13886
  • wedge31
    Tüznél tudsz meditálni és akkor tudod az alkimiát gyakorolni.
  • kuks
    Sziasztok!
    Elakdtam nagyon az elején. Amikor meg kell menteni Tys-t. Megvan minden alapanyag az alkimiához, de azután nem tom hogy hol tom elkészíteni a főzetet. nem ad be semmit az L-re.
  • dante3
    Jégeső volt?
  • LoCk
    Ez annyira szep...
  • wedge31
    Mindenkinek olyan, van olyan csaj aki semmit és van olyan aki szinte mindent megmutat.
  • Haversrác
    Szasztok! A 3. epizódban miután kinyírtam a professzort leesek valami KIKIMORE QUEEN fészkékébe. Ki kéne nyírni valahogy a rovart csak az a baj hogy egy laza SUHINTÁSSAL VÉGEZ VELEM. Hiába iszok mindenféle potiont (időlassítóst pl.) akkor is kinyír. Mi a trükk????
  • Elendir
    HI!

Az lenne a kérdésem, hogy a kártyákat hol tudom megnézni a játékban?
    Megfektettem az elején Triss-t, és nekem nem mutatta a kártyáján a "cickóit". Csak nekem, vagy nektek sem?

THX
  • BEAST #1636
    es ezen igy megy :OO ... nalam AMD sempron 2800+, 2 giga ram, Gf6600GT es lowon is vannak helyek ahol 2 fpsre zuhan :D ... mondjuk ez is vicces mert leginkabb olyan helyeken ahol ha lepek kettot maris megint 30-35 fpst kapok :o
  • McFrost
    P4-2.4 Ghz , 1,25 G ram és 9600 pro 128 mb
  • IgH
    AntiHero: Nincsmit,remélem így már megy mindenkinek. :)
    Egyébként a szinkron miatt csúszik és nem a felirat miatt igaz? Mert a CdGalaxis honlapján úgy van írva,h 'szinkron vagy felirat'. Namost senki nem hallott olyanról,h nem szinkronos változatot 14.-e előtt kiadnák? Mert elég dúrva még három hetet várni(én személy szerint addig nem tolom a warezt),plusz még elég nagy zsákbamacska a szinkronos,mert az előzetesen mutatott pár szinkronos mondat nem mutatott vmi sokat.
  • watto
    és a géped többi tulajdonsága?
  • McFrost
    nekem 9600 pro 128 mb-on elfut , 1024x768 , minden médiumon van
  • Fehercsoki
    Én próbálnék csajozni de egyikkel se lehet,nincs semmi lehetőség csak kérdezgetni lehet tőle.
  • Aragorn10
    Na tudtam, hogy ráfaragok a nagy csajozás miatt :):)
    Pont most vallott szerelmet nekem az egyik és most komoly dilemma elött állok melyiket válasszam :):):)
  • AntiHero
    jaja. köszi :)
  • watto
    lécci lécci
  • rotator
    Aha, azt hittem, hogy még abban vagy. :)
    Sajna mostanság az rpg-ket már nemcsak ős-rpg rajongóknak szánják, node ne menjünk ebbe bele.
  • IgH
    Most látom,h az én leírásom került be a faq-ba,a játék indítását illetően. Örülök,h segíthettem.
  • Gubberx
    Nekem P4 2.66 Ghz 1.5 GB RAM X1650Pro 512 mb és azért erősen szaggat médium beállítások mellett.
  • Fritz Von...
    Hát nem tudom. Szerintem egy RPG rajongó a háromjegyű óraszámnak örül jobban. :)

Bár nem hiszem, hogy az első fejezet lenne a leghosszabb, mert azon már túlvagyok, az volt az outskirts.
  • watto
    hali:)
    vki dobjon lécci egy képet ami 800x600-as és minden lowon van:)
    Ilyen gépen elfutna? Ati Radeon 9600XT 256mb
    pentium 3.0GHz
    1GB ram
    előre is thx!
    ihazábol csak a vga ra vok kiváncsi mert az nincs a faqban...
  • Aragorn10
    Na most kössön valaki belém...
    Repül is a feje

• Aragorn10
    Csapos bácsi még egy kis SÖÖRT kérem de jó lesz a vodka is

• Aragorn10
    Hát igen meg is volt :):)

• rotator
    Lehet, hogy itt is az első fejezet a legnagyobb és legélvezetesebb, mint a régi Gothicokban, így jön majd ki a 90 óra. Csak azért, mert nem hinném, hogy a kiadó feleannyi játékidővel reklámozná a termékét, mint amennyit ténylegesen bele lehet ölni. :) Bár lehet, hogy van olyan, aki elriadna egy 100+ órás végigjátszás láttán?
  • bardocz
    na ezzel max nyáron tudok majd játszani ha lesz új gép:( se hely nincs mostanin ,és nem is elég hozzá:(
  • dante3
    Most hogy mondod, látom van faq! Pedig pont kérdezni akartam vmit!lol
  • BlackShadow
    szuper! :) témaindítónak / modiknak kéne küldeni linket h rakják ki bannerba
  • AntiHero
    Aha. De a FAQ-ba le van írva!
  • Gubberx
    Szóval a magyar felirathoz mindenképpen szükséges a patch is ugye? (most korlátozták le a netünket és 1.5 kb/sec a letöltésem.. )
  • LoCk
    Az erotika mindenhol jelen van
  • AntiHero
  • bélanéni #1611
    Nagyon jó a FAQ! Ez gyors volt :)
    Minden légyegi információt légyszíves tegyél majd fel! Köszi!

Ja, és "magyarúl" kicsit erős
  • wedge31
    Az elsö kettöre.
  • bélanéni #1609
    Aki még nem tudja, én lassan jöttem rá:

- tűzhely mellett lehet elosztani a Skill-pontokat
    - tűzhely mellett lehet kotyvasztani italokat (ez egy küldetés során kiderül)
    - tűzhely mellett lehet meditálni ("aludni") - ez konkrétan mire van hatással??
  • AntiHero
    Kész a FAQ
    Esetleg javaslatokat és tippeket várok a FAQ-val kapcsolatosan!
  • Gubberx
    biztos hogy van track mert este csináltam meg pont ezt a questet és volt^^
  • ellington
    ennél a küldetésnél nincs track, szerintem azért, hogy mindenki keresgélje az elhagyatott épületet, de megnézem a fogadónál kössz!
  • Fritz Von...
    És harc közben lehet parryzni is, ha olyanra vált az ikon. :) Nem olyan rossz ám ez a rendszer. Szokni kell, és eddig ilyen nem volt. Bátor újítás, de legalább ötleteket vittek bele a készítők és nem koppintottak, vagy 2345. részt csináltak.
  • wedge31
    Ja, elsöre én se hittem el a 90 órás játékidöt de ez a rengeteg quest ami Vizimába van és ide ugye az elején bejutsz, asszem igazolja a hosszú játékidöt.