13886
  • SaGa
    A három falusival beszéltél már, akiknek a bizalmát el kell nyerjed? A piás, a kikötői manyus, meg a városőr...
    (nem teszem spoilerbe, mert ez leírt quest)
  • nowan
    Ha az Inn-be kell menni, azt mutatja.
    Milyen aktiv questjeid vannak még? Mondjuk a pecsétesek keresgélj!
  • Zóanagyvarázsló
    "Egyébként az tetszik, hogy az elfogyasztott létyó, vagy kaja nem helyből gyógyít maxra, csak gyorsítja a saját regenerálódó képességedet. Ilyen, eddig még nem volt rpg-kben. Vagy én nem találkoztam vele..."

Ugyan nem RPG, de a Diablo 2-ben is találkozhatunk hasonló megoldással. Igaz, ott nem a regenerálódást gyorsította, hanem az ital gyógyított fokozatosan azonnali hatás helyett. Mindenesetre az elv elég hasonló.
  • gyuri12
    csinálj meg egy-két küldetést,vagy meditálj,vagy állj egyhelyben,és várj amíg letelik pár óra.
  • Gubberx
    ha jól emlékszem most kell talán az inn-be visszamenni.
  • Dzsí Pí
    Cső, vki help, a ''Of Monster and Men'' küldinél vok, nemrég odaadtam a fehér főzetet a boszinak, az mesélt a beast-ról, és ezt az infót tovább attam a papnak(reverend, vagy ki). Node, ezután már a track nem mutat sehová a térképen, és a szöveg is csak annyit Ír, h ''Idealt with Salamandra, Now I have some things to do'' No de mit kellene ezután ''doing''olnom?? PLS Heeeelp
  • AntiHero
    Képek viszont spoiler képek!
  • Esrohnoil
    Hm... szép "kis" doboz. :D
  • Gubberx
    Kérdés, mióta felpatcheltem nem tudok new gamet kezdeni mert az első ingame videó után kifagy a witcher.exe, csak a videó utáni mentésemtől működik, erre van valami megoldás?
  • balee4
    Tudom lehet hülye kérdés: ahhoz, hogy az 1.1a patchet fel udjam rakni kell a sima 1.1 vagy magában foglalja azt is? (mérete miatt gondolom)
  • Aragorn10
    Ezek csak képek nem spoiler !!!
  • Gnome
    nemolvastam bele csak első képig de nagyonajánlom h ne spoiler legyen..
  • bubu13
    Ez 360-ra megjelent?
  • Aragorn10
    Ez nagyon jóó videó :):)

http://youtube.com/watch?v=-Gl_G0Hx7tc
  • Aragorn10
    Hát igen még egy istennő sem maradhat ki geralt trófeájáiból :):)
  • Aragorn10

• oli314
    1.az unszimpatikus már fel se tűnt?:D
  • Dzsí Pí
    Cső, vki help, a ''Of Monster and Men'' küldinél vok, nemrég odaadtam a fehér főzetet a boszinak, az mesélt a beast-ról, és ezt az infót tovább attam a papnak(reverend, vagy ki). Node, ezután már a track nem mutat sehová a térképen, és a szöveg is csak annyit Ír, h ''Idealt with Salamandra, Now I have some things to do'' No de mit kellene ezután ''doing''olnom?? PLS Help
  • Fritz Von...
    1. Fáklya nem J. :)
    2. Találni lehet, illetve az utcai kereskedőknél lehet kapni néha.
    3. Cat potiont pedig te csinálod magadnak, ha megvan a recept és a hozzávaló.

Ez a sztori brutál. A harmadik fejezetben megint tekertek egyet rajta. Most már végképp nem lehet tudni, hogy ki kivel van. :)
  • watto
    egyre unszinpatikusabb a game:)
    de én ezt nem akarom ezért játszom:):):)
    csak csomó mindent nem tudok...pl.:hol lehet fákját vagy macsakfőzetet venni??ja és a kurvasok töltés miatt kezdem rühellni...:)
  • rotator
    Van már valami eladási statisztika? :D
  • Diego1984
    Rögtön gyógyít, cserébe viszont erősen toxikus. Nekem meg talán ez tetszik legjobban, hogy nem lehet mindenfélét összeinni, amennyit csak akarsz. :)
  • adammmmmmm
    Én sem találokoztam még olyan játékkal ahol a pitoin a regenerációt gyorsítja de azért ebben a játékban is van olyan potion ami rögtön gyógyít.
  • gyuri12
    nekem is. nagyon jók lettek a hangok,főleg Geralt hangja
  • Nincs Név
    meg 8000 ezer szerintem nem sok ezért a játékért, ami jó azt meg köll becsülni. :)
  • bélanéni #1898
    Igen, nagyon jó az angol szinkron + magyar felirat, nyelvtanulás szempontjából sem utolsó. Azért én jobban élvezem a teljes magyar verziót, meg akkor már ne csak porfogónak legyen meg.
  • Nincs Név
    sokat, túl sokat :O :D
  • csgj
    Nekem tökéletes az angol...
  • bélanéni #1895
    Én is abbahagytam a játékot 2 órányi próbálgatás után, mert csak arra voltam kíváncsi, milyen grafikával, hangbeállításokkal, stb... érdemes játszani. Ezeket frankón belőttem, de az összes párbeszédet elnyomkodtam, nehogy lelőjek valami poént. Az igazi élvezkedést az eredeti magyar szinkronosra hagyom meg.
    De még hányat kell addig aludni
  • mama2
    Mikor lezs már nov. 14.-e?:'(
  • SaGa
    Nem a betöltés a lassú, hanem az automata mentés. Ez van...

Amúgy újrakezdtem, hard-on. Teljesen más stílusú lesz a játék, mint az alacsonyabb szinteken. Kezdődik rögtön azzal, hogy a lángoló és az áthúzott kard kurzorok megszünnek. Figyelni kell és amikor a kard által a levegőben húzott ív halovány narancsszínű lesz, akkor kell a kombóhoz gombot nyomni. Arra nem emlékszem, hogy az epilógus harcaiban korábban is így csinálta-e, de most vagy 4 baltás ellenfélnek lecsapta a fejét a figura...

Az alchímia sokkal fontosabbá vált, mint gyengébb szinteken, az ellenfelek meg természetesen jóval erősebbek (ha nem figyelek, 3 barghest simán megesz). Sűrűbben kell használni a rúnák adta mágiát, emiatt hamarabb fárad a karakter, így több löttyöt kell gyártani, hogy pótlódjon az energia.

Egyébként az tetszik, hogy az elfogyasztott létyó, vagy kaja nem helyből gyógyít maxra, csak gyorsítja a saját regenerálódó képességedet. Ilyen, eddig még nem volt rpg-kben. Vagy én nem találkoztam vele...
  • NeoMaN
    vegyél ramot :)
  • Nincs Név
    ja, de hát egyébként meg ez van :) ha mindent betölten akkor meg az lenne a bajod, hogy akad mint a xar. szerintem. :D
  • nowan
    Vedd kisebbre a textúra részletességet! Nálam segített.
  • TVelvet
    Van valakinek 5lete, hogyan tudnám a betöltést felgyorsítani?!
    Már falnak megyek tőle komolyan, házba be, oké ott még elég gyors, de ki, megint másfél perc... mindent megnöveltem a swap file-t mindent, de egyszerüen nemtudok mit csináljni, megőrjít!
  • AntiHero
    ja
  • Prof William
    Az 1.1a után is magyar marad a game?
  • Szeszmester
    Thx!
  • Szeszmester
    ...nem osztanak lapot, precízebben fogalmazva. Jó duma egyébként :)
  • Diego1984
    Ez jóval később van a rózsás ügynél. :)