13886
-
Diego1984 #1843 Valaki a kard és meteorit összehozására a kovácsnál?
Mit kell csinálni? -
Ren #1842 Van az "erős" stílus (Strong Steel/Silver), ami a lassabb de erősebb ellenfelek ellen a leghatékonyabb, sokat sebez, viszont a fürgébb ellenfeleket az esetek 99%-ában nem találtja el.
A "gyors" stílus (Fast Steel/Silver) keveset sebez, viszont sokkal gyorsabban és többet támad Geralt, valamitn ha folyamatosan egymásbafüzzük a támadásokat, akkor az ellenfél gyakorlatilag nem fog tudni megütni.
A "csoport" stílus mint a neve mutatja, a csapatban támadó ellenfelek ellen jó, többet is sebez egyszerre.
A szörnyeknél általában le van írva, hogy milyen stílussal érdemes próbálkozni (meg amúgy az is hogy mire érzékenyek vagy éppen immunisak, stb) -
Diego1984 #1841 Erős, gyors és csoportos harcmodor.
Erős: Lassú, páncélos, nehézfegyverzetű ellenfelek ellen.
Gyors: Fürge ellenekhez.
Csoportos: Ha egyszerre több ellennel harcolsz.
Emberek ellen ezt egyértelmű kitalálni, mert csak megnézed az ellenséget. Szörnyek esetében pedig, ha nem egyértelmű, akkor sokat segít a szörnyhatározó. Persze nem tartalmaz minden szörnyet, sőt, a legtöbbről cak akkor találsz benne infot, ha elolvasol egy róla szóló könyvet, vagy valaki mesél róla neked.
:) -
#1840 Egyszer előre egyszer meg hátra ez a titka szerintem , ha duplát klikkelsz van , hogy átugrik az ellen felett , vagy ha többen vannak elpörög közöttük és azért jó mert nem kell hozzá külön kombináció , hanem a harc adja mit csinál. Én 5x kezdtem újra , hogy szokjam a harcot és a kamerát , ezért még nem nagyon haladtam :D -
xido #1839 srácok..ez a támad-nem támad dolog azért van...úgy vettem észre,van akinél a macska,van akinél a tigris és van akinél a griff stílusban lehet harcolni,ellenkező esetben nem fogja támadni... -
#1838 Hmm..adok neki még egy esélyt mert tényleg nem rossz játék. Köszike akkor megyek aztán kitapasztalom ezt. -
Nincs Név #1837 dupla klikk eltáncol na jó tudni :D OTS kamban meg valamelyik irány kétszer és ugrik. Elvileg ledöntené az ellent. Nekem ez nem jött be. Plusz, nálam Kaer Morhen felső emeletén hatalmas bug volt háttal kellett mennem mert ha előre megyek valami beizélődött a kamerába és nem lehetett látni. Más tapasztalt ilyet? Egyre biztosabb, hogy a letöltött cucc a hibás. -
#1836 Aragorn, te milyen grafikán tolod? -
#1835 Q-val előveszed a kardod és kurzort ráviszed az ellenre és támad , majd dupla klikk és eltáncol , majd megint támad ésígy tovább:) -
Nincs Név #1834 ezt én is furcsálom, néha nem támad, kattintasz bal klikkel oszt vársz amíg támad előbb utóbb fog, aztán mehet a lánctámadás. Egyébként nekem is úgy volt, hogy egyre jobbant tetszett de nem tetszett a hacrendszer meg a kamera. Már tetszik a harcrendszer meg a kamera :D De ha menne... a jó... Remélem nem az mds hibája és nem kell még egyszer 6 gigát letőteni. (mondjuk két nap alatt megvolt de ez nem lényeges. :D) -
#1833 Hogy a francba lehet itt normálisan harcolni? Az egész játéknak az egyetlen hibája a harcrendszer szerintem. Olyan rohadt idegesítő hogy nyomom a gombot, de semmit sem csinál. Kisérném haza a csajt erre betámad 3 kutya de semmit sem tudok csinálni mert a főhős csak áll és bambul meg néha megrángatódzik. Klikkelek de semmi. Most hogy van ez? Néha működik néha nem? -
Nincs Név #1832 bazz, nem tudom mi lehet a baj, nem volt még gondom játékkal soha. Felnyomtam a második patchet majd megpróbáltam elindítani a játék mds-ével de egyszerűen lefagy. Mi lehet a hiba?? Valaki esetleg VizimáBAN levő mentést nem tudna adni? Kiváncsi vagyok, hogy csak az a pálya xar-e vagy minden az elejétől kezdve... -
Szeszmester #1831 Még az elején vagyok, de eszméletlen jónak tűnik a játék!
Megfogó a képi világa, a graf nagyon szép, csak kicsit akad a gépemen, de nincs szívem lejjebb venni.
A párbeszédek hihetőek, sok átgondolt küldetés van, ahol végre nem az az alapfelállás, h a karakterem keresztényi felebarátságból segít!
Sok lehetőség, kocsmai bunyózástól kezdve a flörtölésig elég széles a repertoár!
Üdvözlendő, hogy teljesen magyar nyelven fog megjelenni, BIZTOS VÉTEL!! -
Ari18 #1830 Ködzönöm.sokat segített -
Ren #1829 A Sephirotok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyiket Kalkstein adja, annak nem tudom a nevét
Tipperath: Decan Leuvaardennél van, általában a Dike-nál (kikötő) van.
Kezath: Vaskanál van (öregasszony a mocsári faluban)
Maal'thaad: a csatornában a cockatrice tetemében van
Veen'ah, Ghe'vrath, 'Oth: a mocsárban lévő Melitele oltáron áldozzunk vmi gyümölcsöt (talán növény is jó)
Y'esath: a mocsári barlangban van
Neh'tza: a golemben van
Keth'aar: a nyomozós küldetés végén, aki a tettes annál lesz
-
Nincs Név #1828 na, emberek valaki nem tud segíteni, csak én tapasztaltam ezt? Hiába, uninstall a gémre ujra fel, felnyomtam az 1.1 patchet angolul szóval még a magyart se buheráltam és kidob mikor töltené vizima külrészét. Plz annyira akarnék már vele játszani, épp mmegkapom a jó kis witcherakrdot fel is van élezve nagyobb sebzésre lvl 2 már :) de még első pályán alig volt ellen stb... -
Diego1984 #1827 Közeli és távoli nézet, amikor az egérrel kattintva tudod irányítani a hőst. -
Diego1984 #1826 Még mindig nem tudok a kovácsnál kardot fejleszteni. Most a kereskedőnegyedben vagyok, adtam a kovácsnak drágakövet, hogy segítsen. Van két kardom, öt meteoritom (3 piros, 2 kék). Mit kell csinálni, hogy összekalapálja ezeket, mert hiába fogom a meteorito és húzom rá a kardra, akkor sem csinálja. -
daneelolivaw #1825 mi az a low és high isometric? -
Ari18 #1824 Valaki leírná hogy hol ill. kinél van az a 10 tárgy amit össze kell szedni a torony kinyitásához.? -
MrAndree #1823 Francba. Az meg már nálam van 1000 éve csak a hülye küldetés összefoglalóban azt írja 6 van nálam pedig közben az inventoryban meg már 7. -
#1822 Egy díjnyertes tehén
-
#1821 Hát nagyon jó ez a játék éppen most értem el a szerintem egyik leghangulatosabb részhez benne egy faluban vagyok egy tó mellet nagyon fílinges ez a rész:):):):) -
Ren #1820 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A cockatrice tetemében -
MrAndree #1819 A csatornában lévő hol volt pontosan? Mert most épp azt keresem. -
#1818 Megprütykölöd Shani-t ! :D -
Ari18 #1817 Kösz de nálam más a lehet baj. Az a Raymond gyerek már ott van a toronynál,már nincs nyomozós küldetésem
9-et találtam meg. neht'za izét sehol sem találom.
-
#1816 nincs mit^^ -
#1815 Ezt úgyérted hogy ott irjam csak úgy 16ra?!Istenem énmeg megnyitottam szszerkesztövel és ott kerestem 3mast óóóóóóóó na mégis láma vagyok! Köszi! -
#1814 dialog_3.tlk--->dialog_16.tlk -
#1813 Sziasztok valaki vista alatt magyarítani próbálta már?mert nekem az istennek se sikerül:( Már eleve a lang_3.key-t meg se engedi nyitni a dialog_3.tlk-t megtaláltam oda bele is léptem de nemtalálom azt a 3mast amit átkéne irni Igen a FAQ-ot elóvastam nemis egyszer de nemmegy plíííz valaki segítsen! Asszem láma se vagyok de szégyellem magam hogy nemtom:) -
Elendir #1812 thx -
Kurfürst #1811 Nem rossz pedig, csak az első, váras pályán vezetik ennyire a kezedet. 20 perc után nekem sem tetszett, ment volna az uninstall... de amint az végigviszed (nem tart soká, olyan tanulópálya) és kiérsz a "világba", és onnantól kezdve szabadon császkálsz ahova jólesik.
Leginkább Gothic-hoz hasonlítanám. Van benne fantázia, bár még nem játszottam vele sokat. -
Ren #1810 A Journalban az ismert személyeknél kis piros szív van az adott hölgy képe mellett, arra kell kattintani -
Elendir #1809 Ezt szeretném én is megtudni, hogy hogyan lehet megnézni a kártyáimat...
Esetleg a Journal képernyőről valahogyan? -
Kurfürst #1808 Hali,
Valahol olvastam hogy elő lehet csalogatni rövid távú hölgyismerőseinkkel kapcsolatban meztelen képeket a programban - hogyan ? -
#1807 Idézek:
"Felinstallálod a virtuális meghajtót, majd crackeled szépen a hozzá csomagolt patch-csel (!fontos! hogy a patchet be kell másolni a Deamon Tools a telepítet mappájába és onnan crackelni, mert ha nem így tesszük nem indúl a progi és hiba jön elő!)" -
Ren #1806 Végig kell vinned a nyomozást és annál lesz akit elkapsz a végén (tudtommal alapvetően több kimenete lehet) -
neptum #1805 elovastam de az se segítete ugyan az és nem tom mitől van :( -
Ari18 #1804 Hello!
ezt a "neh'tza" valamit hol találom? a többi 9 megvan de ez nincs sehol sem...