1688
  • Lammer
    nekem qrvara streamel a lemezrol, mivel DVD-Rre irtam(raadas letezo legjobbra Tayio Yuden mediakod:TYG01, de kiprobaltam gagyin is, csakhogy megelozzem a gagyi media szoveget)... ;)
    amugy ntsc verzio!
    ES UPDATE!!!
    miutan kinyirtam mindenkit(visszatltottem, mert korabban meghagytam par szornyiket), mar nem szaggatott be, szal lehet azert szaggatott be egy kicsit, mert mozgott meg az AI is...
    NAJO a szaggatas, egy nagyon pici idore volt erezheto, es kicsit, lehet en tuloztamel... :D de akkoris, najo akkro ugy irom belassulas volt...
    a lelohetetlen bossnal durvab volt!!! mivel kb fel centirol robbantottam ra egy nagyot, es akkor belassult, a sok fusttol, meg a robbanastol, ezt mashol is erzem amugy... szal ez engine gyengeseg,,,
    amikor pl 3-4 ellent soretessel jo kozelrol(szinte mar oylan kozelrol, hogy ramutnek) meglovod, akkor azert egy icipicit belassul, nade lehet ezmar szorszalhasogatas... :P
    Update sok: amugy minden olyan jelenetnel erzem, ahol rengeteg kod, fust es robbanas effekt van(ECCERE!!!), szal ez tenyleg grafikai engine lassulas...
    Update 3789 es fel: amugy AZ EREDETI 1 REMAKE(eredetiben van meg PALos) -ben is erzek neha lassulast, egy-egy jelenetnel, de lehet ez maasnak nemtunne fel... najo en vagyok az a tipikus PCs kocka, aki sikit amikor 60 FPS ala esik a jatek a fostaligan(PC)
    most johetnetek a szoveggel, ugysemerzem, de ezt mar soxor leteszteltuk haverokkal, hogy lefutattunk FPS on, meg FPS off melett is demokat, es egybol kiszurtam,ha 80 fps es nem 120 volt... sorry ez van, lehet tulerzekeny vagyok...
  • aabyssx
    Gondolom (mint általában a játékok) stream-el a lemezről és elvár egy bizonyos fix sávszélességet.
    Neked meg nincs is olyan, ugye?
  • Jinchuu
    Gyerekek a pal még meg sem jelent! :)
    Remélem nem lesz benne ilyen probléma, majd váltok 60hz-re. :)
  • LeonSKennedy
    Én sem.Nekem a gyári ntsc-s verzió van meg és egyetlen helyen sem tapasztaltam szaggatást.Még csak be sem lassult a game.(3 szor vittem végig és úgy sem vettem észre semmi ilyesmit)
  • CSOCSO
    nem emlexem semmi ilyenre..lehet hogy PAL betegseg...
  • Lammer
    hmm skacok, ti nem tapasztaltatok?
    2 helyen olyan szinten beszaggat a graf... 1ik hely a torony tetejen(torpe bossal lehet harcolni a tetejen)... amikor kinezek a messzi tajba... iszonyat... visszafordulok mar annyira nemgaz...
    meg volt asszem egy meg a bossnal, ahol SPOILER! lefagyasztod es raketaval meg mine throwerrel tudod csak sebezni... na asszem meg ott szaggat be a fagyasnal... asszem...
    amugy oke... :P

• Jinchuu
    Mikor jön már ki ez a game? Alig várom hogy kipróbálhassam!
  • CSOCSO
    megeshet:)
  • Lammer at Work
    nekem mondod?
  • CSOCSO
    nahja...azonkivul hogy egy komolyabb eagle tipusu fegyver azert tenyleg okolnagysagu lyukat tud torni az emberben.. foleg a megfelelo loszerrel ami meg szet is nyillik becsapodaskor:)
  • Lammer at Work
    pedig nagyon bruuutalis a sebzese alapbol, ha jol emlexem 13at sebez,,, a riot sebez alapbol 5ot!!! (azert zarojelbe el van tulozva a csuzli rendesen...) ;)
  • CSOCSO
    :)))))))
  • CSOCSO
    ossz vissz lesz hozza kb 45 loszer esetleg 50... de en nem vettem olyat...
    azt viszont nemtom, hogy gyorsabban adagolja-e a loszereket ha van is olyan fegyvered.. de nemhiszem
  • ikszboksz
    Huh, ez nekem így bonyolult. Viper GC-t merre "hegesztenek".
  • Lammer at Work
    nem sok... ket TYG01-es mediakodu lemez, meg 350 Ohm es meg nagyjabol kimeled a fejet is... jahmeg ViperGC
  • ikszboksz
    Ja,és PAL-os verzió van, vagy freeloader játszik?
  • ikszboksz
    Mennyibe fáj most egy ilyen gamma? Gondolom, még használt kipörgetett nem sok van a piacon.Nekem pedig nagyon kell egy!
  • Kaplan
    REKLÁM!
    http://residentevilhun.uw.hu -> csekkoljátok meine refan oldalam pár baráttommal , remélem hivatalosak is leszünk , aztán nem csak uw leszünk remélem.
    REKLÁM!

Én már a re4 iszonyúan várom a sok negatívum ellenében.... EGY ISTEN AZ A GAME!
  • Lammer at Work
    update a minuszhoz!
    -NEM LEHET TOLTENYT VENNI!!! tok bosszanto

pozitivum
    -hamar elvonasi tuneteim vannak, akkor egy kicsit addiktiv tud lenni a jatek... :P
  • Lammer at Work
    uhhh viszont jut eszembe a pillango kib. eros!!!
    hat igen 0.45os... tenyleg egyaltalan lesz hozza loszer? :D
    mert a kastely elejet neztem meg meg, de nem talaltam, gondolom biztos lesz!
  • CSOCSO
    jaaa okok...
  • Lammer at Work
    nem tmp
    az nem is vettem...
    mondom felautomata karabely, tavcsovel... :P
  • CSOCSO
    tmp meg a riot gun:)?
    a tmp leginkabb szejjeltuningolva volt zsir anelkul eleg gyenge volt
  • Lammer at Work
    aaaa kesz vagyok, most nem leszek otthon csak hetfon, de mar remegek...
    a francba most estem at a kastelyba...
    vettem riot puskat, meg felautomata karabelyt... aaah es most nem lehetek otthon
  • CSOCSO
    :))) rossz kezdeti velemeny?:) hulye vagyol?:)
    most 9 pont ha kijatszottad lesz az 10 is!!!!! utanna meg 10+1 az extrak miatt!!!!! legzsirabb mikor a katonaval kell irtani az ellent:) Arrghhh
  • Lammer
    nah skacok...
    hmm kezdeti nem teccesemet a nagyon rulez, hudefranko feeling valtotta fel...
    ma reggel 6ig nyomultam vele tegnap estetol... nem birtam abbahagyni...
    amik nagyon tetszenek:
    -MERCHANT!!! ez oriasi! :D
    -Tuningolhato fegyverek
    -KEK bonuszok lovoldeje, ehh megkaptam az elso speci fegyvert
    -targyak atrendezese az inventoryban!!!
    -ami igazan feligmeddig tetszik csak, a full polygongraf...
    -ha elvonatkoztatsz a rezi alapfeelingjetol, akkor ez is hangulatos a maga modjan, nekem bejon ez a virusvillage is!!! (most lehet lincselni a korabbi hozzaszolasaim miatt)
    hirtelen nem jut tobb eszembe
    -hmm a szabad atjaras az egesz palyan(najo a ledeszkazastol eltekintve)

ami nem :(
    -Mivel igazan True PCgamer vagyok(voltam eddig) nekem nagyon nehez ez a fel FPS,vagyinkabb fel nezdahatam nezet(TPS), kontrolleren
    -Elozohoz kapcsolodik, hogy nekem meg mindig jobban tetszik az "idetlen kamera" alasos game...
    -talan egy kicsit linearis
    Spoiler ON!
    -hat az oriassal eloszor jol megszenvedtem, hiaba adtam neki a tavcsoves karabelyal sokat... meghaltam majd duhbol vettem a raketat, egy azaz egy raketa loves es annyi!...
    SPOILER OFF!
    hmmm majdmeg irok!

amugy engem 100%osan lebilincsel... nagyon jo a jatek, 9est aadok ra igy 8-9 orai jatek utan...

PS: ami talan meg bosszanto lehet, hogy a hordok meg a fadobozok szetzuzasa utan tok randomba szorja a cuccot, ugyanez az ellenel
    PS2: felig spoiler, vegyetek terkepet!!! erdemes, mert en sem vettem eszre a hulye helyen eldugott ertekes kincseket!

UPDATE!
    jah igen nem olvastam DIREKT vissza, mert olyan LAmer vagyok, hogy meg spoilerbe utkozok... igy amiket irtam, tenyleg sajat tapasztaals utjan irtam le nektek...

• CSOCSO
    megvan valakinek az 576 RE4 teszt? bescannelne nekem vki?
  • Eltergo
    !!! :D
  • Eltergo
    Egy kicsit szar lehet vele játszani???
  • Kaplan
    Jól néz ki , mondjuk picit ténleg baromság de attól még jó' néz ki! :)
  • CHEAPBOY
    sztem is orbitalis baromsag, komolyan most zzel ki fog nyomulni? A memo kartya tarto viszont mokas:)
  • Kaplan
    Szerintem tök jó!
  • aabyssx
    Barmok...

...jön EU-ba is.
  • Eltergo
    Bocs Petyusnak akart szólni :-)
  • Kaplan
    ? :)
  • Eltergo
    Nintendo adta a egy csipetnyi szeretet a konfigurációdhoz? :D
  • Kaplan
    :)
  • Petyus_
    Egy rosszabb videokártya árából is. =)
  • LeonSKennedy
    Sajnos a Resident Evil széria az utóbbi pár évben kizárólag konzol exkluzív.És ahogy a Capcomot ismerem az is marad.Pc-re meg már nagyon régen nem adnak ki Resi játékokat.De nem is biztos hogy a 4. részt bármely jelenlegi konfig el tudná zökkenőmentesen futtatni(vagy olyan pénzért hogy elég kevesen bírnánk beleinvesztálni).De egy jobb videokártya árán már meg tudod venni GC alapgéppel együtt ezt a CSODÁT.Hidd el jobban megéri.
  • CHEAPBOY
    Csak Gamecubera. S meg egy evig nem is lesz mason.