13886
  • Aragorn10
    Sötételf trilógia
  • MrAndree
    Beszállhatok? :) Mert akkor Wheel of Time.
  • csgj
    FAQ bannerban!

De most még bemásolom :)

"Letöltöd a játékot,kicsomagolod

Letöltöd a Daemon Tools Pro Advanced verzióját,amit innen letölthetsz.

Felinstallálod a virtuális meghajtót, majd crackeled szépen a hozzá csomagolt patch-csel (!fontos! hogy a patchet be kell másolni a Deamon Tools a telepítet mappájába és onnan crackelni, mert ha nem így tesszük nem indúl a progi és hiba jön elő!), így fenn van a gépeden az a DT, amellyel létre tudsz hozni IDE drive-ot, mert a játék csak ebbe bemountolva működik.

Kreálsz egy ilyen drive-ot, (DT betöltése ->tools -> add IDE Virtual Drive és vigyázol, h csak! ez a virtuális meghajtó legyen a gépeden) abba bemountolod, feltelepíted és játszol. "

• csgj
    Na, eszembe jutott vmi: DragonLance! Az még nem volt játékban, ha nem tévedek... De most már offolunk, igaz? :D
  • momo99
    Hello
    Lenne egy kis gondom.
    Meg van a játék de ha meg akarom nyitni alkoholal vagy deamon toolsal hibát ir ki.
    hogy nem hozzáférhető a fájl.
    help valaki.
  • Zóanagyvarázsló
    Nincs bajom a Forgotten Realms-szel, de én nagyon unnám, ha csak arra a világra építenének, ezér törülök annak, ha jön egy kis vérfrissítés - mint például a The Witcher. Azt pedig nagyon sajnálom, ami a Káosz Szavára épülő World of Chaosszal (nem elírás) történt, pedig ott aztán igazán lett volna anyag egy igényes honosításhoz, talán jobban sikerült volna, mint az "eredeti" német...

Egyébként igazad van, manapság már annak is örülni kell, ha egy nagyobb volumenű RPG-t várhatunk, de én azért szeretek válogatni a világok között, biztos van sok általam nem simert, mely csak a megjátékosításra vár. Még egy ok, hogy szorítsak a The Witchernek :)
  • Aragorn10
    Közben jöhetne egy Baldur's Gate is :):):)
  • csgj
    Áh, január nekem még messze van :(
  • Aragorn10
    Bakker azt el is felejtettem, hogy nemsokára jön az Assassin's Creed is:):)
    Na azzal is elleszek egy darabig :):)
  • csgj
    Hát oké, volt pár még ősrégen... :D De egyre kevesebb lesz. Az utóbbi években csak a két NWN és a Demon Stone volt. Ja, meg vmikor a Pool of Radiance remake-je
  • Aragorn10
    Igen meg fogom venni mert a szinkronossal elleszek még a folytatásig:):)
  • Zóanagyvarázsló
    Készült is belőle rengeteg ;)
  • Aragorn10
    Hát igen és a többiről ne is beszéljünk :):)
  • Zóanagyvarázsló
    Most látom csak, hogy tegnap óta végre van mértékadónak tekinthető review is a játékról. Magát a cikket még nem volt időm elolvasni, de az értékelés elég pozitív végkicsengésű, a bugok és hibák ellenére. Félreértés ne essen, én nem értékelések alapján vásárolok játékot, de bizony segíthet megdobni az ilyen jellegű reklám is az eladásokat.
  • Nincs Név
    hát bazz, írtam itt korábban, hogy lefagy mikor töltené vizima külvárosát. Kaptam mentést azon a pályán valamivel később csinálva. Megy, ez beszarás. Fura ez a gém, biztos vétel :D Aragorn, msot végigtoltad de megofgod venni? :O Mert én sztem ki se végzem nov. 14-re órákat ámuldozok majd a kocsmákban meg minden :D
  • csgj
    Hát például Forgotten Realms-ből rengeteg játékot lehetne készíteni!
  • Aragorn10
    Ilyenkor amikor ilyen játékot kiadnak szoktam azon elgondolkozni, hogy annyi de annyi jó rpg könyv van trilógiák,világok és mégis csak egy kettő minőségi jó játék jön ki pedig ihlet és lehetőség van bőven..
  • csgj
    Ez igaz :) Nagy ihletet tudnak nekem adni az ilyen játékok.
  • Aragorn10
    A két játék valamiben egyforma!!
    Méghozzá a FANTASZTIKUS TÖRTÉNETBEN
  • watto
    küldtem privit:)
  • Aragorn10
    Bejött bizony. A folytatás kijelentésemet pedig arra alapozom, ahogy a játék végetért :):)
  • csgj
    Miért kéne, hogy jobban bejöjjön neki? Kicsit más a két játék, nem naon lehet összehasonlítani a kettőt...
  • Riddick21
    de a witcher azért gondolom jobban bejött!?
  • Zóanagyvarázsló
    Eeredetileg trilógiára tervezték a fejelsztők, szóval, ha jól fogy (én a német és a lengyel piacban bízom), akkor minden remény megvan a folytatásra.
  • Laza
    "Most meg várhatom a folytatást ami biztos lesz mérget lehet rá venni"

Ennek a megjeleneset tekintve varhatsz ra jo par evig :)
  • Aragorn10
    Pontosan
  • csgj
    Jeee, éljen az utolsó mondatod! :D NWN2 forever! :P
  • Aragorn10
    De igen, hogy találtad ki
    Most meg várhatom a folytatást ami biztos lesz mérget lehet rá venni
    Ja igen és várom A Neverwinter Nights 2 kieg magyarítását is mert a simát már végignyomtam
  • bélanéni #1975
    Te nem vagy normális
    Remélem azért nem vártad évek óta a játékot
  • Aragorn10
    Háát igen benn a házakban és barlangokban fullon simán megy viszont kinnt már elég lassú ott a médium a nyerő, kivéve a kereskedőnegyedet mert azt szerintem nagyon elrontották, akárhogyan is játszol mindíg szaggat de nagyon..
  • Ioles
    Nekem is hasonló: AMD64 3200+, 1GB, 7600GT, gondolom high-on nem fog menni :)
  • Aragorn10
    Nem nagy szám 1GB ram amd 4000+ és Nvidia 7600GS
  • Aragorn10
    Igen most médiumon nyomtam végig a következő a high jön :):)
  • Ioles
    Milyen géped is van?
  • Ioles
    Szerintem is :), de azért jó hamar végignyomtad, én azért ennyire nem fogok sietni vele :)
  • dante3
    Nekem most elkezdett sz@rakodni a game, tegnap tök sokat toltam, és semmi baja nem volt! Ma meg állandóan kilép witcher.exe hibát észlel és leáll!
  • rotator
    Nekikezdesz még egyszer?
  • Aragorn10
    Eddig úgy gondoltam, hogy érdemes. Most, hogy végigvittem azt mondom, hogy kötelezőőő
  • Ioles
    Na és így hogy már végigvitted, mi a véleményed arról hogy érdemes-e megvenni?
  • Aragorn10