13886
-
SaGa #2043 Én azért lettem kissé nyűgös, mert megcsináltam a rémsáskaszem főzetet, de az inventoryban ismeretlen főzetként jelentik meg és hiába iszom meg, nem történik semmi. Pedig jól jönne a rézgaras... -
#2042 Hello én azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet megnézni hogy eddig hány csajom van ?? Illetve azokat a kártyákat amiket akkor kapunk amikor megvolt már az etyepetye !! -
SaGa #2041 Szarügy. Előbb tárgyalj a másik kettővel, majd ha azokkal jóba vagy, menj vissza hozzá megint, hátha lenyugodott már. Nem kell mindenkinek beszólni, mert később is lesznek ilyen gondok... -
nowan #2040 Az alapanyagok benne vannak a növényekben, agyakban és egyebekben. Szinte mindegyik többen is jelen van. Szóval különböző növényekből is elkészítheted ugyanazt a főzetet. CSak kell hozzá valami erős alkoholos alaplé is.
Egyébként kísérletezett már valaki új főzetek konyvasztásával? Én igen, de meginni nem merem őket... :) -
SaGa #2039 Itt nem kell kivonni az anyagokat a növényekből. Az alkimista elmagyarázza a kocsmában, hogy ha nincs retortád, meg bepárló oszlopod (valamiért ez módosító oszlopnak fordították), mert "terepmunkán vagy", akkor megfelel az alkohol is, amit vehetsz a kocsmárosnál is...
Tehát a létyó gyártás menete:
- Megszerzed valahogyan a receptet. (veszel tekercset, könyvet, beszélgetsz a szembejövőkkel, stb...)
- beszerzed a megfelelő összetevőket tartalmazó komponenseket (növények, állatok, szörnyek alkatrészei)
- szerzel (veszel) alkoholt, lehetőleg erőset és sokat. Nem iszod meg.
- meditáció közben kikevered a létyót a fentebb felsorolt alkotókból (egy kutyafog, egy virágszirom. némi kecskenyál, stb...). Némelyikhez kellenek az alkimista vagy a witcher alaplöttyök, amiket szintén a fentebbi alapelemekből kell összerakosgatni, így előbb azt kevered ki, majd egy újabb meditációnál ebből és a többi alkatelemből a készterméket.
A keverés egyszerű: amihez van alapanyagod, annak megjelenik a neve kiemelten az meditáció előtt az alkimista menüben, aminek nincs meg minden eleme, azé nem. Ha semmié nem jelenik meg, akkor valószínűleg nincs megfelelő alkoholod.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A bronzgarasért felvehető tulajdonságok közül mihamarabb tanuld meg az alkoholtűrést, mert igen sokszor kell piálni az előrehaladás érdekében és nagyon nehéz hótt mátósan harcolni. Nekem spontán lábonszúrta magát Geralt, a nagy hadonászás közben.
Másik fontos alapképesség a herbalizmus. Anélkül nehéz a növények begyüjtése. -
csgj #2038 Thx. Ja, és drukkoljatok, hogy ma megkapjam végre az új videókártyámat! :D Totál megzakkanok, már olyan régóta várom :P A Witcherhez is elkéne, mert csak a textúrák és a fények vannak highon, a többi loooow... :P -
Gabosh #2037 + növényekböl hogycsináljak olyan anyagokat amikkel lehet italt csinálni? Sry a sok kérdésért. :) -
Gabosh #2036 Thx, ezesetben akkor minden alakalommal amikor kiveszem az agyát nyuzom ? :) -
#2035 Vizima külvárosában az a maszkos csávó? Annak valami gyűrűt kell megmutatni azt hiszem. És akkor beszél veled. Próbáld meg később. Ha nincs ott akkor a házban lesz bent. -
csgj #2034 Hopsz, van a mólónál az a fickó, akivel beszélnem kéne... de sikerült feldühítenem, és már nemtok vele dumálni... :/ -
#2033 Egy kis bunyó
Kár hogy azt a nagydarab szakállas csávót nem tudom kihívni. -
SaGa #2032 A főzetekhez mindenképp kell valamilyen alkohol. Ha erős, akkor jobb lesz a főzet, ha közepes, akkor gyengébb, az instrukciók szerint. Én úgy látom, ha erős, akkor többet is készít egy menetben...
Ezen kívül a Swallow-hoz (fecske) kell egy adag Fehér Sirály főzet is, így először azt készíts. -
#2031 thx! -
nowan #2030 - Ha benne van az áldozat a bestiáriumodban, akkor automatikusan nyúzod, belezed őket hogy hozzájuss az értékes részeikhez.
- A virágok mellett még sokminden más is felhasználható. Nézd meg, hogy milyen anyagok kellenek a főzetbe. (úgy emlékszem rebis és éter biztosan) és olyan virágokat és egyebeket keress, amiben ezek vannak. -
#2029 még két hét és egy nap.... és bejelentik a játék megjelenése csúzik 2008-ra -
Nincs Név #2028 tudom, "Oroszoknak sokmindent köszönhetünk.
Többek között Rage of Mages 2 része, Battle Mages, Evil Islands...
Hogy csak a kedvenceimet említsem. :D" erre írtam. :) -
Gabosh #2027 hi! 1-2 dolgot nemértek . pl: mikor felveszek vamit , akkor kiirja hogy nyuzható tárgyak, hogykell nyuzni ? :D meg minek nyuzzak?
+ fecske főzetet hogy készitsek (az a poti ami megnöveli a hp reget elég durván :D ) mert már csomo fajtát csináltam ,de azt sose engedi , pedig minenfajta növényt felveszek amit csak taálok. -
Elendir #2026 Van egy fáklya a boszorkány házában egy ládában. -
#2025 honnan vigyek megammal fáklyát v macskafőzetet a kriptába -
SaGa #2024 Drizzt do Urden is volt már...
Amúgy az a trilógia már nem tudom hányadik résznél tart, de biztos, hogy 10 fölött... -
csgj #2023 Ez lengyel fejlesztésű játék :P -
Nincs Név #2022 Orosz? Na oroszok csinálták a Stalker-t is nem? Erről a német fordításról meg, az van, hogy többen tudnak angolul mint németül ezért van a kevés fordítás. Spec. a BioShock németről van fordítva félig-meddig mert az angolt nem lehetett kiszedni normálisan -
#2021 Azt főleg. :)
Egyébként nem volt az olyan rossz... -
Prof William #2020 Meg a jópár évetizedes megszálást. :) -
Tobias #2019 xp x64-en sikerült már vkinek elindítania?
köszi előre is -
#2018 Oroszoknak sokmindent köszönhetünk.
Többek között Rage of Mages 2 része, Battle Mages, Evil Islands...
Hogy csak a kedvenceimet említsem. :D -
#2017 Ált. igen, de ennél a hivatalos oldal, ahol van némi plusz info, meg félkész előzetes(ek). -
Zóanagyvarázsló #2016 Ööö, pont erről beszélek, hogy ezeket játékokat nemigen fordítják. A Gothic azért elég ismert sorozat, mégha elsődlegesen a német piacra is szánták. Nagyon sok játékból csak német, orosz vagy japán verzió létezik, ha azt hiszed kevés ilyen van, az csak azt mutatja, hogy te sem ismered őket ;) (Nyugi, én is csak egy-kettőt, de ha elkezd böngészni az ember, rengeteg exkluzíve cirill cuccot talál.)
Egyáltalán minek fordítanak le olyan játékot, melyet anélkül is értek? Olyat kéne, amit nem :)
HunnenKoenigről amúgy tudok, hiszen az egyik kedvencemet, a Gothic 2-őt ő fordította, igaz, amikor én játszottam vele, akkor még nem volt kész a honosítás. -
Szeszmester #2015 OFF:
HunnenKoenig fordított németről.
De az angolt többen beszélik és a játékok szinte kivétel nélkül megjelennek angolul is. Ezért :) -
#2014 hello! lenne még 1 kérdésem....feltettem a játékot ahogy le van irva daemon tools pro-val és crack-eltem is de amikor el akarom indítani mégis kiirja hogy: Helyezze be az eredeti lemezt.... ha valaki tud segíthetne... thx -
#2013 sziasztok - olvastam a faq-ot, - nekem egy Ati 9600XT-ém van - akkor azzal el sem indul? -
Zóanagyvarázsló #2012 Sokat én sem tudok róla. Balhék voltaka fejlesztőknél (a magyar
OFF:
Brainfactornál), állítólag igencsak problémák voltak a fizetésekkel, nem is tudom, hogy maradt-e belőlük, még valami. Mindenesetre német nyelven megjelent, de az nekem nem pálya. Tényleg, német nyelvű játékokat miért nem honosítanak a hobbifordítóink? Persze kevésbé ismertek, de többek között azért, mert a nyelvi korlátok elvágják tőlünk őket.
World of Chaos hivatalos oldal - persze ez is német nyelvű. -
#2011 Szerintem mindennel együtt 90-körül volt :):) -
nienor #2010 Igen-igen... neked is rpg.hu a forrás? :) -
#2009 Tudom, és ne nagyon várjatok mozis verziót, max. dvd-t. -
nienor #2008 ööö, rajzfilm lesz az... sajnos. -
Prof William #2007 Ha 4 naig vitted agyfojtában akkor megvolt a 60 óra játékidő? Miel én mac 3 órát játszok egy nap úgy érzem egy darabig be fog tartani a game... -
bazsi123 #2006 champions of krynn
death knights of krynn
dark queen of krynn
megboldogult c64-es csodák.................. -
#2005 Dragonlance játékok pedig voltak, de már régiek.
Most viszont épp egy film készül a Krónikák első kötetéből. :) -
nienor #2004 MrAndree!
A Wheel of time-ból volt játék. Igaz, Jordan regényefolyamához több köze nem volt, csak a neve :(((
Zóanagyvarázsló!
Leírnád mi történt a WoCh-al? Már régóta várom, de egy ideje semmi hír...
Amúgy, szerintem a Gemmell könyvek világa is király, és Moorcook multiverzumát is érdekes lenne számítógépen látni...felváltva lehetnél Erekose, Corum, vagy Elric :))