13886
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem minimális hozzáértés sem kell a torrenthez, én számos legális cucc beszerzését is egyszerűbbnek és gyorsabbnak tartom így.

Aki viszont nyerészkedik az illegális tartalmakon, azt én simán leültetném.

De mindegy, részemről lezárom ezt az off témát, inkább legyen a játékról szó!
  • Prince23
    Így van.
    Meg hát 160 ft/nap. Ennyit beszélek egy nap. Megtehetem azt, h helyette nem beszélek, hanem szüretelek xd
  • ellington
    a területről nem tudok nyilatkoni, még nem jártam be (bár ahogy néztem a mapot nincs akkora terület, viszont 90 órás játékidőt írnak). töltögetés az a házakba való belépéskor van, illetve néhány városrésznél stb.
  • 3P
    Mekkora területen játszódik ez mondjuk a Gothic 3 viszonylatában? Vannak-e töltések, vagy amolyan Gothic 3 szerű, hogy inkább folyamatosan aprobb adagokat tölt be?
  • Voltan
    Ez hülyeség.
    Én gyakran használok ilyen oldalt, mert gyors, egyszeű és nem kell torrenttel meg DC-vel szarakodni.
  • Prince23
    Khmmm, mondom, h rühellem az isohuntot... tök lassan jön le.
    Vagy ha tudsz egy jó helyet ingyen, akkor passzold le PM-be. thx:D
  • rotator
    Valóban nem szép dolog, én meg inkább azoknak a homlokára süttetnék rá egy "überlámalúzervagyok" billogot, akik még lopni is csak pénz kiadásával tudnak és előfizetnek ezekre. :)
  • Zóanagyvarázsló
    "Nem tudja vki a szinkron előadő művészeink nevét?"

Tessék.

OFF:

Részemről az smswebet rühellem. Amíg valaki ingyen osztja meg, addig semmi bajom a dologgal, de hogy valaki illegális dolgokkal még nyerészkedik is... azt az én gyomrom nem veszi be.
  • Prince23
    Azt nem értem, h mér teszik föl isohuntra ezek (nem használom, mert túl lassú amúgy is)... legalább fizessen elő rá, pár fillér az egész, de még az se a magyar kasszába megy, sztem. Vagy Áfa-sok a warez smswebek? már nem is tudom, na mindegy.
    De én azért örülnék egy teljes magyarnak ha feltennék.
    Nem tudja vki a szinkron előadő művészeink nevét?
  • Zóanagyvarázsló
    Én őszintén szólva örülnék, ha még idő előtt kikerülne a magyar szinkron, hogy megerősítsen a magyar CE megvásárlásában. Ha a forgalmazó egyszerűen nem képes normális mintát kiadni belőle...

Másrészt, ha angol verziót vettem volna, akkor gonosz módon úgyis kipróbálnám mellé a magyart, igaz a terv azóta már módusult.
  • Riddick21
    Nálam ez az abszolút Év játéka!
    Magasan veri az egész évi mezőnyt játékélményre, pedig még csak éppen belekóstoltam!
  • rotator
    A magyar feliratok benne vannak a nyugat-európai verzióban, ami letölthető, kis trükkel (lásd lejjebb) előcsalható. A magyar szinkronon majd 2 hét múlva jelenik meg. Tudom, a mai nehéz gazdasági helyzet és egyebek, de kivételesen szívesem letörném a kezét annak, aki majd felrakja a netre a szinkronos verziót.
  • rotator
    Igen, az ilyen apróbb dolgok teszik naggyá a napot, vagy mi. :)
    Egyelőre jegeltem a játékot, várom a magyar megjelenését.
  • Prince23
    Helló! a neten megjelent már magyarul?

Látom valaki magyarul tolja, de jó neki.
  • Fritz Von...
    Tudom. De ezeket mindig megnézem, az ilyesmi sokat számít. Mint mondjuk egy FPSnél az, hogy ha lenézek, akkor igenis lássam a lábaimat legalább. :)
  • [Jakuza]
    Na de szamos olyan dolog van benne, ami a mostani jatokban nincsen.
    Menj el peldaul a Szoros medve ele es egy kicsit aldogalj az ott elo emberek mellett.
    Az emberek beszelgetnek, pl ket gazficko az oromlanyokrol, penzt ker a haverjatol a mokus, hogy az uj lanyt kiprobalhassa, es sorolhatnam.
    Egyszeruen hihetetlen, hogy el az egesz varos, horgasztol kezdve mindent megtalalsz a folyoparton, jatszadozo gyerekeket, alkudozo piacosokat, suttogo megjegyzeseket, hirtelen megerosodo vihart, es sorolhatnam az aprobbnal-approbb, de az elmenyt nagyban befolyasolo dolgokat.
  • [Jakuza]
    Ugy tudsz setalgatni mint az NWN-ben.
    Shiftet es a bal egergomot lenyomva tartod es ugy tudod setalva iranyitani.
  • rotator
    Miért akarsz sétálgatni? :) Így is akkora a terep, hogy nem ártana valami teleportszerűség vagy hátas.
  • Mr. Perfect
    Hogy lehet sima sétára váltani? Nekem állandóan fut a figura.
  • rotator
    Azért nem kell mindentől elájulni, ez már egy ideje alap dolog hasonló játékoknál.
  • Seth
  • Mr Manson
    bf2 szar eq2 meg azt se tom mi ...
  • Fritz Von...
    Az már nekem nem jött be sosem. Meg Eq2 mellett nem is nagyon nézegettem. :)
  • Fritz Von...
    Egyébként nem tudom, hogy ki mennyire szokta megfigyelni az apró részleteket, de én igen.
    És itt tényleg mindenre odafigyeltek. Épp kint kóricálok Vizima körül éjszaka. És az eget kezdtem figyelni. A felhők mennek, és a hold is halad!!! Ez tetszik. A játékélményt nem növeli közvetlenül, de mégis sokat számít nekem. :)
  • Mr Manson
    értem :D pedig jó kis fuck BF2 az az tuti
  • Fritz Von...
    Höhö, persze. :) Csak Everquest 2-vel szórakozgattam az elmúlt 3 évben. :)
  • Mr Manson
    anyám .... te még élsz?
  • bélanéni #1416
    Tehát nincs egyetlen univerzálisan használható nézet, váltogatni kell. Legalább nem unalmas :)
  • bélanéni #1415
    A video alapján megvilágosodtam a kameraállásokkal kapcsolatban
    Úgy tűnik, F1-be csapatos harcnál érdemes kapcsolni, F2-be kevés ellenfél elleni harcnál, F3-ba ha mászkálunk.
  • bélanéni #1414
    Egy kb. 10 perces kedvcsináló videó, hátha valaki még nem látta a játékot: Quest String Video
  • ellington
    én is a laborba mentem, mégis ott volt a tetem.
  • moralosan
    igen, csak mindenki ugyanúgy néz ki
  • bélanéni #1411
  • Fritz Von...
    Érzelmek nélkül is lehet dugni. :D
  • Solid Snake
    Nem valószínű én is igy tettem / gyávanyúl / és mégis késöbb ott várt kiterítve
  • bélanéni #1408
    Fogalmam sincs, talán. Bár mintha teljesen mindegy lenne, mit választasz, azzal a sáskával ígyis-úgyis harcolni kell, mert csak utána válik ketté a banda. Rosszul emlékszem?
  • Pardon22
    én egy párbeszédnél azt választottam h bemegyek a laborba Leoval, a többiek meg kint maradtak harcolni, szóval nem küzdöttem meg a rémsáskával. Lehet ezért bugos, h nincs ott a teteme?!
  • Prof William
    Látom az ágyjeleneteket mindenki említi. :) Úgy tűnik mégsem olyanm érzelementes Geralt...
  • bélanéni #1405
    Patch 1.1
  • bélanéni #1404
    Ott volt nekem is, azt győzted le pár küldetéssel korábban. Nálam is fent a patch 1.1.