13886
-
#2083 a witcher:) -
#2082 még witcher előtt sztem:D
addig nem unatkozol amig meg nem jön:D -
#2081 sztem futna meddiumon-lowon...
a játékról annyit hogy mindenki szerint nagyon
fain, a hangulata is magávalragadó:D
egyetértek csak az a rohadtsok töltés...:D -
#2080 Szerintem egész türhetően menne és oltári jó (de tudod, kinek a pap, kinek a papné ) -
#2079 Szerintem a gépeddel nem lenne probléma, egy olyan jó mediumon menne, a játékkal kapcsolatban nemtok véleményt mondani mert még nincs meg, de majd jönnek a többiek :) -
Tomy Lee #2078 Sziasztok!
Lenne kis érdeklődésem a game iránt mert még nem volt alkalmam kipróbálni.
Az első az lenne,hogy miképpen futna el ezen a konfigon:Notebook-DualCore,2 gb ram,x1600 mobility radeon(512H mb-os).
Másik,milyen a játék?:-)
Köszi! -
#2077 Nem kell köszi, 4E FT-t tényleg megér így a vélemények és a videók alapján csak nemtom hogy most veszem-e meg vagy majd a Witcher után -
#2076 meg de ha kell warezkód küldök privben:) -
csgj #2075 Meg. :) -
#2074 Heló srácok!
Azon gondolkodom hogy meg kellene venni a Fable-t mert ez a 2 hét elég sok még :), meg itthon vagyok őszi szüneten, nemtok semmit csinálni. Sztetek megér 3990FT-ot? -
#2073 Válasz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jól csinálod rá kell burítani a mennyezetet. A helyes ledöntés az, hogy csak simán futsz előle aztán amikor a nagyobb csarnokba érsz akkor az egyik cölöpöt döntsd le és közben fuss be az egyik járatba, így életben maradsz!! -
SaGa #2072 Kapsz majd, nyugi... -
#2071 cs!
én még nem tartok ott de nem lehet hogy vmi mágikus erővel kell ledönteni messzebbről??? -
spcs #2070 Sziasztok!
Ezüst fegyvert honnan lehet venni, találni, kapni?! -
#2069 Hali.
Kissé elakadtam, a Kikimór queent kéne megölnöm, de egyszerüen lehetetlen egy ütésből meghalok, hameg ráborítom a tartószolopokat, akkor meg én döglök meg mert rámborult, ennyire kikell centizni hogy ráboruljon, vagy hogy?! -
#2068 LOL, ház ez olyan, mintha a saját maga paródiája lenne. -
#2067 sziasztok - (látok régi BF-es arcokat is :) )
Azoknak írom, akik régebbi géppel szeretnének nyomulni, - nekem 9600XT/256 karim van és lehet vele játszani. Az élsimítástól elhalálozott, de a többi mehet közepes beállításokkal. Persze a gép alapkövetelményeit komolyan köll venni - P4; 1GB RAM stb...
Megjegyezném, hogy akár a Stalkernél, erről is kilométerekről lejön, hogy európai játék. A lengyelek (szvsz) így első benyomásra nagyot dobtak. Végre úgy néz ki a környezet, ahogy annak ki kell néznie. Hihető körülménye, persze fantasy szerűen, de nem csilivili stb. Az irányítás is érdekes, a naplózás és a szerepjáték elemek részletesek - csak azt a zöld piros kombináció a menüben... :) - de a játék biztos feledteti..
Nem voltam biztos, hogy még megfelel a gépem, de megy és még csak nem is akad.. remélem így is marad. Nagy kár lett volna kihagyni.. -
SaGa #2066 A külvárosban (faluban) több helyen is van fáklya. Úgy tűnik, a fellelhető tárgyak nem fixen vannak szétszórva. Menj be a házakba, és nézz szét a szekrényekben, ládákban. Nem szólnak érte (biztos félnek tőled)...
Éjszaka, elhagyott házakban óvatosan kotorássz... -
#2065 -
#2064 én véletlen találtam egyet valahol de meg nem mondom már hol:) -
#2063 Nem találtam Abigal házában sem fáklyátbementem sok házikóba, kereskedőkhöz, semmi -
#2062 Igen, az kicsit enyhít a fájdalmukon -
Prof William #2061 Nem baj a lengyel az orosz is iszik. :) -
#2060 Talán azért mert hasonlít az orosz nyelvre.
Szóval szörnyű a lengyel is, de nagyon. Aki nem hiszi el, annak egy kis "evidensz": bizonyíték
Akkor már inkább a némettel szenvednék -
#2059 xD -
SaGa #2058 Nem pont ezért...
Az alkohol kioldja a hatóanyagokat, főzés nélkül is. Enélkül mindenféle alkimista laborcuccokat is cígölhetnél magaddal, mint a Wizardry-ban...
Amúgy a lengyeleket se kell félteni szesz ügyben. Volt régen egy könyv, amit egy lengyel muki írt. kipróbálta az LSD-t, és az e körüli élményeit írta meg. Azzal kezdődik a könyv, hogy egy átlag lengyel évente legalább másfél lityi denszeszt (spiritusz) is megiszik, mit neki az LSD...
A spiritusz tiszta, ipari alkohol, csak azért büdösítik (denaturálják), hogy ne igyák meg a jónépek, de egy becsületes alkeszt ez nem bizonytalanít el... -
#2057 De. :)
Miért hiszi itt mindenki h. orosz? :D -
Caine #2056 "Le se tagadhatná hogy Orosz a game. :)"
Nem lengyel? -
Prof William #2055 Szóval kell az qalkohol, a jó erős alkohol létyókba. :)
Le se tagadhatná hogy Orosz a game. :)
Ez tetszik és logikus is.- Hisz ha mindeféle rémsáskaszem meg hasonlo undormányokat iszunk akkor legalább azu ize legyen egy kicsit jobb .:) -
Caine #2054 Azt vettem észre, hogy a strong style mindenkin többet sebez, mint a többi, csak hát ezért nem ajánlják bizonyos lényelnél, mert stronggal nem tudod megütni soha, ha azzal kezdesz. Ellnben, ha közben váltsz át rá, akkor csodákra képes. Nekem legalább is ez a tapasztalatom.
Az Aardot meg kipróbálom, köszi. Eleinte használtam, de nem raktam rá sok pontot. Bronz skill úgyis több van mint kell (na jó, ez túlzás). -
MrAndree #2053 Keresd a mocsárban, nálam most éppen ott üldögél közel a druidák ligetéhez egy tábortűz mellett /térképen jelzi a tábortüzet/. -
SaGa #2052 A felgyújtás csak a tűzre érzékeny lények ellen jó. Az Aard(?) (léglökés) jobb a többiek ellen, mert amíg fekszik, szép nyugisan leszúrja, vagy a kard markolattal betöri a fejét, vagy a gerincét. Addig a többiek is szépen várnak a sorukra...
Minden lény határozójában (Journal) ott van, milyen harcmodorra érzékenyek, milyen fegyverre, fegyverolajra reagálnak rosszul. Érdemes tanulmányozni, nincs általános taktika. Az ellenben zavar, hogy ha kifenem a kardot, majd bekenem pl hullazabálók elleni trutyivel, az élezés elvész. És fordítva. Ez marhaság volt... -
SaGa #2051 A temető felé menet balra van egy "őrposzt", általában ott van bent...
Ha beállítod a Journálban a tracking quest opciót (előtte kiválasztod ezt a questet), akkor megmutatja, hogy akkor, épp hol ácsorog...
Juteszembe...A temető előtt, baloldalt a falon van egy poszter. Sajnos a magyar feliratozásban nem az a szöveg olvasható, ami az angolban, pedig nagyon jó... -
Caine #2050
Kinek mi a kedvenc harci taktikája?
Én mindíg azzal kezdek, hogy jól felgyújtom az ellent (ez golndolom alap).
Aztán fast vagy group style-al kezdek, mert ezek a leggyorsabbak (tapasztalataim szerint, a group még a fastnál is gyorsabb, de minimálisat sebez, ha csak egy ellen van)
A kombó közepén szépen átváltok strongba és a következő menetet már abban kapja. Ez még a húsevő növényeknél is jól beválik, pedig ők nagyon gyorsak, strongban biztosan nem tudnám megütni se őket, elsőre.
A group style iszonyat durva, azt vettem észre, hogy minél többen vannak, annál többet sebez, egy ellenfélen is.
Ha sokan körbe állnak és mozdulni se tudok, akkor duplán le kell nyomni valamelyik irány gombot és kiugrik Geralt a csoport közepéről (lehet utána taktikai visszavonulni) ez már nagyon sokszor mentette meg az iráhmat.
A varázslatokból csak a gyújtogatást használom, ha valakinek van tapasztalata, az megírhatná.
A végére meg egy kérdés:
Szerintetek a bónuszok (skillekből) összeadódnak?
A hivatalos fórumokon azt olvastam, hogy nem, de ha csak mindíg a legnagyobb működik, akkor hogy lehetséges az, hogy a sebzésem a sokszorosára nőtt a kezdetek óta. Ha csak a legnagyobb működne, negyedilyen tápnak se kellene lennem.
Nem is beszélve arról, hogy pl. (azt hiszem) a strong stylenál lehet felvenni egyszerre két első a sebzás bónuszt bronzért.
Ha nem adódik össze, mi értelme, hogy kettő van, csak a nagyobbat veszem fel.
Most level 23 vagyok, act3.
A mocsárban most léptem két szintet, csak monszter gyilkolásból. Volt olyan, hogy vagy 20-an jöttek egy csoportban. Jó móka volt. Ráadásul egymást is irtották :D:D:D
Kedvenc beszólásom:
Játék eleje, valamelyik kiscsaj:
- Úgy hallottaaam, hogy a Witchereknek két karja vaaan, az egyik szörnyek elleeen, a másik emberek eleeen.
Geralt síri hangon:
- Mind a kettőt szörnyek ellen használjuk ...
:D:D:D -
Gabosh #2049 Hi! :D thx a sok választ, azthiszem már csak 1 valamivel van problémám.
Nemtalálom sigsfriedet vagy kit ,(aki Spoiler! segitett leölni azt a szörnyet a csatornákba !spoiler vége)
Megszeretztem a 10 cuccost amit kért ,de nappal délbe este is megnéztem azon a helyen ahol álni szokott, lementem a csatornába , átmindenfele de eltünt.. Mintha elnyelte volna a föld. -
SaGa #2048 Mivel az az alaphelyzet, hogy a falusiak nem szeretik az idegeneket és mindent a Reverend irányít, benne bíznak, ha az a feladat (amit ráadásul a Reverend ad), hogy nyerd meg hálom helyi pógár bizalmát, ez bizony "beszólás". Később is lesz ilyen, nem is egy. Előbb-utóbb persze megfeledkeznek róla, csak addig is elakadsz kissé... -
nowan #2047 Nem lesz semmi gond, másnapra elfelejti! :) -
csgj #2046 Nem tudtam, hogy ezzel beszólok neki... Csak annyit mondtam, hogy nem Reverend küldött... lol :P Kicsit érdekes lenne, ha emiatt nem lehetne kijátszani. -
SaGa #2045 Igen. Jobb lett volna zsákmányolható tárgyaknak fordítani a dolgot, mert a fogáért pl nem nyúzzuk meg a barghestet... -
SaGa #2044 "J"ournal-> karakterek. Amelyik képnek a bal alsó sarkában van szív ott megnézheted a kártyát...