13886
-
Ren #1883 Akik foglalkozás szerüen űzik az ipart azokhoz igen, a többiekhez nem nagyon :) -
Prof William #1882 A hölygekkel csak egyszer lehet "kártyázni" vagy vissza lehet még extra menetkre mennei csak akkor már nem kapsz kártyát... -
#1881 Az erdekes nalam megelegedett egy piros rozsaval. :D -
diekiller #1880 Nekem nagyon nem! Hogyan csináltad meg Crassus?
Van 2 file benne, az egyik ráadásul még ugyanolyan kiterjesztésű is mint amim van... Át is kell nevezgetni vmit? Megpróbáltam minden variávióban, nekem úgy se volt jó. Kis help -t plz! -
Diego1984 #1879 ok!
:DD -
oli314 #1878 :DDD -
#1877 Vigyél neki gyomor gyűrüt:) -
Diego1984 #1876 Egy kis érdekesség. Azt mondta Shani, h vigyek neki egy gyűrűt, szerelmem jelképeként. Gondoltam nem fukarkodok, vettem egy aranygyűrűt. Erre azt mondja, hogy nem ez kell neki, mert ő az érzelmeket kifejező tárgyat akar, nem a gazdagsára utalót. Aszonta, h vigyek neki egy ezüstgyűrűt, vagy egy borosgyánkövet. Viszek neki egy ezüstgyűrűt, erre ugyanazt mondja, mint az aranynál.
Ki érti ezeket a nőket !?
:D -
#1875 "Jut eszembe. A főgonosz (?) mágus megrajzolásáért és megjelenítéséért simán díjat adnék, annyira keményen néz ki."
Van képed róla? :) -
Diego1984 #1874 Akkor vedd meg a könyvet és olvasd el! :)
Nemtom magyarra lefordították-e már. -
#1873 Na végre Chapter 3. :)
Ez a sztori annyira jó lett, hogy ha könyv lenne belőle, azt is szívesen elolvasnám. A harcrendszert már úgy kezelem, mintha hozzámnőtt volna. És amennyire furcsa volt, most már annyira jó. Nagyon tetszik. A különféle képességek és támadások harc közben is variálhatók, így sokkal több, mint hogy kattints a megfelelő időben és ritmusban.
Ez a játék ennyi idő után most már az évtized RPG-je lett nálam.
Azért egyre inkább kíváncsi vagyok arra, hogy milyen szerepem lehetett a mágus és a professzor terveiben, mielőtt elveszítettem a memóriámat. Gondoltam már arra is, hogy én vagyok Berengar, aztán másra is. Azon se lepődnék meg, ha korábban a mágus csapatába tartoztam volna. :)
Jut eszembe. A főgonosz (?) mágus megrajzolásáért és megjelenítéséért simán díjat adnék, annyira keményen néz ki. -
MrAndree #1872 Neked nagyon tetszik ez a tehén. :) -
ellington #1871 vizima bejárata mellett a folyóparton. -
MrAndree #1870 Először én is azt hittem eltűnt, aztán megtaláltam Vivaldi házában. -
Szeszmester #1869 Merre van az Old Mill, a játék elején? -
#1868 Azt hittem szebb mediumon, de mind1 végülis csak menjen :) -
-
Diego1984 #1866 Ja, hogy ez így működik?
Én azt hittem, hogy én rakosgathatom bele. Azért van annyi féle kard, mert az összes lehetőséget megmutatja. ÁHÁ. :D
És még én fizessek érte! :D
Van a Witcher kardon kívül egy másik acélkardom is, ami jobb, de szerintem még akkor is jobb lesz, ha meteoritokat teszek a witcher kardba.
THX! -
#1865 Én úgy csináltam, hogy egy fajtából szereztem hármat és akkor automatikusan amikor a kovácsolás gombra nyomtam akkor előjött az elkészítendő kard és meg lehetett venni!! -
#1864 Közepesen :):) -
Diego1984 #1863 Valaki kovácsoltatott egyáltalán kardot meteoritból?
Mindenki tudja, hogy hogyan kellene, de konkrétan még nem mondtátok el. :( -
pries #1862 Nem tudja valaki, hogy miért tűnik el néhány karakter a játékból? Pl.:Zoltan is eltünt az egész kereskedőnegyedből, pedig beszélnem kéne vele valami bicskáról. -
gyuri12 #1861 minimum alatti konfiggal játszok,nem akad,csak ott,amit kb 10hsz-szel ezelőtt leírtam -
Nincs Név #1860 hát az is egy megoldás :D Én már karácsonykor karácsonyozom meg magam ezzel és végre Witcher, BioShock, Crysis, Half Life2:EP2, Assassin's Creed meg a többi tömérdek nyalánkság mehet majd :) -
#1859 inkább veszek majd nyáron új gépet(aqua 140k-s),és most a pénemet fele bicóra fog elmenni másik fele meg karácsonyra -
Nincs Név #1858 nekem is annyi van sztem egy próbát megér egyébként valami 2.6-os proci és x1300-as ati kártya nem mondom, hogy maxon megy de sokkal jobban mint a többi amivel szivatom a gépet pl. S.T.A.L.K.E.R. vagy BioShock + kb. 8000Ft egy giga Kingston RAM szóval másképpen meg annyid van, hogy vegyél nem? Én is most akarok venni még -
#1857 nekem a ramom kevés nagyon (512mb)proci talán elég lenne amd 2600+ -
#1856 a GCW-s képfájlal műkszik! thx -
#1855 Oh, jaj!
Most néztem meg a FAQ-ban a minimális rendszerkövetelményt. Hát...
Pedig épp keresni akartam egy demo-t, hogy megnézzem ezt az új harcrendszert. De majd "valamikor később". -
Nincs Név #1854 emberek, plz egy save fájlt. :O Dokumentumok/Witcher plz plz. tegyétek egy rar-ba és dobjátok fel pl. rapidshare-re vagy sendspace-re csak légyszi HELP! -
#1853 Nagyon tetszik a játék, végre egy tartalmas hosszú game, csak kicsit sokat töltöget!
-
xido #1852 úgyse,ha átállítod minden file-ra?..be szokta venni általában -
gyuri12 #1851 most kegyetlenül beszaggattott a bestia kivégzésénél:O
kibaszott szar,ki is léptem... kéne úgy videókártya:/
amúgy hol lehet megnézni azt,hogy összesen mennyi nővel voltunk? én eddig csak 3-mal voltam,és csak külön-külön tudom őket megnézni -
Nincs Név #1850 szivesen de persze valami mds így is kell tedd be újra a torentet letöltésbe de csak az mdf-et tőcsd le mert most így megy de ha letörlöd és feltennéd ujra kelleni fog az mds. Viszont küldhetnél mentés fájlt légyszi. Legjobb az lenne ami vizima külvárosa utáni pályán lett csinálva -
#1849 nagy thx -
Nincs Név #1848 ja de valaki bármilyen save-t küldjön légyszi. Csak ne a vizima külvárosát. Bármi ami van csak gyorsan, hogy még ma kipróbálhassam. -
Nincs Név #1847 neked is a cloneDVD-Platin szarság van? Csinálhatod, hogy a gamecopyworld.com-ról letöltöd a fixed mini-image-t és azt mountolod elvileg menni fog. ha a dvd-platin cucc van akkor meg elküldhetem de előbb próbáld ki a gamecopyworld-öset. -
#1846 Véletlen töröltem a kép fájlt amit lehet mountolni a Daemon pro-ba:( /csak a 6,7 gigás mdf van meg azt meg nem veszi be:(()
tud valaki küldeni egy mountolható-t?? -
Diego1984 #1845 :D
Ennyit én is! -
Nincs Név #1844 Három kell belőle annyit tudok :D