljes véleményt csak akkor mondhatnék róla, ha már végigjátszottam, mert az elején még elég lineárisak a történések, és nem nagyon lehetett fordításilag mellényúlni.
Azonban a fordításba beleölt hatalmas munka és a játék fantasztikus kidolgozottsága miatt buzdítanék arra mindenkit, hogy vásárolja meg a játékot. -
#1491 Csodaszép
-
Drizzthsz #1490 Volt szó a witcher honlapon a vistás hotfixről. Azt nem microsoftos oldalról hol lehet leszedni, meg a peccs sebességet is javít-e. -
gyuri12 #1489 kösz a segítséget,de miért nem bírok ide drviert csinálni? kitörlöm a régit,csinálnám az újat,de szürke cucc,amire rákéne kattintani,nemtom megcsinálni...valamit kihagytam?:S -
#1488 Aha azzal de nemtok támadni csak néha jön egy kard jel és akkor tok ütni 2-t max 3-t de akkor piros kard jel.És ez nemis rossz de teljesen véletlenszerűen nagyon ritkán jön a kard jel,szal csak állok ott mozdulatlanul tartja a kardot a kezében én meg nézem...Szal hogy tok rendesen támadni?:) -
ellington #1487 még az érdekelne, hogy a kaját ha megeszem nem kéne feltöltődnie az életemnek? nekem csak egy piros ikon jön ki, és a witcher fej alá száll be a bal felső sarokba.. -
#1486 Te a Witcher-el játszol? -
#1485 Thx! -
#1484 megy