13886
-
#1963 Nézzük csak olyan kb 4-nap :):) -
#1962 Nem megcsináltam szinte minden mellékküldit is csak mint ahogy az elöbb írtam elég sokat toltam egyhuzamban :):) -
#1961 Éjjel nappal :):) -
#1960 Hány óra alatt végezted ki? -
#1959 Sajnos nem. :((( Bár a mostani se annyira rossz. -
csgj #1958 Ja, igaz... Csak azért háborodtam fel, mert egy RPG-nek jó hosszúnak kell lennie! :P -
ellington #1957 vagy nagyrészt a főküldetéseket játszotta. olyan hosszú, amennyire hagyod. én elmegyek a mocsárba szörnyeket ölni tapasztalati pontokért pl. -
csgj #1956 Most viccelsz, ugye? Ilyen rövid az egész, vagy éjjel-nappal toltad? -
#1955 Na végigvittem ha valaki elakadt csak kérdezzen:):)
Király volt a játék a vége is jó volt:):) -
daneelolivaw #1954 srácok, ugye nem olyan a harcrendszer,mint a gothic 2-ben? mert azt egyáltalán nem szeretem.
amúgy letöltöm a gammát,de csak azért, hogy megnézzem, tényleg érdemes-e megvenni -
#1953 Frankó. Elkurváztam a pénzt, de a kocsmában megkerestem ugyanannyit egy kis bunyóval :) -
#1952 ok.....thx
-
#1951 asszem nekem is ez a verzió van -
nowan #1950 Esetleg innen: dt itt -
#1949 azt megköszöném.... :))
-
#1948 este ha ráér msn-en át tudom dobni(9 körül ha hazaértem) -
#1947 hali! nem tud vki 1 jó oldalt ahonnan le lehet tölteni a Daemon Tools Pro Advanced-et mer ami a FAQ-ba van azzal nem menek sokra köszi...... -
#1946 Jah értem, köszi -
domy75 #1945 Köszi Gubberx, király vagy. Én meg egy kopasz. Csákó. -
#1944 Valószínűleg olvasta... csak félreértte! :) A language (3) a registry-ben van a faq-ban leírt útvonalon. -
#1943 FAQ -
#1942 Nem, de nem is fog. -
domy75 #1941 Cső srácok valaki mondja már meg legyenszíves hol találom meg a Langauge 3-as fájlt amit át kellene írni, a lang_3.key-t és a dialog_3.tlk-t átírtam de ezt a Langauge 3-et nem találom sehol.Köszi. -
#1940 A fekete a collectors borítója, a piros a simáé. -
#1939 Mert a meteoritokból új fegyvert tudsz készíttetni és nem upgrade-re valók! :) #1937-ben leíródott maga az eljárás is. Ha a kovács készletei között szerepel fegyver ami meteoritból készül azt vedd meg mert ez a meteoritok felhasználása a játékban. :) Az upgrade más tészta, arra vannak külön upgrade badge-k (nem a fenőkő és a kenőcsökre gondolok), amik permanens upgrade-t adnak. -
#1938 Nem tudjátok pontosan hogy melyik borító lesz a játékhoz?-mert az 576-nál ez van, a CD Galaxisnál pedig ez -
nowan #1937 Ha van a kinálatában meteoros kard, akkor vedd meg tőle! Elméletileg ekkor eltűnnek a meteorok a csomagodból, és meg is van a forge. Próbáld ki, én mert most dolgozom, de így emlékszem. -
#1936 vicces, h már azért nem tegnap óta játszok vele de még mindig nem vágom, h hogy lehet fegyót upgradelni..
hiába tudom, h kell 3 meteorit és hiába van is, az opcio a kovácsnál mindig ugyanaz "need to reforge my sword" rányomok és feljön 1 ablak, ahol el tduom adni a cuccokat de upgradelni nem tudok..
biztos én vagyok a béna csak még nem jöttem rá, h miért:D -
#1935 egyre több félrefordítást találok a magyar feliratban :( nagyon látszik, hogy a srácok nem látták a játékot amikor fordították a cuccost, viszont ahoz képest igényes a felirat :) (szinkronnál mondjuk ciki lenne az ilyesfajta elfordítás :D) -
RDDVL #1934 Csao ki tud nekem segíteni telepítésnél kinek írhatok privibe ? -
Dzsí Pí #1933 ohh, most olvasok vissza..:) kaptam én itt választí:) na majd azokat is megpróbálom. Egyébként a gazdag csávónak(piás) már elnyertem a bizalmát.
A többi kettőnek még nem... -
Dzsí Pí #1932 Ok, eltelt egy ''kis idő'', csináltam más questet is, most odakerült a Reverend-hez a kissrác, a Reverend meg azt mondja hogy majd az Ethernal Fire-rel elégeti a gyerek bűneit. Hogyan tovább???:( PLS Help!
Teljes kérdésem: #1918 -
nowan #1931 Nagyon becsülök mindenkit, aki képes kivárni a hazai megjelenést! Én gondoltam belenézek, de nem tudom abbahagyni. Hogy fog majd zavarni a magyar szinkron a jól megszokott angol után... -
#1930 Heló srácok!
Na megvan a zsé a játékra :), most már csak kikell várni a megjelenést...nov14..hú de messze van még...:) Remélem tényleg megéri a pénzét, mert nem töltöttem le, remélem nem fogok csalódni benne -
nowan #1929 Nincsismit. Egyébként ez nem mellékszál! Szóval szerintem neked a nyomozás végén megkapható utolsó hiányzik! -
#1928 1000 hála -
nowan #1927 Válasz a #1829-ben. itt -
#1926 szeva
kérdésem a köv lenne, ha valaki tud segíteni..
chapter 2 ben járok és picit elakadtam az 1ik mellékszálon, pontosaban
a mage towert szeretném megnyitni a mocsárban viszont fogalmam sincs , h hol találom az utcsó sign-t , a questfinder visszamutat a detektív házába a városba de ott nem találtam semmit..
ha valaki tudja a megoldást, írja le nekem plz
köszkösz -
nowan #1925 Majd a későbbiekben... -
csgj #1924 Van az Shina, vagy Shia, vagy nemtom milyen nevű, zöld ruhás csaj a kocsmában.... Azzal lehet.. öhhm, attól lehet szerezni olyan szexis kártyát :D ?